HA!HA!HA! |
||
moniq_ Postat pe 6 Iulie 2010 15:29 |
||
---|---|---|
interesant! eu cred ca rezista saracu...daca traieste doar vreo 2 ani dupa casatorie | ||
tymbark Postat pe 6 Iulie 2010 21:13 |
||
nu pot sa cred ca mai rezista | ||
|
||
nelly05 Postat pe 6 Iulie 2010 21:18 |
||
De la: tymbark, la data 2010-07-06 21:13:29interesant! eu cred ca rezista saracu...daca traieste doar vreo 2 ani dupa casatorieCe zici de 13? Eu maine fac 13 ani de casatorie!!!!!!! Click here to getImages & I Love You Pictures |
||
florin_c76 Postat pe 6 Iulie 2010 23:43 |
||
la multi ani!!!!!!!!!!!....... fi tu exceptia de la regula |
||
jeanette40 Postat pe 7 Iulie 2010 09:24 |
||
De la: jeanette40, la data 2010-07-07 09:24:34la cat mai multi ani !!! |
||
phoenix Postat pe 7 Iulie 2010 12:06 |
||
: :)) Acum poate fi si invers: "Rezista o femeie sa faca sex doar cu sotul toata viata?" sau poate :"Cine rezista mai mult?" Am intalnit cazuri in care barbatii sunt inselati pe fata,deci e o prejudecata aici:nu doar barbatii insela. |
||
ana4myself Postat pe 7 Iulie 2010 13:55 |
||
Ai mare dreptate! Uite ca sunt si femei care recunosc ca barbatii sunt inselati!Dau de baut! Facem 13 ani de casatorie! | ||
florin_c76 Postat pe 7 Iulie 2010 16:45 |
||
si barbatii sunt ca femeile, chiar daca sunt multe lucruri care ne diferentiaza si la multi ani |
||
giul1a Postat pe 7 Iulie 2010 16:49 |
||
hai multi ani inainte si cum zice Mircea Radu:iubiti-va mult! | ||
dancris Postat pe 7 Iulie 2010 16:49 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-07-06 23:43:30De la: tymbark, la data 2010-07-06 21:13:29interesant! eu cred ca rezista saracu...daca traieste doar vreo 2 ani dupa casatorieCe zici de 13? Eu maine fac 13 ani de casatorie!!!!!!! Click here to getImages & I Love You Pictures Multi ani inainte si sa va iubiti mult !!! Eu am 20 de ani de casnicie si ne iubim la fel demult .ca la inceput....si sunt de acord cu tine daca nu lasi sa intervina monotonia poti rezista......sotul meu imi este si sot si prieten si iubit si tata la copii si in cei 20 de ani petrecuti impreuna nu am simtit nici o clipa ca ma inseala sau ca ar vrea sa o faca......acuma daca a facut-o inseamna ca a fost super destept si abil incat nu am simtit nimic! |
||
cory_emy Postat pe 7 Iulie 2010 20:29 |
||
asa e, mai , Florinache: La multi ani! |
||
moniq_ Postat pe 7 Iulie 2010 20:31 |
||
Florin , mi-ai urat sa-mi fie bine azil . Poate-ai vrut sa scrii azi , nu cred ca ai scris intentionat azil . Pe viitor , sa fim putin mai atenti cu scrisul . Bun . Ce mai faci si cum iti mai merge ? La multi ani pentru ieri ! Flori pentru sotie ( stiu ca are dar ii mai ofer si eu ) si bere pentru tin e . Altfel , afacerea merge , nu ? |
||
liaiedera Postat pe 8 Iulie 2010 17:41 |
||
De la: cory_emy, la data 2010-07-07 20:29:09De la: florin_c76, la data 2010-07-06 23:43:30De la: tymbark, la data 2010-07-06 21:13:29interesant! eu cred ca rezista saracu...daca traieste doar vreo 2 ani dupa casatorieCe zici de 13? Eu maine fac 13 ani de casatorie!!!!!!! Click here to getImages & I Love You Pictures la multi ani de acum inainte si tie si nu poti nega ca pt ca o casnicie sa mearga bine depinde si de el nu numai de ea,acum fiecare cu norocul lui |
||
giul1a Postat pe 8 Iulie 2010 20:03 |
||
Multumim de urari!Ca sa mearga bine o casnicie trebuie ca cei doi sa puna umarul cat mai mult!Fiecare stie socoteala lui de acasa!Va urez la toate doamnele multi ani fericiti de casnicie! | ||
florin_c76 Postat pe 8 Iulie 2010 23:58 |
||
moniq_ Postat pe 9 Iulie 2010 03:33 |
||
Florine , voiam sa-mi adresezi doua - trei cuvinte numai mie ,ai vazut ce frumos te-am urat si inteles eu ... |
||
liaiedera Postat pe 9 Iulie 2010 09:44 |
||
Liaiedera sa fii sanatoasa,mereu o luptatoare si cu multa pofta de viata! | ||
florin_c76 Postat pe 9 Iulie 2010 14:52 |
||
Ooo! mai , cavalere , ma unge pe suflet . Multumesc , si tu . |
||
liaiedera Postat pe 9 Iulie 2010 15:35 |
||
Vrei si un masaj la picioare? Ca la suflet te-am uns! | ||
florin_c76 Postat pe 9 Iulie 2010 22:53 |
||
...si , iac-asa , dai cu muci-n fasole ! Florin , cred ca m-am inselat in legatura cu tine . |
||
liaiedera Postat pe 9 Iulie 2010 23:15 |
||
intai uns apoi inselare....caracteristic vremurilor noastre.eu cred ca se poate ramine doar la prima varianta .sint atitea modalitati de a unge.depinde daca ai cu ce,unde,cum realizezi acest proces si mai ales cu cine doresti sa realizezi aceasta activitate.urez tuturor care sarbatoresc niste ani petrecuti impreuna cu sotia iubita,sa o tina tot asa,si sentimentele lor reciproce sa se dezvolte sub forme tot mai fructuos spre "invidia" unora care nu pricep acest lucru.sa fiti asemeni unui copac cu ramuri roditoare...nu precum un pom care nu da nici un fel de fruct.ungerea poate fi comparata chiar cu altoirea rodu-i garantat si daca il mai si uzi...satisfactie deplina.asa ca fiecare isi alege pomul potrivit asteptarilor sale. | ||
genessis Postat pe 10 Iulie 2010 01:51 |
||
sa aveti o noapte linistita si nu uitati :iubiti-va unul pe celalalt,iubiti-va neincetat sotia/sotul si ingrijiti-va de copacul vostru.daca il ingrijiti el va fi cu siguranta pentru voi cel mai frumos.spor la treaba si rezultate pe masura fiecarui cuplu casatorit. | ||
genessis Postat pe 10 Iulie 2010 02:12 |
||
si inca ceva:eu cred ca un barbat poate face si sex si dragoste si multe alte lucruri alaturi de sotia sa si reprocitatea este valabila atit timp cit ei asta isi doresc chiar daca nu este Valentine's Day sau orice altceva.sarbatoarea este mereu prezenta chiar daca afara este cald sau frig.in casele lor va fi exact cum isi doresc ei...si cum refuza sa poate pricepe unii,spre marea lor deziluzie. | ||
genessis Postat pe 10 Iulie 2010 02:27 |
||
Ai mare dreptate!Numai ca e greu ca toti sa priceapa asta!Scuze Liaiedera dar nu a fost cu intentie!Serveste te rog o felie de tort de la pozele mele! | ||
florin_c76 Postat pe 10 Iulie 2010 12:24 |
||
So�ul �i so�ia trebuie s� fie fideli unul altuia toat� via�a. Adulterul este o tr�dare a fidelit��ii pe care �i-o datoreaz� so�ul �i so�ia �i este p�cat mare. �n adulter se comit urm�toarele p�cate: p�cat de necur��ie (desfr�u), p�cat �mpotriva drept��ii �i �mpotriva leg�turii matrimoniale sacre. Gre�esc cei care consider� c�s�toria ca un simplu contract f�cut pe baza unor acte. C�s�toria este �n primul r�nd un sacrament �i un leg�m�nt sacru f�cut �n fa�a lui Dumnezeu �i a Bisericii. Niciun motiv nu justific� adulterul: nici impoten�a so�ului sau frigiditatea so�iei, nici alte disfunc�ii sexuale, nici vreo alt� boal� sau infirmitate a unuia dintre so�i, nici absen�a mai mult sau mai pu�in �ndelungat� din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt �i niciun alt motiv. Recomand blogul urm�tor : http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog g�si�i: �nregistr�ri video cu miracole; videoclipuri ; leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele con�in �i posturi TV on-line �i posturi de radio); c�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator); articole, adrese, numere de telefon �i site-uri ale unor asocia�ii care ofer� servicii caritative, etc. V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe, ca s� foloseasc� �i altora. |
||
vieru_cezar_iasi Postat pe 10 Iulie 2010 15:49 |
||
Multumim de recomandare!Sa fim corecti mereu unul fata de celalalt! | ||
florin_c76 Postat pe 10 Iulie 2010 23:58 |
||
Florin. daca ai deschis acest topic inseamna ca ai avut parte de tentatii carora le/ai rezistat. Poate nu usor. | ||
cricat Postat pe 11 Iulie 2010 10:29 |
||
Nu am avut parte de tentatii ca nu ma simt atragator ptr.femei! Probabil ca nici nu am dat de inteles ca sunt usor de cucerit! | ||
florin_c76 Postat pe 11 Iulie 2010 14:11 |
||
DA,REZISTA! | ||
Cicilica Postat pe 11 Iulie 2010 19:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu pot traii fara tine dar nu stiu ce sa fac !!! ma ajuta si pe mine cineva plsss | 14 | De la: si_totusi 7 Martie 2010 22:16 |
dragoste pe net | 8 | De la: Dubluritza 6 Noiembrie 2009 03:47 |
nu imi gasesc jumatatea | 27 | De la: Flor60 23 August 2009 12:11 |
|
||
Placere pentru doamne sau domnisoare | 1 | De la: garbo_500559 30 August 2019 11:31 |
crezi in iubire vesnica? | 327 | De la: anisoaraf 27 Octombrie 2010 19:00 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri