Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Daca te casatoresti cred ca de obicei o faci din dragoste nu din interes.Deci e si iubire!De ce Quasaria se gandeste ca eu nu iubesc sotia si ca ma bate gandul sa o insel??????!!!!!!
florin_c76
Postat pe 7 Februarie 2010 21:15
Eu cred ca la un moment dat tot o inseli cu alta.Mai ales atunci in jurul varstei de 40 de ani cand crezi ca tu nu mai esti destul de rezistant, cand ea se simte mai altfe............apare acel ceva care apare la toti barbatii si inseli. Depinde doar daca poti sa treci peste sau cum vei trece peste.
garbo011427
Postat pe 7 Februarie 2010 21:15
De la: florin_c76, la data 2010-02-07 21:15:18Daca te casatoresti cred ca de obicei o faci din dragoste nu din interes.Deci e si iubire!De ce Quasaria se gandeste ca eu nu iubesc sotia si ca ma bate gandul sa o insel??????!!!!!!

Quasaria se gindeste ca tu nu iti iubesti sotia pentru ca trebuie sa faci UN EFORT sa REZISTI sa nu o inseli - si cind iubesti pe cineva nu inseli pentru ca nu iti vine. Asa cum nu maninci cind nu ti-e foame si nu faci pipi cind nu iti vine, nu poti nici sa inseli daca nu iti vine.

D�ia se gindeste Quasaria ca nu iti iubesti sotia.
quasaria
Postat pe 7 Februarie 2010 21:25
De la: quasaria, la data 2010-02-07 21:25:11
De la: florin_c76, la data 2010-02-07 21:15:18Daca te casatoresti cred ca de obicei o faci din dragoste nu din interes.Deci e si iubire!De ce Quasaria se gandeste ca eu nu iubesc sotia si ca ma bate gandul sa o insel??????!!!!!!

Quasaria se gindeste ca tu nu iti iubesti sotia pentru ca trebuie sa faci UN EFORT sa REZISTI sa nu o inseli - si cind iubesti pe cineva nu inseli pentru ca nu iti vine. Asa cum nu maninci cind nu ti-e foame si nu faci pipi cind nu iti vine, nu poti nici sa inseli daca nu iti vine.

D�ia se gindeste Quasaria ca nu iti iubesti sotia.
De ce tot il necajesti?
omulsincer
Postat pe 7 Februarie 2010 21:28
Eu nu trebuie sa fac demonstratie de iubire fata de sotie ci am deschis acest topic cu un asa subiect deoarece doream audienta.Si stiind ca tine asta asa am infiintat topicul.Nu e framantarea mea ci e o problema a multor persoane.Intelegi?
florin_c76
Postat pe 7 Februarie 2010 21:46
in momentul in care deschizi un subiect nu o faci de amorul artei....sa fim seriosi.........un barbat rezista atita timp cit nu are cu cine sa insele......daca are cu cine si mai are si timp....e reteta succesului......
popescuortansa77
Postat pe 7 Februarie 2010 21:54
si daca are si cu ce...
elodia
Postat pe 7 Februarie 2010 21:57
sora_ilsi
Postat pe 7 Februarie 2010 21:59
elodia au cu ce......nu i-a dotat natura fizic,au psihic....sau financiar ...gasesc ei solutii.........
popescuortansa77
Postat pe 7 Februarie 2010 22:01
De la: florin_c76, la data 2010-02-07 21:46:14Eu nu trebuie sa fac demonstratie de iubire fata de sotie ci am deschis acest topic cu un asa subiect deoarece doream audienta.Si stiind ca tine asta asa am infiintat topicul.Nu e framantarea mea ci e o problema a multor persoane.Intelegi?
Asa este Florin...Un barbat trebuie sa fie cinstit....
omulsincer
Postat pe 7 Februarie 2010 22:02
Va doresc o noapte placuta!Si sa va fie un sfetnic bun!
florin_c76
Postat pe 7 Februarie 2010 22:31
sa fie!
LILO
Postat pe 7 Februarie 2010 22:38
absolut da...poate sa aiba o partenera si un partener sexual toata viata, fiindca ambii trebuie sa contribuie cu ceva adica daca sunt pregatiti pt.asa ceva...
Sfat!!!
Urmariti sau cititi ce scriu calugarii din Tibet...
garbo070349
Postat pe 7 Februarie 2010 22:53
De la: garbo070349, la data 2010-02-07 22:53:44absolut da...poate sa aiba o partenera si un partener sexual toata viata, fiindca ambii trebuie sa contribuie cu ceva adica daca sunt pregatiti pt.asa ceva...
Sfat!!!
Urmariti sau cititi ce scriu calugarii din Tibet...
http://www.crestinortodox.ro/predici-audio-mp3/i-p-s-andrei/predica-19-martie-2006-sfanta-liturghie-4.html
omulsincer
Postat pe 7 Februarie 2010 22:58
serios?
Si ce scriu calugarii din Tibet? Ia spune-ne....

Nu stiu nici eu irino de ce il tot necajesc, saracul, ca e clar ca nu pricepe nimic. Da'tu pricepi tot, nu e asa?
Ca tot nu mi-ai spus ce ti s-a intimplat tie ....
quasaria
Postat pe 7 Februarie 2010 22:58
http://www.crestinortodox.ro/predici-audio-mp3/i-p-s-andrei/predica-19-martie-2006-sfanta-liturghie-4.html
omulsincer
Postat pe 7 Februarie 2010 22:59
De la: florin_c76, la data 2010-02-07 12:57:30Uita-te te rog la pozele mele si mai afirma ca sunt prostanac!

eu m-am uitat....

ghici ce? .. exact, afirmativ!
anakin
Postat pe 7 Februarie 2010 23:01
De la: anakin, la data 2010-02-07 23:01:12
De la: florin_c76, la data 2010-02-07 12:57:30Uita-te te rog la pozele mele si mai afirma ca sunt prostanac!

eu m-am uitat....

ghici ce? .. exact, afirmativ!
Eu cred ca cei care inseala sunt prostanaci.Pt ca nu se gandesc la consecinte.
omulsincer
Postat pe 7 Februarie 2010 23:05
da'tu cind scrii te gindesti la consecinte?
quasaria
Postat pe 7 Februarie 2010 23:07
intrebarea e retorica cred
reyya
Postat pe 7 Februarie 2010 23:09
sau e irinul sado-masochist....

Daca emite asa spontan ca sint 4% dintre romani (ma rog, sint cam cinci...) care au firme proprii, ma gindesc ca nu stupiditatea bezna e explicatia. Si daca nu e aia trebe sa fie alta....
quasaria
Postat pe 7 Februarie 2010 23:11
bla.....bla...bla......se poate discuta si ceva serios pe aici???
tutankhamon
Postat pe 7 Februarie 2010 23:19

da sigur...
Mai ales aici. Si mai ales acum.
quasaria
Postat pe 7 Februarie 2010 23:31
tutankhamon
Postat pe 7 Februarie 2010 23:43
Conversatie :

Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!
Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule!

... si acum, citeste de jos in sus ...
ladyDY
Postat pe 8 Februarie 2010 13:45
De la: garbo048253, la data 2010-02-08 13:45:34Conversatie :

Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!
Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule!

... si acum, citeste de jos in sus ...
Cine sa iubeasca femeile..Barbatii Daca nu stiati ca femeile sunt bunuri de consum si de folosit..Nicidecum de respectat si iubit
omulsincer
Postat pe 8 Februarie 2010 14:56
vezi bre, sa nu intri in criza , de atata desteptaciune .
si_totusi
Postat pe 8 Februarie 2010 15:09
De la: si_totusi, la data 2010-02-08 15:09:30vezi bre, sa nu intri in criza , de atata desteptaciune .
omulsincer
Postat pe 8 Februarie 2010 15:17
In privinta infidelitatii, femeile din generatia bunicilor noastre aveau o politica pe care noi o consideram acum cel putin bizara: "Si ce daca mai calca barbatul pe alaturi, pana la urma tot la ciorba mea se intoarce!" Oricat am fi noi de emancipate, nu le putem condamna; pe vremea aceea, divortul nu era o optiune si o femeie singura era considerata "fara capatai".

Barbatii apreciau acest tip de partenera si stiau sa separe lucrurile: "Imi mai fac eu de cap pe unde pot, dar casa nu mi-o stric!" Mda, nu se poate spune ca o duceau rau in acest sens... inselau daca aveau ocazia, se fereau cat ii lasa bunul-simt si stiau ca, orice-ar fi, nu isi vor pierde familia pentru atata lucru.

Cu timpul, infidelitatea a devenit unul din cele mai serioase motive pentru care se poate rupe o relatie serioasa si chiar si o casnicie. Cu cat femeile au ajuns sa se respecte mai mult, cu atat intelegerea lor pentru aceste slabiciuni masculine a scazut.

Exista insa si cazuri in care criza generata de o infidelitate a unuia din parteneri, odata depasita, a sudat si mai strans acel cuplu. Am putea crede ca acesta este doar un mit al relatiilor, sau o minciuna cu care se pacalesc singure persoanele inselate. Totusi, cei care au trecut prin asa ceva spun ca se poate.

Femeile se afla cel mai des in aceasta situatie, pentru ca barbatii sunt, de regula, cei tentati sa-si ofere cate o mica distractie in afara relatiei oficiale. Unele sunt atat de scarbite de fapta partenerului, incat nici nu mai pun intrebari, ci pleaca, pur si simplu. Altele se tem atat de tare sa nu ramana singure, incat inchid ochii, sau, dupa o scurta furtuna, isi iarta partenerul si se roaga in sinea lor ca treaba sa nu se mai repete. Altele (cele mai putine, din pacate), incearca sa inteleaga de ce au fost inselate, sa se ridice deasupra durerii lor si sa lupte in mod inteligent pentru a-si salva relatia.

Daca "inculpatul" este afemeiat din fire (si, de obicei, o femeie afla acest lucru inainte sa inceapa o relatie serioasa cu un astfel de om, dar prefera sa spere ca el se va schimba sub influenta ei), slabe sanse sa fie adus vreodata pe calea cea buna. Stii cum e cu naravul din fire... Daca stii ca partenerul tau se incadreaza in acest gen, ai de ales intre a-l parasi, sau a-l accepta asa cum e si a-i pretinde, macar, sa fie cat mai discret cu aventurile sale.
Totusi, daca stii ca el nu este genul care sare pe orice fusta iesita in cale, infidelitatea sa ar trebui sa-ti ridice niste semne de intrebare si vizavi de tine, nu numai de el. Chiar daca hotarasti sa nu-l ierti, poti invata niste lectii care iti vor fi utile intr-o alta relatie.

Vorbim insa aici de situatiile in care nu ai vrea sa pierzi relatia, dar nici nu te poti impaca asa usor cu ideea ca ai fost tradata. Afla daca iubirea voastra mai are vreo sansa dupa o astfel de criza si cum poti sa intorci lucrurile in favoarea ta.

� Primul semn bun este daca vine el si iti marturiseste. E intotdeauna mai dureros si mai umilitor sa afli de la altii. Daca el intelege acest lucru si isi face curaj sa-ti spuna adevarul, inseamna ca totusi ii mai pasa de tine. In caz ca afli din alte parti, nu fi prea increzatoare in explicatii de genul: "Nu ti-am spus eu, pentru ca nu vroiam sa suferi." E foarte usor sa torni astfel de texte lacrimogene ca sa justifici un comportament ipocrit si las.
Chiar daca vrei sa-l ierti, nu-l lasa sa scape usor. Trebuie sa te convingi ca, intr-adevar, ii pare rau de ceea ce a facut. Altfel, daca vede ca ii merge, infidelitatea se va repeta. Separa-te de el o perioada, sau impune-i niste conditii stricte pentru a continua relatia. E ca la un proces: esti victima, ai dreptul sa ceri daune. Trebuie sa vezi ca lupta pentru tine, ca e dispus sa faca multe pentru a repara lucrurile si ca a inteles cat rau ti-a facut. Daca tu pleci si el nu vine dupa tine, nu incearca totul ca sa te faca sa-l ierti, atunci... chiar n-ai pierdut nimic.

�Oricat de greu ar fi, intreaba-te daca nu ai si tu o parte din vina. Desigur, asta nu il scuza pe el, dar e bine totusi sa afli ce motive a avut. Intr-o relatie de lunga durata, multe femei au tendinta sa devina delasatoare: nu se mai ingrijesc, se ingrasa, nu isi mai dau prea mult interes in pat, nu mai discuta despre lucruri interesante, devin cicalitoare etc. Vezi daca nu cumva ai devenit si tu una din aceste femei. Vorba aceea cu "cine are ce manca acasa, nu merge la restaurant" nu e chiar o prostie. Daca ai ajuns sa petreci prea mult timp la cratita si prea putin in fata oglinzii, inseamna ca ai avut si tu o contributie la situatia dureroasa in care te afli.

�Uneori, politica "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte" te poate ajuta sa-ti descarci furia si sa mergi mai departe. Atentie insa, aceasta varianta este doar pentru femeile puternice care stiu sa diferentieze lucrurile. Daca tu simti ca, avand la randul tau o mica aventura cu un alt barbat, vei echilibra balanta si te vei calma, fa-o! Si ai grija sa-i comunici partenerului tau acest lucru, ca sa vada si el ca nu e deloc placut.

�Daca ati hotarat s-o luati de la zero, incearca sa nu readuci in relatie subiectul infidelitatii lui. Stai cu ochii pe el, ai grija sa respecte conditiile impuse de tine, dar nu anula noua sansa pe care i-ai dat-o cu cicaleli si reprosuri. Daca o comite a doua oara, o face pe riscul lui.
maya878
Postat pe 8 Februarie 2010 15:27
De la: buna01, la data 2010-02-08 15:17:24
De la: si_totusi, la data 2010-02-08 15:09:30vezi bre, sa nu intri in criza , de atata desteptaciune .

stai linitita.. ca e copi/paste
maya878
Postat pe 8 Februarie 2010 15:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am o problema-ejaculez prea repede:( 31 De la: garbo_506925 27 August 2020 07:32
oare sunt insarcinata? 45 De la: tusi_Oli 17 Februarie 2011 10:49
Question about.. 91 De la: roby_cado 30 Iunie 2010 21:07
Ce parere aveti despre cazul"Diaconescu" ? 19 De la: garbo004422 19 Iulie 2010 21:43
Relatia cu Tatal Nostru Dumnezeu 17 De la: estela 30 Mai 2010 03:15
Setari Cookie-uri