Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

De la: maya878, la data 2010-02-08 15:27:50In privinta infidelitatii, femeile din generatia bunicilor noastre aveau o politica pe care noi o consideram acum cel putin bizara: "Si ce daca mai calca barbatul pe alaturi, pana la urma tot la ciorba mea se intoarce!" Oricat am fi noi de emancipate, nu le putem condamna; pe vremea aceea, divortul nu era o optiune si o femeie singura era considerata "fara capatai".

Barbatii apreciau acest tip de partenera si stiau sa separe lucrurile: "Imi mai fac eu de cap pe unde pot, dar casa nu mi-o stric!" Mda, nu se poate spune ca o duceau rau in acest sens... inselau daca aveau ocazia, se fereau cat ii lasa bunul-simt si stiau ca, orice-ar fi, nu isi vor pierde familia pentru atata lucru.

Cu timpul, infidelitatea a devenit unul din cele mai serioase motive pentru care se poate rupe o relatie serioasa si chiar si o casnicie. Cu cat femeile au ajuns sa se respecte mai mult, cu atat intelegerea lor pentru aceste slabiciuni masculine a scazut.

Exista insa si cazuri in care criza generata de o infidelitate a unuia din parteneri, odata depasita, a sudat si mai strans acel cuplu. Am putea crede ca acesta este doar un mit al relatiilor, sau o minciuna cu care se pacalesc singure persoanele inselate. Totusi, cei care au trecut prin asa ceva spun ca se poate.

Femeile se afla cel mai des in aceasta situatie, pentru ca barbatii sunt, de regula, cei tentati sa-si ofere cate o mica distractie in afara relatiei oficiale. Unele sunt atat de scarbite de fapta partenerului, incat nici nu mai pun intrebari, ci pleaca, pur si simplu. Altele se tem atat de tare sa nu ramana singure, incat inchid ochii, sau, dupa o scurta furtuna, isi iarta partenerul si se roaga in sinea lor ca treaba sa nu se mai repete. Altele (cele mai putine, din pacate), incearca sa inteleaga de ce au fost inselate, sa se ridice deasupra durerii lor si sa lupte in mod inteligent pentru a-si salva relatia.

Daca "inculpatul" este afemeiat din fire (si, de obicei, o femeie afla acest lucru inainte sa inceapa o relatie serioasa cu un astfel de om, dar prefera sa spere ca el se va schimba sub influenta ei), slabe sanse sa fie adus vreodata pe calea cea buna. Stii cum e cu naravul din fire... Daca stii ca partenerul tau se incadreaza in acest gen, ai de ales intre a-l parasi, sau a-l accepta asa cum e si a-i pretinde, macar, sa fie cat mai discret cu aventurile sale.
Totusi, daca stii ca el nu este genul care sare pe orice fusta iesita in cale, infidelitatea sa ar trebui sa-ti ridice niste semne de intrebare si vizavi de tine, nu numai de el. Chiar daca hotarasti sa nu-l ierti, poti invata niste lectii care iti vor fi utile intr-o alta relatie.

Vorbim insa aici de situatiile in care nu ai vrea sa pierzi relatia, dar nici nu te poti impaca asa usor cu ideea ca ai fost tradata. Afla daca iubirea voastra mai are vreo sansa dupa o astfel de criza si cum poti sa intorci lucrurile in favoarea ta.

� Primul semn bun este daca vine el si iti marturiseste. E intotdeauna mai dureros si mai umilitor sa afli de la altii. Daca el intelege acest lucru si isi face curaj sa-ti spuna adevarul, inseamna ca totusi ii mai pasa de tine. In caz ca afli din alte parti, nu fi prea increzatoare in explicatii de genul: "Nu ti-am spus eu, pentru ca nu vroiam sa suferi." E foarte usor sa torni astfel de texte lacrimogene ca sa justifici un comportament ipocrit si las.
Chiar daca vrei sa-l ierti, nu-l lasa sa scape usor. Trebuie sa te convingi ca, intr-adevar, ii pare rau de ceea ce a facut. Altfel, daca vede ca ii merge, infidelitatea se va repeta. Separa-te de el o perioada, sau impune-i niste conditii stricte pentru a continua relatia. E ca la un proces: esti victima, ai dreptul sa ceri daune. Trebuie sa vezi ca lupta pentru tine, ca e dispus sa faca multe pentru a repara lucrurile si ca a inteles cat rau ti-a facut. Daca tu pleci si el nu vine dupa tine, nu incearca totul ca sa te faca sa-l ierti, atunci... chiar n-ai pierdut nimic.

�Oricat de greu ar fi, intreaba-te daca nu ai si tu o parte din vina. Desigur, asta nu il scuza pe el, dar e bine totusi sa afli ce motive a avut. Intr-o relatie de lunga durata, multe femei au tendinta sa devina delasatoare: nu se mai ingrijesc, se ingrasa, nu isi mai dau prea mult interes in pat, nu mai discuta despre lucruri interesante, devin cicalitoare etc. Vezi daca nu cumva ai devenit si tu una din aceste femei. Vorba aceea cu "cine are ce manca acasa, nu merge la restaurant" nu e chiar o prostie. Daca ai ajuns sa petreci prea mult timp la cratita si prea putin in fata oglinzii, inseamna ca ai avut si tu o contributie la situatia dureroasa in care te afli.

�Uneori, politica "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte" te poate ajuta sa-ti descarci furia si sa mergi mai departe. Atentie insa, aceasta varianta este doar pentru femeile puternice care stiu sa diferentieze lucrurile. Daca tu simti ca, avand la randul tau o mica aventura cu un alt barbat, vei echilibra balanta si te vei calma, fa-o! Si ai grija sa-i comunici partenerului tau acest lucru, ca sa vada si el ca nu e deloc placut.

�Daca ati hotarat s-o luati de la zero, incearca sa nu readuci in relatie subiectul infidelitatii lui. Stai cu ochii pe el, ai grija sa respecte conditiile impuse de tine, dar nu anula noua sansa pe care i-ai dat-o cu cicaleli si reprosuri. Daca o comite a doua oara, o face pe riscul lui.
Pai ce casatorie este asta..Sa il inseli tu,sa insele ea...Mai bine nu te incurci cu lucruri slabe...Si mai intai te interesezi ce ii poarta capul,inainte sa te incurci cu ea sau cu el....Pt ca nu se merita atata stress..Pt ca viata este atata de scurta.De asta trebuie sa ne-o traim cu persoane potrivite si care merita atentie
omulsincer
Postat pe 8 Februarie 2010 15:43
http://www.youtube.com/watch?v=md6HPoCigJg
omulsincer
Postat pe 8 Februarie 2010 18:03
De la: buna01, la data 2010-02-08 18:03:46http://www.youtube.com/watch?v=md6HPoCigJg
Este foarte interesant
omulsincer
Postat pe 8 Februarie 2010 18:04
Buna fata mai rezisti?Ca e bine pentru tine ca ai admiratori!
florin_c76
Postat pe 8 Februarie 2010 18:45
am raspus la antrebarea ta an legatura cu antelepciune si maturitate.adresa de email [email protected]
garbo074663
Postat pe 8 Februarie 2010 18:57
De la: florin_c76, la data 2010-02-08 18:45:50Buna fata mai rezisti?Ca e bine pentru tine ca ai admiratori!
Cine,cine.are admiratori?
omulsincer
Postat pe 8 Februarie 2010 21:44
babauu
fleurdelis
Postat pe 8 Februarie 2010 21:45
De la: garbo074663, la data 2010-02-08 18:57:54am raspus la antrebarea ta an legatura cu antelepciune si maturitate.adresa de email [email protected]
Pai nu stiu care e raspunsul!Sa fie adresa ta de email?
florin_c76
Postat pe 8 Februarie 2010 23:03
De la: florin_c76, la data 2010-02-08 23:03:26
De la: garbo074663, la data 2010-02-08 18:57:54am raspus la antrebarea ta an legatura cu antelepciune si maturitate.adresa de email [email protected]
Noapte buna florin tie si la familia ta.sa aveti o noapte linistita
omulsincer
Postat pe 8 Februarie 2010 23:30
omulsincer
Postat pe 8 Februarie 2010 23:30
De la: buna01, la data 2010-02-08 23:30:29

ce ai scris?
Nu se vede.

Mai scrie de trei ori. Si in numele tatalui, si al fiului....
quasaria
Postat pe 8 Februarie 2010 23:42
si al sfantului duh.....amin!
tutankhamon
Postat pe 9 Februarie 2010 00:01
http://www.youtube.com/watch?v=I5ALIL7T764..ziua buna ,prieteni ..pupici
phoenix
Postat pe 9 Februarie 2010 11:37
am postat ceva serios pt voi .. :sml-love0038
phoenix
Postat pe 9 Februarie 2010 11:40
http://www.youtube.com/watch?v=md6HPoCigJg Si o zi buna la prietenii mei
omulsincer
Postat pe 9 Februarie 2010 11:41
De la: buna01, la data 2010-02-09 11:41:49http://www.youtube.com/watch?v=md6HPoCigJg Si o zi buna la prietenii mei
si tie
phoenix
Postat pe 9 Februarie 2010 11:54
Ar rezista, daca nu ar fi tentatia asa de mare....si daca Doamna face primul pas...atunci esti prost s-o refuzi?daca mai arata si bine...gata cu "rezistenta".
garbo048559
Postat pe 9 Februarie 2010 13:05
da
cred, depinde de caracter, de om, de zodie
garbo002674
Postat pe 9 Februarie 2010 13:48
Pe naiba zodie... Depinde de caracter, de bun simt si de constiinta.
sierra_ig
Postat pe 9 Februarie 2010 13:52
De la: garbo002674, la data 2010-02-09 13:48:37 da
cred, depinde de caracter, de om, de zodie
Zodia caracterizeaza firea omului..Dar nu in toate cazurile.Pt ca mai sunt si exceptii....Pt ca daca sunt 2 persoane cu caractere dominante..Cum ar fii capricornul si berbecul....Care sunt firi dominatoare si impulsive....Sigur nu se impaca...Zodia caracterizeaza firea omului...Are si ea ceva adevar si realism in ea
omulsincer
Postat pe 9 Februarie 2010 14:19
Sau berbec cu berbec..Sigur nu pot trai impreuna...Pt ca ar fii cearta tot timpul..Si daca s-ar merge doar pe compromisuri,,nu va fericire decat din partea la unul..pT CA SI EU FAC ASA...Eu intreb un om ce zodie are,apoi ii urmaresc instinctele.firea..Ca sa imi dau seama daca suntem compatibili la caracter
omulsincer
Postat pe 9 Februarie 2010 14:21
Ati inebunit lumea cu zodiile astea. Eu sunt berbec si nimic nu mi se potriveste din ce-am citit.
sierra_ig
Postat pe 9 Februarie 2010 14:25
De la: sierra_ig, la data 2010-02-09 14:25:06Ati inebunit lumea cu zodiile astea. Eu sunt berbec si nimic nu mi se potriveste din ce-am citit.
Pai mai sunt si exceptiii...Dar vb in general,,
omulsincer
Postat pe 9 Februarie 2010 14:26
Eu cred ca depinde de solstitiu.
anakin
Postat pe 9 Februarie 2010 14:29
si de luna neagra....decit....in quadratura cu venus ,si balanganita cu jupiter.....
nazirra
Postat pe 9 Februarie 2010 14:33
De la: sierra_ig, la data 2010-02-09 14:25:06Ati inebunit lumea cu zodiile astea. Eu sunt berbec si nimic nu mi se potriveste din ce-am citit.
Eu sunt capricorn,,dar mi se potriveste tot ce scrie acolo
omulsincer
Postat pe 9 Februarie 2010 14:36
adica..... esti oaie?????
nazirra
Postat pe 9 Februarie 2010 14:38
In fine... Am si eu o prietena f buna capricorn si ne intelegem perfect. Nu vad ce treaba are zodia cu educatia si caracterul unui om. Am constatat ca ma pot intelege cu oricare destul de bine, indiferent de zodie. Atat timp cat nu-i suiera vantul intre urechi.
sierra_ig
Postat pe 9 Februarie 2010 14:40
De la: nazirra, la data 2010-02-09 14:38:46adica..... esti oaie?????
Am coarne..Daca nu esti cuminte,te iau in coarne
omulsincer
Postat pe 9 Februarie 2010 14:43
De la: sierra_ig, la data 2010-02-09 14:40:34In fine... Am si eu o prietena f buna capricorn si ne intelegem perfect. Nu vad ce treaba are zodia cu educatia si caracterul unui om. Am constatat ca ma pot intelege cu oricare destul de bine, indiferent de zodie. Atat timp cat nu-i suiera vantul intre urechi.
Pai mai sunt si capricorni slabi....Dar capricornul este foarte ambitios si incapatinat..Si vrea sa urce sus cu propriile forte...Acum depinde de scopul fiecaruia
omulsincer
Postat pe 9 Februarie 2010 14:44

Recomandari

Setari Cookie-uri