Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

de abia astept sa plece fratemiu..Daca el nu face nimic dupa mine..Ca cica el a venit in vacanta,,,asa a fost educat pt ca a vazut la taicasu..Si face si el..Si mamica ca sa nu stea doar in cearta tace si face,,suporta saraca...Apoi se inraieste,,pt ca omul care nu se exterizeaza se inraieste....Si sunt egoisti,,,asa vad la tati...Ca cica barbatilor nu le place in bucatarie,,sa fie ordonati...De parca noi femeile putem face doar ce ne place...Fratemiu mia scos peri albi,,de abia astept ca plece ca numai nervi mia facut....Dar asa sunt barbatii..egoisti si nesimtiti...daca nu ii lasi sa faca ce vor ei,,doar te calca pe nervi....si sa le repeti de 10 ori un lucru,,,,doamne fereste sa am ceva,,,zi de zi,,,
xenaprintesarazboinica
Postat pe 24 Iulie 2010 23:08
Ca sa ai un barbat asa...Ii dai doua suturi in fund,,,si afara pe usa....Pt ca eu nu sunt ca maicamea sa suport ceea ce nu este nedrept....Barbatii sunt egoisti si nesimtiti mai ales tineretul din ziua de azi....Ca sa ai un barbat la casa,,,,trebuie sa fiu servitoare si sa ai nervii tari,,,,Eu una nu am nervii tari,,,,si nici nu vreau sa suport un barbat nesimtit si egoist,,caruia ii pasa doar de el ...Si nu sunt recunoscatori...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 24 Iulie 2010 23:12
Daca o femeie vrea un barbat in casa,,trebuie sa taca si sa suporte si sa sufere....Apoi prinde ura si se descarca pe oameni nevinovati pt ca si ea ca femeie traieste in nedreptatate.....De asta daca vrei barbat,,,pe langa tine si o familie..Trebuie sa taci si sa inghiti,,Ca barbatul oricum o sa faca ce vrea ca daca nu te tine doar in scandal....Eu mai bine ma lipsesc de prezenta unui barbat in casa,,,ca sa tac si sa inghit si sa fiu nefericita pt ca barbati oricum sunt niste egoisti,,pt ca asta se transimis de la barbat la barbat,,si barbatii sau invatat cu narav si au devenit paraziti...Daca un barbat nu face nimic dupa o femeie,,atunci nici eu nu fac nimic dupa un barbat si ma lipsesc de prezenta lor...Pt ca eu nu sunt servitoarea nimanui....dar este greu sa ii schimbi pt ca asa au vazut la tatii lor...Si oricum barbatilor le convine situatia ,,,nu au nici un interes sa fie corecti...Asa ca mereu o sa existe doar razbunare dintre barbati si femeie....Pt ca barbatilor nu le place dreptatea..Pt ca barbatilor le place doar razbunarea...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 24 Iulie 2010 23:41
Daca o femeie vrea un barbat in casa,,trebuie sa taca si sa suporte si sa sufere....Apoi prinde ura si se descarca pe oameni nevinovati pt ca si ea ca femeie traieste in nedreptatate.....De asta daca vrei barbat,,,pe langa tine si o familie..Trebuie sa taci si sa inghiti,,Ca barbatul oricum o sa faca ce vrea ca daca nu te tine doar in scandal....Eu mai bine ma lipsesc de prezenta unui barbat in casa,,,ca sa tac si sa inghit si sa fiu nefericita pt ca barbati oricum sunt niste egoisti,,pt ca asta se transimis de la barbat la barbat,,si barbatii sau invatat cu narav si au devenit paraziti...Daca un barbat nu face nimic dupa o femeie,,atunci nici eu nu fac nimic dupa un barbat si ma lipsesc de prezenta lor...Pt ca eu nu sunt servitoarea nimanui....dar este greu sa ii schimbi pt ca asa au vazut la tatii lor...Si oricum barbatilor le convine situatia ,,,nu au nici un interes sa fie corecti...Asa ca mereu o sa existe doar razbunare dintre barbati si femeie....Pt ca barbatilor nu le place dreptatea..Pt ca barbatilor le place doar razbunarea...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 24 Iulie 2010 23:41
Irino..eu sunt la a treia ceasca de ceai, vrei si tu?? merge si o pastila, macar una de somn daca altceva...
reyya
Postat pe 24 Iulie 2010 23:44
Ca cica barbatii ajuta femeile,,,doar daca sunt bolnave in rest trebuie sa faca femeia...Nu stiu,,,nu pot sa inteleg,,de ce sunt barbatiii asa egpisti si doar profita de femei...Nu vorbesc doar ca profita doar material,,unii...Dar profita ca nu fac nimica,,,si lasa toate treburile in carca femeii....Doamne fereste,,,,sa iti iei un barbat pe cap,,,,sa ii fii servitoare si pe el sa il doar in pix...Dar asa sunt barbatii....Asa ca ma lipsesc de prezenta lor.....Nu suport nesimtirea si egoismul lor...Si daca le zici ceva tot tu esti aia rea....Nu le place dreptatea la abrbati...Le plac femeile care tac si se razbuna....Pt ca nedreptatea inraieste femeia,,,
xenaprintesarazboinica
Postat pe 24 Iulie 2010 23:53
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-07-24 23:53:33 Ca cica barbatii ajuta femeile,,,doar daca sunt bolnave in rest trebuie sa faca femeia...Nu stiu,,,nu pot sa inteleg,,de ce sunt barbatiii asa egpisti si doar profita de femei...Nu vorbesc doar ca profita doar material,,unii...Dar profita ca nu fac nimica,,,si lasa toate treburile in carca femeii....Doamne fereste,,,,sa iti iei un barbat pe cap,,,,sa ii fii servitoare si pe el sa il doar in pix...Dar asa sunt barbatii....Asa ca ma lipsesc de prezenta lor.....Nu suport nesimtirea si egoismul lor...Si daca le zici ceva tot tu esti aia rea....Nu le place dreptatea la barbati...Le plac femeile care tac si se razbuna....Pt ca nedreptatea inraieste femeia,,,
si nu le pasa de tine ca femeie,,,ca la barbati le pasa doar de ei..Fac pe prostii,dar ei sunt egoisti,,fac treaba de matuiala ca sa ii lase femeia in pace si sa faca femeia toata treaba....barbatii fac pe prostii,,ca sa fie lasati in pace sa faca ce vor ei si lasa toate problemele in carca femeii,,ca cica ei fac pe prostii pe nestiutorii
xenaprintesarazboinica
Postat pe 24 Iulie 2010 23:56
mai luptatoareo nu te-ai schimbat tot asa ai ramas apriga si necrutatoare BRAVOOOOOOO
gmpa
Postat pe 25 Iulie 2010 21:01
De la: gmpa, la data 2010-07-25 21:01:16mai luptatoareo nu te-ai schimbat tot asa ai ramas apriga si necrutatoare BRAVOOOOOOO
pai asa am fost eu de mica...Adica asa sunt eu din natura,numai ca doar daca ma obisnuiesc cu omul,,,incep sa ma comport asa cum sunt eu de fapt....dar cu acei oameni care suntem pe aceasi lungime de unda sunt mai toleranta...stii vorba aia..cine se aseamana se aduna....asta nu inseamna ca daca un om are un suflet bun..trebuie neaparat sa fie si prost
xenaprintesarazboinica
Postat pe 25 Iulie 2010 23:42
Luptatoareo mai bine vin sa muncesc alaturi de tine ca am de povestit multe cu tine.Ce zici imi faci rost de ceva de lucru?
florin_c76
Postat pe 26 Iulie 2010 14:26
De la: florin_c76, la data 2010-07-26 14:26:52Luptatoareo mai bine vin sa muncesc alaturi de tine ca am de povestit multe cu tine.Ce zici imi faci rost de ceva de lucru?
pe unde sa iti fac rost ceva de lucru?
xenaprintesarazboinica
Postat pe 26 Iulie 2010 22:56
irinuco, vezi ca vrea sa stea la tine in gazda si apoi, in timp ce tu ii gatesti, el sa fuga cu economiile tale.
unde mai pui ca nici nu o sa vrea sa ti-o traga si tie, ca omu', acolo, fiindca el e rezistent la d-alde astea... si cica sa mai ai incredere in barbatii romani pan'pe coada...
anakin
Postat pe 26 Iulie 2010 23:01
dap ai grija poate o sa-ti placa
garbo074997
Postat pe 26 Iulie 2010 23:03
Deci sa ma duc la luptatoarea sau nu?
florin_c76
Postat pe 27 Iulie 2010 20:46
ia du-teee!
fleurdelis
Postat pe 27 Iulie 2010 20:52
De la: anakin, la data 2010-07-26 23:01:43irinuco, vezi ca vrea sa stea la tine in gazda si apoi, in timp ce tu ii gatesti, el sa fuga cu economiile tale.
unde mai pui ca nici nu o sa vrea sa ti-o traga si tie, ca omu', acolo, fiindca el e rezistent la d-alde astea... si cica sa mai ai incredere in barbatii romani pan'pe coada...
mai da voi numai tampenii aveti in capul vostru..Se vede ca mama voastra a fost in vacanta si nu s-a ocupat deloc de educatia voastra..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 27 Iulie 2010 21:46
De la: florin_c76, la data 2010-07-27 20:46:45Deci sa ma duc la luptatoarea sau nu?
pai florinache tu esti baiat mare...poti sa inveti sa te descurci singur nu sa astepti ca o femeie sa te ajute cu un loc de munca...Din cate stiu eu,,barbatul trebuie sa ajute femeia...Dar acum cam greu,,,pt ca multe femei sunt neintelepte si barbatii profit de naivitatea femeilor la maxim...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 27 Iulie 2010 21:48
Eu nu vreau sa profit de naivitatea ta ci doar sa muncesc.Nu cred ca esti naiva.Ci chiar descurcareata.Daca pe mine nu vrei sa ma ajuti atunci macar pe sotia mea.Ce zici?Ptr.ea ai loc de munca?
florin_c76
Postat pe 28 Iulie 2010 12:43
De la: florin_c76, la data 2010-07-28 12:43:09Eu nu vreau sa profit de naivitatea ta ci doar sa muncesc.Nu cred ca esti naiva.Ci chiar descurcareata.Daca pe mine nu vrei sa ma ajuti atunci macar pe sotia mea.Ce zici?Ptr.ea ai loc de munca?
pai da,,te ajut cu cea mai mare placere daca pot...numai canu raspund pe forum ca aici sunt multi oameni raii,invidiosi si imbarligatori
xenaprintesarazboinica
Postat pe 28 Iulie 2010 15:01
De la: florin_c76, la data 2010-07-28 12:43:09Eu nu vreau sa profit de naivitatea ta ci doar sa muncesc.Nu cred ca esti naiva.Ci chiar descurcareata.Daca pe mine nu vrei sa ma ajuti atunci macar pe sotia mea.Ce zici?Ptr.ea ai loc de munca?
pai da,,te ajut cu cea mai mare placere daca pot...numai canu raspund pe forum ca aici sunt multi oameni raii,invidiosi si imbarligatori
xenaprintesarazboinica
Postat pe 28 Iulie 2010 15:06
xenaprintesarazboinica
xenaprintesarazboinica
xenaprintesarazboinica
xenaprintesarazboinica
Asta e lumea! Daca am fi toti buni atunci nu ar mai fi oameni rai! Multa fericire sa aveti cu totii!
florin_c76
Postat pe 29 Iulie 2010 12:25
De la: florin_c76, la data 2010-07-29 12:25:38Asta e lumea! Daca am fi toti buni atunci nu ar mai fi oameni rai! Multa fericire sa aveti cu totii!
Pai rautatea exista pe pamant pt ca asa vor oamenii...Pt ca cele 10 porunci sunt valabile pt toata lumea,nu doar pt unii...Daca oamenii ar respecta poruncile,ar fii raitul pe pamant,incredere,iubire,armonie...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 29 Iulie 2010 13:36
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-07-29 13:36:31
De la: florin_c76, la data 2010-07-29 12:25:38Asta e lumea! Daca am fi toti buni atunci nu ar mai fi oameni rai! Multa fericire sa aveti cu totii!
Pai rautatea exista pe pamant pt ca asa vor oamenii...Pt ca cele 10 porunci sunt valabile pt toata lumea,nu doar pt unii...Daca oamenii ar respecta poruncile,ar fii raiul pe pamant,incredere,iubire,armonie...
pt ca la nici un om,nu ii place minciuna sa fie inselat,tradat,sa fie invidiat..Eu cred ca noua oamenilor ne-ar fii mai bine daca am trai in armonie unii cu altii....Si sa ne sprjinim unii pe altii in loc sa ne uram unii pe altii
xenaprintesarazboinica
Postat pe 29 Iulie 2010 13:38
Pai daca ne-am iubi toti atunci nu ar mai fi nevoie de sfarsitul lumii!
florin_c76
Postat pe 30 Iulie 2010 00:32
adica... in grup?!
moniq_
Postat pe 30 Iulie 2010 00:35
swingers moniq...doi cate doi doar ca in X...
reyya
Postat pe 30 Iulie 2010 00:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Romania 45 De la: garbo055472 31 Decembrie 2009 16:53
se poate de inselat sotul daca nu mai traesti cu el? 26 De la: elenita_2 8 Iunie 2012 17:29
DA, DACA MAI POT! 73 De la: garbo233027 9 Octombrie 2012 02:12
dezamagire 22 De la: quasaria 29 Decembrie 2011 01:47
vreau un sfat ! 4 De la: garbo116770 4 Mai 2010 17:38
Setari Cookie-uri