De la: gianiblue, la data 2009-06-26 19:18:02mai, florinel. blair are perfecta dreptate. si, la urma urmei, de ce ar fi exceptional ca esti fidel?! nene, asta-i normalul. si la asta te-ai angajat cand te-ai casatorit. adica te lauzi ca esti normal? lauda-te cand esti exceptional - nu normal. si exceptional in sensul bun. |
||
marian_sss Postat pe 26 Iunie 2009 19:32 |
||
---|---|---|
marian, amice. nu mai trage atat de prost concluzii si nu mai face generalizari. matematica zice clar ce conditii trebuie indeplinite in inductia matematica. tu crezi ca daca unul spune ca este intr-un fel, noi chiar tre' sa si credem?! numai fraierii se iau doar dupa vorbe. asta-i una. si doi, nu ai inteles nimic: eu spuneam ca-i normal sa fii fidel si nu este exceptional. ce inseamna exceptional in sensul bun? adica nu oligofren ci geniu. nu criminal in serie ci un om moral, bun ca painea calda, intelept, iubitor et comp. tztz. ia du-te la dictionar si cauta cuvantul "exceptional"... ca-mi pierd rabdarea, parol! |
||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 19:39 |
||
Giani, nu-ti bate capul si nu-ti mai risipi timpul. | ||
|
||
Aemulus Postat pe 26 Iunie 2009 19:44 |
||
micabiso, saru' mana. | ||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 20:07 |
||
Eu nu cred in fidelitate dar prefer sa cred ca al meu e fidel . | ||
yavrum Postat pe 26 Iunie 2009 21:50 |
||
yavrum, e un fel de minciuna... te complaci?! | ||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 21:52 |
||
pai stiiu . | ||
yavrum Postat pe 26 Iunie 2009 21:53 |
||
pai nimeni nu zice ca nu stii. da-ti convine?!!! | ||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 22:00 |
||
'Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?' Doar in cazul casatoriei se poate spune sex=dragoste; lasand deoparte cazuri tembele, ca cel povestit de asa zisa doamna T care tot apare pe sticla, si care a spus ca sotul a inselat-o chiar in nopatea nuntii, calcatul pe alaturi nu se face pentru sex; apare un fior al dragostei dat initial de o privire, apoi de anume cuvinte; tuturor ne face placere sa fim considerati "ceva"; ne face placere sa spunem ce am facut ceva mai deosebit decat altii; banuiesc ca toti stim gluma : ea : dragule, e buna mancarea ? el :ai chef de scandal ? Acea zisa "comunicare" trebuie sa tina cont de aceste...ingrediente; iar in pat ,amandoi sa raspunda oricaror dorinte ale partenerului, facandu-i si lui placere; imi permit sa redau in cuvinte putine o discutie pe un post TV in Anglia ( cu tradcere in romaneste) : "incriminatele" raspund sotiilor care le judeca si le condamna ca le strica casnicia : "nu bat eu la usa voastra; barbatul tau suna la usa mea; da-i ce-i dau eu si tineti-l acasa" Dar vorba activistului : "e posibilitati care se poate si care nu se poate" . Deci..... |
||
garbo000391 Postat pe 27 Iunie 2009 08:05 |
||
391, si asta... ce este trist in mod real: partenerii nu comunica, ajung la surzenie emotionala si cauta in alta parte... | ||
gianiblue Postat pe 27 Iunie 2009 08:32 |
||
E un instinct,cred.Omul cauta in mod instinctiv sa fie fericit. Si pentru ca nu stie sa comunice si se teme sa recunoasca atunci cauta ceva ce-l mutumeste pe moment.Nasol e cand celalalt cauta mai mult decat momentul. Sau poate nu . Asa ne maturizam. |
||
blanca Postat pe 27 Iunie 2009 08:42 |
||
mielutzo, trista este educatia de acasa. serios. parca e anticuplu. plus modele gresite. fostul meu sotz isi inchisese urechile doar pentru ca asa vazuse in familie. nu a contat ca ce ceream si spuneam eu era perfect avizat de codul bunelor purtari in cuplu. nu stiu ce au mamele astea - mai ales de baieti - ca nu stiu sa le spuna cam asa: iubitilor, sa va iubiti partenerele, sa le impartasiti ce va doriti, sa comunicati, sa nu le lasati in ceata si sa plecati - de fapt - din vina faptului ca voi, chiar, nu ati stiut sa cereti de la omul care va iubea curat... |
||
gianiblue Postat pe 27 Iunie 2009 09:36 |
||
Educatia e o parte din tot. Ma gandesc ca, daca eu traiam cum m-au invatat ai mei la ora asta imi puneam cenusa in cap.Si in sinea lor chiar imi voiau binele. Mai trebuie sa stii si tu care ti-e directia . Cel putin de la un moment incolo cand zici ca esti adult. |
||
blanca Postat pe 27 Iunie 2009 09:43 |
||
mielutza, adica tu formulezi -destul de asemanator - credinta mea ca de la 25 de ani in sus nu mai poti da vina de educatie. tre' sa inceapa, nene, autoeducatia. noi alegem ce vrem sa fim. asta-i clar. cine se ascunde dupa degetul educatiei primite... ehehe... | ||
gianiblue Postat pe 27 Iunie 2009 10:01 |
||
nu rezista | ||
utttttttttt Postat pe 27 Iunie 2009 11:42 |
||
nu ai rezistat tu. asta-i povestea ta. nu e a intregii umanitati... | ||
gianiblue Postat pe 27 Iunie 2009 11:47 |
||
daca nu poate, nu poate. omul nu-i rezistent nu e vina lui. are o hiba din constructie. |
||
si_totusi Postat pe 27 Iunie 2009 11:52 |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 11:53 |
||
Touche pussicat !! | ||
blanca Postat pe 27 Iunie 2009 11:53 |
||
NU !NU REZISTA!POATE SA FIE FEMEIA SUPER DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE BARBATUL TOT BARBAT RAMANE.INDIFERENT CAT TE-AI CHINUI SA-L TII LANGA TINE TOT PLEAC DIN CURIOZITATE | ||
marylenas Postat pe 27 Iunie 2009 12:43 |
||
braaaavoooo, d-na cu majusculele. filosofie adanca. | ||
gianiblue Postat pe 27 Iunie 2009 12:56 |
||
De la: marylenas, la data 2009-06-27 12:43:14NU !NU REZISTA!POATE SA FIE FEMEIA SUPER DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE BARBATUL TOT BARBAT RAMANE.INDIFERENT CAT TE-AI CHINUI SA-L TII LANGA TINE TOT PLEAC DIN CURIOZITATE de-al dracu ce e. depinde cum te-ai chinui matale, daca tot cu zeama luuunga... geaba, tot isi pune palma-n partea dorsala si pleaca la un cartof pai |
||
tulipe Postat pe 27 Iunie 2009 13:04 |
||
De la: marylenas, la data 2009-06-27 12:43:14NU !NU REZISTA!POATE SA FIE FEMEIA SUPER DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE BARBATUL TOT BARBAT RAMANE.INDIFERENT CAT TE-AI CHINUI SA-L TII LANGA TINE TOT PLEAC DIN CURIOZITATE normal ca pleaca ...tie iti plac oamenii chinuiti ?? si-i poti iubi ? Ti-e doar mila.. |
||
blanca Postat pe 27 Iunie 2009 14:25 |
||
mielushel, cine e tanti asta ? ca nu am prea vazut-o pe aici... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 14:26 |
||
habar n-am !.. si nici chef sa-mi bat capul . Da' tipa fratee! | ||
blanca Postat pe 27 Iunie 2009 14:30 |
||
mdea...a emis panseul si a fugit | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 14:31 |
||
cred ca-i era frica de el ( panseul) | ||
blanca Postat pe 27 Iunie 2009 14:32 |
||
cred ca fug si eu... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Iunie 2009 14:39 |
||
nu fugiii! hai la breton ca lancezeste atmosfera pe-acolo | ||
blanca Postat pe 27 Iunie 2009 14:43 |
||
vreau si eu un breton. cu putina gheatza, daca se poate | ||
pik_nik Postat pe 27 Iunie 2009 15:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mi-am inselat jumatatea, dupa casatorie...Dar am avut urmatoarele motive: | 363 | De la: fleurdelis 2 Iunie 2010 19:11 |
de ce nu...???? | 35 | De la: cely 11 Decembrie 2009 13:31 |
Pescarusi... | 34 | De la: sora_ilsi 20 Februarie 2013 19:59 |
|
||
DA, DACA MAI POT! | 73 | De la: garbo233027 9 Octombrie 2012 02:12 |
imbunatatirea creierului | 81 | De la: Ciresica 3 Iunie 2010 18:58 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară