Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

eu zic sa nu-ti faci de lucru cu unele, care chiar au frustrari p-aci, iar altele sunt asa de fraiere incat le lovesc chiar si masinile parcate
casperphantom
Postat pe 13 Noiembrie 2010 17:48
vai florine, nu e musai s-o spui chiar asa pe fata chiar daca o persoana nu a inteles ce ai vrut sa spui, e cam aiurea sa spui niste lucruri intime care trebuie sa le stii doar tu nu si tot neamu garbo
Laura_M
Postat pe 13 Noiembrie 2010 17:50
De la: KNIGHT_31, la data 2010-11-13 17:18:16
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-13 10:36:08
De la: KNIGHT_31, la data 2010-11-13 00:20:20
De la: persidadamian, la data 2010-11-12 23:45:34Irina da ce ai cu musulmanii?daca te nasteai prin India poate te rugai la vaca

TU TE ROGI LA VACA SA ITI DEA LAPTE SA CRESTI MARE?
Pai daca esti un om egoist si fara bun simt,asta inseamna ca esti un om mare? Mare unde? Apoi si in india sunt crestini...si la musulmani sunt crestini,,peste tot

MUSULMANI CRESTINI ? TARE POANTA
Se vede ca esti sarit rau de sine...Am spus ca sunt musulmani care au trecut la crestinism....Am vazut la televizor.....Ca musulmanii au omorat un preot crestin care predica in irak,,,sau nu mai stiu..Oricum la arabi....nici unde nu sunt placuti crestiniii,,,,pt ca crestiniii sunt condusi de energiii pozitive si necrestiniii condusi de energii negative...Si nu iii accepta pe crestini...Si crestinii au o viata primejdiioasa....Poate ca nu m-au cunoscut inca pe mine...Sau m-ar ucide si pe mine?
xenaprintesarazboinica
Postat pe 13 Noiembrie 2010 21:07
da, mey irinooka, inca nu te-au cunoscut cat de periculoasa esti.
tu si cu vuva faceti cat o trupa de commando...:)))
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 21:32
Eu zisei adevarul ca ma trase de maneca doamna aia!
In rest mai bine sa fii sincer si sa fii perdant decat mincinos si golan!
florin_c76
Postat pe 13 Noiembrie 2010 22:39
deci nu-ti place sa fii ca taica base...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 13 Noiembrie 2010 22:43
Imi plkace sincer si cinstit!
Bine ca imi place si 69!
Dar aia e alta poveste!
florin_c76
Postat pe 13 Noiembrie 2010 23:41
ce de picanterii aciulea, si io cand deschizai toapicu cu pozitii de zegs, unde ai fost? faceai ceva?

am glumit da?
Laura_M
Postat pe 13 Noiembrie 2010 23:45
Laura ai glumit!
Daca ai chef de glume hai in privat sa nu ne auda tot orasul!
florin_c76
Postat pe 14 Noiembrie 2010 00:55
nu pot florine, acuma pe bune, nu pot eu sa te fac sa pacatuiesti, iti iubesti sotia, alea alea, fii serios nene

si las' sa fie si spectatori, cerem taxa la film ca doar e criza " e scumpe" toate
Laura_M
Postat pe 14 Noiembrie 2010 00:58
no Laura... stie florinica de ce tace.
da' face...:P
:))))
eu_geminy
Postat pe 14 Noiembrie 2010 00:58
De la: Laura_M, la data 2010-11-14 00:58:22nu pot florine, acuma pe bune, nu pot eu sa te fac sa pacatuiesti, iti iubesti sotia, alea alea, fii serios nene

si las' sa fie si spectatori, cerem taxa la film ca doar e criza " e scumpe" toate

Laurici,facusi victime fato?pai ia sa trimit o telegrama la barbactu ala de te tine,sa iti taie craca si netu si tot....pacatoaso :)))))
anaROBERT
Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:00
in... sortu meu, ca acum pot sa spun ca am, am cu ce mah
am facut pacate numa stand pe garbo si discutand prostii aici cu voi, voi astia care sunteti, m-ati ispitit, unde-i irina?
Laura_M
Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:04
vezi ano ca de ma spui, nush ce-ti fac
iti fur sortu'
Laura_M
Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:06
tu neexorcizato ce de E-uri ti-am bagat :)))
esti toxica si tu ete na ce numai eu :))))
anaROBERT
Postat pe 14 Noiembrie 2010 01:10
De la: florin_c76, la data 2010-11-13 22:39:00Eu zisei adevarul ca ma trase de maneca doamna aia!
In rest mai bine sa fii sincer si sa fii perdant decat mincinos si golan!
pai da este mai bine asa..numai sa ai grija sa nu iti descarci sufletul oricui...mai bine nu spui nimic decat sa minti,, daca simti ca nu ai incredere in cineva.....mie imi place sa ma lupt cu oamenii,,,asa ca pot fii si deschisa
xenaprintesarazboinica
Postat pe 14 Noiembrie 2010 11:05
irinooka,
deocamdata vad ca te lupti cu porci si maimutze...
nu stiu cum ai ajuns tu la zoo...:D
eu_geminy
Postat pe 14 Noiembrie 2010 11:13
De la: Laura_M, la data 2010-11-14 00:58:22nu pot florine, acuma pe bune, nu pot eu sa te fac sa pacatuiesti, iti iubesti sotia, alea alea, fii serios nene

Scumpa doamna daca vorbim nu pacatuim!Deci iti e frica sa vb cu mine in particular pe mess?
Am dezlegare de la sotie sa vb cu cine vreau!
Am zis doar sa vb nu sa si flirtez cu persoane feminine!
Deci daca nu te dai la mine hai sa vorbim!
florin_c76
Postat pe 14 Noiembrie 2010 13:37
Lupta duhovniceasca este grea...Pt ca mama pacatosilor este mereu gravida...Tace unul,incepe altul....Nu ai niciodata liniste..Nu zic si oamenii pacatosi sufera..Dar si ei fac rau si asta ii face sa se simta satisfacuti..Dar un om care nu face rau si i se intampla mereu lucruri rele,, se simte mereu neandreptatit,pt ca oamenii pacatosi au ganduri rele...sunt chinuiti de ganduri rele...pt ca fara Dumnezeu,,nu putem gandi pozitv...Pt ca noi suntem rai.......Omul care si el face rau...Are satisfactie ca si el face rau si nu il afecteaza asa mult rautatea celorlalti...Dar un om care duce o viata duhovniceasca si vrea sa duca o viata curata si se straduie sa faca rau nimanui....Il afecteaza mai mult rautatea celorlalti si lucruril rele care i se intampla si se simte mereu neandreptatit....De asta este greu sa duci o viata duhovniceasca,,,,daca traiesti intre oameni si sa induri tot felul de necazuri din partea celorlalti si suparari care stii ca nu le meriti..De asta omul are nevoie mereu de rugaciune si de putere,,,si energie pozitiva ca sa nu sa se inaraiasca si el si sa devina un copil al diavolului....Dar noi oamenii suferim unii de pe urma celorlalri pt ca am lasat ca se adune atata mizerie,,atata rautate..Am transmis rautatea unii la altiii..Este foarte greu

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-14 15:37:44
pai ca sa duci lupta duhovniceasca nu este usor....si sa iti pastrezi sufletul curat....oamenii pacatosi au gaanduri rele si sunt mereu impotriva oamenilor curati la suflet,,,care ii induma sa faca rau oamenilor nevinovati pt ca si ei au suferit

Ce nu vreti sa stiti, este ca sufletul nu s-a dezvoltat numai cu dulcegarii. Omenirea tocmai cunoaste sfirsitul starii de fapt in care s-a dezvoltat acest suflet al fiecaruia in parte, si al omenirii in intregul ei.Si prin suferinta si inselatorii. Da, ai citit bine. Asa s-a dezvoltat sufletul. Razboaiele au fost creuzetul principal.
Ar fi pe: 14 Noiembrie 2010, ora 15:51 Modifica Citeaza Raspunde

Lupta duhovniceasca nu este usoara..Pt ca incearca mereu sa ia iubirea pt fratele...Sa ne faca sa uram pe oameni,,,de asta oamenii pacatosi au ganduri rele care ii fac sa iti faca necazuri....Pt ca un om pacatos care nu se roaga,,,el doar rau poate sa faca,pt ca are ganduri rele...Pt ca doar cu ajutorul Duhului sfant putem gandi curat si drept......Pt ca pt iubirea pt fratele,pt aproapele nostru vine la noi iubirea lui Dumnezeu..Si Dumnezeu ne da pe Duhul Sfant sa ne indrume....Pt ca noi fara Duhul Sfant nu putem gandi curat....

xenaprintesarazboinica
Postat pe 14 Noiembrie 2010 15:57
Lupta duhovniceasca nu este usoara..Pt ca incearca mereu sa ia iubirea pt fratele...Sa ne faca sa uram pe oameni,,,de asta oamenii pacatosi au ganduri rele care ii fac sa iti faca necazuri....Pt ca un om pacatos care nu se roaga,,,el doar rau poate sa faca,pt ca are ganduri rele...Pt ca doar cu ajutorul Duhului sfant putem gandi curat si drept......Pt ca pt iubirea pt fratele,pt aproapele nostru vine la noi iubirea lui Dumnezeu..Si Dumnezeu ne da pe Duhul Sfant sa ne indrume....Pt ca noi fara Duhul Sfant nu putem gandi curat
xenaprintesarazboinica
Postat pe 14 Noiembrie 2010 16:00
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-14 16:00:28Lupta duhovniceasca nu este usoara..Pt ca incearca mereu sa ia iubirea pt fratele...Sa ne faca sa uram pe oameni,,,de asta oamenii pacatosi au ganduri rele care ii fac sa iti faca necazuri....Pt ca un om pacatos care nu se roaga,,,el doar rau poate sa faca,pt ca are ganduri rele...Pt ca doar cu ajutorul Duhului sfant putem gandi curat si drept......Pt ca pt iubirea pt fratele,pt aproapele nostru vine la noi iubirea lui Dumnezeu..Si Dumnezeu ne da pe Duhul Sfant sa ne indrume....Pt ca noi fara Duhul Sfant nu putem gandi curat

aoleu,dar patisi ceva ????ca parca nu esti tu infocata luptatoare
casperphantom
Postat pe 14 Noiembrie 2010 16:14
De la: eu_geminy, la data 2010-11-14 11:13:39irinooka,
porcii adica sunt barbatii? si maimutele adica tot barbatii?
xenaprintesarazboinica
Postat pe 14 Noiembrie 2010 18:59
Sau stiai tu...Ca omul care nu are pe Duhul Sfant are o gandire asemenea dobitoacelor
xenaprintesarazboinica
Postat pe 14 Noiembrie 2010 19:01
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-14 19:01:04Sau stiai tu...Ca omul care nu are pe Duhul Sfant are o gandire asemenea dobitoacelor

ma fata tatii tu esti bolnava rau cu capul, pai daca tu ai luat-o-n freza de la un smecher, crezi ca-s toti asa ??? si ai dat-o -n habotnicie, toata lumea are duhul sfant, ca altfel n-ar respira, du-te-n barca iadului de zapacita
casperphantom
Postat pe 14 Noiembrie 2010 19:03
De la: casperphantom, la data 2010-11-14 19:03:55
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-14 19:01:04Sau stiai tu...Ca omul care nu are pe Duhul Sfant are o gandire asemenea dobitoacelor

ma fata tatii tu esti bolnava rau cu capul, pai daca tu ai luat-o-n freza de la un smecher, crezi ca-s toti asa ??? si ai dat-o -n habotnicie, toata lumea are duhul sfant, ca altfel n-ar respira, du-te-n barca iadului de zapacita
Nu ma duc in iad pt ca ma intalnesc cu scaraolschi...Si ala nu mai place si nici eu nu il plac......pt ca ii urat si rau
xenaprintesarazboinica
Postat pe 14 Noiembrie 2010 19:12
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-14 18:59:05
De la: eu_geminy, la data 2010-11-14 11:13:39irinooka,
porcii adica sunt barbatii? si maimutele adica tot barbatii?

pai pe mine ma intrebi?...
eu_geminy
Postat pe 14 Noiembrie 2010 19:20
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-14 19:12:57Nu ma duc in iad pt ca ma intalnesc cu scaraolschi...Si ala nu mai place si nici eu nu il plac......pt ca ii urat si rau

Da' tu de unde stii, irinelu? Bag seama ca l-ai cunoscut, din moment ce esti unicul pamantean care stie asa de bine cum arata.
Thor_again
Postat pe 14 Noiembrie 2010 19:24
Vad ca se dau lupte grele pe aici!
Poate ca fiecare persoana are parerea sa despre ceilalti mai diefrita decat ne asteptam.Insa e libertate de cuvant!Asa ca tot inainte!
florin_c76
Postat pe 14 Noiembrie 2010 23:12
De la: florin_c76, la data 2010-11-14 23:12:20Vad ca se dau lupte grele pe aici!
Poate ca fiecare persoana are parerea sa despre ceilalti mai diefrita decat ne asteptam.Insa e libertate de cuvant!Asa ca tot inainte!

pai,daca-i bal..bal sa fie..pijamale..avem voie?!
zuzica_2000
Postat pe 14 Noiembrie 2010 23:25
De la: florin_c76, la data 2010-11-14 23:12:20Asa ca tot inainte!

Coerect, florinele! Tot inainte, ca inainte era mai bine! h�c!
Thor_again
Postat pe 14 Noiembrie 2010 23:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O relatie apasatoare 179 De la: garbo_472174 6 Septembrie 2017 17:13
ce faceti in cazul o fam cu copii au necazuri ?ii ajutati? 63 De la: Celleste 17 Decembrie 2009 08:58
Sexul...o necesitate? 109 De la: Thor_again 16 Martie 2011 12:29
cosmetice calitate best price 36 De la: garbo036965 7 Decembrie 2009 21:52
Punctul G la femei 21 De la: adina72 25 August 2016 18:04
Setari Cookie-uri