Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

vidare, eu mereu mi-am dorit un cioban mucalit, nestricat de fitzisme, cu mintea brici si pieptul lat si cu fluier stiind a canta duios. daca il pot avea in conversatie, aici, tot nu-i rau. e un sfert de vis implinit, no?
" - Ce faci, badge, causeshti (coseshti)?!
- Of course!"
gianiblue
Postat pe 26 Iunie 2009 13:58
De la: florin_c76, la data 2009-06-25 22:15:28
De la: blairwitch, la data 2009-06-25 15:50:14Concluzie: daca este barbat umblat, deci mai open-mind, te trag femeile de maneca... in antiteza, cu cat esti mai fraier si neumblat, nu te trage nimeni nici macar de maneca, daramite de alte alea.
Iar florin ne spune ca el nu are timp sa se uite dupa alta intrucat are treaba. Morala? 1.Vulpea cand nu ajunge la strugurizice ca sunt acri, si 2.Lauda-ma gura ca sa-ti dau friptura!
Spun ca in 12 ani de casatorie nu am avut ocazii si eu sunt "vinovat" pe de o parte ca nu am creat ocazii.Daca mai trec 10 ani si o sa va zic ca nu au fost ocazii o sa ma credeti?Voi credeti ca femeia care merge cu sacosa la piata sa vina repede sa se aluce de mancare ii mai arde de tavaleala?Sau cel care merge cu autobuzul la munca are chef de amor?Mai sunt si oameni care isi traiesc rutina zilnica si au pe cap problemele lor zilnice care nu le mai permit sa se duca la o partida cu alti parteneri.Sau nea ciobanul pe deal cu oile sale face amor cu fantomele?Suntem multi pe lumea asta si fiecare are felul sau de a fi.Toate cele bune va doresc!

Florine noi te credem pe cuvant, poate faci parte din categoria aia mica, mica, sti tu de care zic aia foarte fideli sotiilor, aia intelegatori, ca: sotiile trebuie sa faca piata, dupa sa mai faca si teme cu ala micu, si dupa sa doarma nene, ca e obosita.....iar batbatul?. pffffff, pt toate astea trebuie sa-i fie fidel, ti-am mai spus yo, never say never, ca cine stie...poate, poate intr-o zi te`o lovi si pe tine cupidon ala cu sagetile lui turbate de ti-or lua foc calcaiele dupa vreo domnita din piata, sau troleu, metrou si n-ai ce face decat sa calci....stramb, ca altfel nu vezi nici o rezolvare, Esti barbat ce naiba.....
angel_oldmit
Postat pe 26 Iunie 2009 14:09
ei, gianinuco, se pare ca ti-ai dorit foarte mult asta, si iote ca ti s-a-mplinit visul! io-s ala!!!

PS: da' tie nu ti-a spus nimeni sa ai mare grija de ce iti doresti?
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 14:45
gianinuco, eu nici nu cosesc, nici nu stau si cujet... eu numa' stau!
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 14:47
angelush! uh, mama! rautacioasa mica, vrei sa i se aprinda calcaiele dupe tine?

florinelu', vezi ce te iubeshte femeile? cum te povatuieshte ele pe tine?
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 14:49
io-l invat numa de bine vidar!
angel_oldmit
Postat pe 26 Iunie 2009 14:59
asa, anjelus, ca parca barbatii nu stiu sa intre cu coarnele-n zid fara sfatul femeilor
pik_nik
Postat pe 26 Iunie 2009 15:02
uhhhhh....sa vezi ce bine intra...cu tot cu co`arne....la sfatul unei femei, e mai bine, femeia zice: pe acolo , pe dincolo, pe desupra, pe la stanga, sti tu pik nik ca de esti baiat mare....
app...era vb de zidu ala nah!
angel_oldmit
Postat pe 26 Iunie 2009 15:06
angelush-soare, drumul spre iad...
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:07
sunt, si ma pastrez asa pentru printesa mea, pe care n-o s-o insel in viata vietilor mele, e bine?
pik_nik
Postat pe 26 Iunie 2009 15:08
pikutzule, m-am indragostit!!!

da cine-i fata aia? ca de frumoasaaaaaa... nici limba rusa nu e asa frumoasa! de garfield zic, ai vazut ce bine arata la varsta ei?
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:09
De la: pik_nik, la data 2009-06-26 15:08:47sunt, si ma pastrez asa pentru printesa mea, pe care n-o s-o insel in viata vietilor mele, e bine?

la tine cat dureaza o viata d'asta? ca la mine dureaza vreo 3-4 ore
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:10
zici tu intelept, piku . acu' se exista si o intrebare. daca nu gasesti printesa si dai doar de florita din codru? ha?
si_totusi
Postat pe 26 Iunie 2009 15:12
la mine a durat ceva mai mult, ca nu puteam sa scap de printesa anterioara
pik_nik
Postat pe 26 Iunie 2009 15:13
eeeeeeehhhhhhh! baietii!!!! viata de 3-4 ore, altu se pastreaza pt printese, pfoai, asta da!
ase..... no numa io is cea cu in mine
angel_oldmit
Postat pe 26 Iunie 2009 15:13
totushico, o viata asa scurta merge si cu florita
pik_nik
Postat pe 26 Iunie 2009 15:14
angelush, cateodata se mai gaseste cate una care ma face sa cred ca viata aia e mai lunga, de vreo 4 ore jumate... hai 5! da' nu mai mult, fato, ca ne prinde (stii tu cine )
Thor
Postat pe 26 Iunie 2009 15:18
asta ziceam si eu. ce tot atatea printese sau printi cu fitze? io la giani vrea cioban . stie sa cante la nai, are par pe chept si nasul lat? ce-ti trebuie mai mult, ca sa fii fericit, ca ghet muritor?
si_totusi
Postat pe 26 Iunie 2009 15:18
De la: Vidar, la data 2009-06-26 15:18:36angelush, cateodata se mai gaseste cate una care ma face sa cred ca viata aia e mai lunga, de vreo 4 ore jumate... hai 5! da' nu mai mult, fato, ca ne prinde (stii tu cine )

5 ore? wow wow wow! o vesnicie draga, o vesnicie, tulai frate, no ai grija ca la atata viata risti sa te prinza.....sti tu cine,
angel_oldmit
Postat pe 26 Iunie 2009 15:22
Valeu doamne!
mi-am dat seama de o chestie,...stricara`m topicu lu` nea` Florin, in loc sa dam solutii de stat numa pe acasa, sa nu ne zboare nici macar gandu "pe la cele sfinte" noi ce facuram ? vb de viata de 5 ore, rai suntem, mai lipseste sa dam o reteta de masca de corp: frisca+miere+ putina lamaie
revitalizare bre, pt corp dupa viata de 5 ore
angel_oldmit
Postat pe 26 Iunie 2009 15:25
si masca asta se mananca rece, nu?
pik_nik
Postat pe 26 Iunie 2009 15:27
pik nik? pik? pi?
tulipe
Postat pe 26 Iunie 2009 15:28
tulipe, fa-mi te rog si o schitza
pik_nik
Postat pe 26 Iunie 2009 15:30
uite cum stam: pe masura ce trece timpul sunt tot mai fascinata de mufarina lu' matale. vrei sa fii prietenul meu?
haaaaaai, pi, te rooooooog!
tulipe
Postat pe 26 Iunie 2009 15:33
ai grija ce-ti doresti
pik_nik
Postat pe 26 Iunie 2009 15:35
vrei sau nu?
motiv: dimineata, ca orice utilizator care se respecta, intrai pe garbo cu a cafea in mana si cu juma de bot in ea. fierbinte, da' rau. eh, cand dadui cu ochii de meclosenia lu' matale, ma umfla rasu' taman cand sorbeam mai cu nesat sh-o dadui pe toata in poala. asa, ca preten, ma obisnuiesc, na.
merge?
tulipe
Postat pe 26 Iunie 2009 15:50
si ma vrei preten pen'ca te-am ajutat sa descoperi tratamentul asta nou de epilare?
pik_nik
Postat pe 26 Iunie 2009 15:53
nuuuuu, ca daca eram neepilata, poa' nu simteam fiebinteala. si tu acu'

mersi, boieru
tulipe
Postat pe 26 Iunie 2009 15:57
De la: florin_c76, la data 2009-06-25 22:15:28Spun ca in 12 ani de casatorie nu am avut ocazii si eu sunt "vinovat" pe de o parte ca nu am creat ocazii.Daca mai trec 10 ani si o sa va zic ca nu au fost ocazii o sa ma credeti?Voi credeti ca femeia care merge cu sacosa la piata sa vina repede sa se aluce de mancare ii mai arde de tavaleala?Sau cel care merge cu autobuzul la munca are chef de amor?Mai sunt si oameni care isi traiesc rutina zilnica si au pe cap problemele lor zilnice care nu le mai permit sa se duca la o partida cu alti parteneri.Sau nea ciobanul pe deal cu oile sale face amor cu fantomele?Suntem multi pe lumea asta si fiecare are felul sau de a fi.Toate cele bune va doresc!

Stii cum vine treaba aici, florine? Nimeni nu spune sa sari pe femei sau sa te apuci sa alergi dupa ele. Este foarte bine ca timp de 12 ani nu ai avut "ocazii", ai si primit felicitarile de rigoare, apoi spui ca nu vezi decat sotia in fata si nu alta, iar ai fost felicitat.. dar mie una mi se pare un pic ciudat sa te repeti incontinuu, de-a lungul a peste 100 de mesaje, ca tu esti fidel, asteptand sa felicitarile de rigoare. Pana la urma, pina fara faptului ca ti-ai cantat fideltatea, altceva nou nu am citit.
blairwitch
Postat pe 26 Iunie 2009 17:23
mai, florinel. blair are perfecta dreptate. si, la urma urmei, de ce ar fi exceptional ca esti fidel?! nene, asta-i normalul. si la asta te-ai angajat cand te-ai casatorit. adica te lauzi ca esti normal? lauda-te cand esti exceptional - nu normal. si exceptional in sensul bun.
tztz. uitati cat de cu fundu' in sus e lumea. ama ajuns sa ne falim cand suntem normalutzi. atat de stricata e lumea...
gianiblue
Postat pe 26 Iunie 2009 19:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat de dificil este sa cuceresti un barbat divortat? 102 De la: snowflake 18 Decembrie 2009 17:02
Sarcina 1 De la: garbo_491678 10 Iulie 2018 13:05
Este posibila sarcina la premenopauza? 1 De la: Monica_Danisor_1 21 Septembrie 2018 04:20
Vreau sa ma insor....part two! 78 De la: SAL 19 Decembrie 2011 19:40
Cum trebuie sa fie sperma ca si consistenta pt a fi sigura ca barbatul de langa tine este apt pt procreere? Exista o astfel de catalogare? 44 De la: mika_mika 28 August 2009 15:10
Setari Cookie-uri