Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

DANIO,care e problema cu pijamaua,daca zice ca nu-i place,eu o scot
iar in privinta kg in plus,depinde de gustul fiecaruia
scrichy
Postat pe 11 Aprilie 2010 10:57
uuuuuups bre sa inteleg ca matale esti barbatul ideal?greu de crezut,niciodata dupa cel mult 5 ani cu siguranta iti vei dori sa incerci alta experienta
naitsirc
Postat pe 11 Aprilie 2010 10:57
DAROI,ce faci in cazul cand tu nu mai corespunzi,ca de gasit nod in papura,se gaseste mai repede,decat intelegere
scrichy
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:00
Desigur, si reciproca este valabila.Si femeile pot la un moment dat sa nu mai corespunda.Un barbat poate sa stea pe capra dar poate inlocui capra oricand cu scaunul.Dar cum este sa vezi ca o femeie sta cu picioarele in sus ca o glastra si a agatat pe gard cartonul pe care scrie florarie?
Ioana007
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:05
IOANO,eu vorbeam de barbatii care nu mai corespund
scrichy
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:08
Ioano,ce tot dai in fomei,esti misogin
scrichy
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:09
ioano,
bluelight
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:09
Eu cred ca-i Suzuky undercover...
Tylly
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:13
Ioana, eu stiu ca femeia, prefera, sa fie calare....pe situatie...
nuti_vio
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:18
Fetelor,crezi ca IOANA,mai revine ,da o replica si fuge
scrichy
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:22
Lasa, Scry, o prindem noi....si o ingramadim
nuti_vio
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:28
NUTICO,dar rezista
scrichy
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:31
Binenteles daca sotia stie sa fie la pat un pic de c---a,altfel...o sotie trebuie sa stie ca stalpul casei e PATUL,apoi trebuie sa aibe mereu lukuri noi,sa fie cand blonda,cand bruneta,cand satirata..sa se inbrace cat mai tineresc,mai viu colorata,mai non-conformista.Sa n-o doara capul,sa ascunda cand o doare,sa sacunda tot ce-o supara.Sa nu aibe prietene mai tinere ca ea,sau sa nu le prezinte sotului...sa nu se planga de nimic nici prietenelor,sunt primele care o vor spune sotului..Sa fie mereu DIPLOMATA,TANARA,VESELA,si gata oricand sa lase totul ptr.o partida de SEX.Uite eu chiar acum inchid calculatorul ca sotul meu a plecat in dormitor,ma duc sa vad daca ii trebuie ceva..il fac eu sa-i trebuiasca,si uite-asa nu are timp de vreo aventura!!Am 55 de ani dar stiu sigur ca n-am fost schimbata cu o alta ,ca n-a avut nevoie,a avut si are langa mine tot ce vrea,stiu sa tac cand e suparat,nu-l intreb nimic,astept rabdatoare sa-mi spuna el ce are cand vrea..Sunt sigura ca numai pe mine ma iubeste si ma v-a iubi atat timp cat voi stii sa fiu FEMEIE nu gospodina!!!Am curajul sa-mi dau numele,prt.ca spun adevarul,Boia.
elisabeta_boia
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:34
Scry, tu de ce crezi, ca fuge....pentru ca nu-i place, sa fie ingramadita
nuti_vio
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:35
buna
ma bag si eu in vbeu cred si sunt convinsa ca sunt astfel de barbatiIn mintea oricui la un moment dat apar ssss si fantezii cand vezi o alta persoana apetisanta,cu forme provocatoare..barbat fiind sau femeieSunt oameni care se iubesc frumos toata viata si nu fac pasul alaturi din respect pentru iubirea ce o poarta aproapelui,chiar daca,cum spuneam,uneori visezi.De multe ori ai impresia ca,gaina vecinului e curca,cand de fapt e o cioara nenorocita..dar asta e.Sunt iubiri frumoae de o viata,nu numai in carti,sunt si in realitateCunosc familii care au trait asa iubiri si au murit la mica distanta unul de celalat
Dar sa nu acuzam doar barbatii,pt ca ei nu gresesc intre ei.....
Viata de cuplu si iubirea nu inseamna numai sex,iubirea e mult mai sus,mai tainica ssi mai frumoasa.
MEZE_ELENA
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:50
De la: nuti_vio, la data 2010-04-11 11:35:40Scry, tu de ce crezi, ca fuge....pentru ca nu-i place, sa fie ingramadita

Eu cred ca fuge ca sa fie prinsa...
Tylly
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:51
MEZE_ELENA
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:53
da noi barbaty vrem sa ne suga femeie
garbo066926
Postat pe 11 Aprilie 2010 12:02
ai dreptate
garbo107657
Postat pe 11 Aprilie 2010 12:08
BA 066926,n-ai vrea mai bine sa inveti sa scrii corect in lb. romana??Dar ,daca e sa vorbim murdar,n-ai vrea sa LINGI TU FEMEILE??Ca sigur le place!!!Apoi cere ce vrei,daca mai vrei??!!
elisabeta_boia
Postat pe 11 Aprilie 2010 12:14
iote acilea - dovada de intelect superior...
bre 26...
una-i ce vrei si alta ce primesti
preciouss
Postat pe 11 Aprilie 2010 12:28
Viata este frumoasa daca sti sa-i pui atunci cind trebuie sare si piper ,e lunga si presarata cu urcusuri si coborisuri ,iar sexul face parte din viata ,iar cind "calci pe de laturi"o faci fiindca ati doresti mai mult decit ai acasa ,o faci ca vrei ceva nou ,palpitant ,o faci din curiozitate sau pur si simplu fiindca acasa nu ai un trai linistit ,o faci si atit ,te simti bine ,la inceput ,apoi si a doua oara si poate ,se infiripa cu timpul ceva ,cu ce am fi noi oamenii mai presus de animale ? si el sunt creatii ale lui Dumnezeu ,la fel ca si noi ,si schimba partenerii ,iar faptul ca vorbim se datoreaza in mare parte femeilor care inervind barbatul atit de tare ,a scos la inceput un urlet ca mai apoi sa accentueze si sa scoata sunete din ce in ce mai putine astfel ca acum o femeie vorbeste de doua ori mai mult decit un barbat ,de aceia barbatul cauta linistea in bratele altei femei .Consider ca si barbatul si femeia insala ,macar cu gindul si tot o face ,iar daca te trezesti seara cu o femeie minunata care sa faca sa-ti vibreze trupul si sa-ti salte inima ,atunci inseamna ca merita sa-ti inseli sotia sau sotul .
augustin
Postat pe 11 Aprilie 2010 12:38
asa grait-a augustin..
preciouss
Postat pe 11 Aprilie 2010 12:42
linistea in bratele altei femei,????cam cat timp,pana incepe si aia sa tipe
scrichy
Postat pe 11 Aprilie 2010 12:43
Scry, asta pana cand se ,, inervind"....si aia....apoi sa vedem, daca mai apuca sa isi traga nadragii, pe el
nuti_vio
Postat pe 11 Aprilie 2010 12:49
Rezista pe dracu! Eu am fost casatorita 14 ani asa ca stiu ce vorbesc. Si credeti-ma, am fost "inventiva" constant, stiti voi, monotonia, bla,bla, bla si totusi...
Sau poate ca nu era persoana potrivita pentru mine.
"Incurcate sunt caile destinului"
phoenixbird_ar
Postat pe 11 Aprilie 2010 12:59
De la: scrichy, la data 2010-04-11 10:19:26barbatul este un amimal domestic pe langa casa omului
bine gandit /se hraneste cu femeia f interesanta afirmatia
phoenix
Postat pe 11 Aprilie 2010 13:05
http://www.youtube.com/watch?v=NOVG_kMXbv8&feature=player_embedded on topic
phoenix
Postat pe 11 Aprilie 2010 13:06
De la: phoenixbird_ar, la data 2010-04-11 12:59:45Rezista pe dracu! Eu am fost casatorita 14 ani asa ca stiu ce vorbesc. Si credeti-ma, am fost "inventiva" constant, stiti voi, monotonia, bla,bla, bla si totusi...
Sau poate ca nu era persoana potrivita pentru mine.
"Incurcate sunt caile destinului"
esti tiza mea
phoenix
Postat pe 11 Aprilie 2010 13:08
pupici lui florin , un topic ok .
phoenix
Postat pe 11 Aprilie 2010 13:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pe cine votam in 2009? 90 De la: cinezee 8 Noiembrie 2009 00:44
nici eu nu ... bag mana in foc 104 De la: liaiedera 27 Mai 2010 09:50
NU MAI STIU CE SA FAC SI CUM SA MA MAI COMPORT?? 5 De la: tabita 9 Mai 2010 07:32
Legalizarea prostituției 81 De la: iasomia 24 Octombrie 2009 12:57
... 6 De la: quasaria 31 Iulie 2011 15:51
Setari Cookie-uri