Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

De la: wife, la data 2010-02-06 16:07:01ai sa mori intrebandu-te, draga

hai...ignore placut

nu am inteles, ce te deranjeaza?
niciodata sa nu spui niciodata.
asta iti spun din experienta.
daca ai mai putin de 25 ani, iti inteleg atitudinea
vivacedonna
Postat pe 6 Februarie 2010 16:14
ok ,sa o lasam asa cum a iesit .nu ma supar pe nimeni ,mai ales pe cei cunoscuti ,nu erau pt tine afirmatiile ..!!
phoenix
Postat pe 6 Februarie 2010 16:14
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2010 16:19
pe zi ce trece capra asta cu "studii medicale" seamana mai tare cu o cioara
pik_nik
Postat pe 6 Februarie 2010 16:23
phoenix, nu ma cunosti - deci...

mi se pare putin copilaresc sa te razbuni pe un forum intreg daca te-a suparat cineva si sa continui un circ fara sens - asta era problema

dar, continuati, daca asta va face placere - eu imi vad de ale mele
panty_C
Postat pe 6 Februarie 2010 16:23
te cunoosc ,,mai cine a zis ca nu ..!! dar nu imi place ca faci pe judecatorul ...cand aici uite ce gasesti ..numai unul si unul
phoenix
Postat pe 6 Februarie 2010 16:28
nu ma razbun ,doar ma amuz ... si eu imi vad de ale mele
phoenix
Postat pe 6 Februarie 2010 16:30

vad o capra asezata cu picioarele din spate pe un cablu de inalta tensiune, si cu cele din fatza batand aerul pe post de aripi phoenixiste! si evident, amuzandu-se cu gingiile larg deschise spre luna
pik_nik
Postat pe 6 Februarie 2010 16:33
phoenix
Postat pe 6 Februarie 2010 16:34
De la: pik_nik, la data 2010-02-06 16:33:01
vad o capra asezata cu picioarele din spate pe un cablu de inalta tensiune, si cu cele din fatza batand aerul pe post de aripi phoenixiste! si evident, amuzandu-se cu gingiile larg deschise spre luna
te chem ,,la din dragoste ,,
phoenix
Postat pe 6 Februarie 2010 16:35
ma urmareste unul prin forum se tine cu cultura dupa mine
phoenix
Postat pe 6 Februarie 2010 16:36
ma rog...nu stiu de unde m-ai putea cunoaste...

e un forum public si nu suntem toti la fel si nici nu ne putem place toti unii pe altii - ar fi si nefiresc si plictisitor - dar de aici pana la a ne tot intepa in mod...neortodox...e cale lunga...

si inca ceva - eu nu judec pe nimeni - ma repet - mi-am exprimat o parere ca forumista si pusa deci "in aceeasi oala" cu toti forumistii de pe garbo!

amuzament placut - nu e pe gustul meu - in concluzie - am sa-l ignior, in continuare!
panty_C
Postat pe 6 Februarie 2010 16:37
nu e nici o problema !!si eu sunt forumista ...nici ce fac altii, nu e pe gustul meu ,dar iau lucrurile asa cum sunt !!
phoenix
Postat pe 6 Februarie 2010 16:41
http://www.youtube.com/watch?v=29GStU0qr6I
phoenix
Postat pe 6 Februarie 2010 16:43
se pare k fara muzica nu...rezista! (in versiunea ta!)
fleurdelis
Postat pe 6 Februarie 2010 17:12
dupa parerea mea, nu exista barbat sa faca dragoste doar cu sotia lui atata timp cat exista femei pe lumea asta,nu vor exista barbati care sa fie fideli in adevaratul sens al cuvantului
garbo011817
Postat pe 6 Februarie 2010 19:02
esti tu asa sigura de asta ?

de unde scoateti bre, panseurile astea ?
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2010 19:03
cum de unde? din propria lor experienta, wife
panty_C
Postat pe 6 Februarie 2010 19:06
si io acu' ce sa mai crez ?

pe primu' l-am prins in patu' conjugal cu alta

pe G nu-l vaz sarind gardu' la mandrute neam...asta are naturelu simtitor...ca sa ajunga cu una in pat ar trebui sa inteleaga aia cum e el in forul lui interior, si esential, ar trebui sa inteleaga ce scrie, sa perceapa anumite nuante...

hai ca-s confuzata de tot

mai, si nu ma enervati, ca iote ce-am facut din toapicu lu' florinel...dezastru

poate mai dau click o data si mai umplu fo' 3 pagini
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2010 19:10
ma faci sa caut o postare de-a mea mai veche pe acilea - cand "m-or naravat" rau concluziile astora...si si atunci s-a gasit o "iluminata" sa-mi zica de "dulce", cum ca eu indemn la ...alea alea

stai sa caut...daca gasesc, o aduc aici...
panty_C
Postat pe 6 Februarie 2010 19:14
De la: pantera_neagra, la data 2010-01-31 15:05:39in concluzie:

1.voi, femei casatorite, care inselati - continuati linistite - nu "se exista" sot care e fidel - deci e corect ceea ce faceti, nu?

2.voi, femei casatorite fidele si fericite - nu va culcati pe o ureche - puneti mana si cotrobaiti, buzunare, telefoane, agende, e-mail, etc, ale sotului, verificati-l permanent, sunati-l din 5 in 5 minute, trageti-l de limba si convingeti-l sa "marturiseasca" prin orice metode - sigur are amante - daca nu va descurcati singure, angajati detectivi - in mod sigur veti rezolva ceva - daca nu altceva divortul sau, daca nu a fost pana acum, o amanta sotului exasperat

3.voi, femei singure - toti barbatii au aventuri/amante - deci, daca va place unul insurat nu e nici o problema - treceti la "atac"

etc, etc, etc...

asa vedeti voi viata in cuplu dragelor?

cam trist...parerea mea

asta-i!
panty_C
Postat pe 6 Februarie 2010 19:16
hehehe...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2010 19:18
pe mine tot exprimarea "rezista" din titlu ma enerveaza la subiectul asta.
Parca ar fi in coma: rezista sau isi da duhu' daca face sex numai cu nevasta...
quasaria
Postat pe 6 Februarie 2010 19:46
good point, Q

da' vezi tu? fiecare se exprima cum poate - important este sa intelegem noi ce-a vrut sa zica...
panty_C
Postat pe 6 Februarie 2010 19:49
pai din pacate am inteles... sensul.

Ma gindeam cum as reactiona sa imi marturiseasca iubirea mea fidelitate: draga, AM REZISTAT sa fiu numai cu tine.... Mi s-ar lua de orice "efort" pe urmatoarele sase luni, cel putin... nu m-as gindi decit de ce dreak chinuiesc eu saracul om...
quasaria
Postat pe 6 Februarie 2010 20:33
panty_C
Postat pe 6 Februarie 2010 20:52
Breee, ce facurati icisha?.. ii violarati topicu' lu'flocinelu?

pfff, bardaf iesi din frumushata de rezistenta..ntz, ntz, ntz...
anakin
Postat pe 6 Februarie 2010 21:04
da, anakine, da'se-nmultira paginile...scopul scuza mijloacele...
sora_ilsi
Postat pe 6 Februarie 2010 21:13
anakin, jur ca un singur click am dat...da' s-a balbait netu'
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2010 21:16
De la: CrossX, la data 2010-02-06 13:46:43
De la: buna01, la data 2010-02-06 11:58:39Un barbat are datoria sa sprijine femeia moral si material....Nu ca sa isi bata joc si sa profite de ea..pt ca femeile sunt naive fac compromisuri,apoi urmeaza din ce in ce mai multe compromisuri..Pana ce barbatul nu mai da 2 bani pe femeia..Un barbat nu are dreptul sa ordone femeia..Si sa o comande.Pt ca femeia nu este un caine...Femeia trebuie iubita si protejata

La cat te crezi de inteligenta,si cu un cap deasupra tuturor,ai face bine sa eviti jignirile,da dovada de maturitate,ca am inteles ca nu ai 18 ani,si apoi daca esti frustrata si ai gasit pe barbatul vietii tale care si-a batut joc de tine,te-a umilit,te-a supus la perversiuni,te-a impartit cu prietenii de bautura,si ce alte ciudatenii ti-a mai facut,asta nu e vina noastra,nu cred ca e nimeni dator sa impartaseasca cu tine frustrarile tale,jignesti in stanga si in dreapta.SFAT: DACA TU CREZI CA MAI POTI INCEPE O RELATIE,CEEA CE NU CRED LA CE CARACTER ORIBIL AI,UITATE IN SUFLETUL LUI SI ALEGE CU INIMA,NU DUPA CATE NUMERE DA.
Eu nu am patit asa ceva.Pt ca nu am avut niciodata prieten roman...Apoi eu invat din greselile altora.nu din greselile mele pt ca dor...Asa ca sunt precauta..Eu vb in numele altor femei,nu doar in numele meu..Inteligentule
omulsincer
Postat pe 6 Februarie 2010 21:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ghici ghicitoarea mea!! 14 De la: estela 30 Mai 2010 03:20
cure de slabire 12 De la: Monica_Danisor_1 21 Septembrie 2018 03:40
am innebunit! 60 De la: anakin 21 Decembrie 2009 18:26
Vreau sa ma insor!! 209 De la: elodia_2 21 Octombrie 2011 20:32
oare cine ma poate intelege 189 De la: anastasya 19 Septembrie 2010 12:56
Setari Cookie-uri