Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Pai daca femeeia lucreaza si este obosita.Normal ca nu mai are chef de sex atunci cand muschii barbatului cei odihniti vor sex..Ca daca barbatul ar munci cat munceste o femeie sigur nu i-ar m-ai sta gandul doar la sex...Asa ca mai bine isi ia amanta si ii da bani la amanta.Si pe nevasta o tine de friaera,,la cratita,,sa munceasca....mai mult ca el,ca doar femeia este masinarie de sex...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 3 Martie 2010 17:55
la urma urmei nu e nimeni obligat sa se casatoreasca.iar daca o facem o facem cu persoana care credem ca ne este jumatate sau cel putin cat mai aproape de ea. si atunci de ce sa-si doreasca un sot alte femei cand acasa o are pe cea pe care o doreste o iubeste si respecta.
ares_81
Postat pe 4 Martie 2010 06:56
pentru nu este jumatate si nici foarte aproape de ea. Dar asta nu prea poti sa afli daca n-ai iubit niciodata ca sa stii cum e.
Hai sa vedem... care sint criteriile dupa care isi aleg oamenii "jumatatile"? Si poate intelegem cum ajungem la inselat.
Cum trebuie sa fie femeia? Grasa, frumoasa si devreme acasa?
Evident ca daca pe parcurs gasesti una si mai grasa, si mai frumoasa, si mai devreme acasa o preferi pe aia. Tranzactional, are sens. De ce sa te multumesti cu o Dacie daca poti sa ai un Mercedes? Renunti la rabla si ...iei alta.
Nu?Sau poate le vrei pe amindoua. Una de mers la munte, alta de facut piata. E bine sa aiba omul o solutie de rezerva.

"Jumatatea" aia reala de fapt e unica, nu e chestiune de selectie constienta, nu tine de argumente si nici de comparatii - drept urmare nu o poti inlocui. Dar citi ajung sa o intilneasca, sa o recunoasca dincolo de criterii meschine, sau sa nu o lase sa plece?
Majoritatea oamenilor se "insotesc" doar ca sa nu fie singuri...
Punctul de plecare e gresit.
quasaria
Postat pe 4 Martie 2010 08:46
eu cred ca barbatul poate oricand...cand il lasa muschiul nu-i vb de oboseala e vb de alta..
marianela
Postat pe 4 Martie 2010 08:59
cand barbatul nu mai poate sa se ajute de altele(mai sunt optiuni)
florin_c76
Postat pe 4 Martie 2010 12:01
De la: ares_81, la data 2010-03-04 06:56:06la urma urmei nu e nimeni obligat sa se casatoreasca.iar daca o facem o facem cu persoana care credem ca ne este jumatate sau cel putin cat mai aproape de ea. si atunci de ce sa-si doreasca un sot alte femei cand acasa o are pe cea pe care o doreste o iubeste si respecta.
Da ai dreptate,o gandire rationala..Daca simti ca nu ai intalnit persoana potrivita,mai bine nu te casatoresti decat sa iti bati joc de femeie..Sa o tii pe post de menajera si barbatul sa mearga la amante..Mai bine nbu asemenea barbat care nu se casatoreste din iubire,si reespect..Mai bine sa nu se casatoreasca niciodata..Numai ca cateodata oamenii se schimba,,pt ca sunt slabi si inflentabili....Eu cred ca intr-un cuplu trebuie comunicare si incredere si respect
xenaprintesarazboinica
Postat pe 4 Martie 2010 21:14
Asa cred si eu:comunicare,iubire,respect si intelegere!
florin_c76
Postat pe 5 Martie 2010 12:03
De la: florin_c76, la data 2010-03-05 12:03:35Asa cred si eu:comunicare,iubire,respect si intelegere!
Da si barbatul sa fie muncitor..Sa nu fie puturos..sa ADUCA BANI IN CASA,SA ISI AJUTE NEVASTA IN TREBURILE CASNICE ASTA ESTE UN BARBAT ADEVARAT...IDEAL
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Martie 2010 19:08
Sper sa il intalnesti candva si sa ne spui ca ai o familie!
florin_c76
Postat pe 5 Martie 2010 22:33
sa fim seriosi, dupa 10 ani sa zicem de casnicie,intalneste o femeie frumoasa,slabuta...care se da la el,nu accepta??? nu cred asta niciodata.Eu chiar l-am intrebat pe al meu daca s-ar intampla ar accepta?si a zis ca doar nu se face de ras...accepta,deci asta e conceptia lor inprimul rand se fac de ras daca nu accepta si pe urma eeeeeeeee ceva nou nu strica,si apoi tot pe sotia o iubesc...nu am dreptatae?
plaiasu84
Postat pe 6 Martie 2010 07:25
De la: garbo099660, la data 2010-03-06 07:25:28sa fim seriosi, dupa 10 ani sa zicem de casnicie,intalneste o femeie frumoasa,slabuta...care se da la el,nu accepta??? nu cred asta niciodata.Eu chiar l-am intrebat pe al meu daca s-ar intampla ar accepta?si a zis ca doar nu se face de ras...accepta,deci asta e conceptia lor inprimul rand se fac de ras daca nu accepta si pe urma eeeeeeeee ceva nou nu strica,si apoi tot pe sotia o iubesc...nu am dreptatae?
eu cred ca asta este doar proasta mentalitate si educatie a lor...Barbatii trebuie sa fie exemple pt nevestele si copii lor...Pt ca daca barbatul nu este serios,atunci nici copiii nu sunt..Pt ca barbatul are o mare influenta in familie...Ca multi zic femeia este stalpul...Da intr-un fel asa este,,pt ca daca femeia nu este serioasa si este toleranta cu barbatul si nu il invata sa o repecte...Atunci acea femeia nu va reusi sa isi educe copiii,sa fie cinstiti si la randul lor sa isi respecte nevestele...Cat despre ceva nou,,poti gasi impreuna cu sotia....NU ITI TREBUIE PERSOANE NOI..dar asta este in functie de educatie,,,ce a vazut la parintiii..Trebuie comunicare si femeia sa se impuna sa fie perseverenta
xenaprintesarazboinica
Postat pe 6 Martie 2010 10:47
De la: florin_c76, la data 2010-03-05 22:33:42Sper sa il intalnesti candva si sa ne spui ca ai o familie!
Pai eu vreau pe cineva ca mine....Pt ca nu as suporta o persoana fara caracter langa mine..Eu ma satur repede de lucvrurile slabe si apoi nu stiu cum sa fac ca sa scap mai repede de el..Asa ca este pacat....Nu vreau sa imi bat joc de nimeni..Daca nu este conform cerintelor mele,mai bine nu ma incurc cu el...Fiecare om este asa cum l-a lasat Dumnezeu si trebuie sa respectam asta,sa il sprijinim...Dar ca sa poti trai langa o persoana o viata intreaga,,trebuie potrivire de caracter..Pt ca ambii parteneri trebuie sa fie fericiti....Eu de mica am fost asa..Nu ma pot apropia de oricine...De asta sunt rece si distanta cu persoane care nu avem nimic in comun..Asa am fost si cu parintii mei...Dar mai rog la Dumnezeu sa imi dea mai multa rabdare si iubire in suflet ca sa ii pot ajuta si pe ei....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 6 Martie 2010 10:57
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-06 10:57:50
De la: florin_c76, la data 2010-03-05 22:33:42Sper sa il intalnesti candva si sa ne spui ca ai o familie!
Pai eu vreau pe cineva ca mine....Pt ca nu as suporta o persoana fara caracter langa mine..Eu ma satur repede de lucvrurile slabe si apoi nu stiu cum sa fac ca sa scap mai repede de el..Asa ca este pacat....Nu vreau sa imi bat joc de nimeni..Daca nu este conform cerintelor mele,mai bine nu ma incurc cu el...Fiecare om este asa cum l-a lasat Dumnezeu si trebuie sa respectam asta,sa il sprijinim...Dar ca sa poti trai langa o persoana o viata intreaga,,trebuie potrivire de caracter..Pt ca ambii parteneri trebuie sa fie fericiti....Eu de mica am fost asa..Nu ma pot apropia de oricine...De asta sunt rece si distanta cu persoane care nu avem nimic in comun..Asa am fost si cu parintii mei...Dar mai rog la Dumnezeu sa imi dea mai multa rabdare si iubire in suflet ca sa ii pot ajuta si pe ei....
Dar asta nu inseamna ca sa traiesc o viata intreaga langa o persoana care nu avem nimic in comun..Asta ar insemna un chin pe viata pt mine....Eu cred ca trebuie sa fie potrivire de caracter ca sa poti trai o viata intreaga cu cineva
xenaprintesarazboinica
Postat pe 6 Martie 2010 11:00
Cand eram mai mica,,am iesit cu multi baieti...Dar nu am simtit pic de iubire pt ei..Apoi imi cautam altul..Stiu ca nu era frumos,,,dar daca nu simtem nimic pt ei...Apoi cand am crescut mai mai mare...Am vrut sa ma casatoresc,,am selectat gresit persoana..Cred ca am fost in saptamana oarba,,Treceam pruntr-o perioada dificila..Asa ca mi-a intrat oricine ka suflet,eram naiva...Apoi cand mi-am dat seama ce fel de om este,,,nu mai stiam cum sa scap mai repede de el...Pt ca intre noi s-a impus raceala si distanta...Pt ca sa sunt eu...Nu pot fii o ipocrita si nici nu doresc sa fiu..Acum cum multumesc la Dumnezeu m-a ajutat sa ma maturizez...Sa invat sa ma respect,,,ce doresc de la viata..Nu mai doresc sa mai fac aceleasi greseli....Ci ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa imi vad greseile mele si sa ma ajute sa mi le indrept...SDa fiu asa cum doreste Domnul..Pt ca pe El,il iubesc cel mai mult..Pt ca este drept,,iubitor si iertator...Si avem multe in comun...Si sa ne ajute Dumnezeu pe toti..Doamne ajuta
xenaprintesarazboinica
Postat pe 6 Martie 2010 11:15
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-06 11:15:02 Cand eram mai mica,,am iesit cu multi baieti...Dar nu am simtit pic de iubire pt ei..Apoi imi cautam altul..Stiu ca nu era frumos,,,dar daca nu simtem nimic pt ei...Apoi cand am crescut mai mai mare...Am vrut sa ma casatoresc,,am selectat gresit persoana..Cred ca am fost in saptamana oarba,,Treceam pruntr-o perioada dificila..Asa ca mi-a intrat oricine ka suflet,eram naiva...Apoi cand mi-am dat seama ce fel de om este,,,nu mai stiam cum sa scap mai repede de el...Pt ca intre noi s-a impus raceala si distanta...Pt ca sa sunt eu...Nu pot fii o ipocrita si nici nu doresc sa fiu..Acum cum multumesc la Dumnezeu m-a ajutat sa ma maturizez...Sa invat sa ma respect,,,ce doresc de la viata..Nu mai doresc sa mai fac aceleasi greseli....Ci ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa imi vad greseile mele si sa ma ajute sa mi le indrept...SDa fiu asa cum doreste Domnul..Pt ca pe El,il iubesc cel mai mult..Pt ca este drept,,iubitor si iertator...Si avem multe in comun...Si sa ne ajute Dumnezeu pe toti..Doamne ajuta
Apoi pe un om nici nu il poti obliga sa se schimbe...Omul se schimba doar daca doreste el...Asa ca eu consider ca cel mai inteligent lucru este...Inainte ca un om sa se casatoreasca,,trebuie mai intai sa se curateasca de rele...Si sa isi aleaga o persoana tot la fel....Pt ca cel rau sa nu il inraiasca si pe cel bun...Pt ca este mai usor sa tragi in om in jos,,,decat sa il tragi in sus..Pt ca in sus il poti trage pe om doar daca doreste..Daca nu doreste o sa stati doar in certuri,sau poate si cel bun se da dupa cel rau...Asa ca nu este bine sa vse casatoreasca un om bun cu un om rau....Ma refer un om rau inseamna..Sa nu fie cinstit sa aiba naravuri rele
xenaprintesarazboinica
Postat pe 6 Martie 2010 11:31
Irina nu dispera/Cauta si tu ceva/Si atunci cand vei gasi/Fericita tu vei fi/Ca vei putea din nou iubi!
florin_c76
Postat pe 6 Martie 2010 13:21
Zero... iti schimbi parul dar nu si naravul... de ce nu iti vezi de treaba?
sierra_ig
Postat pe 6 Martie 2010 14:34
Afara-i frig si bate vantul?Insa noua unde ne e gandul?
florin_c76
Postat pe 6 Martie 2010 16:21
trebuie sa rezista ca alfel.....va ramane fara podoaba: nu mi se pare asa in regula ca el sa umble din floare in floare....si apoi sa vina la mn..sigur l-as intreba"cate ciuperci imi aduci?"
booboo
Postat pe 6 Martie 2010 16:33
Problema e ca a polenizat mai multe flori sau ca a cules ciuperci?
florin_c76
Postat pe 6 Martie 2010 23:38
De la: florin_c76, la data 2010-03-06 13:21:20Irina nu dispera/Cauta si tu ceva/Si atunci cand vei gasi/Fericita tu vei fi/Ca vei putea din nou iubi!
Eu nu disper...Eu nu cred ca am iubit niciodata..Poate a fost doar pasiune..Pt ca nu am intalnit nici un barbat cu suflet bun si cu bun simt.....Iubirea este un lucru mare....Apoi eu sunt foarte rationala..Pt fiintele irationale este mai usor sa iubeasca,,pt ca nu inteleg rautatea si smecheria barbatilor..Dar eu cum inteleg tot..Cam greu iubesc Pt ca inainte era pasiune,apoi cand imi dadeam seama ce fel de om este,fara caracter.Nu stiam cum sa scap mai repede de ei
xenaprintesarazboinica
Postat pe 6 Martie 2010 23:51
Barbatii cu suflet bun si cu caracter..Sunt rari..Tot ce este bun este rar...Asa ca de asta nici nu am iubit nici un barbat niciodata..Poate a fost pasiune..Dar apoi cand imi deadeam seama ca nu fac doi bani..Nu stiam cum sa scap de ei..Apoi,,mai bine asa ca m-am cumintit....Pt ca asa pana la batranete schimbab zeci de barbati,,pana gaseam ceva de calitate....si cu suflet bun
xenaprintesarazboinica
Postat pe 6 Martie 2010 23:56
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-06 23:51:25
De la: florin_c76, la data 2010-03-06 13:21:20Irina nu dispera/Cauta si tu ceva/Si atunci cand vei gasi/Fericita tu vei fi/Ca vei putea din nou iubi!
Eu nu disper...Eu nu cred ca am iubit niciodata..Poate a fost doar pasiune..Pt ca nu am intalnit nici un barbat cu suflet bun si cu bun simt.....Iubirea este un lucru mare....Apoi eu sunt foarte rationala..Pt fiintele irationale este mai usor sa iubeasca,,pt ca nu inteleg rautatea si smecheria barbatilor..Dar eu cum inteleg tot..Cam greu iubesc Pt ca inainte era pasiune,apoi cand imi dadeam seama ce fel de om este,fara caracter.Nu stiam cum sa scap mai repede de ei
....esti asa categorica, cand spui ca nu ai iubit niciodata...cred asta pt faci dif. f.b. intre iubire si pasiune....dar nu e pacat???anii trec si nu ca nu ai gasit barbatul bun pt tine...cum spui tu....Tu nu lasi omul sa iti cunoasca sufletul...e frm tare sa ai fluturi la stomac...si molii....mereu...
sheika29
Postat pe 7 Martie 2010 09:05
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-06 23:56:08Barbatii cu suflet bun si cu caracter..Sunt rari..Tot ce este bun este rar...Asa ca de asta nici nu am iubit nici un barbat niciodata..Poate a fost pasiune..Dar apoi cand imi deadeam seama ca nu fac doi bani..Nu stiam cum sa scap de ei..Apoi,,mai bine asa ca m-am cumintit....Pt ca asa pana la batranete schimbab zeci de barbati,,pana gaseam ceva de calitate....si cu suflet bun
mai..vad la profilul tau ceva cu ...domnul...iar domnul(dzeu)...dar una din porunci e sa iti iubesti ....bla,bla,bla,,,sa nu preacurvesti...si tu zici ca schimbi nus cate perechi de sosete pana la batranete
sheika29
Postat pe 7 Martie 2010 09:11
offf!!sfat...? nu mai spera sa gasesti asa ceva ca a disparut de mult.. aceasta raritate.. numita barbat fidel!!asta daca ii putem numii barbati... pt ca nici macar cand.. sunt prinsi.. nu au curajul sa raspunda de faptele lor ;)cel mai bn este . fa-te ca nu vezi .. (daca ai vazut ceva) ,plateste cu aceeasi moneda, sau gaseste unul detept care daca o face.. sa nu aflii.. fidelitate nu cred ca mai exista in ziua de azi ..si este valabil si vice versa
garbo045831
Postat pe 7 Martie 2010 10:01
buna ziua,
am observat aceeasta intrebare si mi se pare destul de haioasa.

nu un barbat nu poate rezista sa faca sex numai cu sotia,prietene, etc.
eu am fost casatorita 20 ani si cind fostul facea o aventura de 1-1.30 minute cu alcineva spunea ca este doar sex nu si dragoste.
dragostea era la mine sexul la alcineva .
dar ...... da ce facea aceea persoana cu el in pat nu aveam eu voie sa fac.
sint si barbatii care pot face aceest lucru poate 60-70 in o casnicie dar aceestea sint pe cale de disparitie.
garbo040998
Postat pe 7 Martie 2010 10:11
De la: sheika29, la data 2010-03-07 09:11:32
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-06 23:56:08Barbatii cu suflet bun si cu caracter..Sunt rari..Tot ce este bun este rar...Asa ca de asta nici nu am iubit nici un barbat niciodata..Poate a fost pasiune..Dar apoi cand imi deadeam seama ca nu fac doi bani..Nu stiam cum sa scap de ei..Apoi,,mai bine asa ca m-am cumintit....Pt ca asa pana la batranete schimbab zeci de barbati,,pana gaseam ceva de calitate....si cu suflet bun
mai..vad la profilul tau ceva cu ...domnul...iar domnul(dzeu)...dar una din porunci e sa iti iubesti ....bla,bla,bla,,,sa nu preacurvesti...si tu zici ca schimbi nus cate perechi de sosete pana la batranete
Asa este,,dar poruncile sunt valabile si pt barbati...Nu doar pt femei...Pt ca asta doar jura barbatul cand se casatoreste,sa iubeasca femeia si sa o respecte....Iubirea lui Dumnezeu este alfel..Se refera sa nu iti urasti dusmanii..Dar nu sa ii tii langa tine..Sa nu iti urasti dusmanii,,,sa te rogi pt ei...Dar sa stai departe de ei,,ca sa nu ajungi si tu ca ei...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 7 Martie 2010 11:51
De la: garbo045831, la data 2010-03-07 10:01:44offf!!sfat...? nu mai spera sa gasesti asa ceva ca a disparut de mult.. aceasta raritate.. numita barbat fidel!!asta daca ii putem numii barbati... pt ca nici macar cand.. sunt prinsi.. nu au curajul sa raspunda de faptele lor ;)cel mai bn este . fa-te ca nu vezi .. (daca ai vazut ceva) ,plateste cu aceeasi moneda, sau gaseste unul detept care daca o face.. sa nu aflii.. fidelitate nu cred ca mai exista in ziua de azi ..si este valabil si vice versa
Pai tocmai asta,nici nu ma incurc cu barbati infideli si necinstiti...pt ca nu vreau sa ajung si eu ca ei..Eu vreau sa duc o viata curata in rugaciune si cu un barbat credincios si curat sufleteste langa mine..Ceea ce cred ca in alte religii mai gasesti,,pt ca pe ortodoxii preotiii nu ii invata nimic si nu se ocupa nimeni de ei
xenaprintesarazboinica
Postat pe 7 Martie 2010 11:55
De la: garbo040998, la data 2010-03-07 10:11:00buna ziua,
am observat aceeasta intrebare si mi se pare destul de haioasa.

nu un barbat nu poate rezista sa faca sex numai cu sotia,prietene, etc.
eu am fost casatorita 20 ani si cind fostul facea o aventura de 1-1.30 minute cu alcineva spunea ca este doar sex nu si dragoste.
dragostea era la mine sexul la alcineva .
dar ...... da ce facea aceea persoana cu el in pat nu aveam eu voie sa fac.
sint si barbatii care pot face aceest lucru poate 60-70 in o casnicie dar aceestea sint pe cale de disparitie.
Pai un barbat care nu se roaga si nu are credinta in Daumnezeu..Nu stie ce este cinstea si iubirea si respectul pt aproapele....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 7 Martie 2010 11:57
De la: sheika29, la data 2010-03-07 09:05:49
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-03-06 23:51:25
....esti asa categorica, cand spui ca nu ai iubit niciodata...cred asta pt faci dif. f.b. intre iubire si pasiune....dar nu e pacat???anii trec si nu ca nu ai gasit barbatul bun pt tine...cum spui tu....Tu nu lasi omul sa iti cunoasca sufletul...e frm tare sa ai fluturi la stomac...si molii....mereu...
Pai eu vreau un barbat curat sufleteste care are credinta in Dumnezeu si se roaga..Si asta nu cred ca mai exista la ortodoxi,pt ca preotii nu ii invata nimic si nu se ocupa de ei....Cred ca mai sunt baieti cuminti prin alte religiii...Asa ca este bine sa ai langa tine un barbat cuminte,linistit si cu credinta in Dumnezeu.....Pt ca merita ca amandoi sa fim fericiti pe lumea asta..Pt ca poruncile sunt valabile si pt barbat si pt femei...Pt ca doar astra jura barbatul cand se casatoreste...Sa respecte si sa iubeasca femeia pana la moarte..Daca nu se tine de juraminte trebuie sa te indepartezi de el,,ca sa nu ajungi si tu ca el....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 7 Martie 2010 12:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex 30 De la: roxanitza12 2 Martie 2012 09:36
Elena Udrea a lipsit dela noaptea lui Hitler... 1 De la: VOIAJOR 30 Noiembrie 2012 15:34
JOANA 12 De la: sora_ilsi 7 Ianuarie 2010 00:22
sex dupa operatie de cancer la san 29 De la: florin_c76 17 August 2009 23:12
Poveste zic eu tare de tot merita citit si dat cu parerea :)) 13 De la: hot_coffee 21 Aprilie 2010 14:18
Setari Cookie-uri