Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

.....tu poti sa spui geminy....dar daca la mine merge netul greu..... .........ehe....pana mi se trimite raspunsul..... ...asa ca plizz ...intelegere...e criza si-mi trimit cu portia net astia
madita
Postat pe 26 Octombrie 2010 15:48
De la: me_reloaded, la data 2010-10-26 12:30:42cere drept de autor, man...
Daca nu si-a ,,patentat-o '' la OSIM, n-are nici o sansa sa scoata ceva de la Irinooca!
m_ada
Postat pe 26 Octombrie 2010 16:00
Ca sa lamuresc ceea ce am vrut sa exprim ieri:Femeia are grija de barbat in sensul ca ea il ajuta sa fie prezentabil.Nu ma refeream ca barbatul e moale si femeia il ocroteste.Daca un barbat casatorit umbla naspa imbracat sau nespalat sau nu tine cu familia lui e responsabilitatea femeii de langa el de a-l face atent!Asa ca Dumnezeu a dat femeia barbatului nu invers! Intrebati preotul si va convingeti!
florin_c76
Postat pe 26 Octombrie 2010 20:30
no thanks...nu intrebam preotul

marea majoritate, barbati si femei, avem creier, si ni-l mai si folosim

iar rolul femeii nu e sa aiba grija de un handicapat, incapabil sa-si schimbe chilotii si camasa
michelle_
Postat pe 26 Octombrie 2010 20:34
Aham ...eeeeee...de asta ne-am nascut noi pe pamant ...aham ..Spune-i D-zeului tau( nu si al MEU ) sa schimbe regulile(reguli facute doar de el) ca altfel femeie nu mai vede ...dar pt el nu cred ca ar fi o problema ca oricum si-o face mereu cu mana lui .....Dreptatea , dsigur :-))
reyya
Postat pe 26 Octombrie 2010 20:36
De la: madita, la data 2010-10-26 15:44:33
De la: eu_geminy, la data 2010-10-26 15:00:20si - sa nu uit sa adaug - desigur, mai conteaza si materialul de modelat...

ca nu-i totuna sa framanti caolin, sau sa te chinui cu un bolovan...:P

:))

aici e mult de discutat....dar ai dreptate..

madi... este enorm de mult de discutat pentru fiecare persoana in parte, cu perceptia ei. si fiindca fiecare individ e un unicat, inmultim cu populatia planetei, si putem estima cam cat ar fi de povestit pe tema asta.
da' mie mi-a fost lene, si am vrut sa rezum.:))
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 20:38
reyya...si tu, brutus?
michelle_
Postat pe 26 Octombrie 2010 20:38
De la: madita, la data 2010-10-26 15:48:43.....tu poti sa spui geminy....dar daca la mine merge netul greu..... .........ehe....pana mi se trimite raspunsul..... ...asa ca plizz ...intelegere...e criza si-mi trimit cu portia net astia

madita, aici e reala democratie... fiecare raspunde ce vrea, cand vrea, si numai daca vrea...:))
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 20:41
florinele, io chiar sunt credincios... da' nu vad ce rost are sa-l intreb pe betzivul si curvarul de popa, care dealtfel mi-e si prieten...:)))
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 20:43
serios Ge?? am o curiozitate..si el ii cumpara nevesti-sii ( de altfel ,,DOAMNA PREOTEASA") chiloti tanga cu banii scosi din cutia milei ?? :-))))
reyya
Postat pe 26 Octombrie 2010 20:46
Rezista Florin si sunt inca destule cupluri care poarta varigheta de argint ,marturia celor 25 de ani petrecuti impreuna . Viitorul insa este tot mai sumbru ......si nu ma refer la nenorocirile din jurul nostru la disponibilizari si la bataia de joc la care sunt supusi oamenii, dar incet ,incet dispare increderea ,dorinta de a fi bun cu cel de linga tine aflat in suferinta,dispare dragostea adevarata fiind inlocuita de planuri referitoare la cit de dotat financiar este viitoarea sau viitorul ales( el sau ea ).Si asta nu este vina voastra a celor tineri ci a acestor vremuri care va coplesesc cu griji si nu va ofera prea multe alternative.Iar aceste casnicii in mod sigur nu vor rezista nici timpului si nici greutatilor.Sunt alaturi de tine Florin si toti prietenii te sprijina si te sustin, SPER din toata inima .A inceput o noapte care se anunta grea si rece pentru ziua de miine ,dar cind stim ca o sa rasara iar soarele zimbim Va trece!!!!!!!!!!!!!!
fengari
Postat pe 26 Octombrie 2010 20:47
reyya... din moment ce fura si bea de stinge din cutia milei, a face un cadou frumos unei femei (sotie sau amanta:P) cu acei bani, e deja un pacat cu mult mai mic...:))))
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 20:59
Rahat! numa unul care nu mai are scula ramane fidel veci pururea amin!
si eventual daca si tanti si-o tricoteaza bob de orez si pune sigiliu sta ne fecundata si de altul...mahhh
ameno
Postat pe 26 Octombrie 2010 21:02
:)))))))))
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 21:04
De la: eu_geminy, la data 2010-10-26 12:55:23adica se deschisese si cabinet de stomato, aici?!:O
:))
desigur ..se cauta molarul de minte
phoenix
Postat pe 26 Octombrie 2010 22:37
de minte... cine minte???...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 22:38
florine ce noroc ai tu ...cabinet este ..democratie ..este ..merge treaba .nu ?? dex-ul la subtioara ...
phoenix
Postat pe 26 Octombrie 2010 22:45
De la: eu_geminy, la data 2010-10-26 22:38:41de minte... cine minte???...:P
cine poate ..
phoenix
Postat pe 26 Octombrie 2010 22:47
hai ca deja imi e ciuda
phoenix
Postat pe 26 Octombrie 2010 22:48
De la: florin_c76, la data 2010-10-26 20:30:01Ca sa lamuresc ceea ce am vrut sa exprim ieri:Femeia are grija de barbat in sensul ca ea il ajuta sa fie prezentabil.Nu ma refeream ca barbatul e moale si femeia il ocroteste.Daca un barbat casatorit umbla naspa imbracat sau nespalat sau nu tine cu familia lui e responsabilitatea femeii de langa el de a-l face atent!Asa ca Dumnezeu a dat femeia barbatului nu invers! Intrebati preotul si va convingeti!

ce povesti citesti?fumezi etno?
vuvuzela
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:00
hey, vuNvu, mi-a fost dor de tine!!!
bine c-ai venit, sa rezolvi odata cu debandada asta mare pe garbo. :))
:P
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:04
De la: florin_c76, la data 2010-10-26 20:30:01Ca sa lamuresc ceea ce am vrut sa exprim ieri:Femeia are grija de barbat in sensul ca ea il ajuta sa fie prezentabil.Nu ma refeream ca barbatul e moale si femeia il ocroteste.Daca un barbat casatorit umbla naspa imbracat sau nespalat sau nu tine cu familia lui e responsabilitatea femeii de langa el de a-l face atent!Asa ca Dumnezeu a dat femeia barbatului nu invers! Intrebati preotul si va convingeti!

....bre, florinache, sa-ntalegem ca tu umbli naspa pen ca nu ai fomeia langa tine?
daria_
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:05
Nu Daria... vrea sa spuna ca trebuie mereu o femeie sa stea in spatele barbatului .... si sa/l cicale ....
"Tu nu vezi cum te imbraci... cum te incalti.... etc....."
parca nu exista oglinzi si pentru barbati.
cricat
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:10
ete florinele ce patesti, cand sugerezi ca esti neingrijit... te sifoneaza Doamnele si mai abitir...:P
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 23:20
De la: me_reloaded, la data 2010-10-26 20:34:18no thanks...nu intrebam preotul

marea majoritate, barbati si femei, avem creier, si ni-l mai si folosim

iar rolul femeii nu e sa aiba grija de un handicapat, incapabil sa-si schimbe chilotii si camasa

de acord in totalitate cu tine
tusi_Oli
Postat pe 27 Octombrie 2010 09:40
Cu toate ca se afla in rai,
Adam se plimba pe alei preocupat si trist
Pentru ca nu stia ce-i lipseste.
Atunci Dumnezeu a confectionat-o pe Eva
Dintr-o coasta a lui Adam.

la asta te refereai Florine?????????
aha..........adica , Dumnezeu a creat-o pe Eva dupa ce a creat barbatul.................nu ma jnnebuni ce-i cu asta ???????????
Si primului om atat de mult i-a placut aceasta minune
Incat chiar in clipa aceea
Si-a pipait coasta imediat urmatoare,
Simtindu-si degetele frumos fulgerate
De niste sini tari si coapse dulci
Ca de contururi de note muzicale.
O noua Eva rasarise in fata lui.
acum ce mai zici ???????? ce a facut Adam ???
jeanette40
Postat pe 27 Octombrie 2010 10:01

asta e legea firii dragul meu.....toata lumea o stie..... chiar nu trebuie intrebat preotul...
madita
Postat pe 27 Octombrie 2010 10:10
lasati-l bre pe florin ca el este unicul din specia umana orice i-ati zice tot pe a lui o tine
si cum este unicul se parte ca este si pe cale de disparitie
stai maica in banca ta puneti centura de castitate si asteapta-ti soata sa se intoarca numai vezi sa nu ti se umfle oooo pana apare sotia
tusi_Oli
Postat pe 27 Octombrie 2010 10:18
"O noua Eva rasarise in fata lui.
acum ce mai zici ???????? ce a facut Adam ???" a dat cu dansa-ntransa
tusi_Oli
Postat pe 27 Octombrie 2010 10:20
De la: cricat, la data 2010-10-26 23:10:08Nu Daria... vrea sa spuna ca trebuie mereu o femeie sa stea in spatele barbatului .... si sa/l cicale ....
"Tu nu vezi cum te imbraci... cum te incalti.... etc....."
parca nu exista oglinzi si pentru barbati.

...poate s-o referit ca toti berbati e chiori si orbi.... nu dadeati ca pana amu e unele care zacea ca toti e porci si io nu stiu ce sa mai cred ca ma confuzeaza florinache...
daria_
Postat pe 27 Octombrie 2010 10:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relație la Valcea 1 De la: Alexandru_Florin_Stefanescu_1 1 Aprilie 2019 13:09
de ce credeti ca ar refuza un barbat o femeie?! 262 De la: Celleste 26 Octombrie 2009 19:06
Ce parere aveti de violenta limbajului verbal sau nonverbal ... 63 De la: garbo081405 8 Decembrie 2009 00:32
VREAO O FATA DIN NEAMT SAI FAC UN COPIL DAR FATA SA AIBE 16 SAU 18 ANI 24 De la: garbo015269 21 Septembrie 2009 19:54
oare sunt insarcinata? 45 De la: tusi_Oli 17 Februarie 2011 10:49
Setari Cookie-uri