Cica un imbecil a propus subiectul,altii comenteaza si desteptii citesc!Mai bine ai da cu parerea ca sa vedem de ce parte a baricadei esti! | ||
florin_c76 Postat pe 3 Aprilie 2010 01:57 |
||
---|---|---|
Mda. Barbatii care isi inseala sotiile sunt niste animale . Pentru ca nu isi pot stapanii instinctele sexuale. Dumnezeu nu a dat barbatul ca sa isi insele sotia ci sa aiba grija de ea , de casa, sa se iubeasca amandoi . daca sotul inseala , de ce sa nu insele si nevasta va dati seama ce ar iesi . | ||
anonim Postat pe 3 Aprilie 2010 11:22 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-04-03 01:57:00Cica un imbecil a propus subiectul,altii comenteaza si desteptii citesc!Mai bine ai da cu parerea ca sa vedem de ce parte a baricadei esti! DA desteptii citesc...din cand in cand,din plictiseala siPARERI pe forum.De care parte a baricadei,sunt?N-are nicio importanta, am incercat si eu la inceput sa-mi spun POVESTEA, dar am primit niste raspunsuri ... Povestea incepe cu Adam si Eva si continua pana in prezent |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 3 Aprilie 2010 12:14 |
||
Poate ca nu ai primit cele mai grozave raspunsuri dar totusi suntem oameni si se pare ca ne mai intepam cateodata sau mai mereu.De ce oare atata vrajba printre noi?Eu deja sunt obisnuit sa fiu luat la misto pe acest forum dar nu dezarmez.Stii de ce?Ptr.ca si ei cei care ma critica sunt oameni si sunt supusi greselii ca si mine(aici nu e vorba de inselat ci in general). | ||
florin_c76 Postat pe 3 Aprilie 2010 15:32 |
||
Ptr.toti cei care cu placere sau nervi citesc pe acest topic le transmit: Liniste sufleteasca,bucurie nemarginita,smerenie si iubire fata de semeni sa va aduca sfintele sarbatori de Pasti! Fie ca bunul Dumnezeu sa va aiba in grija sa mereu! Pacea fie cu voi! | ||
florin_c76 Postat pe 3 Aprilie 2010 15:34 |
||
ASA SA FIE! | ||
Axl_22 Postat pe 3 Aprilie 2010 17:15 |
||
Da,sa fie numai bine! | ||
florin_c76 Postat pe 3 Aprilie 2010 22:27 |
||
Sa va fie inima curata! | ||
florin_c76 Postat pe 4 Aprilie 2010 19:02 |
||
Sa petreceti bine! | ||
florin_c76 Postat pe 5 Aprilie 2010 13:54 |
||
AI PETRECUT BINE?SAU inca mai... | ||
Axl_22 Postat pe 5 Aprilie 2010 14:05 |
||
Paste fericit tuturor | ||
phoenix Postat pe 5 Aprilie 2010 16:01 |
||
parerea mea este ca atunci cand te-ai casatorit cu cineva din interes exista 100%sanse sa mai fi si cu alt cineva,cand de la inceput ai iubit cu adevarat,nu iti imaginei sa ai pe altcineva. | ||
garbo106212 Postat pe 5 Aprilie 2010 16:54 |
||
Doar ca uneori dragostea e trecatoare la unii si uita de ce s-au casatorit! | ||
florin_c76 Postat pe 6 Aprilie 2010 16:45 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-04-06 16:45:02Doar ca uneori dragostea e trecatoare la unii si uita de ce s-au casatorit! Lasa, Florine ,c-o sa treaca si-o sa te linistesti |
||
liaiedera Postat pe 6 Aprilie 2010 19:37 |
||
Nu era vorba despre mine ci despre cei care nu percep cu adevarat tainele casatoriei! STOP! Nu aruncati cu pietre in mine! Nu ma blamati! | ||
florin_c76 Postat pe 6 Aprilie 2010 20:26 |
||
Prea tarziu. | ||
Doara Postat pe 6 Aprilie 2010 20:40 |
||
Ptr.ce e prea tarziu? Vrei sa te intalnesti cu mine? | ||
florin_c76 Postat pe 6 Aprilie 2010 22:49 |
||
Ei bine, nu. | ||
Doara Postat pe 6 Aprilie 2010 22:50 |
||
ha? na, ca mi-a pierit somnul... |
||
Tylly Postat pe 6 Aprilie 2010 22:53 |
||
hahahahaaa era la agatat..stiam euuu...ce se acunde in tainele alea ale casatorieiiiiiiiiii | ||
fleurdelis Postat pe 6 Aprilie 2010 23:01 |
||
florinache...n-o mai da cotita.....ai scapat porumbelul mai..... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Aprilie 2010 23:06 |
||
Florine c 76,subiectul tau este o intrebare ?o constatare?o nedumerire, sau o curiozitate,pentru tine?cam plin de intimitate masculina ,intre atatea femei. | ||
politistul Postat pe 6 Aprilie 2010 23:15 |
||
intimitate masculina? | ||
elodia Postat pe 7 Aprilie 2010 01:30 |
||
Pai dupa unele doamne de pe forum subiectul meu e prilej de a iesi la agatat;dupa altele e o exprimare intrinseca a obsesiei mele fata de chestiuni sexuale;dupa altele e o intrebare binevenita care se vrea a primi raspunsuri de la cati mai multi forumisti;dupa altele e o problema de constiinta de care sufar.Ce sa mai cred si eu? Stiu doar atat ca am vrut sa dezbatem aici pe forum un subiect care in viata de zi cu zi are o mare relevanta.Si daca acest subiect nu ar avea asa cautare nu ar fi fost atat de dezbatut pe forum.Deci in concluzie si prin urmare o conditie fara de care topicul meu nu ar fi mers asa de bine este sa am cati mai multi"clienti"care sa-si exprime punctul de vedere indiferent de care parte a baricadei se afla acea persoana! | ||
florin_c76 Postat pe 7 Aprilie 2010 01:37 |
||
se accepta si observatori? | ||
elodia Postat pe 7 Aprilie 2010 01:42 |
||
Elodia e vorba de tema topicului.se discuta prea mult de intimitatea masculina.atentie ma refer la ambient.nu gandi gresit.mie nu imi place sa vorbesc despre viata mea,in public.ce v-ar interesa pe voi ,daca imi insel sau imi voi insela,vre-odata,partenera? | ||
politistul Postat pe 7 Aprilie 2010 01:43 |
||
daca partenera ta calatoreste prin garbo,nu/i exclus sa o intereseze | ||
elodia Postat pe 7 Aprilie 2010 01:46 |
||
Adevarat ca aici se pot discuta multe si marunte(ca tot veni vorba e cineva de dor marunt) | ||
florin_c76 Postat pe 7 Aprilie 2010 01:50 |
||
Florine,permite-mi o observatie.subiectul propus de tine ,nu trebuia sa apara pe un site,majoritar feminin.daca il bagai pe un site majoritar barbatesc,aveai raspunsuri mult mai la subiect.mai este un lucru,cum sa imi pun pe tava,in fata unor femei,ce as face eu in compania uneia sau alteia,sau a femeii in general.ma faci sa ma simt nud.cam asta este raspunsul meu.cred ca nu trebuia sa pui tema ,aici intre fete. | ||
politistul Postat pe 7 Aprilie 2010 01:54 |
||
Elodia nu incerca sa afli nimic de la mine.esti buna in domeniu,dar secretele vietii intime,sunt oglinda de bun simt si de cavalerism,a unui barbat. | ||
politistul Postat pe 7 Aprilie 2010 01:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
banc simpatic | 9 | De la: persidadamian 17 Februarie 2010 01:03 |
sex cu alta fata,el priveste | 31 | De la: Alex4andra 30 Iulie 2018 15:29 |
nu stiu de ce!?! | 48 | De la: Anouk_Aimee 4 Februarie 2010 19:20 |
|
||
sex fara prejudecati | 243 | De la: CristianBaciu 26 Iunie 2018 12:07 |
De ce santem superficiali? Mai avem valori adevarate? | 2 | De la: garbo093004 25 Ianuarie 2010 13:14 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri