Daca pozele mele de la profil cu familia sunt false atunci tu esti ipocrita(scuze ptr.limbaj)! Sper ca fuse o gluma a ta! |
||
florin_c76 Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:32 |
||
---|---|---|
mey florinel... ipocrit, poate vrei sa spui. ca nu stiu cum e sa port fustitza, da'poate incerc intr-o buna zi si senzatia asta...:P si nu, nu sunt ipocrit, eu stiu asta... dar tu nu stii, din cate vad, ca am glumit. daca vrei, iti fac un desen, ca sa pricepi...:P :))) PS: ma scuzi ca nu te-ai prins, da?... OK.:P |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:35 |
||
Bine ca am inteles gluma ta! Ma prinsei ca fu gluma! Dar oleaca ma ofticasi ca nu stiui daca tu zisei la gluma! Acum pricepui care fu intentia ta! Scuze! Si sa fii sanatos! |
||
|
||
florin_c76 Postat pe 3 Noiembrie 2010 16:03 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-01 13:25:41irinooka, dupa cum mustacesti, par sa-ti placa mai mult islamicii decat crestinii... bandita mica ce esti, te-am prins!:Pplace arabul la ea |
||
phoenix Postat pe 4 Noiembrie 2010 09:13 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-11-03 12:32:11Daca pozele mele de la profil cu familia sunt false atunci tu esti ipocrita(scuze ptr.limbaj)!flrine nu fi trist ..spune singur ,,ce-mi plac glumele mele ,, |
||
phoenix Postat pe 4 Noiembrie 2010 09:14 |
||
hai ca sunt aici sa te sustin . | ||
phoenix Postat pe 4 Noiembrie 2010 09:16 |
||
Multam de sustinere! Singur ce sa fac? Mai primesc suport moral! |
||
florin_c76 Postat pe 4 Noiembrie 2010 13:27 |
||
Unde umblati dragii mei colaboratori? Mai scrieti si voi ceva sa mai citesc si eu! |
||
florin_c76 Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:09 |
||
dincolo peste drum...e unul ce vrea sa arda niste dosuri | ||
ameno Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:11 |
||
Bine ca-mi spusei ca nu stiui ce fu pe aici! | ||
florin_c76 Postat pe 4 Noiembrie 2010 19:22 |
||
Ce bine e cand se inteleg oamenii pe forum! Vedeti ca se poate?! |
||
florin_c76 Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:46 |
||
Ce aveti de spus? | ||
florin_c76 Postat pe 5 Noiembrie 2010 23:24 |
||
Am vazut ca nu mai scrieti! Insa eu tot aici raman! Ma gasiti aici! |
||
florin_c76 Postat pe 6 Noiembrie 2010 14:44 |
||
nu cred ca am postat la topicul asta niciodata pentru ca mie intrebarea asta imi suna ceva in genul : exista viata dupa moarte? | ||
adeline Postat pe 6 Noiembrie 2010 15:33 |
||
Adelina nume frumos! Exista viata dupa moarte! In 2variante:cea crestina aceea ca este viata vesnica Sicea astrala cum ca sufletul se reancarneaza in alt trup si traieste mai departe! Ce zici de asta? Mai bnine cauta-ma la messul meu de la profil si mai stam de vorba! |
||
florin_c76 Postat pe 6 Noiembrie 2010 23:57 |
||
De la: adeline, la data 2010-11-06 15:33:19nu cred ca am postat la topicul asta niciodata pentru ca mie intrebarea asta imi suna ceva in genul : exista viata dupa moarte?Pai si eu m-am intrebat,,daca exista iad si rai....Eu cred ca da...Acolo sunt locurile unde se retrag sufletele dupa moarte si duhurile rele sau bune...Si eu m-am intrebat,,,de unde sunt atatea sufletele care nasc mor....Iar se nasc,iar mor....Sunt miliarde...Nu pot intelege chiar tot....Dar eu cred ca raiul poate fii si pe pamant daca oamenii ar respecta poruncile..Si ar exista pace si armonie intre oameni..Dar sarasaila,,face multe lucruri rele apoi da vina pe Dumnezeu,,,ca sa il faca pe om sa se indeparteze de rugaciune si credinta in Dumnezeu....Pt ca in una dintre porunci...Scrie.Sa nu iei numele lui Dumnezeu in desert...Dar oamenii asta fac....Pt ca diavolul ii face sa creada,ca Dumnezeu este cel rau si razbunator......Dar toate lucrurile rele vin de la diavol,,,la oamenii care sunt departe de Dumnezeu si nu accepta ajutorul lui Dumnezeu....Pt ca considera ca Dumnezeu vrea ca omul crestin sa sufere..Ceeea ce este foarte gresit..Pt ca Domnul vrea ca oamenii sa traiasca in pace si armonie de asta ne-a dat si cele 10 porunci,,care sunt doar pt ca ne iubeste si vrea sa traim in pace si iubire si in incredere unii in altii |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 7 Noiembrie 2010 10:46 |
||
Eu una cred ca si in rai sunt ispite...Ca doar in rai a fost ispitit Adam...Din rai au cazut ingeriii care au vrut sa fie ca Dumnezeu...De asta eu cred ca raiul poate fii si pe pamant nu doar in cer....Dar asta depinde de oameni,,,Oamenii traiesc departe de Dumnezeu pt ca considera ca Dumnezeu,vrea ca ei sa sufere,apoi doar in rai va fii pace...Ceea ce este o incurcala a mintii a lui sarasaila ca sa ii indeparteze pe oameni de rugaciune si nadejde,,ca sa poata face el ce vrea cu oamenii.Pt ca atunci ca omul intra in Relatie cu Dumnezeu,,ala rau isi pierde puterile pt ca el este doar o creatura ....si vrea ca oameniii sa sufere si sa se urasca ,sa se minta intre ei,,sa se omoare unii pe altii | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 7 Noiembrie 2010 10:51 |
||
Mai Irina! Unde fusesi ca nu te vazui oleaca de vreme! Avui ceva treaba? Sau cautasi ceva barbat strain dupa gusturile tale! |
||
florin_c76 Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:09 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-11-07 17:09:22Mai Irina!Pai toti barbatii sunt rai..Nu exista barbat dupa gusturile mele..Toti sunt rai si egoisti...Pt ce imi trebuie barbat ca sa am ce curata dupa el,,si sa fac de mancare toata ziua..Mai bine doar toata ziua si fac ce vreau eu...Barbati sunt,,dar sunt rai,,parca sunt trasi la xerox sunt la fel cu aceeasi gandire...Sau poate nu sunt de acord cu ce fac altii dar si ei fac tot la fel....Sunt prea slabi ca sa se impuna si se integreaza |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 7 Noiembrie 2010 17:57 |
||
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-07 17:57:49Scuze am vrut sa zic ca mai bine sa dorm toata ziua,,nu sa curat dupa un barbat si sa fac de mancare....Pt ca nu se merita.....viata este prea frumoasa ca sa imi iau vreun stress de barbat pe cap.....Sa ajung la casa de nebuni..Pt ca asta vor barbatiii,,,sunt rai,,si diabolici...si leau inrait si pe femei....eu nu vreau sa ajung la fel ca alte femei,,,rea si diabolica,,pt ca le-au inrait barbatiiiDe la: florin_c76, la data 2010-11-07 17:09:22Mai Irina!Pai toti barbatii sunt rai..Nu exista barbat dupa gusturile mele..Toti sunt rai si egoisti...Pt ce imi trebuie barbat ca sa am ce curata dupa el,,si sa fac de mancare toata ziua..Mai bine dorm toata ziua si fac ce vreau eu...Barbati sunt,,dar sunt rai,,parca sunt trasi la xerox sunt la fel cu aceeasi gandire...Sau poate nu sunt de acord cu ce fac altii dar si ei fac tot la fel....Sunt prea slabi ca sa se impuna si se integreaza |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:03 |
||
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-07 18:03:22De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-07 17:57:49Scuze am vrut sa zic ca mai bine sa dorm toata ziua,,nu sa curat dupa un barbat si sa fac de mancare....Pt ca nu se merita.....viata este prea frumoasa ca sa imi iau vreun stress de barbat pe cap.....Sa ajung la casa de nebuni..Pt ca asta vor barbatiii,,,sunt rai,,si diabolici...si leau inrait si pe femei....eu nu vreau sa ajung la fel ca alte femei,,,rea si diabolica,,pt ca le-au inrait barbatiiiDe la: florin_c76, la data 2010-11-07 17:09:22Mai Irina!Pai toti barbatii sunt rai..Nu exista barbat dupa gusturile mele..Toti sunt rai si egoisti...Pt ce imi trebuie barbat ca sa am ce curata dupa el,,si sa fac de mancare toata ziua..Mai bine dorm toata ziua si fac ce vreau eu...Barbati sunt,,dar sunt rai,,parca sunt trasi la xerox sunt la fel cu aceeasi gandire...Sau poate nu sunt de acord cu ce fac altii dar si ei fac tot la fel....Sunt prea slabi ca sa se impuna si se integreaza Aici cam ai dreptate.Barbatul,uneori,poate sa inraiasca o femeie,oricat de buna si de intelegatoare ar fi ea...da cu bata-n balta cand tie lumea mai draga... |
||
zuzica_2000 Postat pe 9 Noiembrie 2010 00:08 |
||
Mai bine sa o iubeasca decat sa o supere! | ||
florin_c76 Postat pe 9 Noiembrie 2010 01:06 |
||
Florine... mai rezisti??? hai ca punem mana de la mana ... toti garborii ..... si iti facem o statuie...... |
||
cricat Postat pe 9 Noiembrie 2010 01:25 |
||
Bine vageam, bre grigad, ga buneam du mana, agolo, ga ji vlorin azda ajdebdam. | ||
achmed Postat pe 9 Noiembrie 2010 14:49 |
||
As prefera in loc de statuie sa vine sotia mea acasa! | ||
florin_c76 Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:27 |
||
Pai cum florinele? Se pare ca tocmai ea nu a rezistat, ha? | ||
Thor_again Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:31 |
||
Ei nu zau, mai Achmed, si semnele de punctuatie tot in araba le pui? si imi schimbi sensul vorbelor. |
||
cricat Postat pe 9 Noiembrie 2010 19:22 |
||
De la: cricat, la data 2010-11-09 01:25:45Florine... mai rezisti??? intelesesem ca toti gaborii. cu ghilimele. he he he...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:33 |
||
De la: cricat, la data 2010-11-09 01:25:45Florine... mai rezisti??? ...si cum propui sa-i face-ti statuie lui Florin?! il ingropati pana la genunchi si turnati beton pe restul?! |
||
zuzica_2000 Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:35 |
||
Imi face statuie dupa mulaj! Cat despre sotie rezista si ea bine ca e sotie de fidel! |
||
florin_c76 Postat pe 10 Noiembrie 2010 00:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
FEMEILE MAI DOTATE CA BARBATII | 2 | De la: SUAREZ 19 Februarie 2012 09:39 |
cum o satisfaci daca ai penisul mic? | 1234 | De la: allexanndrra 8 Februarie 2016 22:23 |
Cum ne putem ajuta reciproc in timp de criza?!! | 1 | De la: nicole58 11 Martie 2010 02:06 |
|
||
barbatul gemeni | 4 | De la: pretty_varza 27 Ianuarie 2010 17:52 |
sex cu alta fata,el priveste | 31 | De la: Alex4andra 30 Iulie 2018 15:29 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri