markoane, poate vrei sa ne povestesti cate ceva despre realizarile vietii tale, despre cat de implinit si fericit te simti, despre familia ta, despre prieteni, despre cea care este lumina ochilor tai... in felul asta ne vei dovedi ce om deosebit esti tu si cat de neimpliniti si nefericiti suntem noi (dar nu ne dam seama). Hai batrane, lasa frustrarile si vorbeste-ne despre tine. Doar iti place atat de mult sa te auzi vorbind... |
||
Tylly Postat pe 25 Noiembrie 2010 08:29 |
||
---|---|---|
cell....ai ceva de " impartit" cu tipul asta? din curiozitate intreb! cred ca nu are sens sa raspunzi la provocari pt ca este posibil sa ajungeti la " meciuri" urate pe aici......parerea mea |
||
tymbark Postat pe 25 Noiembrie 2010 08:38 |
||
Nu mai avem nimic de impartit, Tym. Asta ar trebui sa inteleaga si el, dar e incapabil. |
||
|
||
Tylly Postat pe 25 Noiembrie 2010 08:46 |
||
ok....voi stiti | ||
tymbark Postat pe 25 Noiembrie 2010 09:10 |
||
domnu' markon, care te consideri mult superior tuturor de pe garbo, nu crezi ca e mai bine sa ne lasi in prostia noastra pe aici? serios ca nu ne suparam! ce apasari adanci ai tot la 2 luni! si am inteles toti ce vrei tu sa spui, si chiar nu ne prea intereseaza viata personala a celorlalti! si cell, hai sa-ti mai zic ceva, oamenii nu imbatranesc urat...asa au fost ei dintotdeauna! |
||
zambila Postat pe 25 Noiembrie 2010 09:33 |
||
cam asa ceva zambi | ||
tymbark Postat pe 25 Noiembrie 2010 09:40 |
||
Care mai e treaba pe aici? | ||
florin_c76 Postat pe 25 Noiembrie 2010 09:50 |
||
Ce se mai intampla? Ca vad ca nu mai ziceti nimic! |
||
florin_c76 Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:10 |
||
De la: zambila, la data 2010-11-25 09:33:05domnu' markon, care te consideri mult superior tuturor de pe garbo, nu crezi ca e mai bine sa ne lasi in prostia noastra pe aici? Ma tot feresc sa iti raspund ca te vad micuta...desi la cat de vechi ti-e shtatul pe garbo nu e de mirare ca ai atat tupeu...educatie n-ai,mi-am dat seama... Tu esti prea mica sa cred ca esti ca cell de-o aperi si atunci raman la convingerea ca nu stii pe cine aperi...dar e numai problema ta... Iti voi urma sfatul chiar de vine de la una ce inca se mai joaca cu pisicile, am sa te las in prostia ta...si te voi ignora complet... |
||
markon Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:38 |
||
multumesc si-mi cer scuze ca inca ma mai joc cu pisicile ce sa fac si eu, nimeni nu-i perfect! |
||
zambila Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:43 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-11-25 08:29:09markoane, poate vrei sa ne povestesti cate ceva despre realizarile vietii tale, despre cat de implinit si fericit te simti, despre familia ta, despre prieteni, despre cea care este lumina ochilor tai... in felul asta ne vei dovedi ce om deosebit esti tu si cat de neimpliniti si nefericiti suntem noi (dar nu ne dam seama). Tie iti voi raspunde in weekend sa am audienta maxima... |
||
markon Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:56 |
||
vrei sa fii vedeta? | ||
floare_cu_colti Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:00 |
||
chiar daca stiti cate ceva din viata personala ....bunul simt ar trebui sa va inpiedice sa postati aici ceva .Toti avem inpliniri si neinpliniri....vise si vise pierdute ...daaaar putem sa ridicam fruntea si sa mergem mai departe. | ||
floare_cu_colti Postat pe 26 Noiembrie 2010 00:11 |
||
Pai daca e pe spuse eu nu am mai facut sex de 2 luni 13 zile si 40 de minute! | ||
florin_c76 Postat pe 26 Noiembrie 2010 01:17 |
||
florine... da' cu secundele cam esti in dubii, vad...:P nebunuleeeeee... cu cine ai facut-o atunci?:))))))))) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Noiembrie 2010 01:19 |
||
apoi Florine ..... atat tine o viata | ||
cricat Postat pe 26 Noiembrie 2010 01:21 |
||
pe mine m-a uimit "pretzizia" lui florinica, mey cri... z'dai seama... mi-l si imaginez cum se opreste pretz de cateva clipe din actiune, ca sa marcheze momentul in agenda...:PPP :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Noiembrie 2010 01:25 |
||
Florine .... AMR..... cat este.... e facut cu precizie de minute???? |
||
cricat Postat pe 26 Noiembrie 2010 01:29 |
||
iti dai seama ca deja a inceput numaratoarea inversa... zici ca-i la NASA...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Noiembrie 2010 01:38 |
||
De la: cricat, la data 2010-11-26 01:29:10Raspuns:9luni si 2zile si cam atat! |
||
florin_c76 Postat pe 26 Noiembrie 2010 02:12 |
||
Asta e ca atunci cand o femeie(fata)ramane gravida si asteapta sa nasca! | ||
florin_c76 Postat pe 26 Noiembrie 2010 02:14 |
||
buna idee, florine... pana revine, ai timp sa devii un tatic fericit... iti dai seama cum va spori bucuria revederii! inca o fericire pe care o poti impartasi cu aleasa inimii tale...:))) =))=))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Noiembrie 2010 02:19 |
||
Florine, 2 luni 13 zile si 40 de minute + 9luni, 2zile si cam atat = esti sigur ca e copilul tau? |
||
Calliope Postat pe 26 Noiembrie 2010 08:22 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2010-11-26 00:11:15chiar daca stiti cate ceva din viata personala ....bunul simt ar trebui sa va inpiedice sa postati aici ceva .Toti avem inpliniri si neinpliniri....vise si vise pierdute ...daaaar putem sa ridicam fruntea si sa mergem mai departe. Floris...bun simt pe forum?!? sa fim seriosi,n-a existat niciodata...doar nu citesc de ieri... Eu nu am talente de vedeta...dar voi crea o vedeta...si sa vedem cine se simte in stare sa danseze cu ea... |
||
markon Postat pe 26 Noiembrie 2010 08:28 |
||
Pe fiecare forum exista cate un individ nemultumit de viata lui care incearca sa arunce vina esecurilor proprii pe spatele altora. Aici vad mai multi. Domnule marcon, nu aveti nimic mai interesant de facut? Ceva care sa va imbunatateasca calitatea propriei vieti, altceva decat sa trageti cu sageti otravite si sa va bateti singur cu palma pe umar? E plina lumea de oameni ca dumneata. La 50 de ani, ar trebui sa dovedesti mai multa intelepciune si macar un dram de respect. Iar chestiunile private, trebuiesc rezolvate in particular. |
||
Calliope Postat pe 26 Noiembrie 2010 08:36 |
||
De la: Alize, la data 2010-11-26 08:22:13Florine, 2 luni 13 zile si 40 de minute + 9luni, 2zile si cam atat = esti sigur ca e copilul tau?Prima parte e timpul care s-a scurs de cand nu sunt cu sotia iar partea a doua e timpul ramas pana se intoarce acasa! Abia astept clipa revederii! |
||
florin_c76 Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:08 |
||
io zic ca de fapt esti un fericit, florinele, si ar trebui sa profiti de timpul ala ramas da', ma rog, ce stiu io de rezistenta berbatului la secsuiala cu nevasta proprie si personala? |
||
Thor_again Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:14 |
||
Deci! Ca sa iti explic draga "mosule"! Eu inca cred in fidelitatea conjugala! Deci explicatia este ca pur si simplu cred! Daca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu mine este ptr.ca tu deja esti "mos"si ai experienta anilor! In rest sa ne auzim de bine! |
||
florin_c76 Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:46 |
||
no, ca ti-o zis-o!!! | ||
zambila Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:50 |
||
florinele, nu zise nimeni ca nu crezi in fidelitatea aia conjugala... da' stii cum e cu ea? ca si cu Dumnezeu. Adica toti credem in ea, dar nimeni nu a vazut-o | ||
Thor_again Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sotul sau parinti??? | 50 | De la: deliuta 31 Decembrie 2015 18:39 |
dragoste sau ce????????? | 58 | De la: gabrielistiza 12 Martie 2010 14:48 |
Durere vaginala la excitare! | 10 | De la: garbo223990 1 Aprilie 2015 06:35 |
|
||
O scrisoare draguta pt barbati | 8 | De la: ameno 22 Iunie 2010 15:01 |
Ajutor! Am fost diagnosticata cu HPV oncogen! | 6 | De la: garbo_1155 5 Aprilie 2012 10:49 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn