Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Intrebarea este:de cate ori pe saptamana?
Eu nu pot sa spun decat ca Florin este "luat"si asta e un lucru rau pentru femei(poate nu pentru toate).Dar una peste alta,cred ca exista astfel de oameni,pentru ca fac parte din categorii diferite...Personal,am incredere in ceea ce am ales si atat timp cat gandeste doar cu un singur cap(cel de sus)totul e ok.
mec2
Postat pe 20 Iunie 2009 07:33
Intrebarea este : cite femei de forumul asta nu si-ar dori un sot precum Florin.

Mectwo, se pare ca raspunsul tau la intrebarea topicului este :DA.
Bravo , felicitari pentru alegerea facuta.
Aemulus
Postat pe 20 Iunie 2009 07:45
daca vrei cu adevarat , poti...e problema de caracter...
Light_blue
Postat pe 20 Iunie 2009 13:55
Pai daca ai caracter nu mai este o problema...Devine o problema totusi,atunci cand nu ai(caracter)!.POATE!Cel putin pana acum nu ma vait si pot spune ca da,am facut alegerea potrivita.Nu este meritul meu,sau este(pe de-o parte)...Cert este ca putini sunt ca Florin si ca sotul meu!
mec2
Postat pe 20 Iunie 2009 22:29
De la: gabriela_grosu, la data 2009-06-20 07:22:40salut,
de acord cu tine.Am 19 ani de casnicie si nu mi -am inselat nevasta.Nu esti mai barbat daca iti inseli nevasta!!!!!!!!!!!!!!!
ai dreptate
florin_c76
Postat pe 20 Iunie 2009 23:55
De la: mec2, la data 2009-06-20 22:29:48 Pai daca ai caracter nu mai este o problema...Devine o problema totusi,atunci cand nu ai(caracter)!.POATE!Cel putin pana acum nu ma vait si pot spune ca da,am facut alegerea potrivita.Nu este meritul meu,sau este(pe de-o parte)...Cert este ca putini sunt ca Florin si ca sotul meu!
am si eu defectele mele:sint cicalitor adica vorbesc mult(asta am scris eu adica sotia)
florin_c76
Postat pe 20 Iunie 2009 23:59
Sunt sigura ca indiferent cat de mult inseamna instiutuia casatorie intr-un cuplu....fidelitatea...este...relativa....de orice femeie se plictiseste un barbat...si invers...concluzia....refuz sa cred in cuvantul fidelitate...este opinia mea
amedeo_lu
Postat pe 21 Iunie 2009 08:05
nu exista nici un barbat sau o femeie{ normali }sa fie fideli toata viata.ceilalti se impart in doua - ori sunt prea urati de nu se uita nimeni la ei , ori sunt prea PROSTI!
garbo006443
Postat pe 21 Iunie 2009 10:08
bravo, profund panseul...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Iunie 2009 10:10
ei, si acum sa-l vad eu pe ala care zice ca-i urat sau prost
si_totusi
Postat pe 21 Iunie 2009 10:22
macar cu gindul tot inseala : si culme e ca dupa ce o fac nu se simt vinovati
SToian_Constanta
Postat pe 21 Iunie 2009 10:24
Cred ca persoanele care afirma ca nu exista barbati sau femei care sa fie fideli toata viata ori vorbesc din punctul lor de vedere (inseala cu cine pot si pe unde pot) sau au patit-o,sunt frustrati de ceea ce li s-a intamplat, si acum cred ca toti sunt asa. Ma amuza teribil astia cu "toti barbatii "e" afemeiati si toate femeile "e" curve". Adevarul este ca in ziua de astazi greu se intampla sa se intalneasca doi care sa impartaseasca aceleasi valori legate de cuplu si viata in doi dar se mai intampla si asa ceva. Eu dupa 5 ani de casnicie sunt topita dupa sotul meu (avem 7 de cand locuim impreuna) si in cuplul nostru nu se pune problema de inselat.... avem alte probeleme... salarii mizerabile si lipsa unei locuinte, dar sunt sigura ca vom rezolva si acest capitol chiar de ar fi sa plecam din tara.
La cat mai multe cupluri fericite si sa dea fidelitatea peste voi si sa nu va mi reveniti.
bubulina
Postat pe 21 Iunie 2009 10:24
sigur ca vorbesc din punctul lor de vedere...he...he...

bubulino...pe-acilea daca afirmi ca esti fidel esti taxat repede de fraier, mami...

io, recunosc...sunt urata si proasta, dohh...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Iunie 2009 10:27
iar eu nu recunosc nimic
si_totusi
Postat pe 21 Iunie 2009 10:32
shi io recunosc ca nu ati recunoscut. shi va mai recunosc.
pik_nik
Postat pe 21 Iunie 2009 10:33
De la: wife, la data 2009-06-21 10:27:30sigur ca vorbesc din punctul lor de vedere...he...he...

bubulino...pe-acilea daca afirmi ca esti fidel esti taxat repede de fraier, mami...

io, recunosc...sunt urata si proasta, dohh...

Boon.. atunci ar trebui sa infiintam un grup al uratilor si prostilor. M-am prapadit de ras... la un moment dat era cineva care o tinea sus si tare ca e imposibil ca sotul meu sa nu ma insele.... ca sunt eu fraiera.. ca in ziua de azi nu mai exista fidelitate...... ca e musai... ma insela si gata... si as face bine sa il pararesc acum cat sunt tanara si mai pot sa mi iau pe altul.... (ca sa ce..... sa ma insele si ala.. ca oricum nu mai exosta fidelitate)... si pers respectiva habar nu avea de viata mea dar isi dadea intens cu parerea..... oricum m-am amuzat teribil... mesajul era.... pareseste-ti partenerul preventiv ca oricum o sa te insele..... ce minte sclerozata.
bubulina
Postat pe 21 Iunie 2009 10:34
neah...era subliminal, de-ala...adica...inseala-l si tu...he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Iunie 2009 10:36
Apropos.... eu nu am inteles niciodata cand au unii timp sa insele... trebuie sa fii foarte bine organizat sau nu stiu.... ca sa iti permiti timpul necesar sa te duci cu altul (alta).... mi se pare o adevarata performanta....
bubulina
Postat pe 21 Iunie 2009 10:37
oof...nimic nu stii...

il pui p-ala sa iti faca piata...si iote asa castigi 2 ore...pe urma te duci acasa cu plasele pline, plus ca ai facut si o economie, colea...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Iunie 2009 10:39
Pe mine m-a intrigat cum reusesc unii sa isi dea cu parerea despre viata ta fara macar sa o cunoasca.
Eu ma duc sa spal vase si sa fac curat ca nu am timp de inselat In concluzie eu cred cu tarie in relatiile pe viata fara inselat si porcarii.... dar relatiile astea se cultiva ... nu se intampla pur si simplu... E ca la loterie... castigi potul cel mare dar ce faci cu el???.. Poti sa dezvolti afaceri sa pui banii aia sa iti aduca alti bani si apoi sa faci ceva util cul ei.. sau iti iei o vila si masini scumpe si ceasuri de fitze si in 5 ani esti falit si trebuie sa iti vinzi bunurile.
bubulina
Postat pe 21 Iunie 2009 10:44
De la: si_totusi, la data 2009-06-21 10:32:26iar eu nu recunosc nimic

eu recunos ca sunt noua aici....si ca am inselat si am foat inselata,e bine?

Postat pe 21 Iunie 2009 10:44
cum zici tu, mami...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Iunie 2009 10:49
De la: si_totusi, la data 2009-06-21 10:22:58ei, si acum sa-l vad eu pe ala care zice ca-i urat sau prost
Nu sunt prost ca m-am insurat ci sunt prost daca eu cred ce zice altul ca barbatii inseala si deci eu insel.Normal ca cine a patit-o sufla si-n iaurt.Cine inca n-a inselat sa nu o faca iar cine a facut-o sa se gandeasca ce a castigat sau cu ce s-a schimbat viata sa dupa acea partida de amor.Daca cineva nu se poate abtine de la inselat de ce sa se casatoreasca?Sa stea cu cine vrea cat timp vrea caci are libertate ca sa nu mai vorbim de valorile morale,cu ce zice biserica si multe altele.
florin_c76
Postat pe 21 Iunie 2009 11:48
ma florine, tu ai auzit de sexul ca sport? de ce sa-ti uzezi propria nevasta cand poti folosi sparring partener?!
pik_nik
Postat pe 21 Iunie 2009 11:51
ioi cinism pe paine !!
blanca
Postat pe 21 Iunie 2009 11:54
yeap...io-s pistol cu apa...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Iunie 2009 11:57
yeap! ...mai bine
blanca
Postat pe 21 Iunie 2009 12:14
mey, nu-mi strica reputatia...io is aia bitch, he...he...

gata, te pup...ma bag la un film...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Iunie 2009 12:15
revenind la subiect, un barbat nu are voie sa fie egoist. sotia lui are si ea o familie, o mama, o sora, sau o prietena, o verisoara, trebuie sa se faca placut tuturor.
pik_nik
Postat pe 21 Iunie 2009 12:24
be carefull...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Iunie 2009 12:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
umilinta 81 De la: barlogea 26 Mai 2010 20:10
cel mai umilitor lucru... 25 De la: Alexa_alexutza 2 Ianuarie 2017 10:40
Virginitate dupa 20 de ani 23 De la: lennaria 9 Octombrie 2013 10:10
cum ii spun? 8 De la: garbo_1567 20 Mai 2012 15:07
SEX 219 De la: AMELYY 11 August 2009 22:45