oh...sintem multi singuratici de genul asta.... | ||
anca_a Postat pe 25 Mai 2010 11:43 |
||
---|---|---|
De la: blondina_X, la data 2010-05-25 11:36:09si k daca spui in fata ce gandesti ai de pierdut?Da am de pierdut daca sunt sincera cu oamenii care nu sunt inteligenti,cu ar fii romanii..Dar oamenii inteligenti apreciaza sinceritatea...Asa ca de oameni care nu sunt inteligenti,,nu are nimeni nevoie....Pe mine nemtii ma apreciaza..Pt ca sunt inteligenti...nu toti ca mai sunt si jigodii..Dar este greu sa locuiesti cu straini...care nu sunt ca mine...Buni si sinceri..Om bun este cuvant mare....Un om bun nu minte,nu fura,,nu raneste pe nimeni |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Mai 2010 11:43 |
||
De la: anca_a, la data 2010-05-25 11:43:48oh...sintem multi singuratici de genul asta....Pai mai bine singur decat cu proasta companie..Su daca omul are credinta...omul singuratic nu va ramane singuratic,,,Dumnezeu ii va scoate oameni ca el in cale...Decat sa suferi alaturi de aomeni rai.Mai bine stai singur,pana ce Dumnezeu se indura sa ne scoata in cale oameni in care sa putem avea incredere in ei...adica nu totala.pt ca oamenii se schimba.Pt ca increderea totala trebuie sa avem doar in Dumnezeu |
||
|
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Mai 2010 11:47 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-05-25 11:43:55De la: blondina_X, la data 2010-05-25 11:36:09si k daca spui in fata ce gandesti ai de pierdut?Da am de pierdut daca sunt sincera cu oamenii care nu sunt inteligenti,cu ar fii romanii..Dar oamenii inteligenti apreciaza sinceritatea...Asa ca de oameni care nu sunt inteligenti,,nu are nimeni nevoie....Pe mine nemtii ma apreciaza..Pt ca sunt inteligenti...nu toti ca mai sunt si jigodii..Dar este greu sa locuiesti cu straini...care nu sunt ca mine...Buni si sinceri..Om bun este cuvant mare....Un om bun nu minte,nu fura,,nu raneste pe nimeni ma crezi k ranesti fara sa iti dai seama...? |
||
blondina_X Postat pe 25 Mai 2010 12:54 |
||
De la: blondina_X, la data 2010-05-25 12:54:59pai treaba lor.....eu nu ma apropii de oameni care nu inspira incredere si simt ca nu sunt curatiDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-05-25 11:43:55De la: blondina_X, la data 2010-05-25 11:36:09si k daca spui in fata ce gandesti ai de pierdut?Da am de pierdut daca sunt sincera cu oamenii care nu sunt inteligenti,cu ar fii romanii..Dar oamenii inteligenti apreciaza sinceritatea...Asa ca de oameni care nu sunt inteligenti,,nu are nimeni nevoie....Pe mine nemtii ma apreciaza..Pt ca sunt inteligenti...nu toti ca mai sunt si jigodii..Dar este greu sa locuiesti cu straini...care nu sunt ca mine...Buni si sinceri..Om bun este cuvant mare....Un om bun nu minte,nu fura,,nu raneste pe nimeni |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Mai 2010 15:00 |
||
De la: blondina_X, la data 2010-05-25 12:54:59pai treaba lor.....eu nu ma apropii de oameni care nu inspira incredere si simt ca nu sunt curatiDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-05-25 11:43:55De la: blondina_X, la data 2010-05-25 11:36:09si k daca spui in fata ce gandesti ai de pierdut?Da am de pierdut daca sunt sincera cu oamenii care nu sunt inteligenti,cu ar fii romanii..Dar oamenii inteligenti apreciaza sinceritatea...Asa ca de oameni care nu sunt inteligenti,,nu are nimeni nevoie....Pe mine nemtii ma apreciaza..Pt ca sunt inteligenti...nu toti ca mai sunt si jigodii..Dar este greu sa locuiesti cu straini...care nu sunt ca mine...Buni si sinceri..Om bun este cuvant mare....Un om bun nu minte,nu fura,,nu raneste pe nimeni |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Mai 2010 15:07 |
||
De la: blondina_X, la data 2010-05-25 12:54:59pai treaba lor.....eu nu ma apropii de oameni care nu inspira incredere si simt ca nu sunt curati..Eu cred ca oamenii sunt constienti atunci cand fac rau..Fac totul constient..Pt ca fiecare alege drumul pe care vrea sa mearga....Pt ca de pasti,de craciun,Toti oamenii sunt buni..Apoi totul revine la normal...la rautatile de zi cu zii...Asa ca oamenii pot sa fie buni..Dar nu vor...le place sa faca rauDe la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-05-25 11:43:55De la: blondina_X, la data 2010-05-25 11:36:09si k daca spui in fata ce gandesti ai de pierdut?Da am de pierdut daca sunt sincera cu oamenii care nu sunt inteligenti,cu ar fii romanii..Dar oamenii inteligenti apreciaza sinceritatea...Asa ca de oameni care nu sunt inteligenti,,nu are nimeni nevoie....Pe mine nemtii ma apreciaza..Pt ca sunt inteligenti...nu toti ca mai sunt si jigodii..Dar este greu sa locuiesti cu straini...care nu sunt ca mine...Buni si sinceri..Om bun este cuvant mare....Un om bun nu minte,nu fura,,nu raneste pe nimeni |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Mai 2010 15:07 |
||
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Mai 2010 15:08 |
||
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Mai 2010 15:08 |
||
pai treaba lor.....eu nu ma apropii de oameni care nu inspira incredere si simt ca nu sunt curati..Eu cred ca oamenii sunt constienti atunci cand fac rau..Fac totul constient..Pt ca fiecare alege drumul pe care vrea sa mearga....Pt ca de pasti,de craciun,Toti oamenii sunt buni..Apoi totul revine la normal...la rautatile de zi cu zii...Asa ca oamenii pot sa fie buni..Dar nu vor...le place sa faca rau | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Mai 2010 15:11 |
||
Irina cu cine te certi?Cum te mai simti?Cum mai stai cu dragostea?Pacat ca Mircea Radu nu mai face acea vestita emisiune ca te chema la el in platou! | ||
florin_c76 Postat pe 25 Mai 2010 15:22 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-05-25 15:22:16Irina cu cine te certi?Cum te mai simti?Cum mai stai cu dragostea?Pacat ca Mircea Radu nu mai face acea vestita emisiune ca te chema la el in platou!Pai cu dragostea...Asa si asa..Am vazut cativa baieti care imi plac...Dar mai intai trebuie sa pregatesc terenul...Dar parca ii viata mai usoara,,de unul singur....Mai visez si eu,ca nu am ce face... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Mai 2010 15:29 |
||
On topic: Io zic ca de rezistat-rezista, ca doar nu moare Problema-i ca straduinta e (cam) prea mare... |
||
hoinareala Postat pe 25 Mai 2010 15:32 |
||
pai sunt cativa admiratori frustati de ai mei...Care le ciuda ca nu ii bag in seama..Ca zic ca eu vreau barbat,,,nefacut,,muncitor,,...si devreme acasa.....Adica eu ma pastrez fata cuminte...Ca sa imi iau un curvar de barbat,,un puturos pe care sa il tin eu,in loc sa ma ajute el pe mime.Pt ca barbatul trebuie sa ajute femeia,si invers..Pt ca femeia calca spala,gateste..Barbatul trebuie sa o ajute material..Ca doar nu trebuie sa fie femeie servitoare gratis pt un barbat....Pai daca eu stau fata cuminte..Inseamna ca am si eu niste pretentii....Vreau tot un barbat,care sta cuminte....Asa ca mine...Nu imi iau un dement pe cap,,ca sa imi manace nervii si sa profite de mine..Nu scrie idioata pe fruntea mea..Daca unele femei,,le permit multe la barbati...Asta nseamna ca si eu trebuie sa le permit..Daca unele femei permit la barbati sa li se urce in cap.Treaba lor,,,fiecare cum isi asterne asa doarme..Fiecare face dupa cum il duce capul | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Mai 2010 15:46 |
||
Nefacut? |
||
AMELYY Postat pe 25 Mai 2010 15:59 |
||
nefacut, (nascut , nu facut ) cine stie cu cine l-o fi asemuind in mintea ei... Amely , sa zicem Doamne fereste. |
||
liaiedera Postat pe 25 Mai 2010 22:03 |
||
Floriiiiin !!!! asta-i topicul tau. Treci inapoi , pe unde umbli , pe unde bantui? lasi nesupravegheat subiectul, il lasi in paragina... pai,te mai citesc? ( pardon, am vrut sa scriu " te mai cert eu? )... |
||
liaiedera Postat pe 25 Mai 2010 22:07 |
||
Spuneti-va off-ul stimata doamna!Nu aveti pe cine urechea?Sunt aici la datorie! | ||
florin_c76 Postat pe 25 Mai 2010 23:30 |
||
eu ? eu, of? eu sunt bine Florinas, iti doresc si tie la fel. te-am strigat ca era prea multa tacere pe topicul tau . ma dureau urechile de tacere. Ce , te-ai speriat ca te cert iaaaar? |
||
liaiedera Postat pe 25 Mai 2010 23:35 |
||
buna seara | ||
scorpionultau Postat pe 25 Mai 2010 23:37 |
||
buna dimineata , Scorpion, ce faci? |
||
liaiedera Postat pe 26 Mai 2010 07:14 |
||
Buna tuturor si sa va mearga cat mai bine! | ||
florin_c76 Postat pe 26 Mai 2010 11:53 |
||
Sanatate si virtute / S-aveti bani si zile multe! | ||
florin_c76 Postat pe 26 Mai 2010 20:58 |
||
acesta este topicul cu polliteturi? cu...buna ziua,toata ziua si la zicerea ta,florine,mai exista o varianta |
||
LILO Postat pe 26 Mai 2010 21:03 |
||
fleurdelis Postat pe 26 Mai 2010 21:06 |
||
salutare .ce se mai discuta aici .. | ||
phoenix Postat pe 26 Mai 2010 22:32 |
||
ehh, politeturi . |
||
liaiedera Postat pe 27 Mai 2010 11:08 |
||
e bine ,macar ele rezista ..florin pe unde o fi . vara nu-i ca iarna, sa vezi caldura ..si plaja .. | ||
phoenix Postat pe 27 Mai 2010 11:15 |
||
florin esti la plaja ? pe topic nu te vad ... | ||
phoenix Postat pe 27 Mai 2010 11:16 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ZVR_2Ca87y0&feature=player_embedded..sa inchid cu o politete ...o zi placuta tuturor .. | ||
phoenix Postat pe 27 Mai 2010 11:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
... | 6 | De la: quasaria 31 Iulie 2011 15:51 |
daca intrebarea anterioara este pentru barbat daca rezista toata viata sa faca sex numai cu sotia, de ce nu ar fi valabila si pentru femei???adica numai El sa se plictiseasca??? de ce Ea nu are aceleasi simtiri si nevoi precum barbatul??? aceasta intreb | 72 | De la: gmpa 21 Aprilie 2010 03:57 |
Dar femeia ?......rezista ...sa aiba doar un singur barbat... toata viata ??? | 8 | De la: nelly05 27 Februarie 2010 14:51 |
|
||
sotul sau parinti??? | 50 | De la: deliuta 31 Decembrie 2015 18:39 |
comunicare? | 9 | De la: Dor_marunt 21 Iunie 2010 18:46 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri