sau carrefour | ||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 12:36 |
||
---|---|---|
daca iubesti nu inseli dar acum e mileniul femeiilor ele inseala ,barbatii gandesc cum sa faca sa fie bine intr-o familie | ||
Narcisa_Alba Postat pe 21 Iunie 2009 14:16 |
||
ori se iubesc --lucru pe care putini il stiu | ||
|
||
Narcisa_Alba Postat pe 21 Iunie 2009 14:18 |
||
ei, lasa ! cin' te-a amagit in halul ista? | ||
si_totusi Postat pe 21 Iunie 2009 14:18 |
||
De la: florin_c76, la data 2009-04-06 12:23:16Ma cunosc destul de bine ca sa-ti pot raspunde ca pot rezista mai ales daca iti iubesti familia f.mult.Cat despre noutati inseamna pozitii noi,alte mangaieri,comunicare permanenta intre soti inainte si dupa act,etc. |
||
garbo012628Liliana_ana Postat pe 21 Iunie 2009 14:40 |
||
nu depinde cum se inteleg si nu intervine rutina | ||
ane_mary39 Postat pe 21 Iunie 2009 15:05 |
||
De la: mariana39, la data 2009-06-21 15:05:34nu depinde cum se inteleg si nu intervine rutina Daca reformulezi ideea,poate intelegem ceva... |
||
valentino Postat pe 21 Iunie 2009 15:07 |
||
mai valentino, daca o femeie se face inteleasa, isi pierde misterul. ia sa nu mai fii obraznic! | ||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 15:10 |
||
Spune-mi din ce categorie faci parte,sa stiu cum sa-ti raspund.Nu-mi permit sa jignesc doamnele pt care am un real respect. | ||
valentino Postat pe 21 Iunie 2009 15:14 |
||
si un raspuns adresat mie poate jigni doamnele pentru care ai un real respect? pai enumera categoriile, sa-mi aleg si eu ceva | ||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 15:19 |
||
In viata am invatat sa am rabdare...prefer sa nu ma grabesc cu un raspuns. | ||
valentino Postat pe 21 Iunie 2009 15:22 |
||
bine dom'le, bravo faci. ramai atunci(sau acum) cu rabdarea, pana imi mai amintesc sa te intreb. ai o bila alba de la doamne pentru neinfricatul tau cavalerism, desprins parca din uvertura lui rossini, aia cu wilhelm a' lu' tell | ||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 15:25 |
||
De la: garbo012628Liliana_ana, la data 2009-06-21 14:40:46Frorine...Florine...Florine...te-as aplauda si eu,dar ar avea o tenta ironica.asa ca ma abtin...De la: florin_c76, la data 2009-04-06 12:23:16Ma cunosc destul de bine ca sa-ti pot raspunde ca pot rezista mai ales daca iti iubesti familia f.mult.Cat despre noutati inseamna pozitii noi,alte mangaieri,comunicare permanenta intre soti inainte si dupa act,etc. |
||
roby_cado Postat pe 21 Iunie 2009 15:26 |
||
De la: roby_cado, la data 2009-06-21 15:26:50De la: garbo012628Liliana_ana, la data 2009-06-21 14:40:46Frorine...Florine...Florine...te-as aplauda si eu,dar ar avea o tenta ironica.asa ca ma abtin...De la: florin_c76, la data 2009-04-06 12:23:16Ma cunosc destul de bine ca sa-ti pot raspunde ca pot rezista mai ales daca iti iubesti familia f.mult.Cat despre noutati inseamna pozitii noi,alte mangaieri,comunicare permanenta intre soti inainte si dupa act,etc. |
||
garbo006929 Postat pe 21 Iunie 2009 15:28 |
||
Nu cred. Asa vor unii sa creada la inceput, dar dupa un timp......... E bine ca tipul e idealist, sa-l lasam sa viseze inca! | ||
Postat pe 21 Iunie 2009 21:14 |
||
De la: Narcisa_Alba, la data 2009-06-21 14:16:18daca iubesti nu inseli dar acum e mileniul femeiilor ele inseala ,barbatii gandesc cum sa faca sa fie bine intr-o familie# vroiai sa spui in mai multe familii????????? |
||
yavrum Postat pe 21 Iunie 2009 22:11 |
||
Pentru toti si toate care declara ca nu au inselat, ca nu au fost inselati/e si ca nici nu se va intampla altfel vreodata, luati-va raspunsul de aici: DA! un barbat rezista sa faca sex doar cu sotia lui toata viata. Va face sa va simtiti mai bine? Please proceed! includ aici si toate acele "ele" ce viseaza cu perna "iubirii" in brate la un happy-end pana la adanci batraneti alaturi de cel mai tare Fat Frumos. Dar incetati odata in a va mai ridica fidelitatea la nivel de perfectiune morala!!! Pentru voi, fidelitatea va contureaza normalul din viata voastra. So what!?! Asta o fi acolo in lumea in care traiti. Si oricum, o lume mult prea restransa. Asa ca simtiti-va fericiti in felul vostru dar mai deschideti ochii si vedeti ca exista si un alt "normal" la altii. Si nu aveti niciun drept sa-i judecati si sa va bateti cu pumnul in piept, ca aveti valoare in fata lor. In viata ai si liberul arbitru langa tine. Pentru mine si pentru marea majoritate a celor cu ochii deschisi dau raspunsul la intrebare cu un mare NU! si acest raspuns este valabil si daca intrebarea se referea la rezistenta femeii de a face sex toata viata doar cu sotul ei. E alegerea lor, e "normalul" din viata lor. Si nu mai treceti acest aspect la capitolul "asa se intampla in zilele noastre" ... adica ale lui 2009. Faza e veche. Era si inaintea erei noastre. E alegerea lor in a se simti impliniti, adorati, e problema lor cum isi administreaza relatia si sentimentele. E problema lor ca acea EA sau acel EL de acasa nu pune intrebari si ca li se creaza mediul astfel incat nici macar sa nu le treaca vreo indoiala prin gand. Fiecare alege sa-si traiasca viata cum considera. Sa o guste one point sau multipoint. Faceti propriile alegeri in viata! Care sa va defineasca pe voi insiva! |
||
sorasorrana Postat pe 21 Iunie 2009 23:35 |
||
aoleo...da' cine te-a suparat atat de rau ??? normalul si-l defineste fiecare in functie de scara de valori pe care o are... sau pe care nu o are...parerea mea, desigur |
||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Iunie 2009 23:39 |
||
Am inteles...off topic. | ||
valentino Postat pe 21 Iunie 2009 23:41 |
||
val... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Iunie 2009 23:42 |
||
Anumite personaje mioritice...saru mina wife... | ||
valentino Postat pe 21 Iunie 2009 23:45 |
||
anytime, my friend... cam recunosc stilul asta mioritic... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Iunie 2009 23:47 |
||
Draga mea, ai mare dreptate dar conteaza si de celelalte femei care intra in contact cu barbatul ca daca da de una cu inima larga si "se da" nu vad eu barbat care sa refuze.Am 23 de ani de casnicie , am incredere in sotul meu, el jura ca nu m-a inselat dar..........cine poate sti?I-am oferit mereu schimbari si tot ce si-a dorit i-am dat poate asa am si rezistat atatia ani impreuna nu? | ||
yza Postat pe 22 Iunie 2009 08:33 |
||
Sunt unii care rezista si se simnt foarte bine si sunt fericiti si sunt altii care nu, si fac din asta un mod de viata.Sunt foarte multi care o fac si considera ca, daca nu se afla si daca nu fac partenera sa sufere e ok,iar cei care sunt prinsi isi gasesc tot felul de scuze.Nu putem generaliza nici intr-o directie nici in alta.Am intalnit barbati care intrebati de ce o fac, ce le lipseste acasa,mi-au raspuns ca nimic, totul e asa cum trebuie sa fie ,dar ca la acel moment asta isi doreau.Deci nu trebuie sa ne gasim noua vre-o vina ca facem ceva sau ca nu facem , ca suntem bune sau nu...Asta este viata,fiecare are valorile lui si isi traieste viata asa cum crede (cam miroase a filozofie ieftina dar eu asa cred).Trebuie sa luam lucrurilr asa cum sun, mai ales atunci cand nu le putem schimba nici macar cu un milimetru. |
||
lavinia Postat pe 22 Iunie 2009 08:40 |
||
yza, cred ca daca am sta cu frica in san ca ne inseala barbatul, am deveni paranoice. Pana la urma, cu ce ma ajuta daca stiu? ca doar nu o sa ii pun centura de castitate sau contor pe coate. | ||
blairwitch Postat pe 22 Iunie 2009 13:50 |
||
In Ro.sa insel e un pic mai greu daca nu ma insel.in schim in strainatate e mult mult mai usor ,un mers in club costa de la 30 de e ,o data pe str de la 15 e si daca mai arati un pic bine (mai frumos ca dracu adica gasesti onine peste 20 de situri cu fete de la 18 ani in sus care isi ofera servicile gratis fara obligatii . |
||
yavrum Postat pe 22 Iunie 2009 15:31 |
||
cum am mai spus...daca vrei , poti... | ||
Light_blue Postat pe 22 Iunie 2009 15:50 |
||
Ioi! Am crezut ca te cheama Aleluia Ce sa poti, frate ?? sa te minti ? |
||
blanca Postat pe 22 Iunie 2009 15:54 |
||
Da` de ce numai barbatii sa aiba dreptul de a se satura de neveste...Problema poate fi pusa si invers, adik ce...femeile nu se pot satura de felul cum fac dragoste barbatii lor...? ...Asta-i buna...poate ei nu-s buni la pat si-atunci simt nevoia s-o fak si cu altele (eventual sa le confirme k nu-s buni) | ||
Eda Postat pe 22 Iunie 2009 18:01 |
||
Seara buna porumbite!Am tot citit si am analizat si am concluzionat ca fiecare face ce-l taie capul.Dar nu putem sa criticam modul de a alege al ficarei persoane ci doar sa ne exprimam parerea.Sa aveti o zi buna! | ||
florin_c76 Postat pe 22 Iunie 2009 20:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sex | 30 | De la: roxanitza12 2 Martie 2012 09:36 |
Dirty Talk | 46 | De la: black_rose 16 Martie 2013 16:10 |
e posibil sa fii insarcinata avind in continuare ciclu menstrual??? | 14 | De la: rachida 26 Februarie 2012 01:43 |
|
||
pastile de slabit | 14 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:45 |
Pe cine votam in 2009? | 90 | De la: cinezee 8 Noiembrie 2009 00:44 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară