Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Femeile au in sufletul lor f. multa iubire si speranta dar de la 14 ani le este pusa la incercare pentru ca orice PRIETEN,,,,,,,,,, va incerca sa se culce cu ea si daca ea nu cedeaza o face sa se simta inutila.Acum aceste timpuri traim cind baietii de fapt si fetele in gasti,vorbesc si se lauda cu ce au mai facut la capitolul cuceriri pentru ca acum majoritatea paintilor nu mai au timp sa se ocupe si sa vb, cu ei.La servici trebuie sa munceasca ca sclavii pentru 2 cel putin si cind ajung acasa sunt terminati si psihic si fizic.Este vina acestei societati bolnave din care au disparut valorile morale ,cinstea si respectul.Nu trebuie sa invinovatim parintii si nu pot a crede sa existe o mama care sa-i spuna fiului ei "TU ESTI BARBAT SI NU FACI NIMIC IN CASA"Asta era valabil pe vremea mamei mele cind femeile stateau acasa si numai barbatul muncea.Exceptii de la regula exista ca peste tot ce ne ramine noua femeilor nu este sa ne declaram invinse ci sa incercam sa ne schimbam destinul si pe cel de linga noi .Pentru ca da exista si femei si barbati inca care si-au pastrat sufletul frumos si curat.Va doresc si voua tuturor!!!!!!!
fengari
Postat pe 4 Octombrie 2010 17:20
Sa va fie de bine!
Cum mai stati cu rezistenta?
florin_c76
Postat pe 4 Octombrie 2010 18:33
De la: florin_c76, la data 2010-10-04 18:33:11Sa va fie de bine!

Inca rezistam!
m_ada
Postat pe 4 Octombrie 2010 19:20
De la: m_ada, la data 2010-10-04 19:20:40
De la: florin_c76, la data 2010-10-04 18:33:11Sa va fie de bine!

Inca rezistam!

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl9.glitter-graphics.net/pub/660/660759jzef7rhw6w.gif[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 4 Octombrie 2010 19:44
De la: garbo070745, la data 2010-10-02 07:29:00si-totusi,nici femeile nu pot mereu.

da. insa, ele macar au un atuu. se pot preface. nenea, sirecul, e in groapa cu eli cand nu mai e curent avantaj ,ele
si_totusi
Postat pe 4 Octombrie 2010 23:08
De la: fengari, la data 2010-10-04 17:20:53Femeile au in sufletul lor f. multa iubire si speranta dar de la 14 ani le este pusa la incercare pentru ca orice PRIETEN,,,,,,,,,, va incerca sa se culce cu ea si daca ea nu cedeaza o face sa se simta inutila.Acum aceste timpuri traim cind baietii de fapt si fetele in gasti,vorbesc si se lauda cu ce au mai facut la capitolul cuceriri pentru ca acum majoritatea paintilor nu mai au timp sa se ocupe si sa vb, cu ei.La servici trebuie sa munceasca ca sclavii pentru 2 cel putin si cind ajung acasa sunt terminati si psihic si fizic.Este vina acestei societati bolnave din care au disparut valorile morale ,cinstea si respectul.Nu trebuie sa invinovatim parintii si nu pot a crede sa existe o mama care sa-i spuna fiului ei "TU ESTI BARBAT SI NU FACI NIMIC IN CASA"Asta era valabil pe vremea mamei mele cind femeile stateau acasa si numai barbatul muncea.Exceptii de la regula exista ca peste tot ce ne ramine noua femeilor nu este sa ne declaram invinse ci sa incercam sa ne schimbam destinul si pe cel de linga noi .Pentru ca da exista si femei si barbati inca care si-au pastrat sufletul frumos si curat.Va doresc si voua tuturor!!!!!!!
Da stiu ca si mie mi s-a intamplat..Cu un dobitoc de barbat de la mine din clasa...Ca a pus ochii pe mine si de nu ma terorizat,,ca cica vroia o relatie...Dar pe mine nu ma interesa sa am nimic cu el,,pt ca creierul meu nu il accepta asa ca nu puteam merge mai departe...Era dragut,,dar era un prost si jumatate..Sau mai bine spus un egoist si jumatate....La inceput vorbea frumos despre DUMNEZEU....Dar daca Dumnezeu m-a ferit de un dobitoc ca el pt ca nu avea ganduri curate..A devenit ateist...suta la suta..Iti dai seama ce dobitoc...Si de nu i-a pus pe prieteniii luii tot la fel ca si el..sa ma terorizeze si sa nu mai vorbeasca nimeni cu mine...Pt ca el vroia sa se culce cu mine,,sa se insoare..Nu ma intereseaza ca oricum,nu ma interesa asa ceva cu el..Si de nu insista si imi facea ochi dulci,,ca sa pic in plasa lui de paianjen apoi sa nu mai pot scapa de el...Pt ca cate femei nu sau incurcat cu barbati rai,,,si nu ami pot scapa de ei..Multumesc la Dumnezeu ca m-a ferit de asa un specimen si sa ii dea mai multa minte si sa isi gaseasca o femeie pe masura....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Octombrie 2010 10:23
Da stiu ca si mie mi s-a intamplat..Cu un dobitoc de barbat de la mine din clasa...Ca a pus ochii pe mine si de nu ma terorizat,,ca cica vroia o relatie...Dar pe mine nu ma interesa sa am nimic cu el,,pt ca creierul meu nu il accepta asa ca nu puteam merge mai departe...Era dragut,,dar era un prost si jumatate..Sau mai bine spus un egoist si jumatate....La inceput vorbea frumos despre DUMNEZEU....Dar daca Dumnezeu m-a ferit de un dobitoc ca el pt ca nu avea ganduri curate..A devenit ateist...suta la suta..Iti dai seama ce dobitoc...Si de nu i-a pus pe prieteniii luii tot la fel ca si el..sa ma terorizeze si sa nu mai vorbeasca nimeni cu mine...Pt ca el vroia sa se culce cu mine,,sa se insoare..Nu ma intereseaza ca oricum,nu ma interesa asa ceva cu el..Si de nu insista si imi facea ochi dulci,,ca sa pic in plasa lui de paianjen apoi sa nu mai pot scapa de el...Pt ca cate femei nu sau incurcat cu barbati rai,,,si nu ami pot scapa de ei..Multumesc la Dumnezeu ca m-a ferit de asa un specimen si sa ii dea mai multa minte si sa isi gaseasca o femeie pe masura....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Octombrie 2010 10:26
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Octombrie 2010 17:36
michelle_
Postat pe 5 Octombrie 2010 17:38
De la: me_reloaded, la data 2010-10-05 17:38:32
nu ai ametit de cat te dai cu capul de pereti?
xenaprintesarazboinica
Postat pe 5 Octombrie 2010 17:42
Inca rezistati? Eu nu imi fac probleme!
florin_c76
Postat pe 5 Octombrie 2010 18:11
Vai "amaratii", ce sacrificiu! ... Pana la urma rezista, sau nu??
cat_13
Postat pe 5 Octombrie 2010 19:32
Amarat cel cu sufletul curat!
Vai de cei care au sufletul incarcat !
florin_c76
Postat pe 6 Octombrie 2010 13:04
uuuppsss...... ......eu cred ca daca si iubeste sotia rezista tentatiilor altor femei.....Dar....ei spun ca daca se duc la o alta femeie o fac numai pentru simplul fapt ca nu au tot ce si doresc acasa....asta pe plan sexual....Daca li se satisfac fanteziile si mai sunt si diversificate .....prost sa fie sa mai plece.... .....Partea proasta este ca nu au curajul sa "comunice" ce si doresc, poate sotia i accepta.....si uite asa gasesc ei motivul plauzibil (nu i face sa se simta vinovati pentru ceea ce fac) fara sa cunoasca si opinia EI - SOTIA ....

eeehhh....motivele s multe....important ar fi sa intelegem ca toti suntem la fel ...femei...barbati....toti gandim la fel, ceea ce ne diferentiaza sunt cateva principii dupa care ne orientam in viata.....iar chestia asta cu plecatul barbatului...sau al femeii....tine de principiu: rezist pentru ca iubesc si pt ca mi respect sotul sau sotia.....
madita
Postat pe 6 Octombrie 2010 14:23
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1280/1280471ktxifbn0ev.jpg[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 6 Octombrie 2010 18:13
Importanta intr-o relatie pe langa iubire si intelegere este comunicarea!
Cere si ti se va da!
florin_c76
Postat pe 7 Octombrie 2010 10:47
De la: florin_c76, la data 2010-10-06 13:04:09Amarat cel cu sufletul curat!
Vai de cei care au sufletul incarcat !
Asa este..Acei oameni cu inima curata sunt amarati din cauza rautatii oamenilor care peste tot ii inconjoara....Dumnezeu ii ajuta....Dar ei sunt nefericiti pt ca sunt inconjurati de rautate si minciuna...de oameni rai..Dar Dumnezeu este cu ei,,numai ca chiar insusi preotii au incurcat mintile la oamenii credinciosi....pt ca sa ii faca pe oameni sa sufere,,pt ca si preotii au diavoli in ei si nu au iubire de oameni,,adica ca nu sunt curati la inima...Dar oamenii rai sunt si mai chinuiti de davoliii din ei,,,si chinuie pe altii dar si ei sunt chinuiti....de altii
xenaprintesarazboinica
Postat pe 7 Octombrie 2010 11:14
irinooka... tu de cine esti chinuita?...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 7 Octombrie 2010 11:20
De la: eu_geminy, la data 2010-10-07 11:20:17irinooka... tu de cine esti chinuita?...:P
:))
Pai sunt chinuita de prostia care ma inconjoara..M-am saturat sa fiu in preajma oamenilor rai si nerecunoscatori...Mi-ar placea sa am familia mea...Un sot care gandeste la fel ca mine,,copiiii tot la fel ca mine..Si sa nu ma mai intereseze de restul lumiii....Ca singura intratata prostie este greu...Pt ca mai am momente de slabiciune si nu am pe nimeni care gandeste ca mine ca sa ma sprijine..Pt ca oamenii sunt rai,,si poate ca atata ii duce capul..nu au ei cum sa gandeasca ca mine si sa ma poata intelege,,daca ei nu se roaga si nu credinta
xenaprintesarazboinica
Postat pe 7 Octombrie 2010 11:29
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-10-05 17:42:19
De la: me_reloaded, la data 2010-10-05 17:38:32
nu ai ametit de cat te dai cu capul de pereti?

vuvuzela
Postat pe 7 Octombrie 2010 11:36
As fi vrut sa citesc si opiniile mai multor barbati de ce isi inseala nevasta ,ce ii determina sa faca lucrul asta ......plictiseala, dorinta de diversificare sau pur si simplu de ce nu si cu alta?????? Asa fiecare femeie ramine la parerea ei ca TOTI BARBATI INSEALA la fel si barbatii despre noi ca TOATE FEMEILE INSEALA.As fi vrut sa inteleg mai bine motivele de ce nu mai putem fi la fel de curati trupeste asa cum suntem de multe ori sufleteste ,de ce daca ai jurat pentru o viata adica" pina ce moartea ne va desparti ",intervine asa usor o EA un EL si totul se duce de ripa.??Si daca nu poti rezista o viata linga cineva la ce bun casatoria????Sper Florin sa mai putem vb peste 10 ani si mai sper sa mai ai aceasi gindire.Si pe lume nu sunt numai oameni rai ...trebuie sa stii in cine poti avea incredere si in cine nu .Am ales cu mare grija prietenele am avut si mai am doar 3 prietene si nu mi-au inselat increderea ..........de restul m-am ferit.Asta nu inseamna ca eu nu am gresit, ba da dar bine se spune ,un sut in spate,ineamna un pas inainte adica ................poti trage invataminte .Zile insorite ca mi s-a cam acrit de frig si ploaie!!!!!!!!!!!!!!!!!
fengari
Postat pe 7 Octombrie 2010 12:22
Eu nu sunt de parere ca toti(toate)inseala! Din milioanele de oameni casatoriti exista si din aceia care nu inseala!
florin_c76
Postat pe 7 Octombrie 2010 21:03
"in afara de mama si de sor'mea.."
roby_cado
Postat pe 8 Octombrie 2010 09:00
De la: roby_cado, la data 2010-10-08 09:00:27"in afara de mama si de sor'mea.."
Problema ca lipseste incredere intre oameni.Pt ca putini oameni sunt sinceri,,De asta oamenii se inseala intre ei,,pt ca nu au incredere unii in altii...Unii spun ca daca esti sincer esti prost,,dar asa vorbesc doar oamenii frustrati..A fii sincer nu inseamna ca esti prost....Dar poti fii sincer,dar sa fii selectiv,,,sa nu iti deschizi inima oricui..Si uite asa iti pastrezi calitatile morale si nu devii un om frustrat
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:52
Problema ca lipseste incredere intre oameni.Pt ca putini oameni sunt sinceri,,De asta oamenii se inseala intre ei,,pt ca nu au incredere unii in altii...Unii spun ca daca esti sincer esti prost,,dar asa vorbesc doar oamenii frustrati..A fii sincer nu inseamna ca esti prost....Dar poti fii sincer,dar sa fii selectiv,,,sa nu iti deschizi inima oricui..Si uite asa iti pastrezi calitatile morale si nu devii un om frustrat ....Nu trebuie sa fii naiv,,,pt ca iti poti pierde calitatile morale..Pt ca sunt oameni care sunt rai,,de asta este bine sa fii selectiv,ca sa nu devii ca ei,,ci mai bine sa ii tragi pe ei dupa tine,pt ca poate au fost prea slabi,prea prost informati de asta poate au si luato pe cai gresite
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Octombrie 2010 10:55
De la: florin_c76, la data 2010-10-07 10:47:50Importanta intr-o relatie pe langa iubire si intelegere este comunicarea!
Cere si ti se va da!

pai vezi ca stii...
madita
Postat pe 8 Octombrie 2010 12:06
De la: florin_c76, la data 2010-10-07 21:03:47Eu nu sunt de parere ca toti(toate)inseala! Din milioanele de oameni casatoriti exista si din aceia care nu inseala!

sunt de acord cu u
madita
Postat pe 8 Octombrie 2010 12:09
De la: roby_cado, la data 2010-10-08 09:00:27"in afara de mama si de sor'mea.."

Mi era o frica.......ca nu o zici pe asta.....
madita
Postat pe 8 Octombrie 2010 12:39
inca "rezista" toapicu' asta? ah, am inteles...e un loc unde si irina poate sa spuna ca rezista. la ce, nu stim...

florinel, pe mine m-ai convins ca rezisti...mai ramane sa te convingi pe tine
michelle_
Postat pe 8 Octombrie 2010 12:46
Eu sunt convins de 13 ani ca fac fata situatiei de lupta apriga impotriva ispitelor!
florin_c76
Postat pe 8 Octombrie 2010 15:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O scrisoare draguta pt barbati 8 De la: ameno 22 Iunie 2010 15:01
ce i-ai face persoanei de deasupra ta?? 783 De la: reyya 6 Noiembrie 2009 04:11
de ce nu...???? 35 De la: cely 11 Decembrie 2009 13:31
Anticonceptionale yaz 47 De la: estela 3 Mai 2010 03:47
confuza! 1 De la: bombonyk 21 August 2011 11:00
Setari Cookie-uri