Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

cri...
cred ca azi fac sport

adica asea......sar peste mese
koala
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:25
ce-i, fetelor?
vreau sa ma reprofilez
probleme?
zambila
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:25
da, mey casper... cine stie la a cata reincarnare o fi irinooka... are si ea de ispasit o karma...;)
:))
eu_geminy
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:26
ei ... nu ... casper.... ne ajunge una.....
cricat
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:26
da... Ge... si tot nu scapa de numele ei initial.... daca sunt unii care nu se dau plecati de pe aici de ani multi

Asa koala..... in niciun caz sa nu mananci ce ofera Thor.... "sarpe" .... ca nu vrem sa te pierdem.
cricat
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:29
tie iti place viata, Zambilut...... nu cred ca te duci tu la manastire cu Irinuca de mana .... poate doar sa o duci acolo...
cricat
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:32
neatza, cri...
corect... altii au dreptul sa stea sa frece "buha" aici... ea de ce n-ar avea acest drept?:P
eu_geminy
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:33
De la: cricat, la data 2010-11-10 11:29:44da... Ge... si tot nu scapa de numele ei initial.... daca sunt unii care nu se dau plecati de pe aici de ani multi

Asa koala..... in niciun caz sa nu mananci ce ofera Thor.... "sarpe" .... ca nu vrem sa te pierdem.

da, chiar am observat, majoritatea prietenilor mei si-au schimbat nick-ul, eu sincer nu inteleg, tot fantoma-s si de Hallowen
casperphantom
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:35
De la: cricat, la data 2010-11-10 11:32:02tie iti place viata, Zambilut...... nu cred ca te duci tu la manastire cu Irinuca de mana .... poate doar sa o duci acolo...

pot sa completez?...pot?pot? ca asa ma manca sub limba (na bine...voi nu intelegeti altceva )

sa fie sigura ca nu greseste drumul?
koala
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:36

da' cine are probleme cu irinuca? ha?
mie chiar imi place despre ea, si vb serios!
uneori e asa plictiseala pe aici, incat prefer s-o citesc pe ea, macar imi face ziua!

si apoi, daca am zis ca ma reprofilez, cu siguranta nu m-am gandit sa ma calugaresc!
zambila
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:36
Gemy, problemele karmice trebuie infruntate si rezolvate, nu ascunse sub pres, ca nu treci mai departe pana nu rezolvi, ca la scoala, stii treci examenul, nu, mai vii
casperphantom
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:37

asa este Ge.... nu ar mai avea farmec garbo fara irina... asa este.... recunosc
cricat
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:37
De la: cricat, la data 2010-11-10 11:37:45
asa este Ge.... nu ar mai avea farmec garbo fara irina... asa este.... recunosc

m-ati bagat in ceata, cine-i Irina ????
casperphantom
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:39
fantoma...daca rasfoiesti putin forumul ai sa observi ca irinuca e reflectia lui LUpty ....acelesi idei, aceeasiexprimare...aceeasi....
parerea mea....sunt OM ...decisupus greselilor
hai v-am pupat si o zi buna!
koala
Postat pe 10 Noiembrie 2010 11:47
casper, irinooka e xena_mardeiasha_buclucashE...:)))
eu_geminy
Postat pe 10 Noiembrie 2010 12:00
De la: eu_geminy, la data 2010-11-10 12:00:23casper, irinooka e xena_mardeiasha_buclucashE...:)))

aha, nu stiu cine era irinuca, ca am lipsit mult, si nici nu ma intorc pe forum sa-i citesc postarile, cine schimba nick-ul ar trebui sa stie ca nu schimba si naravul
casperphantom
Postat pe 10 Noiembrie 2010 12:07
bun, dar adesea oamenii isi schimba nick-ul deoarece nu le place cel anterior, sau pur si simplu deoarece si-au sters un cont si au revenit.
ceea ce spui e valabil pentru cineva care incearca sa pacaleasca. si e valabil inclusiv pentru "clone", deoarece nici o disimulare nu poate fi perfecta, oricat s-ar stradui. iar "amprenta" individului care recurge la ele apare oricum, mai devreme sau mai tarziu. asta pe langa celelalte mijloace de a o depista.
eu_geminy
Postat pe 10 Noiembrie 2010 13:15
De la: casperphantom, la data 2010-11-10 11:21:33
De la: cricat, la data 2010-11-10 11:17:16casper.... scrie si pe topicul de mancare.... ca a dat Thor o reteta cu sarpe.... cred ca a omorat jumate de utilizatori.

genocidul se pedepseste cu multe reincarnari de-am pasta, si nu-s sigur ca in toate voi fi barbat, poate ajung si eu Lupti, o inrainta, ca undeva in trecutul meu zbuciumat, cineva si-a batut joc de sentimentele mele,
Pai da,,am suferit si eu de pe urma oamenilor rai..Dar eu nu am ajuns o frustrata asa ca altii plini de ura si rautate......Eu doar ma apar si ii pun in banca lor pe obraznici....Ca bag in seama pe toti oamenii rautaciosi,este ca sunt o fata modesta.....Dar oameniii sunt rai,,,vor sa imi faca creieriii varza,,ca cica asa imi antreneaza mintea.....Pai daca vrei sa stimulezi mintea cuiva ii dai sfaturi pozititive ca sa se ghideze dupa ele...Nu sa il enervezi pe om si sa ii faci creieriii varza ca cica asa ii antrenezi mintea....Asa il inebunesti pe om de cap si ii obosesti mintea..Si astea sunt lucruri care vin de la sarsala...Care lucreaza prin oamenii nepocaiti....si care hulesc pe Dumnezeu si nu respecta poruncile Lui
xenaprintesarazboinica
Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:34
De la: cricat, la data 2010-11-10 11:32:02tie iti place viata, Zambilut...... nu cred ca te duci tu la manastire cu Irinuca de mana .... poate doar sa o duci acolo...
Nu am de gand sa ma calugaresc...Ci doar sa imi traiesc viata asa cum imi place mie....Imi place sa am calitatile pe care orice om normal ar trebui sa le aiba.....Si sa nu ma casatoresc,,,pt ca barbatii sunt rai si egoisti....Mie imi place sa duc o viata linistita si fara sa ma bata nimeni la cap....Daca iti iei un nebun de barbat cu draci in el,,pai o sa te inebuneasca de cap....Apoi mie imi place sa fiu solitara si sa fac ce vreau eu si sa nu dau socoteala nimanui pt ca nimeni nu merita,doar Dumnezeu
xenaprintesarazboinica
Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:40
De la: florin_c76, la data 2010-11-10 00:28:33Imi face statuie dupa mulaj!
Cat despre sotie rezista si ea bine ca e sotie de fidel! [/quot
ABSOLUT!!! ASA SI TREBE' SA FIE!!! BRAVO VOUA!!!
zuzica_2000
Postat pe 10 Noiembrie 2010 22:57
Apoi m-am mai gandit eu..Daca oi fii sa ma casatoresc..O sa ma casatoresc cu un barbat care a muncit la viata lui....Si care este in stare sa intretina o familie....Eu sa stau acasa si sa imi educ copiii ca sa nu iasa niste monstri din ei....SI BARBATUL SA MUNCEASCA...Pt ca daca iti iei un prapadit care nu a muncit la viata lui..a umblat din floare in floare,si-a trait viata...Apoi daca te mariti cu un asemenea specimen,,,,trebuie sa si muncesti ca femeie si nu o sa ai timp sa iti educi copiii....Un barbat responsabil se gandeste,,ca are o familie de intretinut si femeia sa aiba timp sa se ocupe de educatia lor si sa nu ii lase de capul lor.....Si sa ii educe in asa fel ca copiii sa aiba o personalitate a lor proprie..ca sa nu fie manipulati si condusi de alti oameni..Pt ca un om trebuie sa invete sa se conduca singur...Pt ca daca nu are o personalitate a lui,,,este condus de altii care profita de el.pT CA oamenii nu sunt drepti
xenaprintesarazboinica
Postat pe 11 Noiembrie 2010 10:26
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-11 10:26:50..Daca oi fii sa ma casatoresc..

Daca..
anakin
Postat pe 11 Noiembrie 2010 10:31
Eu sunt de principiul ca barbatul trebuie sa munceasca,pt ca el este mai practic ca femeia si sa intretina familia....Si femeia sa se ocupe de copiii si sa barbat.,,sa se ocupe de educatia copiilor,,,ca sa aiba o persoanalitate a lor sa aiba principiile crestine,,ca sa nu sufere in viata.Dar femeia sa aiba demnitate sa nu illase pe barbat ca sa o joace cum vrea el....Sa il invete pe un barbat un egoist
xenaprintesarazboinica
Postat pe 11 Noiembrie 2010 10:32
De la: anakin, la data 2010-11-11 10:31:31
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-11 10:26:50..Daca oi fii sa ma casatoresc..

Daca..
Pai daca nu ma casatoresc..O sa fie si mai bine,,ca si asa pot sa imi transmit cunostintele crestine si sa ii educ pe oameni,care nu au fost educati de parinti....Apoi pot sa dorm pana la 12,,cat vreau eu....sau sa fac curat si sa gatesc cand am chef...imi este indiferent daca ma casatoresc sau nu.Oricum eu ma descurc si fara barbat,,chiar poate mai bine
xenaprintesarazboinica
Postat pe 11 Noiembrie 2010 10:40
Bre, Achmed nu bream azda Ihrinuga za beneam la harem ahrab, ga ne zberie ji bedrolul.
achmed
Postat pe 11 Noiembrie 2010 15:53
Irina cine se casatoreste cu tine ca eu ma pun nas!
Sa am asa o fina ca tine e bine!
florin_c76
Postat pe 11 Noiembrie 2010 18:59
florinache, eu am mai zis ca te arati foarte atras de diva irinooka...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 11 Noiembrie 2010 19:04
Eu sa fiu nasul lui Irina ca ei ii plac barbatii fideli ca mine!
florin_c76
Postat pe 11 Noiembrie 2010 22:33
De la: florin_c76, la data 2010-11-11 22:33:34Eu sa fiu nasul lui Irina ca ei ii plac barbatii fideli ca mine!
e alegerea ta
floare_cu_colti
Postat pe 11 Noiembrie 2010 22:35
De la: floare_cu_colti, la data 2010-11-11 22:35:44
De la: florin_c76, la data 2010-11-11 22:33:34Eu sa fiu nasul lui Irina ca ei ii plac barbatii fideli ca mine!
e alegerea ta
pai eu nu am nimic cu barbatii fideli si cinstiti..pe acestia ii respect.......Eu am ce am cu baietii rai si smecheri....imi vine sa le dau o bataie buna de sa le sara toti fulgii
xenaprintesarazboinica
Postat pe 12 Noiembrie 2010 10:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce vrea ? 64 De la: tutankhamon 7 Februarie 2010 16:30
cosmetice calitate best price 36 De la: garbo036965 7 Decembrie 2009 21:52
Un barbat rezista toata viata 12 De la: Dor_marunt 5 Aprilie 2010 07:28
FEMEILE MAI DOTATE CA BARBATII 2 De la: SUAREZ 19 Februarie 2012 09:39
Pentru gasca de "jalnici" 24 De la: ladyDY 15 Februarie 2010 09:40
Setari Cookie-uri