ma intreb numa' atat: ce se face Irinuca?! | ||
moniq_ Postat pe 30 Iulie 2010 00:38 |
||
---|---|---|
Cand lumea va trece la iubirea neconditionata mai avem o sansa sa ne salvam! Cat despre rezistenta se poate daca ai principii morale bine inchegate! |
||
florin_c76 Postat pe 30 Iulie 2010 13:25 |
||
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 23:41 Citeaza Raspunde Daca o femeie vrea un barbat in casa,,trebuie sa taca si sa suporte si sa sufere....Apoi prinde ura si se descarca pe oameni nevinovati pt ca si ea ca femeie traieste in nedreptatate.....De asta daca vrei barbat,,,pe langa tine si o familie..Trebuie sa taci si sa inghiti,,Ca barbatul oricum o sa faca ce vrea ca daca nu te tine doar in scandal....Eu mai bine ma lipsesc de prezenta unui barbat in casa,,,ca sa tac si sa inghit si sa fiu nefericita pt ca barbati oricum sunt niste egoisti,,pt ca asta se transimis de la barbat la barbat,,si barbatii sau invatat cu narav si au devenit paraziti...Daca un barbat nu face nimic dupa o femeie,,atunci nici eu nu fac nimic dupa un barbat si ma lipsesc de prezenta lor...Pt ca eu nu sunt servitoarea nimanui....dar este greu sa ii schimbi pt ca asa au vazut la tatii lor...Si oricum barbatilor le convine situatia ,,,nu au nici un interes sa fie corecti...Asa ca mereu o sa existe doar razbunare dintre barbati si femeie....Pt ca barbatilor nu le place dreptatea..Pt ca barbatilor le place doar razbunarea... De data asta ai dreptate, totusi nu toti barbatii se comporta astfel. Daca tu sau eu, sau oricare alta femeie, am avut cel putin o experienta urata nu trebuie sa generalizezi. Pe de alta parte e greu sa gaseti un oarecare ideal masculin. |
||
|
||
garbo120005 Postat pe 30 Iulie 2010 15:25 |
||
Cateodata e greu sa te cunosti pe tine insuti dar si mai greu sa gasesti un barbat avand o stare spre perfectiune! | ||
florin_c76 Postat pe 30 Iulie 2010 16:52 |
||
De la: garbo120005, la data 2010-07-30 15:25:25Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 23:41 PERFECTIUNEA LA O FEMEIE CA TINE E SA FIE FATA BATRINA, SAU SA SE MARITE CU UN VIBRATOR . UN BARBAT STIE SA SE COMPORTE DACA ARE UN IMPULS IN DRAGOSTE, CIND SI-A PIERDUT ITERESUL S-A DUS RELATIA |
||
KNIGHT_31 Postat pe 30 Iulie 2010 18:53 |
||
Despre ,,un" si ,,o" Un barbat analizeaza articolul nehotarat din limba romana > > Stau si ma gandesc: oare e intamplator faptul ca tot ce denumeste ceva > care te enerveaza, te pune in pericol, sau te distruge pare a fi > FEMININ? Iar apoi tot ce ne alina, ne bucura si ne mai da un tel in > viata este de natura MASCULINA? > > Voi sunteti O ploaie, O zapada, O grindina, O furtuna. Noi suntem UN > soare, UN timp frumos, UN paradis. Stau si ma uit, chiar nu aveti > noroc: O bucatarie, O vesela, O matura, O caldura, O mizerie. > > Noi suntem UN repaus linistit intr-UN fotoliu confortabil, citind > destinsi UN ziar si ascultand UN jurnal, asta daca nu veniti voi sa > semanati O discordie sau sa ne faceti O sicana. Va dati mari ca aveti > O telecomanda, dar priviti la UN televizor, unde noi alegem UN post > care il dorim. In trecut, pentru a face calcule aveati O numaratoare > prapadita, acum barbatii au inventat UN calculator. > > Si ceea ce va defineste, sexul, tot UN sex se spune si niciodata O > sex. Cand va simtiti bine, traiti, nu-i asa, UN orgasm, iar daca o > dati in bara va alegeti cu O frustrare. Voi puteti avea O carte de > credit dar aceasta nu inseamna nimic fara UN cont. > > Ce poate provoca O problema care se poate transforma intr-O > catastrofa? O eroare de pilotaj, O pana de benzina, O proasta > vizibilitate, O intrerupere de curent. Voi pentru a ne inrobi doriti O > casatorie dar exista si eliberarea care este UN divort. > > Este limpede ca limba romana a fost inventata de UN barbat, care nu > v-a avut deloc la suflet (mai, si asta tot UN suflet este!)... Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile. Try it now. Un barbat analizeaza articolul nehotarat din limba romana > > Stau si ma gandesc: oare e intamplator faptul ca tot ce denumeste ceva > care te enerveaza, te pune in pericol, sau te distruge pare a fi > FEMININ? Iar apoi tot ce ne alina, ne bucura si ne mai da un tel in > viata este de natura MASCULINA? > > Voi sunteti O ploaie, O zapada, O grindina, O furtuna. Noi suntem UN > soare, UN timp frumos, UN paradis. Stau si ma uit, chiar nu aveti > noroc: O bucatarie, O vesela, O matura, O caldura, O mizerie. > > Noi suntem UN repaus linistit intr-UN fotoliu confortabil, citind > destinsi UN ziar si ascultand UN jurnal, asta daca nu veniti voi sa > semanati O discordie sau sa ne faceti O sicana. Va dati mari ca aveti > O telecomanda, dar priviti la UN televizor, unde noi alegem UN post > care il dorim. In trecut, pentru a face calcule aveati O numaratoare > prapadita, acum barbatii au inventat UN calculator. > > Si ceea ce va defineste, sexul, tot UN sex se spune si niciodata O > sex. Cand va simtiti bine, traiti, nu-i asa, UN orgasm, iar daca o > dati in bara va alegeti cu O frustrare. Voi puteti avea O carte de > credit dar aceasta nu inseamna nimic fara UN cont. > > Ce poate provoca O problema care se poate transforma intr-O > catastrofa? O eroare de pilotaj, O pana de benzina, O proasta > vizibilitate, O intrerupere de curent. Voi pentru a ne inrobi doriti O > casatorie dar exista si eliberarea care este UN divort. > > Este limpede ca limba romana a fost inventata de UN barbat, care nu > v-a avut deloc la suflet (mai, si asta tot UN suflet este!)... |
||
garbo120005 Postat pe 30 Iulie 2010 18:53 |
||
O baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si ii promite ca o sa mai traiasca 35 de ani, pentru ca a fost credincioasa... A doua zi - baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting, liposuction, silicoane, vopsea blonda, etc... Ce mai, dupa doua zile cu banii de inmormantare era ca Pamela Anderson! Iese din clinica si o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba: - Doamne, daca mi-ai mai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat? - Nu te-am mai recunoscut!: Mesajul zilei de azi este: Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti. |
||
garbo120005 Postat pe 30 Iulie 2010 18:58 |
||
Cunoscandu-i valoarea lui Anakin, ma indoiesc ca ar posta comentarii nefondate. | ||
Ioana007 Postat pe 30 Iulie 2010 21:14 |
||
Bine ai revenit | ||
nuti_vio Postat pe 30 Iulie 2010 21:20 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-07-30 16:52:59Cateodata e greu sa te cunosti pe tine insuti dar si mai greu sa gasesti un barbat avand o stare spre perfectiune!Perfect nu este nimeni... Pt ca fiecare om are stari proaste,,,Dar cel mai important pt un om ,,,sa aiba calitatile pe care trebuie sa le aiba un om....Adica barbatul sa fie cinstit...Nu sa caute gaini de jumulit |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 30 Iulie 2010 21:37 |
||
Asa ca nici un om este perfect....Dar fiecare om ar trebui sa aiba calitatile unui om....Sa fie cinstit si sa nu umble doar sa caute gaini de jumulit....Sa isi caute locyri de munca..NUMAI CA ESTE CAM GREU in ziua de azi cu locul de munca..Pt ca romanii fac treaba de mantuiala ,multe fabrici au dat faliment...Pt ca nimeni nu cumpara lucruri made in romania.Pt ca au calitate proaste si sunt facute de mantuiala..Romanii nu isi dau interesul,,,ca nemultumitului ii ia Dumnezeu darul..Ca sa pretinti mai mult,,trebuie sa dai randament | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 30 Iulie 2010 21:43 |
||
Ca sa fie bune intr-o familie, lucrurile trebuie sa fie cam asa: Barbatul sa fie prost, urat, solid si sa aiba un singur lucru masre. |
||
Ioana007 Postat pe 30 Iulie 2010 21:48 |
||
dap... contu' din banca celelalte lucruri mari care sunt necesare la casa omului se gasesc mai usor |
||
Thor_again Postat pe 30 Iulie 2010 21:55 |
||
nope. trebe sa aiba ochii mari ca sa isi vada nevasta bine. Pardon, sa vada bine cit e de frumoasa. Tot timpul. Daca se poate sa nu clipeasca, sa nu clipeasca. Urechile mari ca sa auda bine ce ii spune. Sa auda si cind nu ii spune. Sa nu execute gresit pe motiv ca n-a auzit/n-a inteles. Si ar mai fi si altele foaaarte importante da'nu le mai insir aici.... |
||
quasaria Postat pe 30 Iulie 2010 22:07 |
||
Q.. scurt si la obiect, ca de obicei da' indrazneste, mami, indrazneste! insira-le! |
||
Thor_again Postat pe 30 Iulie 2010 22:21 |
||
"Barbatul sa fie prost,urit,solid si sa aiba un singur lucru mare"! Nici cu aceste "calitati' ,barbatul nu rezista sa faca sex doar cu sotia ....Florine! Tare comentariul despre pronumele"un" si "o" si este scris de UN misogin? |
||
garbo016828 Postat pe 31 Iulie 2010 16:27 |
||
scris de un misogin, evident.... Altfel, pe limba misoginilor, exista O masina, O echipa/partida de fotbal, O bere (sau mai multE), O petrecere, O viata, si mai sint si altele care sint la feminin si nu cre' ca s-ar lipsi de ele... asa ca.... |
||
quasaria Postat pe 31 Iulie 2010 16:57 |
||
De la: quasaria, la data 2010-07-30 22:07:07nope. SA SE IUBEASCA E CEL MAI IMPORTANT, SI TOTODATA SA NU CADA PRADA PLICTISELII IN RELATIA DE CUPLU PT CA ATUNCI INTERVINE CEA DE-A 3-A PERSOANA CARE STRICA RELATIA |
||
KNIGHT_31 Postat pe 31 Iulie 2010 17:46 |
||
zi sa mori tu! de preferat acuma,pe loc... |
||
preci Postat pe 31 Iulie 2010 18:55 |
||
Precilici... NO COMMENT! |
||
Thor_again Postat pe 31 Iulie 2010 19:03 |
||
NU TE INSELI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
spiriduche Postat pe 31 Iulie 2010 21:00 |
||
NU TE INSELI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
spiriduche Postat pe 31 Iulie 2010 21:00 |
||
da' matale de ce te balbai, bre? | ||
Thor_again Postat pe 31 Iulie 2010 21:03 |
||
poate ca balba i se trage de la...contul din banca.. |
||
LILO Postat pe 31 Iulie 2010 21:05 |
||
Bine v-am regasit! Si nu uitati ca omul o viata are! Depinde de el cum si-o traieste! | ||
florin_c76 Postat pe 1 August 2010 01:05 |
||
Sa aveti o duminica placuta! | ||
florin_c76 Postat pe 1 August 2010 12:51 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-08-01 01:05:08Bine v-am regasit! Si nu uitati ca omul o viata are! Depinde de el cum si-o traieste!Exact o femeie sau un barbat isi alege drumul si viata care vrea sa o traiasca...Eu nu vreau sa fiu servitoarea unui barbat...Nu am fost si nici nu am de gand sa fiu..Si nici nu ma pot atasa de oricine...Pt ca stii increderea se castiga foarte greu dar se pierde foarte usor....Poate ca de mine un om se ataseaza usor si prinde repede incredere in mine pt ca eu sunt cinstita...Dar problema ca altii nu ma fac sa simt ,,sa am sentimente reciproce pt ei..Pt ca cinstiti nu sunt,,incredere nu pot avea,,pt ca nu sunt cinstiti..etcc.. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 1 August 2010 15:28 |
||
De la: garbo120005, la data 2010-07-30 18:53:54Despre ,,un" si ,,o" Sun� bine tot ce ai spus. �ns� ai pierdut din vedere faptul c� toate acele lucruri minunate de care ai pomenit nu sunt la genul masculin, ci la genul neutru: adic� la plural se num�r� "dou�", ca la feminin! Exers�m pu�in? UN timp frumos- DOU� timpuri frumoase UN paradis- DOU� paradisuri UN repaus-DOU� repausuri... La fel cu fotoliu, jurnal, ziar, televizor, post (�i, aten�ie: PE care �l dorim), calculator, sex, orgasm, cont, divor�, suflet. �n concluzie, analiza articolului nehot�r�t e doar o fals� punere a problemei. Ai grij� la gen �i la num�r! C�ci numai la plural, �mpreun� cu noi-femeile- lucrurile pe care le-ai enumerat au farmec! |
||
garbo006212 Postat pe 1 August 2010 18:51 |
||
Hai mai bine sa ne facem analiza sufletului! | ||
florin_c76 Postat pe 2 August 2010 12:38 |
||
M-am analizat,am si farmec in viata asta ai grija de tine si familie Florinel! | ||
garbo016828 Postat pe 2 August 2010 15:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CE PARERE AVETI DESPRE BARBATI CARE FAC SEX CU ALTE FEMEI IN TIMPUL CASATORIEI DAR SI DUPA DIVORT? | 69 | De la: mariusboss 9 Iunie 2010 10:20 |
Capra e animal sau pozitie ? | 9 | De la: tugubel 11 Decembrie 2011 15:50 |
ma-m lovit cu unghia in interiorul vaginului | 6 | De la: garbo_414525 26 August 2015 19:09 |
|
||
slabire... | 1 | De la: laura_tm 3 August 2009 15:15 |
Mi-am inselat jumatatea, dupa casatorie...Dar am avut urmatoarele motive: | 363 | De la: fleurdelis 2 Iunie 2010 19:11 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri