De la: buna01, la data 2010-02-15 11:57:19De la: buna01, la data 2010-02-15 11:55:24Si nu imi place de moaca voastra asa cum nici voi nu ii placeti pe moldoveni..Nici eu nu va plac pe voi,chiar deloc..Mie imi plac ardelenii umani si cu bun simt....Voi aveti sunteti mai rafinati la furat si la rautate..Poate doar asta va diferentiaza de moldoveniDe la: sierra_ig, la data 2010-02-15 11:50:32Heya... Si ce aveti cu moldovenii? Sprijineam si noi gardul la bodega ca nu era vreun restaurant de 12 stele prin preajmaDe parca voi sunteti mai breji..Cate femei in sibiu nu au ardeleni alcoolisti.Care isi bat joc de femei si le inseala..Si trateaza femeia ca o sclava..Pe voi nu va vedeti ca sunteti jalnici....Moldovenii sunt de 1000 de ori mai buni ,ca voi si mai sinceri.Chiar daca au si ei defectele lor...voi ardeleniii sunteti jalnici si de o rautate rara si invidiosi suntem jalnici atunci ma intreb de ce ardealul trebuie sa tina tara cu tot cu industrie si restul ca sunteti voi harnici? |
||
mamaruta Postat pe 15 Februarie 2010 12:10 |
||
---|---|---|
Pt ca peste tot sunt oameni rai,care pun ochii pe mine.Pt ca sunt o partida buna de jumulit.. | ||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:11 |
||
De la: mamaruta, la data 2010-02-15 12:10:57Da ce sa ii tina pe moldoveni.Pt ca ardelenii nu sunt in stare sa se intretina nici pe ei...Toti cauta gaini de jumulitDe la: buna01, la data 2010-02-15 11:57:19De la: buna01, la data 2010-02-15 11:55:24Si nu imi place de moaca voastra asa cum nici voi nu ii placeti pe moldoveni..Nici eu nu va plac pe voi,chiar deloc..Mie imi plac ardelenii umani si cu bun simt....Voi aveti sunteti mai rafinati la furat si la rautate..Poate doar asta va diferentiaza de moldoveniDe la: sierra_ig, la data 2010-02-15 11:50:32Heya... Si ce aveti cu moldovenii? Sprijineam si noi gardul la bodega ca nu era vreun restaurant de 12 stele prin preajmaDe parca voi sunteti mai breji..Cate femei in sibiu nu au ardeleni alcoolisti.Care isi bat joc de femei si le inseala..Si trateaza femeia ca o sclava..Pe voi nu va vedeti ca sunteti jalnici....Moldovenii sunt de 1000 de ori mai buni ,ca voi si mai sinceri.Chiar daca au si ei defectele lor...voi ardeleniii sunteti jalnici si de o rautate rara si invidiosi |
||
|
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:12 |
||
Zero, you are dreaming!!! Wake up already... | ||
sierra_ig Postat pe 15 Februarie 2010 12:12 |
||
De la: sierra_ig, la data 2010-02-15 12:12:57Zero, you are dreaming!!! Wake up already...Vreau doar sa nu mai am de-a face cu ei.S sa fiu ignorata de oamenii rai.Pt ca am alergie la ei |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:13 |
||
Pai vezi ca dai in boala lui Calachi daca mai faci multi purici pe aici. Ar trebui sa te ingrijesti. | ||
sierra_ig Postat pe 15 Februarie 2010 12:16 |
||
De la: sierra_ig, la data 2010-02-15 12:16:59Pai vezi ca dai in boala lui Calachi daca mai faci multi purici pe aici. Ar trebui sa te ingrijesti.Ar trebui sa nu mai deranjezi femeile care nu le intereseaza de voi...Si cauati femei rele de jumulit,pt ca asta merita..Sa vada cum este |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:18 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-15 12:18:09Sa simta pe pielea lor cum este sa fii jumulit..De la: sierra_ig, la data 2010-02-15 12:16:59Pai vezi ca dai in boala lui Calachi daca mai faci multi purici pe aici. Ar trebui sa te ingrijesti.Ar trebui sa nu mai deranjezi femeile care nu le intereseaza de voi...Si cauati femei rele de jumulit,pt ca asta merita..Sa vada cum este |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:18 |
||
Acu` eu ce sa zic. Spiritul meu de erou ma face sa te atac din toate partile din cauza ca enervezi lumea. In afara de faptul ca o dai mereu intr-o discutie care nu are treaba cu topicul, habar nu ai de Moldova dar sustii sus si tare ca esti moldoveanca. Pai cum naiba sa nu zica ceilalti ca moldovenii sunt tampiti daca exista multi de Zero care dau din gura in cele mai inoportune momente si mai ales acolo unde nu trebuie. | ||
sierra_ig Postat pe 15 Februarie 2010 12:23 |
||
Putin ma intereseaza de ceea ce crezi tu.Vreau doar sa fiu ignorata de oamenii care nu imi plac.Si sa nu se mai ia nimeni de oamenii cumsecade pt ca vorbesc cu mine..Pt ca atumci fac urat.Pt ca eu inteleg tot.De asta nici nu dau 2 bani pe uniii.Pai ca vor sa devin si eu,,o fraiera ca sa intretin barbatii,care le bat si le inseala | ||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:26 |
||
De la: sierra_ig, la data 2010-02-15 12:23:28Acu` eu ce sa zic. Spiritul meu de erou ma face sa te atac din toate partile din cauza ca enervezi lumea. In afara de faptul ca o dai mereu intr-o discutie care nu are treaba cu topicul, habar nu ai de Moldova dar sustii sus si tare ca esti moldoveanca. Pai cum naiba sa nu zica ceilalti ca moldovenii sunt tampiti daca exista multi de Zero care dau din gura in cele mai inoportune momente si mai ales acolo unde nu trebuie.Putin ma intereseaza de ceea ce crezi tu.Vreau doar sa fiu ignorata de oamenii care nu imi plac.Si sa nu se mai ia nimeni de oamenii cumsecade pt ca vorbesc cu mine..Pt ca atumci fac urat.Pt ca eu inteleg tot.De asta nici nu dau 2 bani pe uniii.Pai ca vor sa devin si eu,,o fraiera ca sa intretin barbatii,care le bat si le inseala |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:26 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-15 12:26:19Putin ma intereseaza de ceea ce crezi tu.Vreau doar sa fiu ignorata de oamenii care nu imi plac.Si sa nu se mai ia nimeni de oamenii cumsecade pt ca vorbesc cu mine..Pt ca atumci fac urat.Pt ca eu inteleg tot.De asta nici nu dau 2 bani pe uniii.Pai ca vor sa devin si eu,,o fraiera ca sa intretin barbatii,care le bat si le inseala era suficient comul asta! unii inteleg...nu ca tine! si app de intretinut barbatii~ crezi ca vei avea vre-o data pe cine sa intretii?...sincer! nici in cel mai frumos cosmar n-o sa stea unul cu tine, pt tine |
||
keks Postat pe 15 Februarie 2010 12:31 |
||
Tu te minti singura. Nimeni nu vrea nimic de la tine. Doar sa dispari. In felul asta vei fi ignorata total de noi, oamenii rai care-ti vor capul pe o tava de argint. | ||
sierra_ig Postat pe 15 Februarie 2010 12:32 |
||
De la: sierra_ig, la data 2010-02-15 12:32:24Tu te minti singura. Nimeni nu vrea nimic de la tine. Doar sa dispari. In felul asta vei fi ignorata total de noi, oamenii rai care-ti vor capul pe o tava de argint.Da,pai putin imi pasa de ceea ce vor oamenii rai....Imperechiati-va intre voi si lasa-ti oameni buni in pace,cumsecade care vor sa fie prieteni cu mine |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:34 |
||
De la: sierra_ig, la data 2010-02-15 12:32:24Tu te minti singura. Nimeni nu vrea nimic de la tine. Doar sa dispari. In felul asta vei fi ignorata total de noi, oamenii rai care-ti vor capul pe o tava de argint.Dispareti voi,ca oricum sunteti inutili oamenii rai |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:34 |
||
Pai bestiile incearca sa imi invadeze privatul ca ma considera o gaina buna de jumulit.....Vreau doar sa fiu ignorata de oamenii care nu imi plac.Si sa nu se mai ia nimeni de oamenii cumsecade pt ca vorbesc cu mine..Pt ca atumci fac urat.Pt ca eu inteleg tot.De asta nici nu dau 2 bani pe uniii.Pai ca vor sa devin si eu,,o fraiera ca sa intretin barbatii,care le bat si le inseala | ||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:36 |
||
Pai bestiile incearca sa imi invadeze privatul ca ma considera o gaina buna de jumulit.....Vreau doar sa fiu ignorata de oamenii care nu imi plac.Si sa nu se mai ia nimeni de oamenii cumsecade pt ca vorbesc cu mine..Pt ca atumci fac urat.Pt ca eu inteleg tot.De asta nici nu dau 2 bani pe uniii.Pai ca vor sa devin si eu,,o fraiera ca sa intretin barbatii,care le bat si le inseala..STATI IN GASCA VOASTRA.Si VOI OAMENII BUNI SA PUTEM AVEA GASCA NOASTRA..iMPERECHIATI-VA INTRE VOI...sI NU MAI INCERCA-TI sa ii dominati prin rautatea si tupeu vostru nesimtit.Pt ca si oamenii buni au dreptul sa se simta in largul lor.Pt ca fiecare om este liber sa aleaga asa cum vrea sa fie | ||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:38 |
||
Fiecare om are dreptul sa isi aleaga felul in care sa traiasca.Sa isi aleaga anturajul si felul de viata.Si sa nu ii deranjeze pe ceilalti..Fiti asa cum vreti,dar lasati pe ceilalti buni in pace.Pt ca si ei trebuie sa se simta in largul lor.Pt ca este dreptul lor Daca unii vor sa fie rai,sa isi manifeste rautatea intre ei.Dar nu cu oamenii cumsecade.Pt ca nu au nici un drept sa ii deranjeze...Pt ca nu suport asta |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 12:44 |
||
Mai socato tu nu mai ai alceva bun de facut de cat sa stai tot timpul pe net si sa postezi aceleasi replici imbebile ca si tine. Postezi aceasi chestie de n ori uita-te și tu ca esti �n topul mesajelor. Te premiaza cineva da poate pt prostia de care dai dovada. | ||
alex2007 Postat pe 15 Februarie 2010 13:59 |
||
moldvenii.Cum mine se comporta frumos moldoveniii...si pot sa ii fac cum vreau eu..Pt ca eu sunt sincera si nu sunt rea ca altii..[/quote] Sa-i faci cum vrei tu explica-te? |
||
alex2007 Postat pe 15 Februarie 2010 14:05 |
||
De la: alex2007, la data 2010-02-15 14:05:22 moldvenii.Cum mine se comporta frumos moldoveniii...si pot sa ii fac cum vreau eu..Pt ca eu sunt sincera si nu sunt rea ca altii.. Sa-i faci cum vrei tu explica-te?[/quote] Pt ca eu sunt o persoana sincera.Ce am de spus si ma deranjeaza si ce nu imi place,spun omului in fata.Nu il barfaesc pe la spate,asa cum faci altii.Pt ca consider ca este un lucru foarte urat |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 14:07 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-15 14:07:31Pt ca eu sunt o persoana sincera.Ce am de spus si ma deranjeaza si ce nu imi place,spun omului in fata.Nu il barfaesc pe la spate,asa cum faci altii.Pt ca consider ca este un lucru foarte urat [/quote] Daca oamenii sunt rai si ma necajesc,doar nu vrei sa le vorbesc frumos.Pt ca nu inteleg..Eu incerc sa ii ignor dar ei nu ma lasa in pace.Pt ca ma considera gaina buna de jumulit si asa cum lor nu le place munca.Considera ca au gasit omul potrivit .Pe mine..Dar se insealaDe la: alex2007, la data 2010-02-15 14:05:22 moldvenii.Cum mine se comporta frumos moldoveniii...si pot sa ii fac cum vreau eu..Pt ca eu sunt sincera si nu sunt rea ca altii.. |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 14:09 |
||
Gata mai am �nteles ca esti un om sincer felicitari, dar cred ca parerea mea ar fi sa-ți gasesti un site pentru oameni sinceri ca tine ca tu nu ai ce cauta printre oameni ca noi. Si vezi ca nu ai raspuns la �ntrebari le ocolesti tu raspunzi numai ce-ți convine tie.Bafta si sa ai parte de cei mai bun.Te rog muta-te pe alt site si vei avea ocazia sa scapi de noi. | ||
alex2007 Postat pe 15 Februarie 2010 14:15 |
||
De la: alex2007, la data 2010-02-15 14:15:32Gata mai am �nteles ca esti un om sincer felicitari, dar cred ca parerea mea ar fi sa-ți gasesti un site pentru oameni sinceri ca tine ca tu nu ai ce cauta printre oameni ca noi. Si vezi ca nu ai raspuns la �ntrebari le ocolesti tu raspunzi numai ce-ți convine tie.Bafta si sa ai parte de cei mai bun.Te rog muta-te pe alt site si vei avea ocazia sa scapi de noi.pai asta este un forum pubic,nu este doar pt voi..Asa facet-va forum privat si promit ca nu va deranjez |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 14:19 |
||
Cu aceasta ocazie eu �ți spun pas ca vad ca esti nebuna de legat. | ||
alex2007 Postat pe 15 Februarie 2010 14:23 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-15 14:19:48Fiecare are dreptul sa posteze ce vrea.Nu o sa fug ca ceilalti cu coada intre picioare,pt ca voi asa aveti voi chef..eu nu sunt o lasa.Asta este forum privat si fiecare are dreptul sa scrie ce doreste...Pt ca pe privat nu va-m deranjat,pt ca nu ma intereseaza personajele voatre..Dar pe forum orice om are dreptul sa scrie..Daca vreti facetiva forum privat..Si scrieti...Nu deranjati oameni rai si promit ca nu intru okDe la: alex2007, la data 2010-02-15 14:15:32Gata mai am �nteles ca esti un om sincer felicitari, dar cred ca parerea mea ar fi sa-ți gasesti un site pentru oameni sinceri ca tine ca tu nu ai ce cauta printre oameni ca noi. Si vezi ca nu ai raspuns la �ntrebari le ocolesti tu raspunzi numai ce-ți convine tie.Bafta si sa ai parte de cei mai bun.Te rog muta-te pe alt site si vei avea ocazia sa scapi de noi.pai asta este un forum pubic,nu este doar pt voi..Asa facet-va forum privat si promit ca nu va deranjez |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 14:25 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-15 14:25:16Ca nu este forumul doar pt oamenii rai..asa ca faceti-va forum privat.Pt ca orice om are dreptul sa posteze ce vrea pe un forum pubicDe la: buna01, la data 2010-02-15 14:19:48Fiecare are dreptul sa posteze ce vrea.Nu o sa fug ca ceilalti cu coada intre picioare,pt ca voi asa aveti voi chef..eu nu sunt o lasa.Asta este forum pubil pt toata lumea,nu doar pt voi,ca voi asa vreti, si fiecare are dreptul sa scrie ce doreste...Pt ca pe privat nu va-m deranjat,pt ca nu ma intereseaza personajele voatre..Dar pe forum orice om are dreptul sa scrie..Daca vreti facetiva forum privat..Si scrieti...Nu deranjati oameni rai si promit ca nu intru okDe la: alex2007, la data 2010-02-15 14:15:32Gata mai am �nteles ca esti un om sincer felicitari, dar cred ca parerea mea ar fi sa-ți gasesti un site pentru oameni sinceri ca tine ca tu nu ai ce cauta printre oameni ca noi. Si vezi ca nu ai raspuns la �ntrebari le ocolesti tu raspunzi numai ce-ți convine tie.Bafta si sa ai parte de cei mai bun.Te rog muta-te pe alt site si vei avea ocazia sa scapi de noi.pai asta este un forum pubic,nu este doar pt voi..Asa facet-va forum privat si promit ca nu va deranjez |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 14:26 |
||
Oamenii care se retrag din cauza voastra,pt ca asa vreti voi..Sunt niste lasi..Eu nu ma las dominata de nimeni pt ca nu au nici un drept...In viata privata nu deranjez daca nu imi place de un om..Dar in pubic am dreptul sa ma manifesc si sa vb asa cum doresc muschii mei.Pt ca asta este dreptul meu | ||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 14:28 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-15 14:28:56Oamenii care se retrag din cauza voastra,pt ca asa vreti voi..Sunt niste lasi..Eu nu ma las dominata de nimeni pt ca nu au nici un drept...In viata privata nu deranjez daca nu imi place de un om..Dar in pubic am dreptul sa ma manifesc si sa vb asa cum doresc muschii mei.Pt ca asta este dreptul meuSi o sa lupt pt drepturile mele.Nu ma las eu doborata si condusa de alti oameni rai.Ca sa ma traga si pe mine in mocirla...Pt ca mie imi place sa ma conduc singura.pt ca asta este viata mea.Si mi-o traiesc asa cum vreau si cu cine vrea muschii mei |
||
omulsincer Postat pe 15 Februarie 2010 14:30 |
||
ce zici, bre irino, azi nu mai trecu nici un tir turcesc pe la tine prin oras?.. vezi ca de la o vreme ai cam mult timp liber, mi-e teama ca nu mai produci mare lucru. | ||
anakin Postat pe 15 Februarie 2010 15:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Virginitate dupa 20 de ani | 23 | De la: lennaria 9 Octombrie 2013 10:10 |
Netul poate face o femeie nimfomana? | 30 | De la: tusi_Oli 12 Decembrie 2011 19:00 |
ma-m lovit cu unghia in interiorul vaginului | 6 | De la: garbo_414525 26 August 2015 19:09 |
|
||
asa ceva!!! | 5 | De la: garbo_485388 16 Martie 2018 12:39 |
"Cafeaua verde" | 52 | De la: blondina_X 30 Decembrie 2018 16:30 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri