Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

nu numai "parca" tuth...
panty_C
Postat pe 13 Februarie 2010 05:40
http://www.youtube.com/watch?v=laZXYTL87I4
panty_C
Postat pe 13 Februarie 2010 06:20
cam asa ceva...

http://www.youtube.com/watch?v=KZ2lWyTi0oY
panty_C
Postat pe 13 Februarie 2010 06:24
Ei buna intrebare dar nu cred ca e posibil apar tot felul de piedici discuti ETC si tunci scapa si el
annamaria86
Postat pe 13 Februarie 2010 10:33
annamaria86
Postat pe 13 Februarie 2010 10:40
ETC ?
elodia
Postat pe 13 Februarie 2010 10:50
mai oameni...am ramas stupefiata de raspunsurile voastre...unii dintre voi sunteti adevarate rautati...parca ati fii modificati genetic...sa fim seriosi...un barbat adevarat care are constiinta morala si suflet..un barbat care isi iubeste sotia(ca ma gandesc ca de aia a ales-o sa-i fie sotie pentru toata viata, sa-i fie alaturi la bine si la rau pana cand moartea ii va desparti...etc...k altfel ramaneau doar la stadiul de iubiti, prieteni, amanti s.a.m.d) nu o poate insela...verbele "a iubi" si "a fi infidel" sunt in opinia mea doua antonime...eu nu voi insela si sunt mai mult decat sigura ca sotul meu nu o va face...
kiss_kisss
Postat pe 13 Februarie 2010 11:06
asa sa/ti ajute dumnezeu...............
elodia
Postat pe 13 Februarie 2010 11:09
kiss....daca nu iti e cu suparare, cati ani ai mama??
tutankhamon
Postat pe 13 Februarie 2010 11:22
sal .florine s-au terminat discutiile pe topicul tau pupici
phoenix
Postat pe 13 Februarie 2010 13:17
kiss-kissss
m-as bucura mult sa fiti voi familia perfecta
oricum iubire de valentin
LILO
Postat pe 13 Februarie 2010 13:23
Kiss �ți doresc sa ai un sot sa te iubeasca asa cum �ți doresti tu, și sa ai parte de tot binele din lume.Iubire maxima de Sf Valentin.
alex2007
Postat pe 13 Februarie 2010 13:33
Pai ce sa fac ca toti barbatii incearca...Daca nu au ce face.Majoritatea cred ca s-au nascut ca sa fie vanatori..Si apoi in loc sa isi bata capul ca sa munceasca ca sa tranga resurse ca asa sa poata fii capabili sa intretina o familie..Ei isi bat capul cu prostii,,sa se culce cu cat mai multe femei..Si cauta femei naive care sa ii iubeasca asa saraci..Fara bani si sa le dea femeia lor...Femeia sa aiaba si grija de copii,,de casa.Si sa mai munceasca..Pai destepti mai sunt unii barbati...Ma mir cu ii mai tine pamantul
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 13:43
De la: buna01, la data 2010-02-13 13:43:09Pai ce sa fac ca toti barbatii incearca...Daca nu au ce face.Majoritatea cred ca s-au nascut ca sa fie vanatori..Si apoi in loc sa isi bata capul ca sa munceasca ca sa tranga resurse ca asa sa poata fii capabili sa intretina o familie..Ei isi bat capul cu prostii,,sa se culce cu cat mai multe femei..Si cauta femei naive care sa ii iubeasca asa saraci..Fara bani si sa le dea femeia lor...Femeia sa aiaba si grija de copii,,de casa.Si sa mai munceasca..Pai destepti mai sunt unii barbati...Ma mir cu ii mai tine pamantul
buna scz ca intervin ,nu vreau sa te superi ,dar tu generalizezi si nu e bine ,lasa-l in pace ,pe florin are familia lui si cred ca e ok ..o zi buna ..
phoenix
Postat pe 13 Februarie 2010 13:50
barbatii nu cauta sa se culce cu cat mai multa femei(vb de barbatii insurati),doar ca nu prea pot refuza daca li se iveste ocazia.Si pentru ca o casnicie sa mearga nu trebuie sa stai mereu cu gandul ca de cate ori pleaca de acasa calca in strachini.
garboalexutzu
Postat pe 13 Februarie 2010 13:50
Doar femeile naive accepta pe acesti barbati fara bani,care toata viata s-au ocupat cu vanatoarea femeilor,,, .Pt ca femeile saracele nu stiu sa diferentieze binele de rau...Ce este corect,ce este incorect. ...Si ei confunda iubirea cu pasiunea..Dragostea si increderea apare pe parcurs....Este importat sa iti placa persoana si sa existe acaea scateie...De asta trebuie sa fim realisti si calculati ca apoi sa nu ne mai lovim de atatea lipsuri si probleme
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 13:51
De la: phoenix, la data 2010-02-13 13:50:10
De la: buna01, la data 2010-02-13 13:43:09Pai ce sa fac ca toti barbatii incearca...Daca nu au ce face.Majoritatea cred ca s-au nascut ca sa fie vanatori..Si apoi in loc sa isi bata capul ca sa munceasca ca sa tranga resurse ca asa sa poata fii capabili sa intretina o familie..Ei isi bat capul cu prostii,,sa se culce cu cat mai multe femei..Si cauta femei naive care sa ii iubeasca asa saraci..Fara bani si sa le dea femeia lor...Femeia sa aiaba si grija de copii,,de casa.Si sa mai munceasca..Pai destepti mai sunt unii barbati...Ma mir cu ii mai tine pamantul
buna scz ca intervin ,nu vreau sa te superi ,dar tu generalizezi si nu e bine ,lasa-l in pace ,pe florin are familia lui si cred ca e ok ..o zi buna ..
Pai acum m-am referit la barbati in general..Ce ma tot bate capul florin sa ma marit...Sa isi vada de el.Si sa ma lase pe mine in pace..Daca nu vrea sa il fac de rasul curcilor....Pt ca mie nu imi coordoneaza nimeni viata
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 13:53
De la: buna01, la data 2010-02-13 13:53:21
Pai acum m-am referit la barbati in general..Ce ma tot bate capul florin sa ma marit...Sa isi vada de el.Si sa ma lase pe mine in pace..Daca nu vrea sa il fac de rasul curcilor....Pt ca mie nu imi coordoneaza nimeni viata
Mai ales niste amarati de barbati,inresponsabili si amarati care traiesc de pe urma femeilor
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 13:54
Mai ales niste amarati de barbati,inresponsabili si amarati care traiesc de pe urma femeilor
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 13:54
De la: buna01, la data 2010-02-13 13:54:44
treaba ta, e parerea ta .
phoenix
Postat pe 13 Februarie 2010 14:02
De la: kiss_kisss, la data 2010-02-13 11:06:49mai oameni...am ramas stupefiata de raspunsurile voastre...unii dintre voi sunteti adevarate rautati...parca ati fii modificati genetic...sa fim seriosi...un barbat adevarat care are constiinta morala si suflet..un barbat care isi iubeste sotia(ca ma gandesc ca de aia a ales-o sa-i fie sotie pentru toata viata, sa-i fie alaturi la bine si la rau pana cand moartea ii va desparti...etc...k altfel ramaneau doar la stadiul de iubiti, prieteni, amanti s.a.m.d) nu o poate insela...verbele "a iubi" si "a fi infidel" sunt in opinia mea doua antonime...eu nu voi insela si sunt mai mult decat sigura ca sotul meu nu o va face...

draga mea , cred ca nu traiesti in lumea reala.
oricine poate calca pe alaturi macar o data in viata.
indiferent de motive.
vivacedonna
Postat pe 13 Februarie 2010 15:26
01 de ce toate ți se �nt�mpl� numai tie asta nu te-ai �ntrebaet? Poate esti prea naiva si ai cazut �n plasa acelor barbați.Nu trebuie sa generalizezi.Poate singura problema esti tu modul cum te comporti fața de barbați si ei considera ca esti o prada usoara.
alex2007
Postat pe 13 Februarie 2010 16:13
De la: phoenix, la data 2010-02-13 14:02:08
De la: buna01, la data 2010-02-13 13:54:44
treaba ta, e parerea ta .
daca este insurat sa isi vada de familia lui...Nu sa imi frece mie nervii
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 16:16
De la: alex2007, la data 2010-02-13 16:13:34 01 de ce toate ți se �nt�mpl� numai tie asta nu te-ai �ntrebaet? Poate esti prea naiva si ai cazut �n plasa acelor barbați.Nu trebuie sa generalizezi.Poate singura problema esti tu modul cum te comporti fața de barbați si ei considera ca esti o prada usoara.
majoritatea romanilor sunt niste gunoaie...Te cauta doar atunci cand au nevoue de ceva si nu sunt recunoscatori....Sunt ei idioti pt ca alte femei ca pica usor la vrajelile vor.Si cred ca si eu as fii la fel.Sa pic la vrajelile lor de 2 bani,,ca incearca sa ii faca pe altii sa nu vb cu mine...Sunt plini de rautate romanii,de asta nici nu le pasa la nimeni de ei...pt ca sunt nerecunoscatori si inapoiati mintal..Majoritatea.Nu au bun simt si nu sunt seriosi..cei mai multi
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 16:19
Daca rom�nii sunt gunuaie, tu ce esti?Daca alti sunt din alta tara crezi sunt mai presus de rom�ni?
alex2007
Postat pe 13 Februarie 2010 16:25
Vad ca tu esti singura perfecta din tara aste de gunoaie.Esti varza fato? Daca nu-ți convine tara de ce nu pleci ca sa nu mai ai de aface cu oamenii nerecunascatori.Crezi ca �n alta parte gasesti alți oameni mai buni.
alex2007
Postat pe 13 Februarie 2010 16:29
Eu cred ca numele de buna nu ti se potriveste vorbind cu asa ura de oameni, de fapt ai spus la general ca suntem gunoaie asta �nseamna ca faci parte si tu din aceasta categorie.
alex2007
Postat pe 13 Februarie 2010 16:33
De la: alex2007, la data 2010-02-13 16:25:27Daca rom�nii sunt gunuaie, tu ce esti?Daca alti sunt din alta tara crezi sunt mai presus de rom�ni?
eu sunt cinstita....si serioasa
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 16:35
De la: alex2007, la data 2010-02-13 16:33:40Eu cred ca numele de buna nu ti se potriveste vorbind cu asa ura de oameni, de fapt ai spus la general ca suntem gunoaie asta �nseamna ca faci parte si tu din aceasta categorie.
Cred ca habar nu ai ce vb....
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 16:35
Fato tu ai probleme la mansarda.Consulta un doctor ca boala ta cred ca nu se vindeca nici cu leacuri din China.Cred ca nu sa descoperit medicamentul pt tine.
alex2007
Postat pe 13 Februarie 2010 16:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata 16 De la: mia79x 7 Iulie 2009 16:49
Dar femeile ce vor? 126 De la: garbo_1502 15 Mai 2012 23:47
Romania 93 De la: estela 30 Mai 2010 03:39
vreau un sfat!sa mai raman alaturi de el?sau sa-l las? 337 De la: anarax 12 Iunie 2010 02:07
de ce depinde relatia noastra 33 De la: mitelia 7 Octombrie 2011 11:09
Setari Cookie-uri