Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

ai di mamuca meee!!

irinucooo... io, ca barbat, rezist! pana la prima ocheada mai interesanta, ca, deh, sunt si io om

da' tu, ca barbata, rezisti?

hai ca tre' sa fug la o intalnire (nu, irinuco, nu e d-aia cu ocheade, mai ezista si biznisuri), da' revin, nici o grija.

wifooo... nea pikniceee... tineti-mi locul cald, ca viu azi sa ma delectez cu fantasmagorii erotico-imbeciloido-sado-romantice (neah, ca am scremut-o pana mi-a scapat de tot!).
Thor
Postat pe 23 Iunie 2009 13:24
he...he...observ ca ai lecturat primele pagini ale topicului
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 13:26
Buna sa va fie inima !Sa aveti o zi ce vine mai buna ca cea care a trecut!
florin_c76
Postat pe 24 Iunie 2009 01:05
Eda tata, panseul tau vine dupa ani lungi si chinuitori de reflexii si meditatii cosmogonice, nu-i asa?
anakin
Postat pe 24 Iunie 2009 09:46
mai Florine! am citit mai tot de pe acilea, si am cetit si am cetit de numa, am si ras cu lacrimi de filozofeala lu` dom`soara irinuca, dar yo zic asa, ardeleneste, mai! niciodata sa nu zici hop pana nu ai sarit santu, ca vezi tu, s`ar putea sa vina o vreme....si sa te contrazici tu singur.
Cat despre alte pozitii si alte maigaieri, ma lasi?, tot alea sunt mai, de la inceput pana la sfarsit. Amu sa nu`mi spui, ca tu cunosti toate tehnicile si zici lasa ca pe asta o incerc mai incolo ca sa fie picanteria la anu, sau saptamana viitoare.....
So, never say never ( traducerea in episodul urmator, vorba unui nene de pe acilea, sorry de plagiat! am furat-o ca mi-a placut)
si inca ceva...bine ar fi, sa fi tu exceptia de la regula! Sa auzim de bine Florine, numa de bine!
angel_oldmit
Postat pe 24 Iunie 2009 11:57
De la: yavrum, la data 2009-06-22 15:31:31 In Ro.sa insel e un pic mai greu daca nu ma insel.in schim in strainatate e mult mult mai usor ,un mers in club costa de la 30 de e ,o data pe str de la 15 e si daca mai arati un pic bine (mai frumos ca dracu adica gasesti onine peste 20 de situri cu fete de la 18 ani in sus care isi ofera servicile gratis fara obligatii .

si de ce tii in secret site-urile alea? hai, soro, canta-le pa toate!

Thor
Postat pe 24 Iunie 2009 16:19
irinuco: vrusei sa-ti dau io un raspuns ieri, dar nu stiu ce se-ntampla cu topicul aista, ori cu creerashii mei, de nu-l mai nimerii si ma descarcai - pardon! descurcai - in alta parte...
dar cum se pare ca tu, irinuco, nu prea mai iesi la soare pe alte topicuri, iti mai spun o data aici:

un barbat (om) rezista sa faca sex (dragoste) doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie! DITO!

...cu o conditie: luna si sotia. sau, hai sa nu-i supar pe cei mai fideli, o sotie noua la 3-4 luni.
Thor
Postat pe 24 Iunie 2009 16:19
De la: Vidar, la data 2009-06-24 16:19:33
De la: yavrum, la data 2009-06-22 15:31:31 In Ro.sa insel e un pic mai greu daca nu ma insel.in schim in strainatate e mult mult mai usor ,un mers in club costa de la 30 de e ,o data pe str de la 15 e si daca mai arati un pic bine (mai frumos ca dracu adica gasesti onine peste 20 de situri cu fete de la 18 ani in sus care isi ofera servicile gratis fara obligatii .

si de ce tii in secret site-urile alea? hai, soro, canta-le pa toate!

si apoi sa fiu luata la fugarit de neveste geloase pe forum in alte case nu stiiu cum e ca la noi e un pic pe invers
yavrum
Postat pe 24 Iunie 2009 16:51
adica cum "pe invers"? nu tu esti aia geloasa?
Thor
Postat pe 24 Iunie 2009 17:01
De la: Vidar, la data 2009-06-24 17:01:12adica cum "pe invers"? nu tu esti aia geloasa?

ba da dar daca o face fara stirea mea ,dac stiiu nu ma deranjeaza asta pana la atins ,ca in rest cu privitu si vorbitu ramane .
yavrum
Postat pe 24 Iunie 2009 17:09
adica daca priveste fara stirea ta ii bai mare?

si te mai miri ca te cearta cand conduci masina!!!!
Thor
Postat pe 24 Iunie 2009 17:20
cam asa, am zis la noi e cam pe invers ex daca vede vre-o femeie frumoasa pe strada si se uita pe furis e belea mare ,daca mi-o arat si mie ii dau dreptate.
yavrum
Postat pe 24 Iunie 2009 17:23
De la: yavrum, la data 2009-06-24 17:23:27cam asa, am zis la noi e cam pe invers ex daca vede vre-o femeie frumoasa pe strada si se uita pe furis e belea mare ,daca mi-o arat si mie ii dau dreptate.

phiiii!!! si ziceai ca esti maritata?
Thor
Postat pe 24 Iunie 2009 17:34
vidare, sunt maritate si maritate pe lumea asta. vorba lu' cantecu'" maaaritaaataaa meeaaa. eu pot sa-ti cant si din picioare. nu am pretentzii de mesean. un strop de vin si-un coltz de paine... si-am sa colind nepamaaaanteeeaaan. drepul sa colind il cer. dalbe flori si leru-i ler, pentru ea doar pentru ea, maaaaritaaaataaaaa meeaaaa"
ei?
gianiblue
Postat pe 24 Iunie 2009 18:15
Niciodata sa nu o faci cu alta in afara de sotie.Asa trebuia sa sune o vorba spusa mai sus.Cat despre mine daca imi vad de treaba mea nu se leaga nici o tanti de mine adica n-o fi vreuna sa ma traga de mana in lastaris sa ne-o tragem la o pauza mica.Cu cta esti mai umblat cu atat ai sanse mai mari sa nu fii lasat in pace asta in cazul in care tu nu vrei ca barbat sa abordezi o alta femeie afara de sotie.Daca as ramane singurul pe lume inconjurat de toate femeile atunci mi-ar zice sotia sa merg si la altele.Deci pana acolo sed frumos pe fundul meu si imi vad de familia mea.Am destule preocupari ca nu mai am timp nici sa ma uit dupa alta.Deci femeilor sa fiti iubite de partenerii vostri mai mult decat va asteptati!
florin_c76
Postat pe 24 Iunie 2009 20:50
si daca se leaga o tani de tine ce faci atunci ?i-ai spune sotiei?
yavrum
Postat pe 25 Iunie 2009 15:30
florinele, imi dai voie sa nu cred nimic din ce spui?
adevarul e ca...tot nu cred, cu sau fara voia ta
pik_nik
Postat pe 25 Iunie 2009 15:33
Concluzie: daca este barbat umblat, deci mai open-mind, te trag femeile de maneca... in antiteza, cu cat esti mai fraier si neumblat, nu te trage nimeni nici macar de maneca, daramite de alte alea.
Iar florin ne spune ca el nu are timp sa se uite dupa alta intrucat are treaba. Morala? 1.Vulpea cand nu ajunge la strugurizice ca sunt acri, si 2.Lauda-ma gura ca sa-ti dau friptura!
blairwitch
Postat pe 25 Iunie 2009 15:50
fara aluzii la trasul de alte alea, rog frumos!!!
pik_nik
Postat pe 25 Iunie 2009 15:53
Mai frate,dar mult se mai vorbeste pe aici.Pai stati asa ca am ramas rau in urma fir-ar sa fie de treaba.Cine zicea ca-i prost si urat?Pai atunci eu is mama prostilor si a uratilor!Si ce daca,nu?Florinel,mai bine te faceai preot dar lasa...pana la urma este mai bine ca nu esti...Cred ca esti mai curat decat ei...Pik Nik...tu nu ai spus ca esti urat,dar esti...cel putin in poza care-o ai la avatar ,aici pe Garbo dar las ca mi-am dat eu seama ca nu esti asa rau cum vrei sa pari,corect?Si plus de asta cred ca esti o persoana foarte fidela atunci cand ai pentru cine...dar iti sta bine-n postura actuala...mai ales asa uratel
mec2
Postat pe 25 Iunie 2009 17:26
m-ai prins...
pik_nik
Postat pe 25 Iunie 2009 17:28
De la: yavrum, la data 2009-06-25 15:30:36si daca se leaga o tani de tine ce faci atunci ?i-ai spune sotiei?
Da si ca am refuzat-o politicos.Oricum nu se va lega nimeni de mine pe strada.
florin_c76
Postat pe 25 Iunie 2009 22:06
De la: blairwitch, la data 2009-06-25 15:50:14Concluzie: daca este barbat umblat, deci mai open-mind, te trag femeile de maneca... in antiteza, cu cat esti mai fraier si neumblat, nu te trage nimeni nici macar de maneca, daramite de alte alea.
Iar florin ne spune ca el nu are timp sa se uite dupa alta intrucat are treaba. Morala? 1.Vulpea cand nu ajunge la strugurizice ca sunt acri, si 2.Lauda-ma gura ca sa-ti dau friptura!
Spun ca in 12 ani de casatorie nu am avut ocazii si eu sunt "vinovat" pe de o parte ca nu am creat ocazii.Daca mai trec 10 ani si o sa va zic ca nu au fost ocazii o sa ma credeti?Voi credeti ca femeia care merge cu sacosa la piata sa vina repede sa se aluce de mancare ii mai arde de tavaleala?Sau cel care merge cu autobuzul la munca are chef de amor?Mai sunt si oameni care isi traiesc rutina zilnica si au pe cap problemele lor zilnice care nu le mai permit sa se duca la o partida cu alti parteneri.Sau nea ciobanul pe deal cu oile sale face amor cu fantomele?Suntem multi pe lumea asta si fiecare are felul sau de a fi.Toate cele bune va doresc!
florin_c76
Postat pe 25 Iunie 2009 22:15
bravo florine....si da....daca poti rezista tentatiei de a te invalatuci printre cearceafuri cateva ore...esti tare....
tutankhamon
Postat pe 25 Iunie 2009 22:21
De la: florin_c76, la data 2009-06-24 20:50:09Niciodata sa nu o faci cu alta in afara de sotie.Asa trebuia sa sune o vorba spusa mai sus.

sotia CUI, nea florine?

ehe heee... si zi asa, ai? cu cat esti mai umblat, cu atat se leaga mai multe de tine? pishicher mic, bag seama ca tu stai mai mult prin casa si mai iesi din cand in cand cu gunoiul...
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 13:36
oaliuuuu!!! gianinuco, floricica mea de colt ( ) abia acu' vazui ce-mi cantasi tu!

lasa ca o sa iti intorc ghiersurile cu prima ocazie.

PS: asta se pune ca m-am legat de tine, sau tu de mine?
florine, tu ce zici?
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 13:40
raspunsul e vanare de vant...
gianiblue
Postat pe 26 Iunie 2009 13:41
[quote name='florin_c76' date='2009-06-25 22:15:28'Sau nea ciobanul pe deal cu oile sale face amor cu fantomele?Suntem multi pe lumea asta si fiecare are felul sau de a fi.Toate cele bune va doresc![/quote]

bree, nea florine, ce grozavie spuseshi matale acilisha!

hi hi hi... de und' fantome, nea florine, cand e inconjurat de mioare? Ba parca uneori si la iedutza Matilda se mai uita cu jind...
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 13:43
mno! lasa, geanina mama, ca poate ma fac si io cioban...
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 13:47
Pik-ule spune drept : iar' ai halit din borcanul ala ??
Te prinde mai bine varianta troll .
blanca
Postat pe 26 Iunie 2009 13:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Virgin la 22 de ani 1 De la: garbo_500345 18 August 2019 18:07
Rezista o femeie fara sex un an 51 De la: drago 4 Ianuarie 2010 14:43
asa ceva!!! 5 De la: garbo_485388 16 Martie 2018 12:39
Pentru doamne care se respecta 72 De la: garbo265966 15 August 2012 09:00
De ce barbatii romani sunt casnici si nu le place munca? Pt ca isi trimit femeile la munca. 57 De la: quasaria 8 Februarie 2010 23:15
Setari Cookie-uri