Ptr.julyooo:Daca el a inteles ca a gresit si s-a cait in sufletul tau ramane acea amintire.Cat despre sexul oral care era impedimentul de a o face oral?Era scarba sau neputiinta? | ||
florin_c76 Postat pe 28 Februarie 2010 13:21 |
||
---|---|---|
mai, florine, pui niste intrebari, frate, de te i-a capu'... |
||
Tylly Postat pe 28 Februarie 2010 13:23 |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 28 Februarie 2010 15:43 |
||
De la: julyooo, la data 2010-02-28 11:30:09multumesc pt raspuns delya26,vreau sa adug ca eu am 40 ani sotul are 44 ,suntem casatoriti de 18 ani .copiii nostri sunt maricei;13 respectiv 9 ani.relatiile de care am spus ca au mai existat au fost in perioada de sarcina si /sau dupa cand eram fff plinuta.acum am kg din studentie si lui evident ii place mult pt c simt asta.mi_a spus de multe ori ca vrea sex oral cu mine ia eu nu prea am ,,prestat''in timp ce el e innebunit cand o face cu mine.totusi nu pot intelege de ce nu s_a rezumat numai la a i se face sex oral si de ce a trebuit sa faca si elcuaceasta femeie?ea fiind o persoana straina pe care a cunoscut-O pe net .s-au vazut la o cafea in primavara 2009 ....am suferit mult dar si el a fost destul de marcat de situatia noastra .mi-a spus ca va termina cu ea. altfel e un sot f bun ,avem o sit buna financiar ,deasemenea e un tata ff bun.iubeste mult copiii dar si copiii pe el .offfff...pacat ....cred ca ai lasat msj asta in2 topic.....nu te ajuta cu nik sfaturile noastre...pt ca sigur il iubesti...vad dupa cum ai scr:...el iub copii....si copii pe el...sau nu inteleg ceva...in cazul in care esti hotarata sa fiti un cuplu in continuare...o faci pt tine sau pt copii??....vede tot prostu in msj tau..durere, dezamagire, si multe intreb care incep cu DE CE?...BN ,ASTEA NESCRISE DE TINE...SE INTELEGE....si spre sf msj tau...mila.....si acu zic asa: mie una nu mi-ar fi mila de omul care ma inselat si in felul ala..ca il vad ca e marcat??sa imi fie mila???never!!!!!....poi dak incurc strachina lui cu a baiatului meu??vai mama mea!!!!...ce iti zice inima ,aia faci....esti prea miloasa....mila nu are ce cauta in cuplu...mai ales de aceasta natura...poi lui nu ia fost mila cand aia era in al 9 lea cer!!!! |
||
sheika29 Postat pe 28 Februarie 2010 19:23 |
||
ati pus intrebarea....dar vreti sa aflati si raspunsul?!!multe v-ati prins cand sotul ,dragul de el,v-a inselat....dar putine ati reactionat...sau daca ati facut-o mai mult ati stricat decat ati reparat.deci!prima data trebuie sa stii ce vrei si apoi....daca ai fi sincera cu tine ai descoperi si tu ,ca femeie,ca ai vrea s-o faci cu altul!ps.viata nu se stie niciodata cum e:scurta sau lunga!....dar o casnicie poate sa fie al naibii de lunga cateodata...si daca nu ai persoana potrivita langa tine...... | ||
garbo037883 Postat pe 28 Februarie 2010 20:17 |
||
bluelight Postat pe 28 Februarie 2010 20:28 |
||
da chiar exista.. | ||
garbo054141 Postat pe 28 Februarie 2010 21:02 |
||
acuma na, eu nu prea dau asa din casa... dar daca tot vine vorba de "trecut peste" - sint situatii in care, da, INCERCI sa ierti. Daca reusesti sau nu, nu mai depinde neaparat de tine... De exemplu mie in doua cazuri mi-a fost extrem de simplu sa iert barbatul pe care il iubeam - in alta situatie, cu cineva cu care nu eram implicata afectiv deloc, n-am fost totusi capabila sa iert niciodata. In mod normal ar trebui sa nu poti sa ierti cind iubesti. Pentru ca miza e mai mare. Dar viata e ciudata. Am iertat barbatul pe care il iubeam pentru ca am inteles ca si eu in locul lui as fi facut la fel. Eu eram cu altcineva, asa, de flori de mar - si-a gasit si el pe cineva tot de flori de mar. Fiecare dintre noi incerca sa demonstreze ca nu ii pasa. Capitolul dintre el si respectiva m-a interesat destul de putin: stiam ca sint femeia din sufletul lui, cealalta n-avea nici o vina, in fond. S-a indragostit de el cum m-am indragostit si eu. Nu si el de ea. Deci, aici mi-a fost simplu sa iert. Respectiva fost pentru el doar un refugiu... de doua ori. A doua oara cind ne-am certat cu surle si trimbite "pentru totdeauna" nici nu s-a mai obosit sa cauta alta. S-a dus tot la ea, si a plecat tot de la ea dupa ce s-au mai dus norii dintre noi.... Intr-un fel, n-am perceput ca "m-a inselat" din moment ce n-a mintit, nu eram impreuna in acea perioada, si cu, si fara ea eu oricum n-as fi fost cu el. Eram amindoi destul de raniti la corazon si incercam sa ne oblojim ranile cu cite altcineva, fiecare cum putea. Iar capitolul pe care mi-a fost imposibil sa il iert a fost faptul ca m-a inselat un barbat pe care nu il iubeam - si stia ca nu il iubesc - dar sustinea ca ma iubeste el. Mi-a fost extrem de greu sa fiu fair play fata de el, pentru ca nu aveam nici un fel de sentimente. Pe de alta parte, sustinea ca ma iubeste, am considerat ca e vina mea ca am incurcat omul, NU MERITA sa il mint sau sa imi bat joc. N-avea nici o vina ca eu iubeam o iluzie. Ei bine, exact specimenul asta, pe care eu incercam macar sa il respect, a mentinut mult timp o relatie paralela.... Am aflat la un moment dat, m-am crucit, la cit jura el ca ma iubeste si se tavalea pe jos sa nu plec - si inca se tavaleste - dar n-am reusit sa inteleg cum dreak daca tot ma iubea asa de mult incit murea daca se despartea de mine a putut sa fie dual atita timp. N-am inteles. Probabil de aia nici n-am putut sa iert. Am ramas cu impresia ca in tot timpul asta ne-a mintit cu nesimtire pe amindoua. Eu nu-l iubeam, el insela, si cu toate astea nici mort nu vroia sa ma lase sa plec. Horror. |
||
quasaria Postat pe 28 Februarie 2010 22:39 |
||
a fost probabil preludiul partea cu sexul oral,pt c acasa cu mine se poate de 2 ori pe noapte,problemele noastre sunt la capitolul sex oral,deoarece eu nu prea...Deci nu se pune problema ca afacut doar sex oral ,ci,de ce a trebuit sa ii faca si el ei sex oral si nu s-a rezumat la ceea ce oricum face f bne si anume sex vaginal.faptul ca si ea i_a facut sex oral e pblema ei ,dar el?????? | ||
julyooo Postat pe 28 Februarie 2010 23:07 |
||
Foarte tare partea asta:De la: julyooo, la data 2010-02-28 23:07:43 Deci nu se pune problema ca afacut doar sex oral ,ci,de ce a trebuit sa ii faca si el ei sex oral si nu s-a rezumat la ceea ce oricum face f bne si anume sex vaginal. Deci problema se pune doar in sensul ca de ce a pus omul botu' la savarina ... .. de pofta, ete na! Incredibil!! |
||
anakin Postat pe 1 Martie 2010 01:02 |
||
julyooo, dar tu cum ai intrat in toate detaliile astea? L-ai intrebat exact cum a facut?! Si el ti-a desenat? Mi se pare de vise rele... Povestea ta imi aminteste de o colega de facultate care "intirziase" putin cu prima relatie sexuala si cind in final a facut-o ne-a anuntat a doua zi, fericita, ca a fost de "25 de ori". Ne-a lasat pe toate - si dupa citeva momente de liniste , in care ne-am facut noi calculele si dadeau cu virgula, am intrebat-o ce intelege ea prin "de cite ori". De cite ori ce?! Ca sa aflam ca a numarat femeia de cite ori a intrat si de cite ori a iesit...ca ea asta a inteles ca inseamna sa o faci o data, de doua, de trei ori... Cam asa si cu al tau: a inregistrat miscarile? Si a venit acasa sa se spovedeasca la nevasta in detaliu? Asta e o dovada clara ca sau e timpit sau e pervers...scuza-ma ca iti spun... |
||
quasaria Postat pe 1 Martie 2010 01:22 |
||
Ne punem intrbarea daca un barbat poate rezista.... dar o femeie? de ce ar fi o diferenta intre cele doua sexe? Suntem egali, iar tentatiile si nemultumirile sunt de ambele parti la fel... Cred ca in cele mai multe cazuri partenerul "victima", adica cel inselat este cel mai vinovat de situatia creata sau cel putin poarta jumatate din vina. Situatiile in care apare cea de-a treia persoana se datoreaza ambilor parteneri, iar cateodata, fara sa constientizeze cel inselat il impinge pe celalalt la astfel de situatii, fiind etern obosit, indispus, cu prea multe griji, iar cand ajunge acasa uita indatoririle familiale si isi cauta metode proprii de odihna si relaxare in care calalalt nu mai este inclus... Trist si greu de acceptat, dar tare adevarat.... | ||
4_u_and_me Postat pe 1 Martie 2010 13:44 |
||
M-ati terminat cu topicul asta. Sunteti durere. | ||
myriam Postat pe 1 Martie 2010 15:59 |
||
Sa aveti o primavara placuta si sa arda cu putere focul dragostei! | ||
florin_c76 Postat pe 1 Martie 2010 16:09 |
||
De la: myriam, la data 2010-03-01 15:59:07 M-ati terminat cu topicul asta. Sunteti durere.Se pare ca mai dai cate o raita pe aici sa observi miscarea! |
||
florin_c76 Postat pe 1 Martie 2010 16:10 |
||
De la: julyooo, la data 2010-02-28 23:07:43a fost probabil preludiul partea cu sexul oral,pt c acasa cu mine se poate de 2 ori pe noapte,problemele noastre sunt la capitolul sex oral,deoarece eu nu prea...Deci nu se pune problema ca afacut doar sex oral ,ci,de ce a trebuit sa ii faca si el ei sex oral si nu s-a rezumat la ceea ce oricum face f bne si anume sex vaginal.faptul ca si ea i_a facut sex oral e pblema ei ,dar el??????Nu inteleg partea asta cu facutul de oral.El putea primi dar nu era necesar sa ii faca oral ei.De ce?In acest fel te simti inselata?Sau crezi ca ce nu a primit acasa trebuia sa primeasca "in deplasare" si atat nimic in plus.Cand frenezia amorului te prinde in mrejele sale nu prea mai tii cont ca nu ai voie sa pupi "veverita".Intrebarea e de ce nu incerci tu sa faci ceea ce el cauta la alta? |
||
florin_c76 Postat pe 1 Martie 2010 16:14 |
||
Florine: pentru ca NU VREA. Punct. E treaba ei de ce nu vrea, nu e discutabil, nu e negociabil. Tot ce nu isi doreste sa faca nu trebuie sa faca. Tot ce i se pare anormal se numeste perversiune. Indiferent ce fac altii. In dormitorul fiecaruia doar el sau ea decide. Nu exista comparatii. Si nu exista compromisuri in relatiile sexuale: si mi se pare de foarte joasa speta santajul "nu vrei tu, ma duc la alta". Singurul raspuns la amenintarea asta sint bagajele la usa. Nici barbatul, nici femeia nu au dreptul sa pretinda. Nu au decit dreptul sa primeasca ceea ce celalalt VREA sa ofere si o face cu placere. | ||
quasaria Postat pe 1 Martie 2010 20:08 |
||
yuliooo draga, vezi ca toate relele de pe lumea asta au si un revers???...nu ai inteles de ce sotul tau si-a pus-0 cu o tipa straina?(nici nu mai cauta raspunsuri acum-nu are sens!) cert este ca tie ti-a facut un mare bine-sa-nteleg-ai slabit, arati bine, ti-ai mai revizuit parerile despre sexul oral si sinteti, se pare, ok!Draga mea, familia perfecta nu exista, probleme de genul acesta au toti oamenii, numai ca unii nu recunosc, se fac ca nu observa sau ca nu stiu nimic si se prefac a fi fericiti de fapt aceia sint cei mai tristi...Te felicit pentru curaj si pentru puterea ta de-a recunoaste si de-a reusi sa te transformi...Acum iti dai seama ca tu esti cea care ai cistigat? Ai reusit sa te transformi, sa redevii ce-ai fost, sa te simti bine in propria-ti piele...iar povestea cu barbatii monogami(valabil si pt. femei) n-o crede...nu exista!si nici nu cred c-a existat...oamenii se iubesc de cind lumea, indiferent de virsta, de statut, de conditia sociala si...nu baga mina in foc nici pt. tine...o seara frumoasa si nu in ultimul rind o primavara plina de iubire! | ||
delya26 Postat pe 1 Martie 2010 21:59 |
||
Si-a dat seama de o problema dar acum are alta aceea ca ea(amanta) a facut lui sex oral.E greu si asa. | ||
florin_c76 Postat pe 1 Martie 2010 22:02 |
||
quasaria,am aflat de la ea iar el nu a negat. | ||
julyooo Postat pe 1 Martie 2010 23:07 |
||
delya 26 ,multumescpt raspunsul tau,a fost ,de fapt este pt mine :martisorul; | ||
julyooo Postat pe 1 Martie 2010 23:19 |
||
un martisor pt prieteni ,o primavara frumoasa | ||
phoenix Postat pe 1 Martie 2010 23:33 |
||
Eu una adepta raspunsului negativ,pentru ca toti barbatii sunt o apa si sunt pamant adik toti barbatii sunt la fel.Toti barbatii sunt niste mincinosi,neciopliti,misogini,afemeiati,vagabonati,curvari. Si km vad una mai frumoasa km li se scoala nivelul politic sau libidoul.Intelege.ti?Nu cred k exista exceptie de regula.Sau cel putin nu am gasit eu pana akm.Sincera sa fiu as ma dori subiete cu si despre barbati. |
||
Alynusha Postat pe 2 Martie 2010 10:49 |
||
hai mey alina...nu fi asa supi!! ei sunt..dar nu i-ai intalnit tu.... ai tot timpul.... after all....tomorrow is another day!! nu? |
||
superbus Postat pe 2 Martie 2010 11:02 |
||
da mai....si miine poat fi o zii mult mai proasta ca azi!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 2 Martie 2010 11:06 |
||
Azi e marti si maine miercuri.Ce zi poate fi mai proasta?Oricum mai bine sa ne bucuram de primavara si de placerea de a fi colocatari ai acestui topic. | ||
florin_c76 Postat pe 2 Martie 2010 11:52 |
||
da vecinu.....corect.....era doar o afirmatie.....stii ceva de genu....ti se intimpla un lucru groaznic....in viziunea ta....si ti spui imediat....e daca si asta s a intimplat ce mi i se mai poate intimpla....si trosc atunci se intimpla altceva....muuultmai grav....nu????? | ||
nazirra Postat pe 2 Martie 2010 11:56 |
||
nu | ||
zambila Postat pe 2 Martie 2010 11:57 |
||
destul de interesanta intrebarea,insa eu cred ca atat timp cat trebuie sa rezisti inseamna ca de fapt nu o faci...a rezista in privinta a ceva,in cazul intrebarii puse "sa faci dragoste doar cu sotia o viata intreaga",atat timp cat trebuie sa rezisti inseamna ca te "joci" in minte cu o alta femeie si din punctul meu de vedere nu conteaza daca si ajungi sa transpui in realitate acel "joc" sau nu,oricum ai inselat-o...altfel nu vad necesitatea de a rezista ci doar te bucuri de unirea trupeasca care are loc ca o materializare a iubirii existente...bun,nu vreau sa ofensez pe nimeni,este un subiect despre care se pot scrie carti,daca vrem sa complicam subiectul,sau putem vedea simplitatea nu trebuie sa rezisti atat timp cat in mintea ta nu exista alta...cat despre iubire eu cred ca nu trece ci doar isi schimba forma si asta este normal,ar fi un adevarat egoism sa pretindem partenerului de viata sa ramana acelasi,sa nu se mai dezvolte,sa nu se mai maturizeze,iubirea e aceasi,forma in care se manifesta se schimba odata cu schimbarea noastra,nu trebuie decat sa fim prezenti la aceste schimbari si receptivi si vom constata ca suntem la fel sau chiar mai mult iubiti(aici ma refer la iubire,iar ca si conditie ea trebuie sa existe,daca nu nimic din ce-am spus nu se poate materializa pt ca iubirea nu a existat,si atunci nu e vorba ca a trecut ci pur si simplu nici nu a axistat)...in speranta ca nimeni nu este ofensat va multumesc pt posibilitatea de a-mi exprima comvingera legata de aceste subiecte...multumesc | ||
tears_tm Postat pe 2 Martie 2010 13:27 |
||
deci, nu mai am aer | ||
zambila Postat pe 2 Martie 2010 13:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce depinde relatia noastra | 33 | De la: mitelia 7 Octombrie 2011 11:09 |
iubirea in concediu | 16 | De la: garbo055154 13 August 2012 15:42 |
Vreau sa il suflu | 202 | De la: anisoaraf 24 Septembrie 2010 16:10 |
|
||
Capra e animal sau pozitie ? | 9 | De la: tugubel 11 Decembrie 2011 15:50 |
Am o problema-ejaculez prea repede:( | 31 | De la: garbo_506925 27 August 2020 07:32 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri