Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

mey persi,
daca as da raspunsul care va place, respectiv ca NU, barbatii nu ar rezista (in spetza eu, luandu-ma ca exemplu:P), ar insemna sa-i nedreptatesc pe cei care nu ca rezista, dar chiar considera ca e normal sa nu faca amor decat cu partenera lor de viatza.
iar eu cunosc cel putin o duzina de barbati foarte fideli, in preajma mea. fie ca sunt crezut, fie ca nu.
daca zic invers, e raspunsul care nu va convine.:D

mai bine ma abtin... si-asa nu are importanta, si nu conving prea multa lume... :)

sa zicem ca nici nu stiu daca asta e scopul real al acestui topic: acela de a convinge ceva pe cineva...(btw, nici nu m-am uitat, dar cred ca e deschis de catre o femeie, n'est ce pas?)...;)
:))
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 00:59
erata (ca nu mai am link de modificare):

acela de a convinge PE cineva DE ceva ANUME.*
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 01:02
si pana la urma, nici nu stiu de ce e interesant de stabilit (mai ales pe un forum, si nu "stiintzific" - vorba lui vuvu) daca exista barbati care (NU) inseala, la fel cum ar fi de stabilit acelasi lucru pentru femei.

eu chiar nu tin neaparat sa aflu detaliul asta atat de "important", atata timp cat ambele ipostaze sunt pur omenesti, exista de cand e lumea si vor exista pana la disparitia acesteia...:)
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 01:10
nu stiu ce sa zic Geminy, eu cred ca Florin e barbat, dar apoi ce stiu eu?
e greu sa-ti dai seama ce-i pe forumul asta. Tocmai de aceea prefer sa ma leg de anumite idei.
Oricum topicul "is a pure joke" ( Florin scuze)

Insa din nou permite-mi sa-ti spun ca a lasa cunoscuta o anumita opinie nu inseamna ca incerci sa convingi pe cineva de ceva anume.
persidadamian
Postat pe 13 Noiembrie 2010 01:17
persi, deci pot fi fericit ca tocmai mi-am exprimat opinia si pot sa rasuflu usurat...:))))))

cat despre florinica... ati putea accepta ca exista macar un singur barbat in lumea asta, care rezista. eroic, si el.:P

un raspuns mai satisfacator pentru toate femeile, nu as putea da.
fiindca daca as face-o, l-as nedreptati tocmai pe florin.:P
:)))))
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 01:21

http://www.youtube.com/watch?v=2W3u5yXt9Zc

e super piesa!!
persidadamian
Postat pe 13 Noiembrie 2010 01:29
noapte buna Garbo
persidadamian
Postat pe 13 Noiembrie 2010 01:33
stimata Persi...
nu ma pot erija in numele userilor Garbo,
dar in numele subsemnatului (care este eu:P) iti spun Noapte Buna si we super!:)
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 01:41
TRIST DAR ADEVARAT ..NU EXISTA BARBAT FIDEL DOAR CEL CARE NU E PRINS ESTE CONSIDERAT FIDEL////IAR UNI FIDELI NU FAC FATA NICI FEMEI DE LANGA EL ....CE E BUN E SI NEBUN ...............DACA ARE TREBUIE SA FACA MAI MULTE FERICITE SA AIBE CONFIRMAREA CA INCA E BUN PE PIATA ///////////
Lory07
Postat pe 13 Noiembrie 2010 01:47
De la: Lory07, la data 2010-11-13 01:47:06 TRIST DAR ADEVARAT ..NU EXISTA BARBAT FIDEL DOAR CEL CARE NU E PRINS ESTE CONSIDERAT FIDEL////IAR UNI FIDELI NU FAC FATA NICI FEMEI DE LANGA EL ....CE E BUN E SI NEBUN ...............DACA ARE TREBUIE SA FACA MAI MULTE FERICITE SA AIBE CONFIRMAREA CA INCA E BUN PE PIATA ///////////[/quot

voi ii judecati numai pe barbati?dar femeile nu inseala?ambele sexe inseala,sigur nu generalizam.si daca nu sunt prinsi,sunt soti si sotii cinstiti.unii sunt chiar motivati.nimeni nu stie exact ce se intampla intre soti,daca aleg un alt partener.adevarul este undeva la mijloc.
vuvuzela
Postat pe 13 Noiembrie 2010 02:10
De la: persidadamian, la data 2010-11-13 01:33:43noapte buna Garbo

noapte buna si tie!
vuvuzela
Postat pe 13 Noiembrie 2010 02:11
De la: Lory07, la data 2010-11-13 01:47:06 TRIST DAR ADEVARAT ..NU EXISTA BARBAT FIDEL DOAR CEL CARE NU E PRINS ESTE CONSIDERAT FIDEL////IAR UNI FIDELI NU FAC FATA NICI FEMEI DE LANGA EL ....CE E BUN E SI NEBUN ...............DACA ARE TREBUIE SA FACA MAI MULTE FERICITE SA AIBE CONFIRMAREA CA INCA E BUN PE PIATA ///////////

lory,... cati barbati cunosti asa de bine?:
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 02:32
si de ce esti asa de trista, pe chestia asta?...
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 02:33
lory,

imi si imaginez si incerc sa-ti fiu alaturi cu sufletul, intelegand cat de trista esti si prin cate chinuri spirituale treci fiindca "nu exista barbat fidel pe lumea asta"...

imi exprim sincera compasiune fatza de tine si condoleantze pentru pierderea raposatei fidelitati a tuturor sotzilor masculi (:P) de pe Pamant.

de asemenea, regrete eterne pentru pierderea (partiala sau totala) a potentei celor care nu-s prinsi (considerati fideli dar nefideli si buni de piatza).:D

Dumnezeu s-o odihneasca!...
pe Dansa, Fidelitatea.
:PPP

:)))

PS: mai pune mana pe gramatica de a 5-a, inainte sa-ti pui asemenea probleme existentiale.

poate ca un iubitor de limba romana ar putea deveni ceva mai potent, daca inveti sa scrii, macar...:D
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 03:01
hihih ...merci nu am pierdut nimic dar iti multumesc pentru condeleante esti un scump si imi pare rau daca te-am dezamagit in acest ceas in noapte :P cred ca ai plecat foarte trist de gramatica mea totusi nu ai vrea sa ma meditezi :P
Nu arunca cu pietre inainte sa te uiti in oglinda toti suntem oameni ...............so lets have fun
Lory07
Postat pe 13 Noiembrie 2010 07:59
si apropo nu trebuie sa fie sot pentru a dovedi fidelitatea atunci cand iubesti si stai alaturi de cineva se presupune ca ar trebui sa si dovedesti dar deseori iubirea este oarba iar cel mai rasfatat din cuplu rasplateste pe cel slab prin infidelitate.............uneori gasesc chiar benefica terapia infidelitati ...........rutina.........so //SI NOI IERTAM GRESITILOR NOSTRI //..............PS CONDOLEANTE........:)) DIN CAUZA LAPTOPULUI ..ATING PADUL SI SE MAI INTAMPLA UNELE ERORI IN SCRIERE
Lory07
Postat pe 13 Noiembrie 2010 08:09
De la: KNIGHT_31, la data 2010-11-13 00:20:20
De la: persidadamian, la data 2010-11-12 23:45:34Irina da ce ai cu musulmanii?daca te nasteai prin India poate te rugai la vaca

TU TE ROGI LA VACA SA ITI DEA LAPTE SA CRESTI MARE?
Pai daca esti un om egoist si fara bun simt,asta inseamna ca esti un om mare? Mare unde? Apoi si in india sunt crestini...si la musulmani sunt crestini,,peste tot
xenaprintesarazboinica
Postat pe 13 Noiembrie 2010 10:36
De la: Lory07, la data 2010-11-13 08:09:25si apropo nu trebuie sa fie sot pentru a dovedi fidelitatea atunci cand iubesti si stai alaturi de cineva se presupune ca ar trebui sa si dovedesti dar deseori iubirea este oarba iar cel mai rasfatat din cuplu rasplateste pe cel slab prin infidelitate.............uneori gasesc chiar benefica terapia infidelitati ...........rutina.........so //SI NOI IERTAM GRESITILOR NOSTRI //..............PS CONDOLEANTE........:)) DIN CAUZA LAPTOPULUI ..ATING PADUL SI SE MAI INTAMPLA UNELE ERORI IN SCRIERE

Lory, daca iti imaginezi ca am dat cu pietre acuma, inseamna ca nu ma cunosti...:P
te-ai lamantat umpik acolo, si am raspuns si eu, ca simplu cetatean.:))

PS: scuze pt corectie, n-aveam de unde sti... insa daca imi spui marca laptopului, poate iti arat si cum reusesti sa blochezi pad-ul cand tastezi...:P
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 11:34
Sa raspund la cateva probleme arzatoare:
1)eu am initiat acest topic
2)sunt barbat 100%(cine nu ma crede ii dau web de confirmare)
3)Am deschis acest topic in ideea ca fiecare poate sa isi exprime parerea sa pur personala si nu generalizata in leg.cu acest subiect
4)eu chiar cred in fidelitatea corporala nu si cea cu imaginativa cum zicea o forumista
5)acest subiect nu e facut la misto deoarece intr-un cuplu pot fi cele doua situatii:ori inseala ori sunt cuminti si astfel fiecare persoana casatorita are dreptul la o opinie in functie cum simte si ce a trait in viata de cuplu
6)nu am clone asa cum ar crede altii
7)respect orice parere si e binevenita orice sugestie din partea voastra
8)sunt de caord ca intr-un cuplu sotul poate recurge la masturbare decat sa faca amor fizic cu o femeie(asta in anumite circumstante)
9)cei care au patit-o sa nu exprime o parere generalizata asupra tuturor indivizilor de pe planeta Pamant
10)nu sunt un barbat care rezista eroic deoarece stilul meu de viata alunga eventualele "ispite"dar oricum as face fata oricarei situatii atata timp cat sunt casatorit!
Nu mai continui caci mai las loc si pentru voi sa va exprimati convingerile!
Sa iubiti si sa fiti iubite(i)!
florin_c76
Postat pe 13 Noiembrie 2010 11:46
Florinele,
enumeri pe puncte, de parca ai fi "Loreta".:P
da'chiar... oare ce-o mai fi facand?...:D
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 12:14
De la: florin_c76, la data 2010-11-13 11:46:07Sa raspund la cateva probleme arzatoare:
3)Am deschis acest topic in ideea ca fiecare poate sa isi exprime parerea sa pur personala si nu generalizata in leg.cu acest subiect
4)eu chiar cred in fidelitatea corporala nu si cea cu imaginativa cum zicea o forumista
5)acest subiect nu e facut la misto deoarece intr-un cuplu pot fi cele doua situatii:ori inseala ori sunt cuminti si astfel fiecare persoana casatorita are dreptul la o opinie in functie cum simte si ce a trait in viata de cuplu
8)sunt de caord ca intr-un cuplu sotul poate recurge la masturbare decat sa faca amor fizic cu o femeie(asta in anumite circumstante)
9)cei care au patit-o sa nu exprime o parere generalizata asupra tuturor indivizilor de pe planeta Pamant
10)nu sunt un barbat care rezista eroic deoarece stilul meu de viata alunga eventualele "ispite"dar oricum as face fata oricarei situatii atata timp cat sunt casatorit!

"4)eu chiar cred in fidelitatea corporala nu si cea cu imaginativa cum zicea o forumista"
PAI NU AI CUM DRAGULE,
TU ESTI BARBAT, E ADEVARAT,
DAR PT FEMEIA DE LINGA TINE,
CA PT ALTELE NU PREA DE DUCE MINTEA DECIT SA VISEZI.

DECI FIZIC ESTI DOAR AL UNEI FEMEI
DAR TU INSELI CU GINDUL RAU DE TOT.
"10)nu sunt un barbat care rezista eroic deoarece stilul meu de viata alunga eventualele "ispite"dar oricum as face fata oricarei situatii atata timp cat sunt casatorit!
"
SI ATUNCI UNDE ESTE FIDELITATEA TA???????????
TE POTI CULCA CU FEMEIA DE LINGA TINE SI SA VISEZI LA FEMEILE DE LA TV SAU DIN REVISTE...
ATUNCI INSEAMNA CA STAI CU FEMEIA DE LINGA TINE DOAR DIN OBISNUINTA
NU PT CA MAI AI VREUN SENTIMENT PT EA...

vivacedonna
Postat pe 13 Noiembrie 2010 16:24
De la: vivacedonna, la data 2010-11-13 16:24:28
De la: florin_c76, la data 2010-11-13 11:46:07Sa raspund la cateva probleme arzatoare:

"4)eu chiar cred in fidelitatea corporala nu si cea cu imaginativa cum zicea o forumista"
PAI NU AI CUM DRAGULE,
TU ESTI BARBAT, E ADEVARAT,
DAR PT FEMEIA DE LINGA TINE,
CA PT ALTELE NU PREA DE DUCE MINTEA DECIT SA VISEZI.

DECI FIZIC ESTI DOAR AL UNEI FEMEI
DAR TU INSELI CU GINDUL RAU DE TOT.
"10)nu sunt un barbat care rezista eroic deoarece stilul meu de viata alunga eventualele "ispite"dar oricum as face fata oricarei situatii atata timp cat sunt casatorit!
"
SI ATUNCI UNDE ESTE FIDELITATEA TA???????????
TE POTI CULCA CU FEMEIA DE LINGA TINE SI SA VISEZI LA FEMEILE DE LA TV SAU DIN REVISTE...
ATUNCI INSEAMNA CA STAI CU FEMEIA DE LINGA TINE DOAR DIN OBISNUINTA
NU PT CA MAI AI VREUN SENTIMENT PT EA...

fata tatii ce-ai patit ???vai ce suparata esti, ca ma iau de tine imediat, cum adica ispite, daca te uiti admirativ la o femeie pe strada, gata, trosc, pleosc, esti dusa cu pluta tanti, fa-ti un control
casperphantom
Postat pe 13 Noiembrie 2010 16:35
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-13 10:36:08
De la: KNIGHT_31, la data 2010-11-13 00:20:20
De la: persidadamian, la data 2010-11-12 23:45:34Irina da ce ai cu musulmanii?daca te nasteai prin India poate te rugai la vaca

TU TE ROGI LA VACA SA ITI DEA LAPTE SA CRESTI MARE?
Pai daca esti un om egoist si fara bun simt,asta inseamna ca esti un om mare? Mare unde? Apoi si in india sunt crestini...si la musulmani sunt crestini,,peste tot

MUSULMANI CRESTINI ? TARE POANTA
KNIGHT_31
Postat pe 13 Noiembrie 2010 17:18
mama , ce aberatii p-aci, daca e musulman asta deja e o religie, nu mai poate fi crestin, musulmanii nu sunt un popor, sau o etnie, sunt membrii unui cult islamic
casperphantom
Postat pe 13 Noiembrie 2010 17:24
cred ca vroia sa zica in statele arabe, sunt crestini...ceea ce este adevarat...
aly_fab
Postat pe 13 Noiembrie 2010 17:25
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-13 10:36:08happy0009:
Pai daca esti un om egoist si fara bun simt,asta inseamna ca esti un om mare? Mare unde? Apoi si in india sunt crestini...si la musulmani sunt crestini,,peste tot[/quote]

Irinuca, musulmanii sunt musulmani si nu au nimic comun cu crestinismul! Maine -poimaine mai auzim ca musulmanii `or fi catolici practicanti!
m_ada
Postat pe 13 Noiembrie 2010 17:25
eu nu inteleg de ce va mai mirati de irinooka.... ea si cu vuvuleana nu pot produce niciodata surprize...:D
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 17:31
Nu ma mir insa cred totusi ca Irinuca e de buna credinta si doar abereaza uneori fiind in necunostinta de cauza.
m_ada
Postat pe 13 Noiembrie 2010 17:32
mada, chiar nu conteaza pentru irinooka. pentru ea sunt cu totii barbati - slabiciunea ei...:)))
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 17:38
Sa raspund forumistei vivacedonna:
nu am zis ca eu ma culc cu sotia si in timpul ce fac dragoste cu ea ma gandesc la alte femei din reviste sau imaginatie!
fizic fac dragoste cu o singura femeie(sotia)dar mental adica de ex cand ea nu e acasa de 2 luni cum e situatia de fata in care ma aflu spun adevarat ca ma masturbez din cand in cand uitandu-ma la pozele ei.Daca asta e considerat inselat fata de ea(ea stiind acest fapt)inseamna ca poti da cu pietre in mine!De cat sa iau pastile ptr dereglari hormonale mai bine emanuella cat e nevoie ptr timul cat sunt singur fara sotie.
Tu ce recomanzi? Sa merg la baie si sa o afund in cada cu apa rece si sa o las sa adoarma?
Accept sfaturi de bun gust!
florin_c76
Postat pe 13 Noiembrie 2010 17:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dragoste pe net 8 De la: Dubluritza 6 Noiembrie 2009 03:47
De ce nu il pot uita? sau ce sa fac? 5 De la: garbo121983 29 Mai 2010 20:21
Am probleme de intimitate cu partenerul meu. Ce fac? 25 De la: garbo_1155 7 Iunie 2012 13:24
un sfat fetelor:) 174 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56
????????? 45 De la: garbo396 23 Decembrie 2011 02:24
Setari Cookie-uri