Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

ce culoare sa fie ??
blanca
Postat pe 27 Iunie 2009 15:13
blonda, roscata sau bruneta, cu ochii albastri, sau negri, sau verzi, cu parul lung, sau scurt, sau fara, grasa,sau potrivita sau subtire, inalta,sau medie sau scunda, casatorita,sau divortata, sau vaduva,sau single.
stiu ca-s pretentios, da' daca va uitati la mine, imi veti da dreptate, nooo?
pik_nik
Postat pe 27 Iunie 2009 15:17
acum inteleg de ce ai ochii asa......
muult mi-a trebuit
blanca
Postat pe 27 Iunie 2009 15:20
vezi zambetul meu? azi e pentru tine
pik_nik
Postat pe 27 Iunie 2009 15:21
adica ...stirb?
blanca
Postat pe 27 Iunie 2009 15:24
as fi mai curioasa daca sotia rezista toata viata...
garbo012421
Postat pe 28 Iunie 2009 01:03
rezista daca incerci sa faci ceva care sa-l surprinda mereu placut, parerea mea este ca trebuie sa-l tii ocupat permanent ca sa nu ajunga sa te insele, e mai inteligent sa-l faci gelos
garbo012421
Postat pe 28 Iunie 2009 01:07
trebuie sa precizez ca e pentru prima data cand scriu pe un forum desi de fiecare data cand vreau sa stiu ceva citesc tot felul de discutii de pe toate paginile.
cat despre subiect...vreau sa cred intr-un raspuns afirmativ dar, din nefericire, pana acum (si ma refer la tot ce am vazut in jurul meu, nu la experienta personala) m-a convis sa cred exact opusul.
lynutza_19
Postat pe 28 Iunie 2009 08:32
lynutza, raspunsul e unul singur - cel putin o data intr-o relatie, barbatul calca alaturi.
aici insa e si o alta nuantza, sa-i zicem. cu cine calca alaturi?
adica nici femeile nu-s mai catolice decat papa
pik_nik
Postat pe 28 Iunie 2009 08:36
pik, pe femei le doare calcatul pe alaturi emotional nu sexual. sportul fara sentimente chiar face bine relatiilor... o covarsitoare majoritate de barbati - dupa ce au o aventura - se duce mai relaxata in relatia lor. si poate si un pic vinovati - ceea ce ii mai domoleste in relatia lor permanenta.
gianiblue
Postat pe 28 Iunie 2009 09:04
Nu sunt convinsa desi am 51 de ani ca un barbat este fidel unei singure femei,de femei pot spune sigur ca nu inseala si se dedica trup si suflet familiei.
ROdika_201157
Postat pe 28 Iunie 2009 09:23
Nici eu nu cred asa ceva,dar sotia rezista sa faca sex(dragoste)doar cu sotul dupa casatorie?hai sa fim serios,sunt povesti de gradinita !
Mama natura a inzestrat pe toata lumea cu acele placeri ascunse,dar nimeni nu le recunoaste,insa toti si toate ne gandim in orice monet la ele
ilie_stoica
Postat pe 28 Iunie 2009 10:06

ehe heee... si zi asa, ai? cu cat esti mai umblat, cu atat se leaga mai multe de tine? pishicher mic, bag seama ca tu stai mai mult prin casa si mai iesi din cand in cand cu gunoiul...[/quote]Pot spune ca duc si gunoiul,fac si piata si muncesc dar imi vad de treburile mele nu de altele(femei).Sa ai bafta in viata.
florin_c76
Postat pe 28 Iunie 2009 10:45
Fetelor, dak vreti sa aveti langa voi un barbat iubitor si fidel, nu va casatoriti cu el! Casatoria se pare ca-i innebuneste pe barbati.
garbo011350
Postat pe 28 Iunie 2009 10:59
De la: garbo016735, la data 2009-06-28 10:06:32Nici eu nu cred asa ceva,dar sotia rezista sa faca sex(dragoste)doar cu sotul dupa casatorie?hai sa fim serios,sunt povesti de gradinita !
Mama natura a inzestrat pe toata lumea cu acele placeri ascunse,dar nimeni nu le recunoaste,insa toti si toate ne gandim in orice monet la ele
Ganditul e una facutul e altceva.Degeaba te gandesti sa o ai pe o femeie frumoasa daca nici nu se uita la tine.Sunt destule femei pe lumea asta ca sa ai cu cine insela.Dar cum te poti uita in ochii sotiei dupa ce ai fost la alta stiind ca ea e cinstita fata de tine?E si sotia om si are suflet si poate ca va suferi spunand ca ai fost cu alta.Iar de nu spui poate te macina moral ce ai facut.Asta nu se poate aplica la toti barbatii caci suntem firi diferite.Mai bine sa se gandeasca cei ce vor sa insele ce castiga prin aceasta sau cum sa faca sa le fie mai bine in viata de familie.Nu ma laud si nu astept felicitari ci doar doresc sa spun parerea mea si poate fi criticata caci tot asa o sa gandesc.Sa aveti o zi placuta fara probleme in cuplu.
florin_c76
Postat pe 28 Iunie 2009 11:12
DA, EXISTA BARBATI CARE FC SEX TOATA VIATA NUMAI CU SOTIILE LOR. Sotul meu este un exemplu si sunt fericita. Asta nu inseamna altceva decat iubire adevarata.Si pentru ca ma iubeste in prezenta altor femei il pot lasa de capul lui, pentru ca fidelitatea pentru el este un principiu de viata.
garbo016747
Postat pe 28 Iunie 2009 11:43
sotul tau e un fericit!
...cu asa sotie credula...
pik_nik
Postat pe 28 Iunie 2009 11:45
pik, iar sari calul. mai, omule. nu-ti inchipui ca esti etalon. mai sunt barbati neciobiti pe lumea asta.
gianiblue
Postat pe 28 Iunie 2009 12:03
Sot care sa faca dargoste numai cu sotia....eu nu am gasit........sotie care sa faca dragoste numai cu sotul.....se poate dar sunt pe cale de disparitie....si vorba lui Napoleon:" Toate femeile sunt curve, mai putin mama.......dar sa nu uitam ca si ea este totusi .......femeie"
domdom
Postat pe 28 Iunie 2009 12:26
am si eu o intrebare,care imi cam da batai de cap de la o vreme si vroiam sa stiu si eu opinia voastra.Daca se tot spune ca barbatii nu sunt fideli noi ce ar trebui sa facem(noi,femeile fidele)????Intreb asta pt ca am fost fidela iubitului meu dar in ceea ce il priveste nu pot baga mana in foc pt ca simt eu cva straniu la mijlok de un timp.Asta ce inseamna ca ar trebui sa l insel si eu sa mi iau revansa,pt ca sincer sa inspaimanta de moarte ideea ca m ar fi putut insela pana akum desi el neaga acest lucru....deci,dak nu mai exista barbati fideli p planeta asta ce ar trebui sa facem noi femeile care ne dedicam unui singur barbat????
cherie
Postat pe 28 Iunie 2009 13:05
cherie, fidelitatea nu-i la schimb. fiecare face cum simte. poate solutia este sa le schimbam modul de a simti. e corect cand se afirma ca barbatul multumit acasa... nu mai are chef de targ.
gianiblue
Postat pe 28 Iunie 2009 13:15
De la: garbo016747, la data 2009-06-28 11:43:50DA, EXISTA BARBATI CARE FC SEX TOATA VIATA NUMAI CU SOTIILE LOR. Sotul meu este un exemplu si sunt fericita. Asta nu inseamna altceva decat iubire adevarata.Si pentru ca ma iubeste in prezenta altor femei il pot lasa de capul lui, pentru ca fidelitatea pentru el este un principiu de viata.

draga mea, si eu stiu la fel despre al meu. asta nu inseamna ca este adevarul gol-golut. de la asta si pana la a baga mana in foc este cale lunga, sincera sa fiu nici pentru mine n-as baga mana-n foc.
am tot scris pe topicu asta, ba una, ba alta, repet, nu cred in treaba cu "rezistenta" si nu cred despre "calcatul stramb" ca ar fi idependent de vointa cuiva. rezisti atat cat vrei.
tulipe
Postat pe 28 Iunie 2009 13:21
CRed ca nu exista barbat fidel toata viata lui,odata si odata tot cade prada ispitei:D..care este din belsug:D
issa
Postat pe 28 Iunie 2009 13:23
aici e greseala femeilor. "se dedica". adica, incep sa dezvolte un fel de dependenta, amestecata cu un soi de grija materna si gelozie.

parerea mea e ca, nu exista fidelitate ,dupa ce trece fiorul acela al dragostei impartasite. cum sustin unii, cam 5 ani. dupa aceea, cu gandul sau cu fapta, tot o ia lumea haisa.

si aici e discutabil. poti sa fii cu una / unul o seara si a doua zi sa uiti. asa, de o distractie , de curiozitate sau sa-ti dovedesti ca inca mai esti atractiv/ atractiva

barbatii , ce-i drept, trec mai usor la fapte. femeile pot ramane doar cu gandul. de ce? cred ca e un soi de teama.

de ce sa nu recunoastem, cand sotul afla ca l-ai trisat, iese cu scantei , cu luare de guler si azvarlit pe usa afara.

in cazul cand ei sunt dibuiti, femeile fac doar scandal, plang, reproseaza si isi revarsa furia asupra amantei. el, devine brusc nevinovatul care a fost sedus si i se acorda a doua sansa.

bineininteles ca va fi si a 9 a si a 99 a. va deveni obisnuinta
si_totusi
Postat pe 28 Iunie 2009 13:24
si daca e iertat usor....va deveni si mai abitir obisnuinta...lasa ca daca m-a iertat asa de usor acuma....ma iarta si maine....
tutankhamon
Postat pe 28 Iunie 2009 13:28
De la: si_totusi, la data 2009-06-28 13:24:41barbatii , ce-i drept, trec mai usor la fapte. femeile pot ramane doar cu gandul. de ce? cred ca e un soi de teama.

da, poate fi si teama. eu cred ca femeile sunt mai complexate, niciodata nu sunt pe deplin multumite de cum arata
tulipe
Postat pe 28 Iunie 2009 13:32
De la: cherie, la data 2009-06-28 13:05:23am si eu o intrebare,care imi cam da batai de cap de la o vreme si vroiam sa stiu si eu opinia voastra.Daca se tot spune ca barbatii nu sunt fideli noi ce ar trebui sa facem(noi,femeile fidele)????Intreb asta pt ca am fost fidela iubitului meu dar in ceea ce il priveste nu pot baga mana in foc pt ca simt eu cva straniu la mijlok de un timp.Asta ce inseamna ca ar trebui sa l insel si eu sa mi iau revansa,pt ca sincer sa inspaimanta de moarte ideea ca m ar fi putut insela pana akum desi el neaga acest lucru....deci,dak nu mai exista barbati fideli p planeta asta ce ar trebui sa facem noi femeile care ne dedicam unui singur barbat????
Morala:daca unul se omoara din dragoste pt.o ea atunci si ea sa se sinucida ptr.el?Cand afli raspunsul poate vei sti ce solutie sa aplici in cazul tau.Bafta in continuare!
florin_c76
Postat pe 28 Iunie 2009 13:48
Vezi diferenta...Eu sunt o femeie care nu si-a inselat niciodata barbatul, pot sa-ti spun si de ce pentru ca mi-am dedicat viata celor 3 copii ai mei ,cat despre sot am mers pe vorba aceea ,,bun- rau, El este sotul meu" si un ultim motiv care zic eu este intemeiat...imi repugna ideea inselatului,consider ca nu pe El l-as insela ci pe mine insa-mi.
ROdika_201157
Postat pe 28 Iunie 2009 14:08
De la: ROdika_201157, la data 2009-06-28 14:08:08Vezi diferenta...Eu sunt o femeie care nu si-a inselat niciodata barbatul, pot sa-ti spun si de ce pentru ca mi-am dedicat viata celor 3 copii ai mei ,cat despre sot am mers pe vorba aceea ,,bun- rau, El este sotul meu" si un ultim motiv care zic eu este intemeiat...imi repugna ideea inselatului,consider ca nu pe El l-as insela ci pe mine insa-mi.

tu nu ti-ai inselat barbatul pentru ca esti dedicata celor 3 copii? ca nu prea am inteles
eu daca am un copil inseamna ca nu sunt o "mama dedicata" si ca pot sa-mi insel linistita, barbatul??
si eu sunt "o femeie(de multe ori simt nevoia sa fiu doua) care nu si-a inselat niciodata barbatul" pentru ca nu este bun-rau ci doar bun, ca de-aia l-am luat. asa, si?
poti fi mai explicita, te rog?
tulipe
Postat pe 28 Iunie 2009 14:18
De la: ROdika_201157, la data 2009-06-28 14:08:08un ultim motiv care zic eu este intemeiat...imi repugna ideea inselatului,consider ca nu pe El l-as insela ci pe mine insa-mi.
Ai mare dreptate doar ca nu toti gandesc asa.Daca cineva doreste sa urmareasca noul topic:"anunturi" diverse la sectorul "timp liber#altele"mi-ar face mare placere.Sa aveti o zi frumoasa!
florin_c76
Postat pe 28 Iunie 2009 15:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mai exista pritenie adevarata? 226 De la: aztunylla 19 August 2018 16:52
Romania 93 De la: estela 30 Mai 2010 03:39
Escapelle 7 De la: garbo_477205 21 Octombrie 2017 13:03
Ce sa fac sa devin mamica? 57 De la: garbo077616 9 Iulie 2010 22:42
Contra plictiselii 58 De la: garbo265966 26 August 2012 11:49
Setari Cookie-uri