De la: casperphantom, la data 2011-01-02 07:35:16...... eu am avut o fantezie cu Cameron Diaz, dar sunt in libertate...... ce legatura are una cu alta? sau aventurile cu Cameron Diaz sunt cumva doar privilegiul puscariasilor? fie vorba-ntre noi cam nasparlie Cameron Diaz aia.... alta mai acatarii nu gasisi pentru fanteziile tale? |
||
marceltuky Postat pe 3 Ianuarie 2011 11:27 |
||
---|---|---|
apropo de asta .........mai poti spune ca esti fidel daca noaptea visezi alta femeie???? am vazut ca a-ti dat-o pe fidelitate........ |
||
jeanette40 Postat pe 3 Ianuarie 2011 11:30 |
||
De la: casperphantom, la data 2011-01-02 07:38:58.... dar daca omul isi iubeste sotia din tot sufletul, atunci nici nu cred ca are fantezii fanteziste cu altele , ci doar cu ea...... casper.... eu am folosit doar cuvantul fantezii asta poate sa includa: pozitii inedite, situatii palpitante, locuri exotice sau ciudate..... dar nu este o conditie esentiala ca protagonista sa nu fie chiar sotia! faptul ca tie ti-a sarit imediat gandul la altele spune multe despre conceptiile tale asupra fanteziilor sexuale! |
||
|
||
marceltuky Postat pe 3 Ianuarie 2011 11:34 |
||
De la: jeanette40, la data 2011-01-03 11:30:43 apropo de asta .........mai poti spune ca esti fidel daca noaptea visezi alta femeie???? depinde.... daca dormi sau daca esti treaz....! |
||
marceltuky Postat pe 3 Ianuarie 2011 11:37 |
||
De la: jeanette40, la data 2011-01-03 11:30:43...... exista un topic special axat pe FIDELITATE.... dar inca nu au reusit sa-i defineasca intelesul |
||
marceltuky Postat pe 3 Ianuarie 2011 11:40 |
||
Daca traiesti in lumea viselor... | ||
m_ada Postat pe 3 Ianuarie 2011 11:40 |
||
indiferent .......indiferent asa si cu infidelitatea .........si ea imbraca multe forme , deci |
||
jeanette40 Postat pe 3 Ianuarie 2011 11:41 |
||
De la: jeanette40, la data 2011-01-03 11:41:26..... asa si cu infidelitatea .......si ea imbraca multe forme....... Are doar o singura forma esentiala care trebuie descoperita si inteleasa! restul sunt doar niste ramificatii..... |
||
marceltuky Postat pe 3 Ianuarie 2011 11:56 |
||
nu cred ca fidelitatea are mai multe forme. Cred ca are una singura: sa nu simti impulsul interior de a fi cu altcineva. Nu sa nu vrei, ca "a vrea" poate avea conotatii de "vointa"... ci A NU SIMTI ca iti lipseste ceva ce poti gasi la o alta persoana. Nu ma refer numai la sex, asa cum nu ma refer numai la sentimente. Sint multe altele intermediare: nevoia de a face lucruri marunte impreuna, de a fi in prezenta altcuiva, de a te simti respectat/admirat/bagat in seama de altcineva... Tradarile cam asa incep: nu gata, am vazut un reprezentant al sexului ops plimbindu-se tantos pe strada si am sarit in pat. Exista o oarecare alchimie intermediara - si ala e momentul in care incepi sa iti dai seama ca iti lipsea ceva, persoana de linga tine nu e sau nu mai e suficienta.... si sa te intrebi ce faci in continuare. Inainte de a fi infidel, exista intotdeauna un dialog al tau cu tine, peste care unii trec foarte usor.... |
||
quasaria Postat pe 3 Ianuarie 2011 12:16 |
||
De la: quasaria, la data 2011-01-03 12:16:03..... sa nu simti impulsul interior de a fi cu altcineva.... asta este doar o ramificatie! Daca vei ajunge sa descoperi trunchiul vei intelege de ce afirm ca este doar o ramificatie! |
||
marceltuky Postat pe 3 Ianuarie 2011 12:23 |
||
e grefata pe personalitatea individului: so? discutam structura omului in sine sau relatia? | ||
quasaria Postat pe 3 Ianuarie 2011 12:32 |
||
exact! atata vreme cat simti impulsul, chiar daca ti-l reprimi in numele moralei sau mai stiu eu carui deziderat si te lupti, caci te lupti, e o lupta cu tine sa nu-i canti in struna si sa nu-i dai frau liber, e clar ca `aderenta ` ta la celalalt, cel de langa tine e compromisa. nu mai esti la unison cu el, nu mai formati aceeasi unitate, care e acum afectata. una e sa simti si sa nu vrei sa intampini ceea ce simti, dar o simti si fiinta iti e deja derapata si debusolata, si alta e sa nu experimentezi deloc, sa n-o cunosti, dorinta de un altul/alta. | ||
esme Postat pe 3 Ianuarie 2011 12:45 |
||
De la: quasaria, la data 2011-01-03 12:32:11e grefata pe personalitatea individului: so? discutam structura omului in sine sau relatia? nici una nici alta! discutam de sensul expresiei la modul general nu intr-un caz aparte! Dupa ce descoperi sensul universal valabil al expresiei FIDELITATE poti implementa corect termenul pentru fiecare caz in parte! |
||
marceltuky Postat pe 3 Ianuarie 2011 12:54 |
||
sensul universal valabil est faptul ca iti SIMTI apartenenta la o anume persoana. Punct. Nu tine de filozofie - nu tine de creier. Unul mai timpit nu e neaparat in stare sa simta mai putin. Unul cu alta cultura, alt mediu, alta educatie nu e neaparat in stare sa simta mai mult sau mai putin. Pina la urma, ca fiinta vie te defineste ce SIMTI, nu uneltele cu care sapi prin viata, deci pe astea e inutil sa le discutam. |
||
quasaria Postat pe 3 Ianuarie 2011 13:13 |
||
De la: quasaria, la data 2011-01-03 13:13:31sensul universal valabil est faptul ca iti SIMTI apartenenta la o anume persoana. Punct....... ..... si de la capat ceea ce spui aici poate fi si ea o ramificatie a fidelitatii.... dar este mai degraba o definitie a termenului de FAMILIE Inca nu ai ajuns la esenta FIDELITATII |
||
marceltuky Postat pe 3 Ianuarie 2011 13:17 |
||
N-am pomenit nimic de familie sau de structuri sociale. Apartenenta fata de o persoana anume poti sa o simti si daca persoana aia e casatorita cu alti 50, are nspe alte familii si e peste mari si tari. Apartenenta asta e in tine, nu in exterior. E ceea ce te impiedica sa creezi legaturi si corelari cu altcineva, e o bariera primara, dincolo de care incepe infidelitatea. |
||
quasaria Postat pe 3 Ianuarie 2011 13:22 |
||
De la: quasaria, la data 2011-01-03 13:22:38.....si daca persoana aia e casatorita cu alti 50, are nspe alte familii si e peste mari si tari. Apartenenta asta e in tine, nu in exterior. E ceea ce te impiedica sa creezi legaturi si corelari cu altcineva, e o bariera primara, dincolo de care incepe infidelitatea. ete na..... acu o sa aflu ca daca mi-o pun cu cineva se supara fitecine de prin Bangladesh si ma acuza de infidelitate (colac peste pupaza mai e si casatorita cu alti 50) |
||
marceltuky Postat pe 3 Ianuarie 2011 13:48 |
||
marcel,nu are de ce sa se supere nici aia din Bangladesh nici nimeni - e ceea ce SIMTI si asta e strict problema ta. Aia poate eventual simti apartenenta EI la tine, nu invers. Din punctul meu de vedere, fiedelitatea e un proces intern, e ce simt EU fata de celalalt. Exact ca iubirea, nu poate fi impusa. Nici macar eu nu mi-o pot impune - pentru ca as actiona impotriva dreptului meu de a-mi gasi echilibrul, ar insemna sa decid EU impotriva mea. Deci fidelitate impusa, din punctul meu de vedere, nu exista. Nici de mine insami, nici de altcineva. Oamenii au asteptari - eu ASTEPT de la cineva sa imi fie fidel. Nu e, bad luck. Sint intr-o situatie care nu imi convine, mi-am luat bagajele si am plecat. Altfel, oricit as sta cu harponul pe el, daca ceea ce simte el e altceva, ce pot sa fac?! Si ca observatie - nu exista nici un arbitru pe forumul asta. Fiecare vede lucrurile in felul sau, si s-ar putea sa nu fii tocmai tu cele care le vede cu cea mai mare claritate. Abtine-te de la a te erija in tovarasa profesoara, te rog. |
||
quasaria Postat pe 3 Ianuarie 2011 14:06 |
||
De la: quasaria, la data 2011-01-03 14:06:18..... Oamenii au asteptari - eu ASTEPT de la cineva sa imi fie fidel. Nu e, bad luck...... Oamenii au asteptari - si eu ASTEPT de la cineva sa imi fie "bracosturna". Nu e, bad luck!!!!! |
||
marceltuky Postat pe 3 Ianuarie 2011 15:58 |
||
nu cunosc termenul. | ||
quasaria Postat pe 3 Ianuarie 2011 16:01 |
||
Fidelitatea nu tine de filozofie! Ci de simtaminte! De stare sufleteasca! Si ca sa exprim o parere a fi fidel in ziua de azi e lucru mare! Ptr.care e putin inteleasa aceasta atitudine de a fi fidel cuiva! De multe ori e privita ca pe o neputiinta de a fi si cu alte persoane sau ca o prostie! Dar eu chiar cred in aceasta notiune! |
||
florin_c76 Postat pe 3 Ianuarie 2011 16:16 |
||
De la: florin_c76, la data 2011-01-03 16:16:46..... Da, da, da..... asa-i....! da tot mai important e sa fii "bracosturna" |
||
marceltuky Postat pe 3 Ianuarie 2011 16:29 |
||
האם אתה בטוח | ||
quasaria Postat pe 3 Ianuarie 2011 16:34 |
||
De la: quasaria, la data 2011-01-03 16:34:11האם אתה בטוח te inteleg Q.... vrei sa stii ce inteleg eu prin "bracosturna"..... ase si eu tot vreau sa stiu ce intelegeti voi prin fidelitate ca altfel ciripeste fiecare pe limba lui..... |
||
marceltuky Postat pe 3 Ianuarie 2011 17:06 |
||
eu tot am discutia asta cu cineva si n-as vrea sa cred ca sinteti specii inrudite. Am tot explicat... sa fac un rezumat? Fidelitatea e exclusivitate - la trupul si sufletul celuilalt. Iar chestia asta trebuie sa o ofere el, nu o poti pretinde tu. Nu asta simte ca vrea, ghinion, pa pa si un praz verde. |
||
quasaria Postat pe 3 Ianuarie 2011 17:11 |
||
De la: quasaria, la data 2011-01-03 17:11:54...... Fidelitatea e exclusivitate - la trupul si sufletul celuilalt. ...... asta este o opinie gresita! Principiul de viata (unul dintre ele) dupa care te ghidezi este: exclusivitate - la trupul si sufletul celuilalt FIDELITATEA consta in respectarea cu strictete a acestui principiu..... dar si a celorlalte Principiul musulmanilor vizavi de aceasta exclusivitate este altul.... iar asta nu inseamna ca sunt infideli.... si ei sunt fideli principiului lor! De aceea oamenii trebuie sa-si deschida sufletele si sa-si faca cunoscute principiile de viata pentru a-si putea gasi persoana potrivita, care sa aiba aceleasi principii de viata si astfel sa existe armonie si fericire in familia lor! Dar asa cum spuneam: FIDELITATEA reprezinta respectarea principiilor proprii de viata INFIDELITATEA reprezinta incalcarea principiilor proprii de viata Nerespectarea principiilor altcuiva nu reprezinta un act de infidelitate atata vreme cat nu incalca propriile principii ale persoanei in cauza! |
||
marceltuky Postat pe 3 Ianuarie 2011 17:31 |
||
inteleg: tu spui de la inceput ca vrei nspe femei pe luna - e de acord dna, bine, nu e de acord dna, nu mai exista cuplul. deja vu. Fair si pt tine si pt tanti in cauza. |
||
quasaria Postat pe 3 Ianuarie 2011 17:46 |
||
Ce comod, domnule marcel! Adica 2 persoane cu aceleasi principii vor trai in pace, dragoste si armonie pana la moarte. mira-m-as! Mai grav, din dragoste se incalca principii, se pervertesc, se uita si se sterg cu radiera!! Si lipsa principiilor poate fi o similitudine a 2 persoane, si-aia la fel...fericiti de nu mai pot, nu? si fidelli.... |
||
ufishor Postat pe 3 Ianuarie 2011 17:47 |
||
ufisor - principiu poate fi si ca fiecare e cu cine vrea. | ||
quasaria Postat pe 3 Ianuarie 2011 17:49 |
||
daa...sau principiul sa te implici doar in relatii in care tai si spanzuri, sau emo...TE tai...sau doar cu persoane nepotrivite, pe care muncesti sa le schimbi (masochistii de profesie) sau...sau....sau.... | ||
ufishor Postat pe 3 Ianuarie 2011 17:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
un sfat fetelor:) | 174 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:56 |
Pentru doamne care se respecta | 72 | De la: garbo265966 15 August 2012 09:00 |
Clinica privata din Ungaria unde a facut donatii House Carers | 1 | De la: jerebnii_florina 1 Iunie 2010 22:57 |
|
||
De ce unele femei accepta sa fie mintite si insealate de barbati doar ca sa aiba un mascul langa ele? Si sa fie ajutata material...Asta inseamna ca nu au demnitate si se vand | 9 | De la: politistul 21 Aprilie 2010 03:01 |
JOANA | 12 | De la: sora_ilsi 7 Ianuarie 2010 00:22 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn