Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

De la: pisiMic, la data 2010-02-22 09:53:36e incredibil ca se pot face bebe fara barbati,dar e naspa ca sunt femei kre accepta sa fie batute si umilite si apoi sa sa mai doarma q acel animal in pat sau mai rau sa isi continue viata langa ei k si qm nimic nu s a intamplat,la noi e o zikla dak ti a dat o palma urmeAZA si a doua,pakt
Pai majoritatea barbatilor se comporta urat cu femeile.Din cauza barbatilor femeile au ajuns curve si materialiste....Pt ca trebuie sa se descarce cumva....Pt ca noi femeile trebuie sa suportam minciunile si bataia de joc a barbatilor si sa fim nevoie sa fim niste curve,,pt ca din atata ura si batjocura din cauza barbatilor trebuie sa se descarce si femeile cumva...Se duc si ele si fac sex,sunt meterialiste..Pt ca nu mai cer in iubire....Pt ca barbatii la cat sunt de mincinosi si infideli..Asa ca din cauza lor am ajuns curve si materialiste..Si trebuie sa facem cumva sa ii fugarim in arabia saudita..Ca noi sa putem avea o viata linistita alaturi de barbatii buni si capabili sa respecte o femeie...
xena_luptatoarea
Postat pe 22 Februarie 2010 10:14
De la: xena_luptatoarea, la data 2010-02-22 10:14:57
De la: pisiMic, la data 2010-02-22 09:53:36e incredibil ca se pot face bebe fara barbati,dar e naspa ca sunt femei kre accepta sa fie batute si umilite si apoi sa sa mai doarma q acel animal in pat sau mai rau sa isi continue viata langa ei k si qm nimic nu s a intamplat,la noi e o zikla dak ti a dat o palma urmeAZA si a doua,pakt
Pai majoritatea barbatilor se comporta urat cu femeile.Din cauza barbatilor femeile au ajuns curve si materialiste....Pt ca trebuie sa se descarce cumva....Pt ca noi femeile trebuie sa suportam minciunile si bataia de joc a barbatilor si sa fim nevoie sa fim niste curve,,pt ca din atata ura si batjocura din cauza barbatilor trebuie sa se descarce si femeile cumva...Se duc si ele si fac sex,sunt meterialiste..Pt ca nu mai cred in iubire....Pt ca barbatii la cat sunt de mincinosi si infideli..Asa ca din cauza lor am ajuns curve si materialiste..Si trebuie sa facem cumva sa ii fugarim in arabia saudita..Ca noi sa putem avea o viata linistita alaturi de barbatii buni si capabili sa respecte o femeie... :sml- confused0067:
xena_luptatoarea
Postat pe 22 Februarie 2010 10:19
bluelight
Postat pe 22 Februarie 2010 10:20
Pai da barbatii rai sa fie alungati in arabia saudita,daca tot vor sa triasca acolo...Sa se duca si sa nu sa se mai intoarca nicioadata,ca si noi femeile sa putem fii fericite si multumite.Sa nu mai fim mintite,inselate.Si sa fim comstranse sa face lucruri pe care noi nu le dorim....Pt ca nu este cinstit
xena_luptatoarea
Postat pe 22 Februarie 2010 10:23
De la: xena_luptatoarea, la data 2010-02-22 10:09:41Pe acest forum misuna multe minciuni si intrigi credibile...Sunt barbatii care au facut comparatie tara noastra cu arabia saudita..Ei vor ca romania sa ajunga ca arabia saudita.Sa fie mereu razboi..De ce oare barbatii rai nu se duc ei definitiv in arabia saudita.Ca femeile sa poata trai linistite alaturi de barbatiii lor..Fara sa mai fie nevoite sa devina curve si materialiste pt ca barbatii isi bat joc de ele.Pt ca femeile au ajuns in stadiul asta datorita barbatilor..Pt ca se comporta urat cu ele,le inseala..Apoi femeile ca o descarcare se razbuna...Pt ca barbatii nu au nici un drept,ca sa se comporte urat cu femeia.Sa o jigneasca,sa o insele,sa o bata...Daca femeia nu face ce zice el,sa ii faca de toate.Sa munceasca sa se ocupe de casa.Si ei barbatii sa stea casnici,,sa nu munceasca,sa nu ajute la cresterea copiiilor....Si sa puna toate lucrurile in carca femeii,pt ca femeile sunt mai sensibile
Razboiul dintre femeie si barbati exista in cauza barbatilor.Pt ca barbatii nu sunt cinstiti si isi bat joc de sentimentele sensibile si profunde a femeilor...Pt ca doar din cauza barbatilor sunr razboie.Pt ca barbatii sunt insensibili si necinstiti..
xena_luptatoarea
Postat pe 22 Februarie 2010 10:30
Parerile sunt impartite dar eu pot rezista tentatiilor si asta numai daca stii sa iubesti cu adevarat persoana de care te-ai legat pe tot restul vietii!
george41
Postat pe 22 Februarie 2010 10:44
De la: xena_luptatoarea, la data 2010-02-22 10:23:21Pai da barbatii rai sa fie alungati in arabia saudita,daca tot vor sa triasca acolo...Sa se duca si sa nu sa se mai intoarca nicioadata,ca si noi femeile sa putem fii fericite si multumite.Sa nu mai fim mintite,inselate.Si sa fim comstranse sa face lucruri pe care noi nu le dorim....Pt ca nu este cinstit
in
Sa plece ei �n Arabia si sa vina arabii la noi nu-i asa. �ti plac arabii xena. Cata logica chiar ma uimesti/
alex2007
Postat pe 22 Februarie 2010 14:25
Iar s-au aprins spiritele?
florin_c76
Postat pe 22 Februarie 2010 14:59
Vrei u sa le stingi?
AdrianaR
Postat pe 22 Februarie 2010 15:00
pakt,foarte pakt dar poate in timp vor realiza si ei ca nu e bine sa fie asa,iar femeile vor reusii sa ii citeask PE CEI KRE NU MERITA NICI MAKR O LACRIMA.
pisiMic
Postat pe 22 Februarie 2010 16:59
Ei eu iti spun acei barbati care vad o singura femeie dupa casatorie,eu zic ca sunt foarte flaeri,daca cuceresti o alta femeie nu si inseamna ca iti urasti jumatatea este mai cu efect serile ,chiar gandul la cealalta jumatate iti mareste pofta de o dragoste indeplinita,,,vorba lui NAPOLION,toate fem sunt ...ve in afara de mama si sora dar tinand seama ca si ele sunt femei..ar avea si ele putine drepturi..ok.
garbo093902
Postat pe 22 Februarie 2010 17:13
De la: garbo093902, la data 2010-02-22 17:13:00Ei eu iti spun acei barbati care vad o singura femeie dupa casatorie,eu zic ca sunt foarte flaeri,daca cuceresti o alta femeie nu si inseamna ca iti urasti jumatatea este mai cu efect serile ,chiar gandul la cealalta jumatate iti mareste pofta de o dragoste indeplinita,,,vorba lui NAPOLION,toate fem sunt ...ve in afara de mama si sora dar tinand seama ca si ele sunt femei..ar avea si ele putine drepturi..ok.

Zici tu?Ce`ar fi sa nu generalizezi?
AdrianaR
Postat pe 22 Februarie 2010 17:20
NAPOLION ???!!!

mishto...
wife_de_zmeu
Postat pe 22 Februarie 2010 17:23
atata-i trebuie sa nu reziste sa faca s..doar cu mine!
marianela
Postat pe 22 Februarie 2010 17:23
io zic ca i ALEXANDRUION!!!!!
nazirra
Postat pe 22 Februarie 2010 17:27
De la: wife, la data 2010-02-22 17:23:11NAPOLION ???!!!

mishto...

Daaaaaaaaaa si vezi tu,barbatii aia sunt foarte "flaeri" si "este mai cu efect serile"
AdrianaR
Postat pe 22 Februarie 2010 17:28
mdea...la tatzi ni-i greu...

vaz ca amoeba noastra comuna are alt cont...s-a facut printesa razboinica

ioi, mi-e rau
wife_de_zmeu
Postat pe 22 Februarie 2010 17:29
i auzi!!!!Xena!!!!
nazirra
Postat pe 22 Februarie 2010 17:30
nazi...cele plagi ale egiptului is pistol cu apa pe langa personaju' asta
wife_de_zmeu
Postat pe 22 Februarie 2010 17:31
De la: alex2007, la data 2010-02-22 14:25:02
De la: xena_luptatoarea, la data 2010-02-22 10:23:21Pai da barbatii rai sa fie alungati in arabia saudita,daca tot vor sa triasca acolo...Sa se duca si sa nu sa se mai intoarca nicioadata,ca si noi femeile sa putem fii fericite si multumite.Sa nu mai fim mintite,inselate.Si sa fim comstranse sa face lucruri pe care noi nu le dorim....Pt ca nu este cinstit
in
Sa plece ei �n Arabia si sa vina arabii la noi nu-i asa. �ti plac arabii xena. Cata logica chiar ma uimesti/
Pai sa mearga romanii care le place viata arabilor.Daca ii caracterizeaza sa mearga sa triasca acolo,sa-si ia femei araboiace..Pt ca noua romancelor nu ne place sa fim tratate ca niste sclave.Poate in alte etape de evoluare o sa devina si araboicele mai moderne...asa sa mearga romanii care le place viata de acolo..Pt ca noua femeilor romance nu ne plac arabiii si nici sa fim tratate ca niste sclave..Si sa ni se impuna de barbati ce sa facem..Pt ca nu suntem cainii lor ca sa le lingem noi pantofii..
xena_luptatoarea
Postat pe 22 Februarie 2010 17:57
Hahahahahahahahaha,jur ca de`acum inainte cand am chef de`o comedie vin si te caut Irinuco si nu mai stau sa dld filme de pe torente!E�ti de t�t� coma fat�!
AdrianaR
Postat pe 22 Februarie 2010 18:01
Barbatii nu au nici un drept ca sa constranga o femeia ca sa faca ce doreste el..Ca asa fac altii.Pt ca barbatii atata insista,panaii face capul varza la femeie ca sa zica ea da..Nu tine cont si de parerile ei..Daca doreste,sau nu..Asta ii viata de sclava ca sa traiesti langa un asemenea barbat...Domne fereste-ma de nebuni
xena_luptatoarea
Postat pe 22 Februarie 2010 18:03
De la: AdrianaR, la data 2010-02-22 18:01:34Hahahahahahahahaha,jur ca de`acum inainte cand am chef de`o comedie vin si te caut Irinuco si nu mai stau sa dld filme de pe torente!E�ti de t�t� coma fat�!
Da vino.ca te astept cu bata...
xena_luptatoarea
Postat pe 22 Februarie 2010 18:05
De la: xena_luptatoarea, la data 2010-02-22 18:05:03
De la: AdrianaR, la data 2010-02-22 18:01:34Hahahahahahahahaha,jur ca de`acum inainte cand am chef de`o comedie vin si te caut Irinuco si nu mai stau sa dld filme de pe torente!E�ti de t�t� coma fat�!
Da vino.ca te astept cu bata...
O am de mult pregatita pt voi..Dar astept momentul potrivit
xena_luptatoarea
Postat pe 22 Februarie 2010 18:06
Hai nu ma`nebuni!Doar n`ai sa citesti Psaltirea pe noi!
Ca doar u esti un om bun si milostiv!Si mai esti si atat de`nteleapta ca sa nu ne bagi in seama!Nu?
Hmmm oare sa`mi schimb poza de la avatar?Ca poate mi`o ia sa faca vraji pe mine!
AdrianaR
Postat pe 22 Februarie 2010 18:09
De la: AdrianaR, la data 2010-02-22 18:09:52Hai nu ma`nebuni!Doar n`ai sa citesti Psaltirea pe noi!
Ca doar u esti un om bun si milostiv!Si mai esti si atat de`nteleapta ca sa nu ne bagi in seama!Nu?
Hmmm oare sa`mi schimb poza de la avatar?Ca poate mi`o ia sa faca vraji pe mine!
Da si Hristos pe acei pacatosi care faceau comert in casa lui Dumnezeu..I-a biciut...asa ca o sa ii urmez exemplu...Pt acei oameni care iau in desert si in ras cuvantul lui Dumnezeu..Asa se amagestc oamenii,ca Dumnezeu ii bun iarta..da iarta daca omul se caieste de rele si se straduie sa se curete de rele
xena_luptatoarea
Postat pe 22 Februarie 2010 18:17
De la: AdrianaR, la data 2010-02-22 18:09:52Hai nu ma`nebuni!Doar n`ai sa citesti Psaltirea pe noi!
O sa le amintesc in fiecare minut cat de buni si cinstiti sunt..Si asta poate doar prin simpla mea prezenta...Sa ii fac sa se simta ca nu fac 2 bani,pe acei oameni care se hranesc doar cu lucruri diabolice
xena_luptatoarea
Postat pe 22 Februarie 2010 18:20
Taci macar sa nu te`auda nimeni...ca te-or lua`ntr`o zi cu camsa de forta!
AdrianaR
Postat pe 22 Februarie 2010 18:21
v-as da-o pe a mea(camasaaaa nebunelor!) da....de atata folosinta...s-a rupt!da mai am neste haloperidol!
FRELID
Postat pe 22 Februarie 2010 19:12
Xena printesa nebuna �n nici un caz razboinica.Draga mea termina naiba cu tigania asta cu care te-ai obisnuit si dovedeste ca �ntr-adevar esti asa cum zici credincioasa si cu frica de Dumnezeu și mai apeleaza si la bunul simț pe care se vede ca l-ai cam uitat. Nu suntem obligați sa-ți suportam ție prostiile. Daca ai fi atat de credincioasa nu ți-ai ur� atat de mult semenii. Nu conteaza ce religie esti conteaza sa fi om. Oamenii sunt imp�rtiti mai multe categorii si am sa enum�r doar cateva:
-Oameni buni sau oameni rai;
-oameni frumosi sau oameni urati;
- credinciosi sau atei;
-educați sau needucați;
- Harnici sau puturosi etc. Xena, Irina sau cum te mai cheama iar pt asta noi nu avem voie sa judecam pe nimeni mai ales tu care nici nu cunosti persoanele de pe acest forum și nici nu trebuie sa generalizezi pt ca nu toti oamenii sunt la fel.�ți dau un exemplu tu ataci pe toata lumea si vrei ca lumea sa se comporte frumos cu tine. Exemplul este: Un caine este batut de stap�n și este normal ca el sa se apere �l ataca si-l musca, asa se �ntampla si cu tine atunci cand jignesti userii este normal sa-ți raspunda cu aceeasi moneda.Daca �ntr-adevar ai intrat pe forum si vrei sa socializezi, poti sa ceri un sfat, daca stie cineva ti-l poate, dar tu trebuie sa-ți gasesti modul de exprimare corect si nu agresiv cum de altfel este.Tu ai o ura pt oameni cum are si Vadim Tudor pt unguri.Eu consider ca nu este frumos ceea ce faci caci �n primul rand esti romanca si nici o data nu trebuie sa uiti de unde ai plecat indiferent daca ai �ntampinat si greutati �n viata. Eu cred ca nu este om sa nu fi avut obstacole �n viata, dar este bine sa nu �nvinuiesti pe nimeni pt ca fiecare are o soarta unii mai buna alții mai rea asa cum ne-a dat-o Dumnezeu.

alex2007
Postat pe 22 Februarie 2010 21:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sex din prima noapte 27 De la: adastaicu 3 Aprilie 2010 15:34
ajutor!!! 25 De la: Danistef277 19 Ianuarie 2010 19:26
de ce credeti ca ar refuza un barbat o femeie?! 262 De la: Celleste 26 Octombrie 2009 19:06
Suntem chiar asa redusi cand vine vorba despre sex? 37 De la: Alex4andra 9 Ianuarie 2016 12:33
despre penis 13 De la: garbo_13657 25 August 2014 19:53
Setari Cookie-uri