Eu sunt fidel si cinstit si de aia ma respecta Irina! | ||
florin_c76 Postat pe 12 Noiembrie 2010 13:53 |
||
---|---|---|
si mutu' stie asta, mey florinica?!...:D :))) PS: mutu' - nu fotbalistul...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2010 13:55 |
||
Oi fi stiind tu, mai Ge! Cel a toate cunoscator! |
||
|
||
picaturaderoua Postat pe 12 Noiembrie 2010 14:24 |
||
Multam de aparare! Sa fiti iubiti si sa va fie cat mai bine! |
||
florin_c76 Postat pe 12 Noiembrie 2010 19:43 |
||
si tie, mey florinache... si bafta (si) cu irinooka...:)) (z'dai seama ca ne roade invidia...:P) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2010 19:46 |
||
Pai degeaba se roaga,,Musulmanii daca nu respecta poruncile,,,ca de asta cred ca are diavolul ura pe ei,,,si ei fac lucruri pe care cred ca vin de la Dumnezeu...Pt ca un om sa gandeasca curat,,trebuie sa traiasca curat....Pt ca daca un om nu traieste curat si se roaga,,,atuncia parca loveste mai cu ura in ei...Uitate la pocaitii,,la sectanti,,ca aia sunt mai rau ca toti,,,,ca ei slavesc numele lui Dumnezeu....Dar ei nu sunt protejati,,,pt ca ei traiesc in mizerie sufleteasca....Si Dumnezeu nu se apropie de mizerie...Doar sarsaila are control asupra pacatosilor.....Pt ca daca nu respecti cele 10 porunci esti un copil al diavolului..De ce? Pt ca daca minti,,sau faci rau cuiva..Participi la distrugerea caracterului lui.....Si pt ca un om sa gandeasca drept are nevoie de duhul sfant...Si pt ca un om sa primeasca pe duhul sfant si sa aiba o gandire curata si dreapta..Acel om trebuie sa duca o viata curata sufleteste si trupeste....Si prin rugaciune,,,poti tine legatura cu Dumnezeu....Atunci cand omul primeste prin duhul sfant rugaciune neancetata,,,ceea ce o sa vina din instinct pt ca duhul sfant te indruma..Pt ca oamenii sunt condusi de energii,pozitive,,sau negative care vine de la diavol...si energiile pozitive care vin de la Dumnezeu |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 12 Noiembrie 2010 23:10 |
||
Pai degeaba se roaga,,Musulmanii daca nu respecta poruncile,,,ca de asta cred ca are diavolul ura pe ei,,,si ei fac lucruri pe care cred ca vin de la Dumnezeu...Pt ca un om sa gandeasca curat,,trebuie sa traiasca curat....Pt ca daca un om nu traieste curat si se roaga,,,atuncia parca loveste mai cu ura in ei...Uitate la pocaitii,,la sectanti,,ca aia sunt mai rau ca toti,,,,ca ei slavesc numele lui Dumnezeu....Dar ei nu sunt protejati,,,pt ca ei traiesc in mizerie sufleteasca....Si Dumnezeu nu se apropie de mizerie...Doar sarsaila are control asupra pacatosilor.....Pt ca daca nu respecti cele 10 porunci esti un copil al diavolului..De ce? Pt ca daca minti,,sau faci rau cuiva..Participi la distrugerea caracterului lui.....Si pt ca un om sa gandeasca drept are nevoie de duhul sfant...Si pt ca un om sa primeasca pe duhul sfant si sa aiba o gandire curata si dreapta..Acel om trebuie sa duca o viata curata sufleteste si trupeste....Si prin rugaciune,,,poti tine legatura cu Dumnezeu....Atunci cand omul primeste prin duhul sfant rugaciune neancetata,,,ceea ce o sa vina din instinct pt ca duhul sfant te indruma..Pt ca oamenii sunt condusi de energii,pozitive,,sau negative care vine de la diavol...si energiile pozitive care vin de la Dumnezeu |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 12 Noiembrie 2010 23:14 |
||
irinooka, si cand ii faci pe barbati (albie de) porci, maimutze etc... intra la cele 10 porunci?...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2010 23:17 |
||
Irina da ce ai cu musulmanii?daca te nasteai prin India poate te rugai la vaca | ||
persidadamian Postat pe 12 Noiembrie 2010 23:45 |
||
Irinuca,poop o fata frumoasa.ce faci scumpo, genocid masculin?lasa-i iubire ca avem nevoie si de barbati. | ||
vuvuzela Postat pe 12 Noiembrie 2010 23:45 |
||
vuvu, cu m�n�rii din astea-mi umbli, deci... "te dai" cu irinooka asta de ma face ca la Nufaru', aproape zilnic... sa ma bata soarele, daca te mai ioMbesc...:PPP :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2010 23:50 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-12 23:50:44vuvu, cu m�n�rii din astea-mi umbli, deci... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- he he he |
||
vuvuzela Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:14 |
||
buna! raspunsul meu la intrebarea in cauza este: NU un barbat dupa casatorie nu poate rezista sa nu isi insele partenera,sotia. chiar daca nu o face cu corpul adica fizic, atunci cu gandul cu imaginatia tot o face. cred ca toti barbatii normali se mai si masturbeaza din cand in cand, si nu prea cred eu ca se gandesc...mereu la neveste!!! si acest act se poate numi un fel de inselatorie, nu?! |
||
aly_fab Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:15 |
||
De la: persidadamian, la data 2010-11-12 23:45:34Irina da ce ai cu musulmanii?daca te nasteai prin India poate te rugai la vaca TU TE ROGI LA VACA SA ITI DEA LAPTE SA CRESTI MARE? |
||
KNIGHT_31 Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:20 |
||
e bine ca numa' barbatii fac asta! si apoi, daca-i asa, la ce sa te mai casatoresti? |
||
zambila Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:21 |
||
31 ai chef de glume? |
||
persidadamian Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:24 |
||
eu pana la urma cred ca la intrebarea asta ar trebui sa raspunda barbatii... ca daca o fumeie raspunde, raspunde numai in numele celui/celor pe care ii cunoaste (nici pe acela/aceia prea sigur:P) nu stiu cine ar vrea sa dea de inteles ca a cunoscut mii/milioane de barbati, ca sa stie ce fac, ori ce-i in mintea lor. parerea mea. care este.:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:25 |
||
Si raspunsul tau care ar fii Geminy? | ||
persidadamian Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:28 |
||
persi...:) raspunsul meu ar fi neesential, pentru vreo 3 miliarde si jumatate de barbati. n-am cum sa-i reprezint...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:29 |
||
eu, oamenii se aseamana mai mult decat ne imaginam evident, exista si exceptii nu dadea! |
||
zambila Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:31 |
||
zambi, poate iti place sa rezumi, sa generalizezi... e parerea ta. eu nu pot face asta... mai ales daca vorbesc despre femei, de exemplu. o spun raspicat: nicio femeie nu seamana cu alta. sa nu ma intrebi de ce...;) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:33 |
||
De la: persidadamian, la data 2010-11-13 00:24:5831 ai chef de glume? Bula o placea de multa vreme pe o tipa de la el de la servciu, dar timid cum era, nu prea indraznea sa o invite in oras. In cele din urma, Bula isi ia inima in dinti si merge la ea: -Domnisoara, pot sa va invit la o cafea? -Puteti domnule, insa am sa va rog sa nu fumati in pat ! |
||
KNIGHT_31 Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:34 |
||
31 asta o stiam tu ce crezi de intrebarea topicului? |
||
persidadamian Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:39 |
||
si ceea ce spui tu poate fi considerata o generalizare, in celalalt sens poti spune asta prin prisma experientei tale! eu vorbeam despre oameni in general, nu am particularizat, si mai cred ca ai inteles ce-am vrut sa spun |
||
zambila Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:43 |
||
nu Geminy dar, daca fiecare am gandii ca raspunsul nostru este lipsit de importanta si am evita sa raspundem, atunci nu ar mai avea loc un dialog. Va spuneti fiecare parerea si uite asa, afla Florin procentaju de barbati fideli. Nu-ti cere nimeni sa reprezinti barbatii, dar o opinie ti-o poti exprima | ||
persidadamian Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:46 |
||
nu, zambi, n-am inteles... poate-s eu mai greu de cap. eu nu m-as putea pronunta in legatura cu barbatii, daramite sa vorbesc despre femei... atata stiu, ca niciuna nu seamana cu alta. da, e un soi de "generalizare", in sensul ca, afirmand asta, ma refer la oricare doua femei, pe care ar trebui sa le compar... in fine...:) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:48 |
||
vorba lu' thor, azi is in contratimp! so, ii cazul sa ma bag la somn |
||
zambila Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:49 |
||
persi, eu prefer sa las lumea sa creada ce doreste despre mine... cred ca sunt suficient de rezonabil...:) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:50 |
||
persidadamian Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:53 |
||
ar fii trebuit sa sune mai mult a gluma dar nu mi-a iesit. | ||
persidadamian Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce credeti ca ar refuza un barbat o femeie?! | 262 | De la: Celleste 26 Octombrie 2009 19:06 |
cum se vindeca rana pe col? | 87 | De la: RamonaPopescu 28 Iulie 2020 12:49 |
Prezervativ rupt | 34 | De la: florin_c76 11 Mai 2010 15:34 |
|
||
se poate sa fi ramas?? | 2 | De la: garbo180411 18 Ianuarie 2012 01:59 |
O iubeste sau e doar obisnuiinta !? ... | 49 | De la: elodia 4 August 2010 10:53 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri