Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Imi cer scuze in fata userilor pentru ca v-am molestat cu postarea mea si lunga si adusa din real dar am considerat ca e cazul sa iau pozitie dand cartile pe fata ca sa nu mai fie nici o neintelegere si sa inceteze barfele facute la adresa mea in privat precum si atacurile gratuite pe fata...

Voi ramane in continuare pe forum si voi incerca sa particip la viata lui comentand pe subiecte in masura in care voi avea ceva de spus mai ales ca s-a mai inviorat in bine prin aparitia catorva (2-3) useri de calitate�voi gusta ironiile fine facute la adresa mea si voi incerca sa raspund de aceeasi maniera�

PS. Si ca sa va descretesc fruntile dupa ce v-am necajit va spun un banc:

Maria la vrajitoare.
-Ma iubesc doi barbati.Spune-mi cine va fi din ei norocosul?
-Vrajitoarea pune cartile apoi se uita atenta la ea si spune:
-Cel ce va avea noroc va fi Vasile- te vei casatori cu Ion�

markon
Postat pe 30 Noiembrie 2010 21:47
Bun banc!
florin_c76
Postat pe 30 Noiembrie 2010 22:30
Sa aveti o noapte linistita!
florin_c76
Postat pe 1 Decembrie 2010 00:16
LA MULTI ANI tuturor romanilor!
florin_c76
Postat pe 1 Decembrie 2010 00:17

MULTZAM....
LILO
Postat pe 1 Decembrie 2010 00:20
mi-a mai ramas ceva si pentru voi, hai sa traiti... bine
Laura_M
Postat pe 1 Decembrie 2010 00:23

laura...tu esti florin??
ori..
florin ,tu esti laura??
LILO
Postat pe 1 Decembrie 2010 00:27
de ce mai Lilo, semanam chiar asa de mult?
Laura_M
Postat pe 1 Decembrie 2010 00:44
" mami tu esti? "
Laura_M
Postat pe 1 Decembrie 2010 00:45
pai sa va spun si eu un banc, l-am auzit zilele trecute:

George merge la pescuit, prinde pestisorul auriu si ala-i spune:
bai frate, uite iti indeplinesc o dorinta, stii si tu e criza, ...dar gandeste-te bine
-ok, m-am gandit, vreau sa ma pis numai vodca de cea mai buna calitate
-ok, s-a facut
merge George fericit acasa intra in locuita si-i zice nevestei:
--Mario pune doua pahare pe masa...si scote...stremeleagul si umple paharele, acuma bea Marie
-ce esti nebun, ce sa-ti beau eu tie pi...
-taci tu nu fi proasta, ia si bea....
se fac astia doi turta si scena se repeta, pana intr-o zi cand vine George si zice:
-Marie pune un pahar pe masa
-da ti-e rau de la stomac ???
-nu , tu azi bei din sticla
casperphantom
Postat pe 1 Decembrie 2010 03:13
Markon, ti-am citit povestea si....am ramas pe ganduri...imi aminteste de....va
casperphantom
Postat pe 1 Decembrie 2010 03:15
Sa fiti fericiti romanilor!
Laura nu e eu si nici eu nu sunt Laura!
florin_c76
Postat pe 1 Decembrie 2010 09:56
LA MULTI ANI,ROMANILOR!!!!
walkiria
Postat pe 1 Decembrie 2010 10:51
Sanatate si virtute sa si sa beti pahare multe!
florin_c76
Postat pe 1 Decembrie 2010 11:00
Mai bagati si voi ceva sa mai merga treaba!
florin_c76
Postat pe 1 Decembrie 2010 15:23
sa fim spiritul zilei de azi ..MULTI ANI ROMANILOR ..!!
phoenix
Postat pe 1 Decembrie 2010 19:26
WOW !!! e tot ce pot sa spun referitor la ...stiti voi ce.
Spalatul rufelor in public nu e pasiunea mea asa ca ramin la impresia de inceput: Marcone, iti meriti soarta.

Si nu, nu am sa pun pe forum mesajul care l-ai lasat ca si comentariu la poza mea pentru ca te-ai minjit tu destul. Dar nici nu-l sterg. Sa ramina acolo pentru cine mi-o mai vizita profilul si din curiozitate da peste comentariul tau.

Intrebare: pe cartea ta de vizita scrie "Excrement Marcone"?

LA MULTI ANI ROMANI! La multi ani Romania!
Ciresica
Postat pe 1 Decembrie 2010 19:45
De la: Laura_M, la data 2010-12-01 00:44:43de ce mai Lilo, semanam chiar asa de mult?

da semanati...la...
poi nu???
LILO
Postat pe 1 Decembrie 2010 20:03
De la: Ciresica, la data 2010-12-01 19:45:57WOW !!! e tot ce pot sa spun referitor la ...stiti voi ce.
Spalatul rufelor in public nu e pasiunea mea asa ca ramin la impresia de inceput: Marcone, iti meriti soarta.

Si nu, nu am sa pun pe forum mesajul care l-ai lasat ca si comentariu la poza mea pentru ca te-ai minjit tu destul. Dar nici nu-l sterg. Sa ramina acolo pentru cine mi-o mai vizita profilul si din curiozitate da peste comentariul tau.

Intrebare: pe cartea ta de vizita scrie "Excrement Marcone"?

LA MULTI ANI ROMANI! La multi ani Romania!

Femeie...ca mi-e imposibil sa-ti spun doamna...voi pune personal ce ti-am scris in privat ca sa nu existe vreo suspiciune vizavi de persoana mea...ca de a ta nu mai e de multa vreme...

"markon a scris pe 27 Noiembrie 2010, 01:25
Madam...cand eu ma plimbam prin New York pe Broadway...si ma urcam in Gemini... tu nici nu visai de America,poate...si vii acum sa imi dai mie lectii?!? spre linistea ta pot sa iti trimit pe email poze din locurile de care iti vorbesc ca sa te asigur ca nu bat campii...din Rockfeller center... Empire State Building-ramasa cea mai inalta cladire din NY ...4 iulie 1977 eram acolo...cand eu iti spun ca nu stii cu cine te pui...dar se pare ca nu te-ai implementat f bine in viata americana de iti pierzi vremea pe garbo...si ca sa iti fie clar...eu am avut o relatie personala cu cell...pe care s-a KaKat...asa ca...stai in banca ta ca am multe de spus si de aratat daca ma superi...taci spre binele lui cell...desi,cred ca doar ai vrut sa te simti recunoscuta in haita...nu iti pasa tie de una ca ea... "

Consider ca m-as descalifica daca ti-as mai raspunde la vreun mesaj in putrefactie din mintea ta ...femeie de 2 bani...

markon
Postat pe 1 Decembrie 2010 23:16
Pot si eu sa spal trei rufe?
florin_c76
Postat pe 1 Decembrie 2010 23:27
De la: florin_c76, la data 2010-12-01 23:27:46Pot si eu sa spal trei rufe?

Da, dar baga-le-n masina de spalat.
Pune si putin balsam de rufe, Lenor Parfumelle , sa miroase mai bine.
m_ada
Postat pe 1 Decembrie 2010 23:31
florinelu, ce naiba ma, tati? te mai apuci acum de spalat? nu mai ai saci pentru gunoi? s-au murdarit tzoalele? alteleeee!!!
Thor_again
Postat pe 1 Decembrie 2010 23:33
Nu mosule!
Vrui sa spun ca sa "spal si eu trei rufe in public"adica sa fac si eu dezvaluiri incendiare!
florin_c76
Postat pe 2 Decembrie 2010 09:26
florinelu`, ai grija, insa, la ce detergent folosesti! nu de alta, dar riscam vreo alergie!
esme
Postat pe 2 Decembrie 2010 13:49
florine.....vrei sa ramai fara topic???Mai bine lasa hainele murdare decat sa ia "foc" topicul....
walkiria
Postat pe 2 Decembrie 2010 15:39
ai grija cand le faci .....sa fie pompierii pe aproape.........
jeanette40
Postat pe 2 Decembrie 2010 15:48
O, cate griji pot da niste biete haine murdare !!
m_ada
Postat pe 2 Decembrie 2010 15:51
E bine sa ne exteriorizam! Asa ca cine incepe?
florin_c76
Postat pe 2 Decembrie 2010 17:16
incep eu, mi-am facut balcon pe luna, pana mea, si l-au pus neghiobii pe partea care nu se vede niciodata de pe pamant,cum mai stau eu la cafea acolo sa moare de invidie vecinii toti ???
casperphantom
Postat pe 2 Decembrie 2010 17:23
din ce scrise-si eu am inteles ca incepi tu ......................deci , astept....
iote ........o fantoma cu pene....
jeanette40
Postat pe 2 Decembrie 2010 17:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Loredana isi impinge sotul la (sexting) 13 De la: reyya 10 Noiembrie 2009 16:47
Va rog dati-mi un sfat 95 De la: Sal_a_toi 13 Septembrie 2011 12:40
cum se poate explica absenta dorintei fizice (erectia) desi un barbat sustine ca doreste o femeie si o iubeste? 71 De la: 77 10 Noiembrie 2015 14:00
Ghici ghicitoarea mea!! 14 De la: estela 30 Mai 2010 03:20
Nu inteleg de ce evita acest subiect dupa 1 an de relatie. 11 De la: garbo_454875 28 Septembrie 2016 13:20
Setari Cookie-uri