da' ce, bre.. pestele e cu sange cald?... | ||
zambil Postat pe 8 Iunie 2009 17:44 |
||
---|---|---|
Zamby, dar albinutza nu are singe de loc. Iar pestele...pai de aia catolicii maninca peste in post, ca n-are singe cald. |
||
Aemulus Postat pe 8 Iunie 2009 17:46 |
||
pai bai micabiso.. catolicii aia e parsivi... neste calugari banditi d-acu cateva sute de ani haleau iepuri in postu' pastelui, ca-i numeau ei la shto pesti... d-acilea si expresia poison d-avril, echivalentul pacalelii de-ntai aprilie de la noi... si tot d-acolo si iepurasu' de pasti, ala de pe felicitari... | ||
|
||
zambil Postat pe 8 Iunie 2009 17:55 |
||
Zamby m-ai ametit. De fapt si de drept, daca e sa urmam cuvintul Bibliei post inseamna sa nu maninci absolut nimic pina la apusul soarelui, iar dupa apus doar apa cu piine uscata. Postul asta de se tine acum e inventat de biserica. |
||
Aemulus Postat pe 8 Iunie 2009 17:58 |
||
da' ce, isus a inventat postu'?... aia pe vremea aia posteau de nevoie mai tot anu', mai ales prin orientu' ala mijlociu... si p-orma, crestinii lu' peste prajit mananca porc, pe cand isus n-a prea pus gura, fiind evreu de felu' lui... mai da-le dracu' de posturi... |
||
zambil Postat pe 8 Iunie 2009 18:03 |
||
Micabis,fara sa vrei,ai dat raspuns intrebarii lui Florinel...daca-l postesti bine pe berbant, nu mai sta in 3 picioare...he,he,he, | ||
valentino Postat pe 8 Iunie 2009 18:05 |
||
ca tot vorbeam de post... asta a fost inventat de neshte dementi de ermiti, care cautau comuniunea cu divinitatea prin infometare... ma rog, cam toti trageau matza de coada la haleala, credinciosi sau nu, c-asa erau vremurile... potoale mai mult nu... da' astia, sihastrii, au descoperit ca daca faci foamea suficient de mult, te ia cu ametzeli si-ncepeai sa vezi cai verzi pe pereti, ba chiar si pe dumnezeu, desi nimeni nu stia precis cum arata asta... se drogau cu diete, cum ar veni... asa a scris si ioan ala apocalipsa, il inebunea foamea... p-orma pustnicii astia dadeau buzna prin targuri, cu ochii bellitzi de foame si cu spume la gura, si-i spariau pe bietii amarati... si cum in antichitate nebunia a fost dintotdeauna forma suprema de comunicare cu aia din ceruri, nu era greu sa creeze isteria de mase... si-ute-asa, ajung azi neste gospodine cumintzi din balta alba sau colentina sa-si faca probleme de constiinta la ce baga la ghiozdan in post... |
||
zambil Postat pe 8 Iunie 2009 18:19 |
||
bai.. iar mor de ras acilea... ha? pana la urma pot sa mananc miere au ba ? |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 18:22 |
||
A treia incercare de postare: Io-te nu mi-au pus astia raspunsul Da ce-am zis frate ca era vorba de post????? Da Gabitzza poti sa maninci miere cu piine prajita si unt si o cana cu lapte cald cu kko. (cred ca de la cuvintul asta nu-mi lua postarile) Baaaai, e kko de se pune in lapte nu altceva....Mama voastra de .... Da de ce tii tu post azi???? |
||
Aemulus Postat pe 8 Iunie 2009 18:36 |
||
Si Gabitzzo szi-mi si mie de ce nu lucrezi azi? E vreo sarbatoare nationala si eu nu stiu? | ||
Aemulus Postat pe 8 Iunie 2009 18:37 |
||
Gabitu,poti minca mierea linistita,daca o ai.Nu te sfatui sa o furi,e perecolos.Si oricum,trintorii n-au nici un contribut la ea,mor inainte sa o guste...Pofta buna.Uitai,nu prea multa ca dai in diabet... | ||
valentino Postat pe 8 Iunie 2009 18:38 |
||
Mica..pai unt, lapte ? Ei..am eu un pitic .. Avem liber a doua zi de Rusalii ..de anul asta e .. |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 18:38 |
||
Pai zi-i piticului ca pe 15 se intra in postul sf. Petru si Pavel nu acuma. | ||
Aemulus Postat pe 8 Iunie 2009 18:40 |
||
N-are legatura .. iote zambilu ce inversunat e.. , mi-am stricat impresia la el.. zice ca-s dilie acu` |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 18:41 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-06-08 18:38:17Mica..pai unt, lapte ? |
||
Aemulus Postat pe 8 Iunie 2009 18:45 |
||
Gabitzzo vezi ca ti-am trimis un mesaj secret | ||
Aemulus Postat pe 8 Iunie 2009 18:54 |
||
i s-a facut rau de la post allooo...pamantu' catre gabi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Iunie 2009 19:21 |
||
aci-s gagici auliuu, am luat niste tofu si e in ulei picant...mamaaaaaa, imi arde gura nene... |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 19:22 |
||
Sunt de acord cu voi ,dar trebuie si voi sa contribuiti cu un amor de dragoste, cu sotul vostru .Credeti ca numai cu cearta si ura puteti sa faceti ca nicusor sa fie destept si vigilent. Barbatulu este cel mai finut om de pe pamant cu sexu, ca nimeni nu-i comanda la acest vibrator. Pa pa | ||
garbo005787 Postat pe 8 Iunie 2009 20:08 |
||
nicusor ? viata mea... mult m-ai desfatat... |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 20:10 |
||
Mai Phelps,acu ai iesit din apa sau ti-ai facut un spinel? | ||
valentino Postat pe 8 Iunie 2009 20:12 |
||
dar daca am nevasta sadica si ii place sa ma bata si mie numi place ? | ||
garbo009365 Postat pe 8 Iunie 2009 20:16 |
||
uitativa la mine cat de naspa sunt nici la azil nu ma primeste dar sa ma mai duc si cu alta ? nam ce face ii sut fidel | ||
garbo009365 Postat pe 8 Iunie 2009 20:19 |
||
Dar ea tie? | ||
valentino Postat pe 8 Iunie 2009 20:22 |
||
Dar ea tie? | ||
valentino Postat pe 8 Iunie 2009 20:22 |
||
naspa nene.. | ||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 20:23 |
||
bitza...te baga`n seama...musculosu` ala!!!...si tu...nik!!! se poate? |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Iunie 2009 20:24 |
||
nicusor ? he..he.. | ||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 20:26 |
||
vaz ca stii si cum il cheama!!! fie de bun augur!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Iunie 2009 20:29 |
||
pai s-a recomandat singur. drace !!! |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 20:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Menaje a trois | 53 | De la: fleurdelis 7 Iulie 2010 22:54 |
Fantezii.......sexuale | 159 | De la: fleurdelis 13 Martie 2010 22:25 |
nu am facut sex de 3 ani | 335 | De la: Laleauaneagra 7 Februarie 2010 22:19 |
|
||
Pe 9 Decembrie sa veniti cu toti la VOT ! | 4 | De la: VOIAJOR 30 Noiembrie 2012 23:48 |
Despre o iubire imposibila | 80 | De la: brendajoice_magno 8 August 2013 23:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară