De la: prometeus_wife, la data 2009-06-05 01:18:11ovi...si tu, brutus ? am intrebat fata....deh!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Iunie 2009 01:21 |
||
---|---|---|
vally, dragul meu, in nici un caz nu mi-ai stricat seara...stai linistit.....si nu, nu sunt la urgente...sunt acasa...cica ma uit la sezonul doi din serialul 24.....si cica fac subtitrarea la sezonul doi din grey's anatomy....dar paula mea.....nu am chef.....are frameurile prea mutute si nu am chef in seara asta..... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iunie 2009 01:22 |
||
ovi, am sa intru in folcloru' forumului cu masca asta | ||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 01:25 |
||
ahaaaa, ce idiot sunt. si io care ma speriasem ca am facut fo dobitocie si am reusit sa jignesc . s-apoi daca n-ai chef,n-ai chef , ce frameurile mele , ce ? nu poti lasa si pe altadata? ha? | ||
vally65 Postat pe 5 Iunie 2009 01:27 |
||
poate...wife...da` macar intri frumushica bre`!!!! | ||
ovidiu42 Postat pe 5 Iunie 2009 01:27 |
||
bis douazeci! pot lua pauza de o tigara? ca nu poci sa-mi afumez dormitoru. nu se cade. | ||
vally65 Postat pe 5 Iunie 2009 01:29 |
||
vally, dragul meu...stiu foarte bine de gluma.....si mai stiu sa tac....si mai stiu sa ma apar...si mai stiu sa raspund.....dar la tine nu e cazul cu nimic...a fost o mica scapare din partea ta...nu ai fost atent sa sesizezi nuanta "ecartamentului" meu...se mai intampla...e doar 1 jumate noaptea.....ce paula mea!!!!...iar cu frameurile...corect...tomorrow is another day!!!...nuuu??? | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iunie 2009 01:31 |
||
c-o singura conditie...vin si eu...si fumam pipa pacii...ca mi se da si mie la una..... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iunie 2009 01:32 |
||
ia mamicule...ca fac si eu un dush...si pe urma ma intorc, asta daca nu imi vine ideea sa-l trezesc pe pro sa imi admire tenul neted | ||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 01:32 |
||
tuto...saraca paula ta...mult ai pomenit-o in seara asta... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 01:34 |
||
Tuta, stomatoloaga care fumeaza????? Sunt oripilata (vorba lui PW) si probabil ca le spui la pacienti sa nu mai fumeze ca-si innegresc dintii. tze, tze, tze |
||
Aemulus Postat pe 5 Iunie 2009 01:34 |
||
Noapte buna somnoroase pasarele! | ||
florin_c76 Postat pe 5 Iunie 2009 01:35 |
||
ioi, mi-e rau... pai tu nu stii ca nu tre' sa faci ce zice popa? tre' sa faci ce face popa sau e invers ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 01:37 |
||
noapte buna, florin...multumim de gazduire pe topicul tau, mami... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 01:37 |
||
mica...io nu-i oblig sa lase tigara...numai le spun ce le face rau....daca ei baga la cap, e bine, daca nu, la fel de bine....io nu am gingivita sau alte probleme....probabil e chestie de saliva...nu stiu....rontai de obicei fructe si legume crude si cred ca asta imi mai curata dintii | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iunie 2009 01:41 |
||
noapte buna florine si sper ca nu te-au oripilat discutiile noastre filosofice..... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iunie 2009 01:42 |
||
k, si inca o data imi cer scuze pentru scapare. iar visavis de pipa pacii, nu era cu niscai opiu? din partea mea, clar nu e nevoie de pipa aceea , dar imi face placere s-o fumez cu oricine. ma bucur atunci cind reusesc sa-mi fac prieteni si incerc sa evit sa-mi fac dusmani | ||
vally65 Postat pe 5 Iunie 2009 01:42 |
||
Eu nu cred ca gingivita e 100% legata de fumat. Sincer. Da acum nici gingivita nu mai e o problema ca mergi la un curatat de ala pe sub gingii si se rezolva, sau ma rog, asa cred eu. Dar tu stii ca nu sanatos sa fumezi (eu m-am lasat acum un an si pot fi baba moralista)! |
||
Aemulus Postat pe 5 Iunie 2009 01:44 |
||
noapte buna si din partea mea,tie si la toti ceilalti care deja s-au scufundat in lumea visurilor | ||
vally65 Postat pe 5 Iunie 2009 01:45 |
||
vally...stai calm pe courul tau...ioi, PW, ce-mi place expresia asta a ta......nu sunt dusmanoasa si nu port dusmanie, daca persoanele cu care pot discuta nu sunt tafnoase si dau pe afara de infatuare...incerc sa-mi fac prieteni si sa ma fac placuta...dar nu toti pot accepta asta..... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iunie 2009 01:48 |
||
mica..... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iunie 2009 01:48 |
||
cred ca am sa va urez si io noapte buna,ca asta noapte m-am lasat pe-o parte pe la 4 si m-am trezit la 8, am avut o zi crunta, dar o seara beton si bag de seama ca e ora 1 si urmeaza o zi la fel ca si cea de astazi . NOAPTE BUNA! | ||
vally65 Postat pe 5 Iunie 2009 01:57 |
||
noapte buna vally, odihna placuta si o zi usoara...doar e vineri....ce paula mea!!! | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iunie 2009 01:58 |
||
florinache, pai bine mai mami, tu faci discriminari p-aici? la pasaroi nu le zici noapte buna, numai la pasarele ? |
||
gabitzza Postat pe 5 Iunie 2009 10:31 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-06-05 10:31:48florinache,Buna dimineata pasarele!Avand in vedere ca e siteul femeilor si ca pe forum sunt 93%femei si cum totul se invarte in jurul femeii cred ca omitand barbatii(masculii)nu a fost un act de indisciplina.Sa aveti o zi calma! |
||
florin_c76 Postat pe 5 Iunie 2009 11:12 |
||
"PASARELE"??? "PASARELE"??? OMG!!!! PASARICI se zice! |
||
_alexandra Postat pe 5 Iunie 2009 13:24 |
||
De la: _alexandra, la data 2009-06-05 13:24:14"PASARELE"??? "PASARELE"??? OMG!!!!Pasarica au toate femeile undeva.Eu sunt mai alegoric si zic:o zi buna doamnelor si domnisoarelor!Acum e mai bine spus? |
||
florin_c76 Postat pe 5 Iunie 2009 14:28 |
||
Mai bine de-atata nici ca se putea. | ||
_alexandra Postat pe 5 Iunie 2009 14:45 |
||
De la: anakin, la data 2009-06-04 16:28:54De la: persidadamian, la data 2009-06-04 12:28:48Da, eu cred ca tine si de respect. Din respect si din frica de a nu rani partenerul de viata pe langa celalalte motive (care depind de la parsoana la persoana), nu poti insela. Pfaiiii Nu asta am vrut sa spun. Sunt oameni care s-au casatorit fara sa iubeasca, dar respectul dintre ei, nu le-a permis sa ajunga la inselat. Daca unul dintre parteneri inseala, crezi ca mai exista respect intre cei doi? Ori e doar de fatada? Libidoul........... libidoul e alta poveste, zic eu. Acum fiecare cum, si ce crede. |
||
persidadamian Postat pe 5 Iunie 2009 14:47 |
||
De la: micabis, la data 2009-06-05 01:44:33Eu nu cred ca gingivita e 100% legata de fumat. Sincer. Sa stii ca asa e. Problema nu mai sunt dintii galbeni, ca si eu sunt fumatoare si tot albi sunt, ori poate nu au avut timp sa se ingalbeneasca intr-un an. Yaccc, sper sa ramana la fel si de acum incolo. Problema e ca ma simt mult mai obosita decand am inceput sa fumezez. Acum daca alerg 30 min. de abia respir. Si asta numai dupa un an de zile, trebuie sa le raresc neaparat. |
||
persidadamian Postat pe 5 Iunie 2009 15:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
. | 3 | De la: garbo257947 9 Aprilie 2012 21:30 |
Cuviosul Siluan Antonitul,,,Intre iadul deznadezdii si iadul smereniei | 17 | De la: quasaria 2 Iunie 2010 21:26 |
banc simpatic | 9 | De la: persidadamian 17 Februarie 2010 01:03 |
|
||
de ce un barbat face sex ca dragoste nu o poti numi chiar daca iti spune ca nu te iubeste? | 174 | De la: kaladris 19 Aprilie 2010 06:33 |
Ce saloane de masaj erotic mai sunt la ora actuala prin Bucuresti? | 3 | De la: lylaa 21 August 2012 01:06 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară