Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

mai, mai.. toate zpunem ca barbatii inseala...da nu vad una care sa zica, ca ar plati cu aceeasi moneda.....am vazut multe cazuri si...stiti ce spun cele care deja au facut-o , celorlalte care le asculta cu sprancenele ridicate ...a mirare la maxim????ca odata si-odata tot o vor face...din placere, curiozitate, razbunare.....asa ca....mai ascult si eu cu ,,sprancenele ridicate''... da cat...
sheika29
Postat pe 27 Februarie 2010 09:01
Raspunsul este nu...nu rezista,pt.ca tot cu o femeie o face...
Cainele nu pleaca de acasa de bine (este valabila pt.ambii parteneri )
Cainele nu pleaca de acasa de colaci in coada....si lozinca e inversa....barbatul face sex,cat poate,iar femeia face sex,pana la moarte...
Luca_Constantin
Postat pe 27 Februarie 2010 09:08
cred c-ati uitat de geneza "fructului oprit" ,altfel n-ati mai bate campii pe aici!
garbo065726
Postat pe 27 Februarie 2010 09:14
Buna ziua si buna sa va fie inima.DA ,categoric rezista daca este fidel si crede in Unicul si Bunul DUMNEZE.Cred ca intrebarea se poate adresa si femeiilor,deoarece consider ca ele sunt mai tentate sa-si satisfaca anumite curiozitatii hai sa le spun carnale.Poate am fost un pic cam dur cu doamnele,nu doresc sa jignesc pe nimeni,nici macar un suflet,poate ca trupul o ia razna din cand in cand,dar este bine cand se reintoarce langa persoana sortita de EL.Sunt foarte multe de spus mai ales in zilele moderne de astazi,dar.....ceea ce este important este SUFLETUL.Un sfarsit de saptamana cu multa lumina,pace,iubire si liniste sufleteasca fara procese de constiinta,asta numai in cazul in care atat doamnele cat si domnii,nu au de ce sa si le faca.Pe curand,niciodata la revedere si va invit sa ascultati muzica veche si prafuita aici: http://radiounyson.cabanova.ro/
OSHO1962
Postat pe 27 Februarie 2010 09:24
sunt de acord cu tine Florin
lenisa67
Postat pe 27 Februarie 2010 09:30
se pare ca inca esti tinar,mai vorbim peste citiva ani....!!!!
garbo065762
Postat pe 27 Februarie 2010 09:49
Scuzele ieftine cu inselatul pot veni din toate partile ,in sensul ca "te-am inselat pt ca m-ai impins tu sa fac asta "sau "te-am inselat pt ca tot bati din gura"sau "te-am inselat pt ca nu mai esti aceeasi de acum 20 de ani",dar toate acestea sunt scuze ca sa faca pe cel inselat sa se simta vinovat....dar de fapt se inseala pt ca asa vrea si pt ca nu este destul de matur sau matura sa spuna "nu "ispitei sau pt ca nu te mai intereseaza de ceea ce ai acasa.Daca ar fi inselatul asa actul in sine nu ar fi mare lucru pt ca traim intr-o lume nebuna dar unde mai pui ca un el sau ia ...uita de tot de familie de copiii ,de tot de tot.....nu sunt oare niste imbecili??????????
lumi007
Postat pe 27 Februarie 2010 09:53
ai dreptate ,omul vrea mereu marfa noua si buna
oprea_robert73
Postat pe 27 Februarie 2010 09:58
De la: oprea_robert73, la data 2010-02-27 09:58:12ai dreptate ,omul vrea mereu marfa noua si buna [/quot

"marfa buna "din punctul lui de vedere....nu ati vazut cazuri in care amanta arata ca dracul si nevasta o adevarata papusa...sau ce credeti ca femeile frumoasae nu sunt inselate ,
lumi007
Postat pe 27 Februarie 2010 10:04
imi place t ca citind toate astea, incep sa am o parera extraordinara despre relatia dintre doi oameni. pardon, nu doi oameni , acuma depinde , ca nu se mai poarta rel in doi marfa noua????
l_erika
Postat pe 27 Februarie 2010 10:19
hy sa va zic ceva mai intersant de mine si familia mea
pisiMic
Postat pe 27 Februarie 2010 10:35
eu nu am multi bani,la fel si prietenul meu,in schimb sora mea si fostul ei sot au o gramada de bani,cum era normal rel s a terminat,pt ca fiekre vroia mai mult aqm suri,ma uraste pe mine ca eu sunt totusi fericita si q putinul pe kre noi il avem,e ce ziceti?e normal?
pisiMic
Postat pe 27 Februarie 2010 10:37
iar in leg q inselatul toti inseala,,numai ca unii sunt destepti si inseala q cap,adik q perdea si mai sunt fraieri kre inseala doar q celalat kp,si pik prost
pisiMic
Postat pe 27 Februarie 2010 10:39
asta e ca si cu crima nu? fraieru omoara si e descoperit iar desteptu omoara si scapa. dar tot criminal e. pissi draga tu ca femeie daca vb asa prietenul tau sigur nu se va feri sa te insele. si cand vine acasa tu cum il privesti?ati luat o razna oameni buni
l_erika
Postat pe 27 Februarie 2010 10:46
din pacate,Lumea toata a luat-o razna..chiar daca unii vad si iau masuri, altii nu vad si a treia categorie se complace in situatia asta :sml-confused002..suntem ,nu pe marginea prapastiei, ci pe o panta periculoasa si alunecam la vale cu o viteza uimitoare ( adica multi semeni nu mai respecta vechile reguli in cadrul relatiilor, ceea ce ma face sa intreb din nou: Ce sens mai are sa ne " legam" unii de altii daca tot ne inselam reciproc???) Relatiile " deschise " sa fie viitorul?
amarezza
Postat pe 27 Februarie 2010 10:54
nu inteleg dece trebuie sa reziste?! nu pe bune acum. omul e insurat nu mort! haideti sa fim un pic seirosi si realisti. de ce nu ne intrebam daca rezista ORICE om sa faca amor cu o singura persoana pentru tot restul vietii. ei hai! sa nu fim totusi absurzi.
cecilia74
Postat pe 27 Februarie 2010 10:57
care viitor??
ati auzit de liberu arbitru? este valabil pt constiinta fiecaruia, dar sunt si pers carora arbitru lipseste cu desavarsire. am mai auzit pov cu ne iubim dar ne putem insela dohhh ;)) voi sunteti viitorul
l_erika
Postat pe 27 Februarie 2010 11:01
daca stau sa analizez toate raspunsurile ajung la concluzia ca femeile sant pesimiste. ai dreptate trebuie intervenit cu ceva nou . iar voua doamnelor sa va intre bine la cap amanta este intodeauna una dintre noi. asa ca hai sa nu i mai condamnam doar pe barbati. dar o femeie rezista sa faca dragoste toata viata doar cu sotul??? eu cred ca femeile sant mult mai viclene si daca un barbat calca stramb este vina femeilor care flirtreaza cu oameni insurati.
garbo100077
Postat pe 27 Februarie 2010 11:06
care e ideea cu casa de piatra la inceputul casniciei daca avem inimi de paie??
sa aveti casa de piatra draga
dupa 3 ani se plange nevasta prietenei; m a inselat sotul
si ea ii raspunde; scumpo, nu fi absurda mi se pare normal, dar mai are de lucrat ca data viitoare sa nu afli. hai sa mergem la shopping!!!!

l_erika
Postat pe 27 Februarie 2010 11:08
casa de piatra la inceputul casniciei daca avem inimi de paie..

podul de piatra s-a daramat
a venit apa si l-a luat..

probbil asa se intampla si cu unele case de piatra..
dar oare cati gasesc "puterea" sa construiasca o casa mai puternica???

traim intr-o lume a tentatiilor si a prostiei la cote maxime

multi se pierd pe drum si de aci si atatea drame familiale

sunt acele vremuri..pomenite in cartile sfinte
LILO
Postat pe 27 Februarie 2010 11:13
lilo bine spui! suntem atat de moderni ca ajungem ca predecesorii nostri, nici nu stiam care ni i perechea sau ce i aia.
in cel mai bun caz, cand vb despre o pereche, multi oameni se gandesc la sosete
l_erika
Postat pe 27 Februarie 2010 11:18
apropo de sosete si de perechi..nsosete se mai rup se cos etc sau daca nu una e inlocuita sau se arunca perechea la gunoi

077 ai dreptate femeile sunt viclene si ele sunt cele cu care ne inseala barbatii tocmai de aia pt ca unele ca voi admit asa ceva
l_erika
Postat pe 27 Februarie 2010 11:22
Eu cred ca intrebarea se poate pune si daca rezista o femeie sa faca sex doar cu barbatul ei dupa casatorie. Dar niciodata n-o sa vezi un topic de genul deschis de o femeie.

PS: Eu sunt femeie si am invatat ca nu poti baga mana in foc pentru nimeni, fie barbat sau femeie... Evident, exista exceptii;)
shikuzza
Postat pe 27 Februarie 2010 11:50
sincer nu cred ca barbatii sunt persoane fidele,mai ales dupa casatorie,dar trebuie sa recunosc ,insa,dupa cativa ani buni de casnicie,ca deocamdata nu a calcat domnu stramb...asta nu inseamna ca ma culc pe o ureche si il las sa isi faca de cap doar pentru ca nu ma inselat inca oricum conteaza mult si atmosfera din casa si felul in care comunicam cu ei(barbatii)trebuie sa fim (femeile)un pic mai sirete decat ei si sa stim sa intoarcem o vorba in alta casatoria e un joc de cuvinte si cu foarte mult sex
ionut_ioana2001
Postat pe 27 Februarie 2010 12:33
Iubirea eterna dureaza doar 3 luni si orice minune doar 3 zile.
andra4iubi
Postat pe 27 Februarie 2010 12:49
sunt unii care ar rezista dar intervin tot felul de femei asa zise usoare care le sucesc mintile si atunci strica totul si pana ei isi dau seama de adevaratul lor caracter este prea tarziu
garbo060100
Postat pe 27 Februarie 2010 13:04
exista f multe femei care isi doresc barbatii altora ptr ca ele nu sunt in stare sa gaseasca un barbat bun, trebuie sa il ia pe al alteia
garbo060100
Postat pe 27 Februarie 2010 13:10
da daca intradevar isi iubeste sotia cu adevarat.............oricum nu e de bagat mana in foc pt nimeni niciodata
garbo083946
Postat pe 27 Februarie 2010 14:30
consider k oricat de mutl si-ar iubi familia barbatul este mult mai tentat sa insele..cunosc astfel de persoane, dar noi femeile trebuie sa cautam modalitati sa ii intoarcem inapoi.
valentina2009
Postat pe 27 Februarie 2010 14:44
Intrebarea mea este: poate o femeie?????
garbo069628
Postat pe 27 Februarie 2010 15:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce iubesc barbatii??? 32 De la: nuti_vio 7 Iulie 2010 16:54
Avort 48 De la: Cristina_5 15 Iulie 2016 17:18
Sa mai astept pana...ieri??? 38 De la: Allegra 20 Martie 2011 10:29
dragoste sau ce????????? 58 De la: gabrielistiza 12 Martie 2010 14:48
buna ziua 3 De la: maxalina 22 Octombrie 2012 14:08
Setari Cookie-uri