poate...undeva...ca n-am citit chiar tot! asa ca...scz!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Iunie 2009 20:34 |
||
---|---|---|
relax ovide.. | ||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 20:36 |
||
sunt...dar nu vroiam sa se inteleaga gresit!! asa ca...ia dreaq musculosu`...de aripa...si...da cu el!!! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 8 Iunie 2009 20:38 |
||
un` sa dau ovide ?? | ||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 20:53 |
||
poi...zau ca nu te-ash putea sfatui...aci!!! sunt un gentleman...ce pana mea... |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Iunie 2009 21:08 |
||
Noapte buna porumbite si voi tinere fetite! | ||
florin_c76 Postat pe 8 Iunie 2009 21:54 |
||
Buna noapte si la tine Florinache! | ||
Aemulus Postat pe 8 Iunie 2009 22:06 |
||
Buna dimineata! Sa aveti o zi plina de realizari! | ||
florin_c76 Postat pe 9 Iunie 2009 09:13 |
||
o zi frumoasa si tie florin, si tuturor celorlalti care citesc, |
||
susidallyama Postat pe 9 Iunie 2009 10:31 |
||
Multumesc Suzi.Am citit si eu. | ||
Ioana007 Postat pe 9 Iunie 2009 11:38 |
||
PRINTUL meu mi-a spus ca rezista (a probat destule )numai ca are o singura dorinta o FRUMOASA suedeza si gata (cica)imi place ca macar e sincer de aceea m-am hotarat daca mai suntel impreuna cand implineste 40 de ani ii fac personal cadou o noapte cu una ,ce ziceti ????????procedez coorec?????? | ||
yavrum Postat pe 9 Iunie 2009 12:02 |
||
Numai daca-ti intoarce si el cadoul, asa, sa fie treaba echilibrata. | ||
persidadamian Postat pe 9 Iunie 2009 14:18 |
||
De la: yavrum, la data 2009-06-09 12:02:30 PRINTUL meu mi-a spus ca rezista (a probat destule )numai ca are o singura dorinta o FRUMOASA suedeza si gata (cica)imi place ca macar e sincer de aceea m-am hotarat daca mai suntel impreuna cand implineste 40 de ani ii fac personal cadou o noapte cu una ,ce ziceti ????????procedez coorec?????? Misto cadou. Si cum convingi o frumoasa suedeza sa vrea sa faca sex cu un roman de 40 de ani? |
||
tulipe Postat pe 9 Iunie 2009 14:33 |
||
De la: tulipe, la data 2009-06-09 14:33:35De la: yavrum, la data 2009-06-09 12:02:30 PRINTUL meu mi-a spus ca rezista (a probat destule )numai ca are o singura dorinta o FRUMOASA suedeza si gata (cica)imi place ca macar e sincer de aceea m-am hotarat daca mai suntel impreuna cand implineste 40 de ani ii fac personal cadou o noapte cu una ,ce ziceti ????????procedez coorec?????? bani vorbesc, bani vorbesc aici totul se cumpara ,mai ales femeile |
||
yavrum Postat pe 9 Iunie 2009 14:42 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-06-09 14:18:13Numai daca-ti intoarce si el cadoul, asa, sa fie treaba echilibrata. da dar tot cu suedeza , |
||
yavrum Postat pe 9 Iunie 2009 14:42 |
||
La preferinte nu ma bag, gusturile nu se discuta. |
||
persidadamian Postat pe 9 Iunie 2009 14:45 |
||
Si daca suedeza frumoasa si profesionista ti-l face pe print sa-si reevalueze prioritatile, ce faci? Sa stii ca multi barbati de 40 de ani au ca prioritate sexul de calitate, profi | ||
tulipe Postat pe 9 Iunie 2009 14:52 |
||
De la: yavrum, la data 2009-06-09 12:02:30 PRINTUL meu mi-a spus ca rezista (a probat destule )numai ca are o singura dorinta o FRUMOASA suedeza si gata (cica)imi place ca macar e sincer de aceea m-am hotarat daca mai suntel impreuna cand implineste 40 de ani ii fac personal cadou o noapte cu una ,ce ziceti ????????procedez coorec?????? Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci? Chiar ai de gand? |
||
_alexandra Postat pe 9 Iunie 2009 15:19 |
||
De la: yavrum, la data 2009-06-09 12:02:30 PRINTUL meu mi-a spus ca rezista (a probat destule )numai ca are o singura dorinta o FRUMOASA suedeza si gata (cica)imi place ca macar e sincer de aceea m-am hotarat daca mai suntel impreuna cand implineste 40 de ani ii fac personal cadou o noapte cu una ,ce ziceti ????????procedez coorec?????? io zic ca e frumos cum gindesti, dar periculos. k, daca tot vrei sa-i faci cadou o motocicleta s-o poata calari, i-ai ma una cu atas sa fiti toti trei si sub nici o forma nu scapa ghidonul din mina, ca nu se stie in ce gard se opreste. |
||
vally65 Postat pe 9 Iunie 2009 15:35 |
||
io personal am fost furat la un moment dat de ideea de a ma apuca de bungee jumping, dar a trebuit sa iau in considerare faptul ca la virsta si greutatea mea, undeva la punctul maxim de intindere a corzii sa se poata sa-mi iasa pe nas si pe urechi fo ceva. asa ca am coborit printre paminteni si m-am multumit cu ce aveam. io zic sa-l testezi mai intii sa vezi daca rezista. |
||
vally65 Postat pe 9 Iunie 2009 15:57 |
||
gabelu...ce status ai, bre ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Iunie 2009 16:03 |
||
De la: tulipe, la data 2009-06-09 14:52:05Si daca suedeza frumoasa si profesionista ti-l face pe print sa-si reevalueze prioritatile, ce faci? Sa stii ca multi barbati de 40 de ani au ca prioritate sexul de calitate, profi Daca se uita dupa frumuseti era dus de mult cat despre sex de calitate . In plus daca rezista inca 9 ani cu mine merita |
||
yavrum Postat pe 9 Iunie 2009 18:29 |
||
De la: _alexandra, la data 2009-06-09 15:19:08De la: yavrum, la data 2009-06-09 12:02:30 PRINTUL meu mi-a spus ca rezista (a probat destule )numai ca are o singura dorinta o FRUMOASA suedeza si gata (cica)imi place ca macar e sincer de aceea m-am hotarat daca mai suntel impreuna cand implineste 40 de ani ii fac personal cadou o noapte cu una ,ce ziceti ????????procedez coorec?????? Decat tipul Barbatul perfect(IMAGINAR) care nu intoarce capu si nu calca stramb prefer realitatea si sinceritatea,eu ii dau mana libere (aproape )el face ce simte, pana acum in comparatie cu ceilanti barbatii cicaniti de nevasta si asaltati cu telfoane chair si la geamie al meu e fericit si invidiat .Parerea mea decat sa strangi fraul mai bine il lasi un pic liber ,ceea ce este inevitabil oricum se va intampla. |
||
yavrum Postat pe 9 Iunie 2009 18:35 |
||
Libertatea acordata unui barbat e buna daca stie cat sa profite de ea.Apropo tu cea care il lasi pe el sa mearga la altele stii in momentul"X"ca el o face cu alta?Dca da cum te simti?Ai intrebari?REmuscari?In privinta cadoului la 40 de ani el ar fi de acord sa o faceti in 4 cu un cuplu sa te bucuri si tu de altul? | ||
florin_c76 Postat pe 9 Iunie 2009 21:31 |
||
ce status am ?? Urata, saraca, vicioasa.. |
||
gabitzza Postat pe 9 Iunie 2009 22:28 |
||
hopaaa... florinache, ai si tu fantezii de genul sex in 4? Pai parca spuneai ca nici o alta femeie nu te poate ispiti.... Ups, mai bine nu intrebam.. |
||
anakin Postat pe 9 Iunie 2009 22:58 |
||
anakinu mami, are si el fantezii, las` ca face bine acolo sha-n alcov putina imaginatie..nu florinache? barbatul fara imaginatie si simtul umorului nu face-o ceapa degerata.. hai, o zi frumoasa si la pasarele si la pasaroi.. |
||
gabitzza Postat pe 10 Iunie 2009 07:55 |
||
De la: anakin, la data 2009-06-09 22:58:46hopaaa... florinache, ai si tu fantezii de genul sex in 4? Pai parca spuneai ca nici o alta femeie nu te poate ispiti....Am raspuns doar la o postare.Am fantezii si eu ca nu sunt stana de piatra dar mai limitate.Prefer fanteziile cu sotia.In rest sa aveti o zi placuta! |
||
florin_c76 Postat pe 10 Iunie 2009 09:04 |
||
De la: florin_c76, la data 2009-06-09 21:31:45Libertatea acordata unui barbat e buna daca stie cat sa profite de ea.Apropo tu cea care il lasi pe el sa mearga la altele stii in momentul"X"ca el o face cu alta?Dca da cum te simti?Ai intrebari?REmuscari?In privinta cadoului la 40 de ani el ar fi de acord sa o faceti in 4 cu un cuplu sa te bucuri si tu de altul? pana acum semne ca se duce la altele nu sunt ,in plus am zis APROAPE ;mana libera:e o mare diferanta intre al lasa sa se duca la altele si a vb deschis despre orice cat despre chestia cu 4 Eu .el e genu sa nu ridice capul alt barbat la mine pe strada . |
||
yavrum Postat pe 10 Iunie 2009 10:07 |
||
Florinache, usurel balaure, ca nu dau turcii navala... si la fantezia in 4, adica doua cupluri cum ai spus tu, banuiesc ca tot cu sotia trebuie sa vii - deci esti acoperit, in fanteziile tale iti intra si nevasta. Gabelu, e misto ca barbatul sa aiba fantezii si imaginatie, nimic de zis, dar numai sa nu fie limitate, mami.. de exemplu mie unul nu mi s-a interzis sa am fantezie cu o mulatra frumoasa (apropo de suedeza frumoasa a lui Yavrum), dar mi-e ca tot cu fantezia o sa raman, desi i-am spus consoartei ca daca nu se poate cu mulatra, nu m-ar deranja nici o rusoaica din alea de miss Univers. Bine, apoi timp de doua zile am mancat la resturant... |
||
anakin Postat pe 10 Iunie 2009 11:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cure de slabire | 12 | De la: Monica_Danisor_1 21 Septembrie 2018 03:40 |
M-am indragostit de.....varul meu!!! | 1 | De la: cordor 18 Ianuarie 2010 02:41 |
vreau un sfat ! | 4 | De la: garbo116770 4 Mai 2010 17:38 |
|
||
M-am indragostit de.....varul meu!!! | 139 | De la: cordor 25 Noiembrie 2012 16:30 |
Un sfat bun de la voi conteaza mult pentru mine precum proverbul" un sut in fund e un pas inainte" | 259 | De la: george41 11 Iunie 2010 12:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară