De la: buna01, la data 2010-02-09 15:17:16De la: piciul, la data 2010-02-09 15:14:34sunt sigur ca sierra nu are nevoie de avocat, ca se descurca si singur, si nu incepe cu ironia ca nu tine la mine , ai grija fata ce vorbestiDe la: buna01, la data 2010-02-09 15:10:09Pai am probleme cu netul.Tu ai probleme cu memoria...doar te-a intrebat,,daca esti avocatul sau papagalul lui sierraDe la: piciul, la data 2010-02-09 15:08:24 ce raspuns deplasat ma refer la buna01[/quote0 TU ESTI AVOCATUL? SAU PAPAGALUL?nu sunt nici avocat si nici papagal , ia uitate sa vezi cine se repeta , eu sau tu |
||
piciul Postat pe 9 Februarie 2010 15:20 |
||
---|---|---|
De la: buna01, la data 2010-02-09 15:19:42Sa curat duoa un barbat incult si limitat in gandire..Ca nu il intereseaza nimic ce se intampla in lumea asta...Sa curat rahatul dupa un barbat nu mi se pare o viata frumoasa..De la: sierra_ig, la data 2010-02-09 15:16:07Si ca fapt divers. Ceea ce inveti, inveti pt tine nu ca sa trasmiti mai departe. Nimeni nu are nevoie de tine sa invete ceva ce-i intereseaza. Asta o stiu din proprie experienta. Este internetul plin de raspunsuri. Dar multi nu au intrebari.Tocmai de asta nici pe mine ma intereseaza oamenii ca tine..Care nu ii intereseaza cunoasterea....de asta s-a ajuns si Romania in halul asta..Pt ca sunt prea multi oameni ca tine..Nu ii intereseaza nimic, sunt egoisti,invidiosi si limitati in gandire..Ii intereseaza sexul,manacarea,facut copii si atat...Eu nu am de gand sa ma ingrop intr-o gramada de oale... |
||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:21 |
||
Nu zau... Dar de unde stii tu cate am eu in cap? Vezi ca ai luat-o pe aratura domnisoara. Eu macar stiu cu ce se mananca universul si planeta pe care traim. Si multe altele. Tu ce stii? Biblia? Am citit-o. Si Coranul. Si multe din manuscrisele vechi din care au iesit toate religiile moderne. | ||
|
||
sierra_ig Postat pe 9 Februarie 2010 15:31 |
||
De la: sierra_ig, la data 2010-02-09 15:31:00Nu zau... Dar de unde stii tu cate am eu in cap? Vezi ca ai luat-o pe aratura domnisoara. Eu macar stiu cu ce se mananca universul si planeta pe care traim. Si multe altele. Tu ce stii? Biblia? Am citit-o. Si Coranul. Si multe din manuscrisele vechi din care au iesit toate religiile moderne.Da ai citit-o..Dar si practici ceea ce scrie in ea? In biblie scrie ca nu ai voie sa faci dragoste decat cu sotia..Si asta este valabin si pt barbat si pt femeie |
||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:34 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-09 15:34:32Sau tu crezi ca barbatul poate face orice? si femeia sa fie fecioara...mai intai trebuie sa te uiti la tine,apoi sa pretinzi ceea ce oferi...De la: sierra_ig, la data 2010-02-09 15:31:00Nu zau... Dar de unde stii tu cate am eu in cap? Vezi ca ai luat-o pe aratura domnisoara. Eu macar stiu cu ce se mananca universul si planeta pe care traim. Si multe altele. Tu ce stii? Biblia? Am citit-o. Si Coranul. Si multe din manuscrisele vechi din care au iesit toate religiile moderne.Da ai citit-o..Dar si practici ceea ce scrie in ea? In biblie scrie ca nu ai voie sa faci dragoste decat cu sotia..Si asta este valabin si pt barbat si pt femeie |
||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:36 |
||
Da stiu f bine. Una la mana ca nu ma intereseaza. Credinta are cu totul alta treaba decat religia. In al doilea rand nu am fost niciodata insurat desi mi-am dorit. Si in al treilea rand, cel mai important, nu mi-am inselat niciodata iubitele. Asa ca morala fa-o cuiva care merita. | ||
sierra_ig Postat pe 9 Februarie 2010 15:37 |
||
pt ca un barbat care a avut multe femei in viata lui,,nu o sa ii ajunga doar o femeie.De asta nu merita o fata cuminte,ca sa o insele si sa isi bata joc de ea..Ca barbatii zic ca au avut putine femeie...Sunteti niste mincinosi noratoriii..Te culci cu femei care nu te iubesc si cica doar 3...De asta nu va suport eu pe aia mincinosi | ||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:38 |
||
Cine naiba a zis de fecioara? Nu am eu nevoie de asa ceva. Nu traiesc in epoca medievala. | ||
sierra_ig Postat pe 9 Februarie 2010 15:39 |
||
De la: sierra_ig, la data 2010-02-09 15:37:57Da stiu f bine. Una la mana ca nu ma intereseaza. Credinta are cu totul alta treaba decat religia. In al doilea rand nu am fost niciodata insurat desi mi-am dorit. Si in al treilea rand, cel mai important, nu mi-am inselat niciodata iubitele. Asa ca morala fa-o cuiva care merita.pt ca un barbat care a avut multe femei in viata lui,,nu o sa ii ajunga doar o femeie.De asta nu merita o fata cuminte,ca sa o insele si sa isi bata joc de ea..Ca barbatii zic ca au avut putine femeie...Sunteti niste mincinosi noratoriii..Te culci cu femei care nu te iubesc si cica doar 3...De asta nu va suport eu pe aia mincinosi....Asa ca mergi si vinde gogosi in alta parte ok |
||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:40 |
||
De la: sierra_ig, la data 2010-02-09 15:39:00Cine naiba a zis de fecioara? Nu am eu nevoie de asa ceva. Nu traiesc in epoca medievala.Pai atunci ce ai cu mine..Ca eu nu sunt facuta ca sa ingrop intr-o multime de oale...Si apoi nu ma marit ca sa fac foame prin romania.Si sa muncesc de imi cade cocoasa....Apoi sa imi iau roman cu firma..PAI AIA SUNT HOTI,,DE O SA MA MINTA....SI INSELE...eU SUNT O PERSOANA RESPONSABILA...Nu fac copiii,apoi sa cersesc de la altii...ca in romania este viata grea,pt ca pe romani nu ii intereseaza nimic..Sa dorma da |
||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:42 |
||
De la: sierra_ig, la data 2010-02-09 15:39:00Cine naiba a zis de fecioara? Nu am eu nevoie de asa ceva. Nu traiesc in epoca medievala.Eu nu ma marit sa fac copiii.Ca sa ma chinui.La cat de grea este viata in Romania si totusi pt ca pe romani nu ii intereseaza nimic..Barbatii romani sunt casnici si isi trimit femeile la munca..Ce mie imi trebuie asa ceva? |
||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:44 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-09 15:44:25Eu sunt o femeie realista si responsabila...asa ca mergi si vine gogosi si tampenii in alta parte,,,la bebelusi ca poate aia or sa te creadaDe la: sierra_ig, la data 2010-02-09 15:39:00Cine naiba a zis de fecioara? Nu am eu nevoie de asa ceva. Nu traiesc in epoca medievala.Eu nu ma marit sa fac copiii.Ca sa ma chinui.La cat de grea este viata in Romania si totusi pt ca pe romani nu ii intereseaza nimic..Barbatii romani sunt casnici si isi trimit femeile la munca..Ce mie imi trebuie asa ceva? |
||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:45 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-09 15:44:25Eu sunt o femeie realista si responsabila...asa ca mergi si vine gogosi si tampenii in alta parte,,,la bebelusi ca poate aia or sa te creadaDe la: sierra_ig, la data 2010-02-09 15:39:00Cine naiba a zis de fecioara? Nu am eu nevoie de asa ceva. Nu traiesc in epoca medievala.Eu nu ma marit sa fac copiii.Ca sa ma chinui.La cat de grea este viata in Romania si totusi pt ca pe romani nu ii intereseaza nimic..Barbatii romani sunt casnici si isi trimit femeile la munca..Ce mie imi trebuie asa ceva? |
||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:45 |
||
Nu ma cunosti, nu te cunosc. La ce as minti... Problema e ca tu respingi orice idee care vine in contradictie cu gandirea ta rigida. Asa ca povestea ca vrei sa inveti si sa trasmiti mai departe e apa de ploaie. Invata-te sa nu judeci decat dupa ce cunosti un om. Si nici macar atunci. Nici Iisus n-a judecat. Tu in mod sigur nu ai dreptul. | ||
sierra_ig Postat pe 9 Februarie 2010 15:45 |
||
De la: sierra_ig, la data 2010-02-09 15:45:28Nu ma cunosti, nu te cunosc. La ce as minti... Problema e ca tu respingi orice idee care vine in contradictie cu gandirea ta rigida. Asa ca povestea ca vrei sa inveti si sa trasmiti mai departe e apa de ploaie. Invata-te sa nu judeci decat dupa ce cunosti un om. Si nici macar atunci. Nici Iisus n-a judecat. Tu in mod sigur nu ai dreptul.Eu nu judec pe nimeni..Doar ma apar....Voi barbatii incercati sa conduceti viata femeilor.Ci ce drept? sunteti bune exemple pt femei..Barbatul poate sa sprijine femeia moral si material..Dar nu sa ii ordone..Si poate sa o sfatuiasca pe femeie,barbatul daca el sta bine cu moralul si cu principiile |
||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:48 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-09 15:48:00Daca barbatul nu duce o viata curata.Nici macar nu are ce sfat bun sa poata da...Sau poate da sfaturi in favoarea lui...Toti barbatii vor femei bune,cinstite..dar ei sunt niste curvari si niste mincinosiDe la: sierra_ig, la data 2010-02-09 15:45:28Nu ma cunosti, nu te cunosc. La ce as minti... Problema e ca tu respingi orice idee care vine in contradictie cu gandirea ta rigida. Asa ca povestea ca vrei sa inveti si sa trasmiti mai departe e apa de ploaie. Invata-te sa nu judeci decat dupa ce cunosti un om. Si nici macar atunci. Nici Iisus n-a judecat. Tu in mod sigur nu ai dreptul.Eu nu judec pe nimeni..Doar ma apar....Voi barbatii incercati sa conduceti viata femeilor.Ci ce drept? sunteti bune exemple pt femei..Barbatul poate sa sprijine femeia moral si material..Dar nu sa ii ordone..Si poate sa o sfatuiasca pe femeie,barbatul daca el sta bine cu moralul si cu principiile |
||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:49 |
||
Exact ce-am spus. Tu nu vezi decat in fata. Oare cand o sa intri in saptamana chioara si il vei vedea pe ala care-ti face capul sa vajaie... O sa-l crezi cand iti va zice ca nu s-a culcat decat cu 5 femei? | ||
sierra_ig Postat pe 9 Februarie 2010 15:52 |
||
Asa ca vedeti-va de lungul nasului si nu ma incercati sa conduceti viata la femei.Pt ca nu aveti nici un drept..Ca altele sunt tolerante,,este vina lor...Dar eu invat din greselile lor mai bine,decat din ale mele....Eu nu ma incurc cu lucruri slabe si oameni diabolici | ||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:53 |
||
De la: sierra_ig, la data 2010-02-09 15:52:53Exact ce-am spus. Tu nu vezi decat in fata. Oare cand o sa intri in saptamana chioara si il vei vedea pe ala care-ti face capul sa vajaie... O sa-l crezi cand iti va zice ca nu s-a culcat decat cu 5 femei?Eu nu ma incred in lucruri superficiale asa ca tine...Soarta si norocul si-l face fiecare cu mana lui...Asta doar daca are credinta si energie de la Hristos....Eu nu ma iau dupa atractie fizica si tampenii din astea..Eu vreau persoane curate sufleteste si care iubesc pe Dumnezeu...Care s-a curatit de pacate..La fel ca si mine..Pt ca nici pe mine nu m-a ajutat decat Dumnezeu..asa ca sa isi bata si altii capul,,,pt ca nu am de gand sa ma incurc cu oamenii cu narbavuri rele ca sa ma faca sa ajung ca ei |
||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:56 |
||
De la: sierra_ig, la data 2010-02-09 15:52:53Exact ce-am spus. Tu nu vezi decat in fata. Oare cand o sa intri in saptamana chioara si il vei vedea pe ala care-ti face capul sa vajaie... O sa-l crezi cand iti va zice ca nu s-a culcat decat cu 5 femei?Pai eu am principiii...pe care ma ghidez...De ce sa ascult de tine..Cine este tu? Dumnezeu? Eu ascult de Dumnezeu si ceea ce imi spune mie constiinta...Daca constiinta imi spune sa ma indepartez de un om,o fac...pt ca am incredrre in constiinta mea |
||
omulsincer Postat pe 9 Februarie 2010 15:58 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-09 15:36:26De la: buna01, la data 2010-02-09 15:34:32Sau tu crezi ca barbatul poate face orice? si femeia sa fie fecioara...mai intai trebuie sa te uiti la tine,apoi sa pretinzi ceea ce oferi...De la: sierra_ig, la data 2010-02-09 15:31:00Nu zau... Dar de unde stii tu cate am eu in cap? Vezi ca ai luat-o pe aratura domnisoara. Eu macar stiu cu ce se mananca universul si planeta pe care traim. Si multe altele. Tu ce stii? Biblia? Am citit-o. Si Coranul. Si multe din manuscrisele vechi din care au iesit toate religiile moderne.Da ai citit-o..Dar si practici ceea ce scrie in ea? In biblie scrie ca nu ai voie sa faci dragoste decat cu sotia..Si asta este valabin si pt barbat si pt femeie Bre, nu te lua de fecioare , ca-mi scot coltii !!! M-am nascut si voi muri fecioara! Tu poti sa spui la fel ??? |
||
eu_vio Postat pe 9 Februarie 2010 16:08 |
||
Ce discurs electrizant!Oare de ce nu ma mira? | ||
florin_c76 Postat pe 9 Februarie 2010 16:09 |
||
Tu nu poti intelege si pace ce tot zic. Si continui sa tragi concluzii si sa jignesti aiurea oamenii. Nu a zis nimeni sa asculti de cineva. Dar respecta parerile celorlalti. Nu esti tu cea mai da-ta dracu de desteapta din partea asta a galaxiei. Fa comentariu pertinent, exprima-ti parerea si atat. Cum iti alegi tu partenerul nu ma intereseaza absolut deloc. Dar nu ma judeca pe mine mai ales atunci cand nici macar nu ma cunosti. Ca sa ma exprim pe intelesul tau... Nu iti e frica ca te bate Dumnezeu ca tot arunci cu pietre? | ||
sierra_ig Postat pe 9 Februarie 2010 16:13 |
||
Cred ca exagerezi buna01,fiecare are dreptul sa-si traiasca viata asa cum vrea si cum crede de cuvinta ,nu poti sa judeci tu ,nu ai dreptul asta si apoi intr-o relatie e nevoie de doi..... | ||
garbo032800 Postat pe 9 Februarie 2010 16:21 |
||
sierra, da' tu te uiti ce abereaza filoxera asta ? nu vezi ca nu-i pe dunga ei ? e setata cu berbatii bagabonti si porci care isi bat joc de bietele femei proaste ai citit tu vreun comment de-al ei care sa fie pertinent sau care sa respecte parerea altora ? fata e ca batman, si mai cred ca e si blonda... nici daca-i zici de dulce nu se potoleste, e pur si simplu o plaga care s-a intins pe garbo |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2010 16:29 |
||
Nu de asta Wife. Dar incerc sa-i schimb parerea. | ||
sierra_ig Postat pe 9 Februarie 2010 16:54 |
||
incearca, mama...incearca... io incerc de un an, intai ca wife, pe urma ca anouk, acu iar ca wife... acu' am renuntat, nu te poti pune cu prostu', ca are mintea odihnita tare... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2010 17:02 |
||
Eh... Daca ma oprea pe mine asa ceva cred ca eram mort acum. | ||
sierra_ig Postat pe 9 Februarie 2010 17:05 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-09 15:34:32 In biblie scrie ca nu ai voie sa faci dragoste decat cu sotia..Si asta este valabil si pt barbat si pt femeie adica si femeia sa faca dragoste cu sotia? |
||
blairwitch Postat pe 9 Februarie 2010 17:43 |
||
ihi....decit!!!!! | ||
nazirra Postat pe 9 Februarie 2010 17:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Iubire imposibila | 39 | De la: zambil 14 Octombrie 2009 16:44 |
slabire... | 1 | De la: laura_tm 3 August 2009 15:15 |
Escapelle | 7 | De la: garbo_477205 21 Octombrie 2017 13:03 |
|
||
despre anticonceptionale | 24 | De la: zambila 4 Octombrie 2010 14:26 |
sunt libera si-mi traiesc viata | 1 | De la: elisabeta_boia 7 Ianuarie 2012 18:28 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri