Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

...doar la pumnul lui ...

lala_cri
Postat pe 12 Februarie 2010 18:34
Cand am avut primul prieten,pt ca el vroia copil..dar daca nu mi-a lasat resurse..Am baut pastile la greu,,ca doar nu eram sa ii fac copiii apoi sa fiu la mana lui...Dar daca m-am culcat inainte cu el.a a facut el regulile.dar de data asta o sa fac eu regulile .Dar eu nu eram proasta sa le accept,sa ma leg de un barbat pe care poate nu mai vreau sa triaesc cu el,pt ca omul se schimba...Nu a vrut sa imi deconteze bani in cont,ca sa am o siguranta..Atunci i-am facut copiii din platelina
omulsincer
Cand am avut primul prieten,pt ca el vroia copil..dar daca nu mi-a lasat resurse..Am baut pastile la greu,,ca doar nu eram sa ii fac copiii apoi sa fiu la mana lui...Dar daca m-am culcat inainte cu el.a a facut el regulile..Dar eu nu eram proasta sa le accept,sa ma leg de un barbat pe care poate nu mai vreau sa triaesc cu el,pt ca omul se schimba...Nu a vrut sa imi deconteze bani in cont,ca sa am o siguranta..Atunci i-am facut copiii din platelina
omulsincer
pai ia-ti un barbat de religie musulmana ia-ti un arab pt ca astia -ti ofera tot ei muncesc si femeile cresc copii .Pai ai zis ca nu esti ma materialista
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 18:35
panty_C
Postat pe 12 Februarie 2010 18:37
Vezi ca iar vorbesti ca sa nu adormi? Contract prenuptial pt ce Zero? Doar tu te mariti din dragoste.Unde-i dragostea aia eterna? In dragostea adevarata iti dai viata pentru cea/cel pe care o/il iubesti. Nu conteaza ca e print sau cersetor. Vrei resurse? Du-te pe Pandora.
sierra_ig
Postat pe 12 Februarie 2010 18:38
De la: lala_cri, la data 2010-02-12 18:34:31...doar la pumnul lui ...

Da cum sa nu..Tu ai auzit cumva de razbunarea femeii? Platesc pe unul sa il tina si eu ii dau pana nu mai pot....Daca ma loveste...daca da una im mine..SAu crezi ca eu ma casatoresc cu dobitoci...Daca nu vrea sa il schilodesc sa dea in mine..Ca o sa vomite si tata lu masa
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 18:38
hai ma panteruto ca nu mi-am schimbat sexu da o intrebai pt ca are pretentii mari da ea ce ofera? de are aste pretentii ????/
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 18:39
M-a apucat durerea de cap - simt nevoia sa readuc la lumina problema:

De la: pantera_neagra, la data 2010-02-12 17:55:06Tulburarea de personalitate schizoida

Definitie
Tulburarea de personalitate schizoida

Tulburarea de personalitate schizoida este o conditie in care persoana evita activitatile sociale si, in mod constant, se indeparteaza de interactiunea cu ceilalti. Persoanele cu aceasta tulburare sunt in general singuratice cu profunde inabilitati de a se conecta cu altii si de a forma relatii interpersonale.
Pentru cei din jur, persoanele cu tulburare de personalitate schizoida pot parea distanti, plictisitori sau lipsiti de umor, si sunt deseori ignorati in situatii sociale. Persoanele cu aceasta conditie exprima o gama restransa sau aplatizata de emotii, si pot parea indiferenti la ce se intampla in jurul lor. Totusi, viata lor interioara poate fi intensa, cu nevoi emotionale profunde, sensibilitate si confuzie despre lumea din jurul lor.

Este neclar daca persoanele cu tulburare de personalitate schizoida se izoleaza de buna voie, sau isi doresc intimitate, dar considera relatiile interpersonale prea dificile. Ce este cert este faptul ce persoanele cu tulburare de personalitate schizoida se retrag chiar si din relatiile cu persoane la care tin, inclusiv sotii.
Cauzele tulburarii sunt necunoscute, dar se pare ca atat factorii genetici cat si cei de mediu joaca un rol. Terapia acestor pacienti este dificila intrucat ei considera psihoterapia ca fiind prea intruziva. Totusi, unele abordari terapeutice si medicatia pot ajuta la ameliorarea simptomelor
panty_C
Postat pe 12 Februarie 2010 18:40
poate asa te inchid astia...ca pe tipa aia care a platit pe unul sa-l bata pe fostul...si a facut 6 ani...
lala_cri
De la: sierra_ig, la data 2010-02-12 18:38:01Vezi ca iar vorbesti ca sa nu adormi? Contract prenuptial pt ce Zero? Doar tu te mariti din dragoste.Unde-i dragostea aia eterna? In dragostea adevarata iti dai viata pentru cea/cel pe care o/il iubesti. Nu conteaza ca e print sau cersetor. Vrei resurse? Du-te pe Pandora.
Dragostea si incredera se castig pe parcurs...Astea cu pasiunea sunt doar baliverne crezute de femei naive..Care se casatoresc cu cersetori si ajung sa munceasca faemeile pt BARBATI.hAI SA FIM REALISTI
omulsincer
01 01 01 ziceai ca esti buna si acum ii bati??/
garbo074997
panteruto
lala_cri
Postat pe 12 Februarie 2010 18:41
tu fata mai gata odata!!!!esti inepuizabila!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 12 Februarie 2010 18:41
vrei bani 01? da pt ce?
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 18:42
De la: lala_cri, la data 2010-02-12 18:40:12poate asa te inchid astia...ca pe tipa aia care a platit pe unul sa-l bata pe fostul...si a facut 6 ani...
dA PAI SI DACA EL MA BATE SA FACA 10 ANI.pT CA NICI EL NU ARE VOIE SA MA LOVEASCA.sA LOVEASCA O FEMEIE FARA APARARE.ORICUM NU IMI TREBUIE MIE ROMANI BATAUSI CARE DAU IN FEMEILE FARA APARARE.aia sunt animale nu sunt barbati
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 18:42
daca nu se opreste sun la 112...
lala_cri
Postat pe 12 Februarie 2010 18:43
si ca sa fie foarte clar:

De la: pantera_neagra, la data 2010-02-12 18:00:42Tulburarea de personalitate schizotipala

Simptome

In mod clasic, persoanele cu personalitate schizotipala sunt niste singuratici care au putine relatii apropiate sau nu au deloc. Ei prezinta anxietate sociala, deseori asociata cu lipsa increderii in ceilalti si mai degraba cu inabilitatea de a comunica, decat cu o imagine de sine negativa. Ei se vad ca straini si singuratici, si aceasta izolare le provoaca durere pe masura ce se desprind si mai mult de relatiile cu ceilalti si se retrag fata de lumea exterioara.

Deseori persoanele cu personalitate schizotipala au un mod particular de a vorbi, si vorbesc fara sfarsit despre subiecte tangente cu discutiile in desfasurare. Se pot imbraca intr-un mod particular si au un mod ciudat de a vedea lumea din jurul lor. Deseori au idei neobisnuite, cum ar fi credinta in extraterestrii sau in �al saselea simt�. Uneori cred ca pot influenta in mod magic gandurile, actiunile si emotiile altor oameni.

In adolescenta, semnele personalitatii schizotipale pot debuta ca preferinte pentru activitati solitare sau prezenta unui grad inalt de anxietate sociala. Copilul poate avea rezultate scolare slabe sau sa nu fie integrat in grupul de colegi si din acest motiv devine deseori subiect al ironiei si agresivitatii celorlalti.
panty_C
Postat pe 12 Februarie 2010 18:43
hai ma nazira laso si pe ea sa se calmeze /este adevarat ca -i ia mult timp
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 18:44
De la: garbo074997, la data 2010-02-12 18:40:5101 01 01 ziceai ca esti buna si acum ii bati??/
Pai trebuie sa fiu buna,dar nu sa fiu fraiera...Pt ca daca barbatul ii rau,trebuie sa te indepartezi de el..Nu mai are rost sa triaesti cu el...Divort frate
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 18:44
numai ca tu esti animal nerational...deci o bataie iti prinde bine...
lala_cri
Postat pe 12 Februarie 2010 18:45
De la: buna01, la data 2010-02-12 18:42:49
De la: lala_cri, la data 2010-02-12 18:40:12poate asa te inchid astia...ca pe tipa aia care a platit pe unul sa-l bata pe fostul...si a facut 6 ani...
dA PAI SI DACA EL MA BATE SA FACA 10 ANI.pT CA NICI EL NU ARE VOIE SA MA LOVEASCA.sA LOVEASCA O FEMEIE FARA APARARE.ORICUM NU IMI TREBUIE MIE ROMANI BATAUSI CARE DAU IN FEMEILE FARA APARARE.aia sunt animale nu sunt barbati
eu ti-am zis ca ai patit ceva rau si ai ramas profund marcata si scuipi si in iaurt
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 18:46
irinooooooo.....daca te porti asa si acasa cu el....ramai fara dinti,cind te or cunoaste la tribunal....il lasa liber fata ca tu esti dusa raaaaau!!!!!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 12 Februarie 2010 18:47
pai la inceput cu tipu ala ....va rugati?sau te rugai singura?aSI DE CE NU AI FATA?de ce te ascunzi?sa nu te bata?
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 18:48
Traiesti ca sa nu ingrasi pamantul. Daca ai fi iubit vreodata cu adevarat ai fi stiut ce zic. Asa vorbesti si vorbesti. Critica celui ranit din dragoste dar nestiutor. Ti-ai dat vreodata inima cuiva? Fara sa ceri inapoi nimic. Dragostea neimpartasita te face sa intelegi esenta vietii.
sierra_ig
Postat pe 12 Februarie 2010 18:49
cati ani ai ma 01?
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 18:50
hai spune,spune cati ani ai01
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 18:51
De la: nazirra, la data 2010-02-12 18:47:55irinooooooo.....daca te porti asa si acasa cu el....ramai fara dinti,cind te or cunoaste la tribunal....il lasa liber fata ca tu esti dusa raaaaau!!!!!!!!!!!!!!
Pai de asta nici nu ma casatoresc....Pt ca eu nu fac compromisuri sa fiu de rasul unui barbat...Daca nu gasesc un barbat cu suflet bun,,stau singura..Am fost eu odata naiva...Dar am invatat ceva din greselile mele.Nu ca alti care le fac si nu invata nimic....Voi sunteti diavoli nu barbati..Cu pumnul auzi...Ca va dau eu pumini in gura,,ca nu mie frica de barbati
omulsincer
Postat pe 12 Februarie 2010 18:53
De la: sierra_ig, la data 2010-02-12 18:49:07Traiesti ca sa nu ingrasi pamantul. Daca ai fi iubit vreodata cu adevarat ai fi stiut ce zic. Asa vorbesti si vorbesti. Critica celui ranit din dragoste dar nestiutor. Ti-ai dat vreodata inima cuiva? Fara sa ceri inapoi nimic. Dragostea neimpartasita te face sa intelegi esenta vietii.

.ai clar dreptate cand iubesti nu exista conturi ,bani ci doar sentimente .da te rog nu te enerva ci incearca sa inveti de ce trebuie sa te feresti
garbo074997
Postat pe 12 Februarie 2010 18:53
sierraaaaaaaaaaaaaa, e bolnav(a)

din pacate astia sunt lasati in libertate, cu medicatie (daca au fost la medic si daca si vor sa ia medicamentele prescrise!) pana nu ranesc pe cineva fizic...si se intampla si asta uneori

sunt catalogati ca "nepericulosi" pana in clipa cand...iar atunci sunt ridicati in camasa de forta
panty_C
Postat pe 12 Februarie 2010 18:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pe cine votam in 2009? 90 De la: cinezee 8 Noiembrie 2009 00:44
M-am indragostit de.....varul meu!!! 1 De la: cordor 18 Ianuarie 2010 02:41
COSMETICE DE LUX !!!! 1 De la: garbo036965 9 Ianuarie 2010 11:22
Intrebare strumfeasca 106 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:00
de ce un barbat face sex ca dragoste nu o poti numi chiar daca iti spune ca nu te iubeste? 174 De la: kaladris 19 Aprilie 2010 06:33
Setari Cookie-uri