Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Ok suntem niste caini care nu meritam nimic din ce ne-a fost dat. Esti multumita? Sper sa fii si sa nu mai postezi ca ne dai dureri de cap. Pana si pacatosii si prostii ca noi dorim ceva liniste.
sierra_ig
Postat pe 12 Februarie 2010 16:58
De la: garbo074997, la data 2010-02-12 16:57:38 MA GANDII CA DOAR EU MA LAUDA I C-AS DESTEAPTA SI NU CRED CA ESTI MESIA CA EL ERA BUN SI IERTATOR SI NU DADEA CU PIETRE SI NU DADEA CU PUMNII
DA,DAR EL I-A BICIUT PE OAMENI..sI A ZIS SA II FAC DE RAS PE CEI CARE PROFITA DE MINE...Sa ii spun la alti oameni daca nu se schimba nici atunci.Atunci trebuie sa ma indepartez..Nu ce invataturi dau preotii astia corupti,care nu au nici o treaba cu credinta..Mergi la un preot cu credinta sa vezi ce zice.Nu la un preot besinos disperat dupa bani
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 16:59
De la: garbo074997, la data 2010-02-12 16:57:38 MA GANDII CA DOAR EU MA LAUDA I C-AS DESTEAPTA SI NU CRED CA ESTI MESIA CA EL ERA BUN SI IERTATOR SI NU DADEA CU PIETRE SI NU DADEA CU PUMNII
DA,DAR EL I-A BICIUT PE OAMENI..sI A ZIS SA II FAC DE RAS PE CEI CARE PROFITA DE MINE...Sa ii spun la alti oameni daca nu se schimba nici atunci.Atunci trebuie sa ma indepartez..Nu ce invataturi dau preotii astia corupti,care nu au nici o treaba cu credinta..Mergi la un preot cu credinta sa vezi ce zice.Nu la un preot besinos disperat dupa bani
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 16:59
NU MA INTELEGE GRESIT CA EU GLUMEAM CU TINE SI NU VREAU SA FIM NICI PRIETENE SI NICI DUSMANI PUR SI SIMPLU FUI SI EU SURPRINSA DE ....P TINE VOIAM SA SPUN SI AIA DE LA MUNCA TOT DUSMANI?TOT?CHIAR TOTI MA?
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 17:00
De la: sierra_ig, la data 2010-02-12 16:58:12Ok suntem niste caini care nu meritam nimic din ce ne-a fost dat. Esti multumita? Sper sa fii si sa nu mai postezi ca ne dai dureri de cap. Pana si pacatosii si prostii ca noi dorim ceva liniste.
Pai tu vrei sa fii asa.Nu ca asa ti-a fost dat.Omul cum isi asterne asa doarme.Daca te rogi,destinul tau o sa devina altul..O sa devii si tu un pastor ca si mine
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 17:01
De la: garbo074997, la data 2010-02-12 17:00:17NU MA INTELEGE GRESIT CA EU GLUMEAM CU TINE SI NU VREAU SA FIM NICI PRIETENE SI NICI DUSMANI PUR SI SIMPLU FUI SI EU SURPRINSA DE ....P TINE VOIAM SA SPUN SI AIA DE LA MUNCA TOT DUSMANI?TOT?CHIAR TOTI MA?
Nu sunt dusmani.Dar eu nu fac compromisuri...Eu lupt pt dreptatea mea..Nu accept sa fiu fraierita,,sa fac multa munca extra si sa nu fiu platita in plus.Apoi si eu sa fac la fel cu oameni nevinovati..Daca esti crestin,trebuie sa lupti cu arme albe,nu sa lupti pe la spate cu arme negre care vin de la necuratul.Stiu ca ce vine de la Dumnezeu este mia greu,,dar ai satisfactie..Prin munca si lupta te maturizezi
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 17:04
DA DE CE TE BUCURI SI DE CE TE LAUZI CA TE ROGI CA DOAR E PACAT SA TE LAUZI
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 17:05
De la: buna01, la data 2010-02-12 17:04:01
De la: garbo074997, la data 2010-02-12 17:00:17NU MA INTELEGE GRESIT CA EU GLUMEAM CU TINE SI NU VREAU SA FIM NICI PRIETENE SI NICI DUSMANI PUR SI SIMPLU FUI SI EU SURPRINSA DE ....P TINE VOIAM SA SPUN SI AIA DE LA MUNCA TOT DUSMANI?TOT?CHIAR TOTI MA?
Nu sunt dusmani.Dar eu nu fac compromisuri...Eu lupt pt dreptatea mea..Nu accept sa fiu fraierita,,sa fac multa munca extra si sa nu fiu platita in plus.Apoi si eu sa fac la fel cu oameni nevinovati..Daca esti crestin,trebuie sa lupti cu arme albe,nu sa lupti pe la spate cu arme negre care vin de la necuratul.Stiu ca ce vine de la Dumnezeu este mia greu,,dar ai satisfactie..Prin munca si lupta te maturizezi
Pt ca daca taci si faci compromisuri ceea ce nu sunt cinstite sa inveti omul prost...Stiu ca este mai greu,,dar daca omul nu munceste si nu lupta si sa isi bata capul,sa riste...Nu ajunge sa se maturizeze
omulsincer
997, dezactiveaza, te rog, caps lock-ul - in limbaj de net, a scrie cu majuscule, inseamna ca tipi

voi nu vedeti ca aude voci, ca vorbeste cu sfintii?

continuand asa nu facem decat sa o intartam si mai tare - in mintea ei e trimisa Sfantului sa fie martira printre noi - "pacatosii"... deci nu va renunta, dimpotriva

nu mai bine "raport abuz limbaj" si "raporteaza utilizator" (si de 100 de ori pe zi, daca e necesar!) pana vor lua masuri cei care sunt in drept sa faca asta?

parera mea!
panty_C
SI TU TE-AI MATURIZAT?
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 17:06
Nu, am impresia ca esti nebuna dea dreptul. Cine te-a facut pastor? Liderii se aleg zero, nu se autonumesc. Si da, cum mi-am asternut, asa dorm. Patul meu e puf. Iar destinul e vorba goala. Noi oamenii suntem suma propriilor alegeri.
sierra_ig
Postat pe 12 Februarie 2010 17:06
De la: garbo074997, la data 2010-02-12 17:05:12DA DE CE TE BUCURI SI DE CE TE LAUZI CA TE ROGI CA DOAR E PACAT SA TE LAUZI
Eu nu ma laud..Eu doar spun.Nu vreau sa se simta nimeni inferior..ci doar sa se trezeasca la realitate..Cine ma respecta,chiar si un gunuoier,eu ii vorbesc frumos..Pt ca omul nu se respecta doar daca re bani..Orice suflet trebuie respecta,,daca vorbeste frumos..Daca nu respecta si nu are o limita,,ii fac eu una
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 17:07
ma luminai panterot-o ca sincer nu stiam ca majusculele sant tipete.tanks de luminare
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 17:08
panty_C
Postat pe 12 Februarie 2010 17:09
De la: sierra_ig, la data 2010-02-12 17:06:33Nu, am impresia ca esti nebuna dea dreptul. Cine te-a facut pastor? Liderii se aleg zero, nu se autonumesc. Si da, cum mi-am asternut, asa dorm. Patul meu e puf. Iar destinul e vorba goala. Noi oamenii suntem suma propriilor alegeri.
Treaba mea ceea ce fac...Asa ca nu te mai baga in seama...PA SI NU MA MAI DERANJA CA NU ARE ROST SA IMI BAT CAPUL CU ATESTI CARE TRAIESC IN PACAT,PT CA SUNT LIMITATI IN GANDIRE
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 17:10
De la: sierra_ig, la data 2010-02-12 17:06:33Nu, am impresia ca esti nebuna dea dreptul. Cine te-a facut pastor? Liderii se aleg zero, nu se autonumesc. Si da, cum mi-am asternut, asa dorm. Patul meu e puf. Iar destinul e vorba goala. Noi oamenii suntem suma propriilor alegeri.
Treaba mea ceea ce fac...Asa ca nu te mai baga in seama...PA SI NU MA MAI DERANJA CA NU ARE ROST SA IMI BAT CAPUL CU ATESTI CARE TRAIESC IN PACAT,PT CA SUNT LIMITATI IN GANDIRE
omulsincer
omulsincer
omulsincer
da ma da tu vb urat si jigneai dejeaba ,dejeaba
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 17:12
De la: pantera_neagra, la data 2010-02-12 17:05:58997, dezactiveaza, te rog, caps lock-ul - in limbaj de net, a scrie cu majuscule, inseamna ca tipi

continuand asa nu facem decat sa o intartam si mai tare - in mintea ei e trimisa Sfantului sa fie martira printre noi - "pacatosii"... deci nu va renunta, dimpotriva

nu mai bine "raport abuz limbaj" si "raporteaza utilizator" (si de 100 de ori pe zi, daca e necesar!) pana vor lua masuri cei care sunt in drept sa faca asta?

parera mea!
eu cred ca sunteti nebuni de-a binelea,,,eu martira..ca voi va tineti de capul meu,credeti ca o sa ajung presedinte..Sunteti nebuni la cap...Eu sunt doar o crestina..Si vorbesc pe forumpt ca nu am alta ocupatie...Dupa ce schimb orasul o sa imi gasesc prieteni asa ca o sa uit de voi....Si va las cu tampeniile voasttre si eu o sa imi triaesc viata asa cum cred eu de cuviinta
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 17:13
De la: buna01, la data 2010-02-12 17:13:20
De la: pantera_neagra, la data 2010-02-12 17:05:58997, dezactiveaza, te rog, caps lock-ul - in limbaj de net, a scrie cu majuscule, inseamna ca tipi

parera mea!
eu cred ca sunteti nebuni de-a binelea,,,eu martira..ca voi va tineti de capul meu,credeti ca o sa ajung presedinte..Sunteti nebuni la cap...Eu sunt doar o crestina..Si vorbesc pe forumpt ca nu am alta ocupatie...Dupa ce schimb orasul o sa imi gasesc prieteni asa ca o sa uit de voi....Si va las cu tampeniile voasttre si eu o sa imi triaesc viata asa cum cred eu de cuviinta
Voi nu faceti nimica si asteptati ca sa va rezolve altii problemele..Ca altceva nu am de facut..Voi ma provocati de asta si vorbesc asa..Ca daca nu as fii fost provoacata mi-as fii vazut de viata mea linistita..Cica presedinte..Cate tampenii mai pot debita romanii.La mintea lor inapoiata
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 17:15
Ma voi baga in seama mereu, atat timp cat oameni inchishi in gandire vorbesc public. E dreptul meu. Cand vei da tu sfaturi, acolo voi fi si eu. Am tolerat destul prostiile tale.
sierra_ig
bunao1....te superi mai tare decat esti daca te intreb catzi ani ai?
Nicool
si te bateai si nu credeam ca esti credincioasa
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 17:16
De la: sierra_ig, la data 2010-02-12 17:15:43Ma voi baga in seama mereu, atat timp cat oameni inchishi in gandire vorbesc public. E dreptul meu. Cand vei da tu sfaturi, acolo voi fi si eu. Am tolerat destul prostiile tale.
Pai asta este parerea mea...SUNTEM O TARA democrata,asa ca fiecare are dreptul sa spuna ceea ce gandeste.La fel ca in GErmania...Daca vrei sa schimbi regulile fate presedinte comunist
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 17:17
De la: buna01, la data 2010-02-12 17:17:48
De la: sierra_ig, la data 2010-02-12 17:15:43Ma voi baga in seama mereu, atat timp cat oameni inchishi in gandire vorbesc public. E dreptul meu. Cand vei da tu sfaturi, acolo voi fi si eu. Am tolerat destul prostiile tale.
Pai asta este parerea mea...SUNTEM O TARA democrata,asa ca fiecare are dreptul sa spuna ceea ce gandeste.La fel ca in GErmania...Daca vrei sa schimbi regulile fate presedinte comunist
Si schimba regulile tu,in romania..Fa-te dictator
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 17:18
uite ca jignesti si i-os o doamna si ma rusinez repede si ai zis ca te rogi da cand te rogi ?????nu atunci cand nu ai ce face????/
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 17:18
De la: buna01, la data 2010-02-12 17:18:40
De la: buna01, la data 2010-02-12 17:17:48
Si schimba regulile tu,in romania..Fa-te dictator
Du-te la presedinte si ziii.Eu vreau sa fiu presedinte sa schimb regulile,ca oamenii sa vorbeasca doar ceea ce doresc eu...Fa asa...ca asa poate o sa te ascult
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 17:20
Ma voi face presedinte anti-prosti. Oricine are dreptul sa vorbeasca dar nici chiar in halul asta. Vrei sa-ti aduc aminte ce ai zis in ultimele posturi? Nu mai judeca atat timp cat ai pretentia ca te ghidezi dupa invatamintele lui Iisus.
sierra_ig
Postat pe 12 Februarie 2010 17:20
De la: garbo074997, la data 2010-02-12 17:18:49uite ca jignesti si i-os o doamna si ma rusinez repede si ai zis ca te rogi da cand te rogi ?????nu atunci cand nu ai ce face????/
Atunci cand ama ce face..Ma iau de oamenii de care nu imi place de fata lor
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 17:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un barbat rezista toata viata 12 De la: Dor_marunt 5 Aprilie 2010 07:28
De ce totul se rezuma la bani si la sex? 210 De la: florin_c76 18 Aprilie 2010 21:00
PROSTIA E LA MODA SAU MADE ROMANIA 131 De la: violeta1981 3 Februarie 2010 18:23
vreau sa i-au pastile de slabit ce sa fac si de care sa i-au ca sa aiba si un rezultat 16 De la: estela 30 Mai 2010 02:36
ce vrea ? 64 De la: tutankhamon 7 Februarie 2010 16:30
Setari Cookie-uri