http://www.gandul.info/actualitatea/biserica-este-impotriva-producerii-de-sperma-din-maduva-osoasa-prelevata-de-la-donatori-feminini-video.html?3927;2359959 Daca se va ajunge vreodata la asa ceva, va iesi ceva ingrozitor. Deci, daca o lesbianca are ovule in mod natural, si medicina produca sperma din maduva ei, atunci o lesbianca va putea avea copii... cu ea insasi? Sau chiar si o femeie singura s-ar putea gandi la asa ceva, daca nu Il pune si pe Dumnezeu in ecuatie... Asta chiar ca e autosuficienta, adica un pacat asemanator cu al diavolului! |
||
xena_luptatoarea Postat pe 21 Februarie 2010 21:12 |
||
---|---|---|
Pai daca femeia prefera sa aiba un copil cu ea insasi decat cu un betivan...ce sa faci. Ideea este ca asta este un semnal pentru barbati. Daca betia si violenta (care sunt atat de raspandite in casatoriile romanesti, si care sunt in principal cauzate de barbati) nu inceteaza, va veni o vreme cand femeile nu o sa mai aiba nevoie de ei. Deci atentie cum va cresteti si educati baietii, sa nu sufere mai tarziu daca nu stiu sa fie oameni de omenie. Pana la urma cred ca o femeie ajunge la astfel de metode numai in cazuri extreme. E mai placut sa ai un copil in modul traditional si sa ai si un barbat care sa te sprijine in cresterea lui, decat sa ti se ia maduva (doare!) si sa ti se ia un ovul (doare!) si sa platesti o suma enorma de bani ca sa ai un copil. Ma gandesc ca astfe de procedura nu o sa fie ieftina deloc. Asa ca, nici o grija, nu se duce de rapa societatea noastra din cauza asta. |
||
xena_luptatoarea Postat pe 21 Februarie 2010 21:12 |
||
�n prealabil postat de georgeval Parintele John Breck sublinia ca se poate ajunge, daca bioetica nu va tine cont de morala crestina, la fertilizarea unui ovul feminin de catre ovulul altei femei, in cazul a doua lesbiene care vor sa aiba propriul copil fara o interventie masculina, proces posibil prin contopirea in vitro a doi gameti feminini (realizat inca in 1977 cu ovulele unor soareci). |
||
|
||
xena_luptatoarea Postat pe 21 Februarie 2010 21:15 |
||
si copilul iese cu coditza, mustati, si cauta camara cu cereale? | ||
pik_nik Postat pe 21 Februarie 2010 21:17 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-02-21 21:17:53si copilul iese cu coditza, mustati, si cauta camara cu cereale?Pai a fost un experiment..Care se practic mai intai la animale..Pt ca multe lesbiene nu mai vor sa aiba de-a face cu barbatii.Pt ca sunt rai.Si vor sa aiba copii fara barbatii.asa ca in curand nu o sa mai fie nevoie de voi... |
||
xena_luptatoarea Postat pe 21 Februarie 2010 21:20 |
||
irinuco, si cine va mai bate? | ||
pik_nik Postat pe 21 Februarie 2010 21:22 |
||
Eu nu o sa devin leisby din cauza religiei..Dar nu o sa ccept din parte unui barbat nici macar da-te mai incolo .Pt ca nu are nici un drept..Daca ma loveste ii dau si eu.Ma apar..Ca eu nu sunt carpa nimanui de sters pe jos. | ||
xena_luptatoarea Postat pe 21 Februarie 2010 21:24 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-02-21 21:22:34irinuco, si cine va mai bate?Pai proaste sunt alea care stau sa fie batute..eu la fostul proeten i-am bagat in mana in gat sii-am zis ca ii bag doua in freza daca nu isi tine gura aia... |
||
xena_luptatoarea Postat pe 21 Februarie 2010 21:26 |
||
De la: xena_luptatoarea, la data 2010-02-21 21:26:08Ca eram bolnava si nu ma simtem bine.Si ma fredona si el la cap.pai m-a luat de proasta pt ca m-a vazut cumsecade..Dar i-am facut papucii,,,atunci i-a parut rau.Dar eu unde scuip,nu mai lingDe la: pik_nik, la data 2010-02-21 21:22:34irinuco, si cine va mai bate?Pai proaste sunt alea care stau sa fie batute..eu la fostul prieten i-am bagat in mana in gat sii-am zis ca ii bag doua in freza daca nu isi tine gura aia... |
||
xena_luptatoarea Postat pe 21 Februarie 2010 21:27 |
||
Cu ce erai bolnava Irina? | ||
florin_c76 Postat pe 21 Februarie 2010 22:38 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-02-21 22:38:33Cu ce erai bolnava Irina?aveam gripa si temperatura..Si tampitul se juca cu nervii mei..Si adevarul ca mi-am batut si eu joc din el,ca prea m-a fredonat la nerbi si a incercat sa ma ia de proasta...Ca el vroia copil si eu beam pastile toata ziua,ca nu eram proasta sa fac copiii cu un badaran de barbat.Stiu ca nu a fost corect ca a mintit..Dar pe atuncia nu eram crestina si ma razbunam pe cei care ma faceau sa sufar si incercau sa ma ia de proasta.Apoi l-am si inselat,,,am mers cu alt barbat ca sa ma razbun pe el...pt ca se purta urat cu mine,pt ca nu eram toleranta..Apoi a aflat ca l-am insealat.Dar nu m-am simtit deloc vinovata fata de el pt ca a meritat.Chiar m-a iertat.Dar mie mi-a ajuns sa prind scarba de el..Pt ca mi s-a taiat de el....Si nu il mai suportam Pt ca asa suntem noi femeile.Facem compromisuri pt ca iubesti.BARBATII profita ca noi suntem slabe si sensibile,apoi el tot profitand sentimentele se termina...Si nu mai poti trai nici un minut alaturi de acest om |
||
xena_luptatoarea Postat pe 21 Februarie 2010 22:49 |
||
De asta nici nu ma mai incurc cu barbati,care nu sunt ok...Pt ca eu sunt crestina si nu vreau sa apuc iarasi pe calea cea rea.Sa incep sa ma razbun si sa incep sa il insel sa merg cu alti barbati,asa cum am mers inainte.... | ||
xena_luptatoarea Postat pe 21 Februarie 2010 22:51 |
||
Pt ca daca incepe sa ma faca sa sufar,o sa inceapa gandurile de razbunare..Cum sa il fac si eu sa sufar.Apoi nu am simtit nici o remuscare,atunci cand l-am insealat si i-am mintit..Pt ca nici barbatii nu erau cinstiti..Dar m-am cait doar in fata lui Dumnezeu.Dar eu cred ca barbatii au meritat ce au primit..Pt ca si eu profitat de bunul meu simt..si de bunatatea mea.De asta si eu mi-am batut joc din ei..Asa ca acum mai bine ii ignor,,decat sa revin la cum am fost inainte...Pt ca nu mai vreau sa sufar,sa ma razbun pe cei care incearca sa ma ia de fraiera.Asa ca mai bine ii pun in banca lor | ||
xena_luptatoarea Postat pe 21 Februarie 2010 22:55 |
||
XENA LUPTATOAREA-te dai crestina si spui ca ti-ai inselat barbatul?????ar fi trebuit sa te rusinezi si numai daca gandeai asta (sa inseli)si el tea iertat?tu nici macar nu ti-ai cerut scuze si nici nu-ti parea rau.Ai fost mai toleranta decat el???care tea iertat de adulter????ia sa te fi gandit ca te vede DUMNEZEU. | ||
garbo074997 Postat pe 21 Februarie 2010 22:57 |
||
cand si-a inselat barbatul nu era crestina. s-a crestinizat dupa.... | ||
mcrinelam Postat pe 21 Februarie 2010 23:00 |
||
De la: garbo074997, la data 2010-02-21 22:57:47XENA LUPTATOAREA-te dai crestina si spui ca ti-ai inselat barbatul?????ar fi trebuit sa te rusinezi si numai daca gandeai asta (sa inseli)si el tea iertat?tu nici macar nu ti-ai cerut scuze si nici nu-ti parea rau.Ai fost mai toleranta decat el???care tea iertat de adulter????ia sa te fi gandit ca te vede DUMNEZEU.pai l-am inselat caam vrut sa ma razbun,,,am iesit cu multi barbati..Dar doar o data l-am inselat.Pai si el nu s-a comportat frumos.Daca m-a iertat ce,,eu nu am putut sa iert toate tampeniie care le-a facut...Asa ca a meritat toate...Apoi a aflat tot si si-a dat seama ca a meritat pt ca a fost un magar.Dar eu am prins scarba de el |
||
xena_luptatoarea Postat pe 21 Februarie 2010 23:08 |
||
De la: xena_luptatoarea, la data 2010-02-21 23:08:27Unde scuip nu mai lingDe la: garbo074997, la data 2010-02-21 22:57:47XENA LUPTATOAREA-te dai crestina si spui ca ti-ai inselat barbatul?????ar fi trebuit sa te rusinezi si numai daca gandeai asta (sa inseli)si el tea iertat?tu nici macar nu ti-ai cerut scuze si nici nu-ti parea rau.Ai fost mai toleranta decat el???care tea iertat de adulter????ia sa te fi gandit ca te vede DUMNEZEU.pai l-am inselat caam vrut sa ma razbun,,,am iesit cu multi barbati..Dar doar o data l-am inselat.Pai si el nu s-a comportat frumos.Daca m-a iertat ce,,eu nu am putut sa iert toate tampeniie care le-a facut...Asa ca a meritat toate...Apoi a aflat tot si si-a dat seama ca a meritat pt ca a fost un magar.Dar eu am prins scarba de el |
||
xena_luptatoarea Postat pe 21 Februarie 2010 23:09 |
||
scuipi des? | ||
mcrinelam Postat pe 21 Februarie 2010 23:10 |
||
salutare prieteni | ||
phoenix Postat pe 22 Februarie 2010 00:08 |
||
o saptamana linistita .. | ||
phoenix Postat pe 22 Februarie 2010 00:11 |
||
ASA SA FIE FARA BANTUIELI SI SUPARARI | ||
garbo074997 Postat pe 22 Februarie 2010 00:13 |
||
O seara faina si pt prietenii mei..Se stiu ei care..Cei care au bun simt si sunt buni la suflet o noapte ,linistita | ||
xena_luptatoarea Postat pe 22 Februarie 2010 00:18 |
||
tu nu ai decat prieteni imaginari, prieteni nu vei avea niciodata , nu ai acesta capacitate de a-ti putea face prieteni. | ||
reyya Postat pe 22 Februarie 2010 00:21 |
||
noapte buna | ||
phoenix Postat pe 22 Februarie 2010 00:27 |
||
De la: reyya, la data 2010-02-22 00:21:31tu nu ai decat prieteni imaginari, prieteni nu vei avea niciodata , nu ai acesta capacitate de a-ti putea face prieteni.asta este parerea ta...si ramai cu ea..eu imi selectez prieteniii,care consider eu ca merita...atentie..o seara buna pa |
||
xena_luptatoarea Postat pe 22 Februarie 2010 00:31 |
||
De la: xena_luptatoarea, la data 2010-02-22 00:18:43 O seara faina si pt prietenii mei..Se stiu ei care..Cei care au bun simt si sunt buni la suflet o noapte ,linistitaVIRGINOOOO am spus fara bantuicioaseeee |
||
garbo074997 Postat pe 22 Februarie 2010 00:31 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=uJZglz_Zky0 | ||
phoenix Postat pe 22 Februarie 2010 00:34 |
||
De la: garbo074997, la data 2010-02-22 00:31:12De la: xena_luptatoarea, la data 2010-02-22 00:18:43 O seara faina si pt prietenii mei..Se stiu ei care..Cei care au bun simt si sunt buni la suflet o noapte ,linistitaVIRGINOOOO am spus fara bantuicioaseeee 997 de unde virgina nu ai auzit ca nu mai este. |
||
alex2007 Postat pe 22 Februarie 2010 07:26 |
||
e incredibil ca se pot face bebe fara barbati,dar e naspa ca sunt femei kre accepta sa fie batute si umilite si apoi sa sa mai doarma q acel animal in pat sau mai rau sa isi continue viata langa ei k si qm nimic nu s a intamplat,la noi e o zikla dak ti a dat o palma urmeAZA si a doua,pakt | ||
pisiMic Postat pe 22 Februarie 2010 09:53 |
||
Pe acest forum misuna multe minciuni si intrigi credibile...Sunt barbatii care au facut comparatie tara noastra cu arabia saudita..Ei vor ca romania sa ajunga ca arabia saudita.Sa fie mereu razboi..De ce oare barbatii rai nu se duc ei definitiv in arabia saudita.Ca femeile sa poata trai linistite alaturi de barbatiii lor..Fara sa mai fie nevoite sa devina curve si materialiste pt ca barbatii isi bat joc de ele.Pt ca femeile au ajuns in stadiul asta datorita barbatilor..Pt ca se comporta urat cu ele,le inseala..Apoi femeile ca o descarcare se razbuna...Pt ca barbatii nu au nici un drept,ca sa se comporte urat cu femeia.Sa o jigneasca,sa o insele,sa o bata...Daca femeia nu face ce zice el,sa ii faca de toate.Sa munceasca sa se ocupe de casa.Si ei barbatii sa stea casnici,,sa nu munceasca,sa nu ajute la cresterea copiiilor....Si sa puna toate lucrurile in carca femeii,pt ca femeile sunt mai sensibile | ||
xena_luptatoarea Postat pe 22 Februarie 2010 10:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ajutorrr probleme cu erectia:(:(:( | 98 | De la: gicu 8 August 2015 19:24 |
NU CRED IN DESTIN. | 102 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:00 |
SEX DUPA 40 ANI LA BARBATI | 862 | De la: pufuletdesalcie 28 Februarie 2018 00:00 |
|
||
Vechiul regim ne-a pedepsit cu viata in comun,.Noul regim ne pedepseste cu "munca pentru degeaba"!. | 15 | De la: garbo269824 20 Septembrie 2012 21:36 |
Vreau un sfat >:) cum sa dau o lectie unui baiat :D | 168 | De la: blondina_X 8 Mai 2010 14:08 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri