Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

pina la urma principiul enuntat e corect - cit timp include comun acord asupra chestiilor majore - si sa accepti sau nu alti barbati sau alte femei prin pat sint chestii majore... ca stia nu sint asa, ca gindacii de bucatarie: parca am vazut una pe hol.... sau era tot aia de ieri pe care n-am prins-o?
quasaria
Postat pe 3 Ianuarie 2011 18:07
De la: ufishor, la data 2011-01-03 17:56:53daa...sau principiul sa te implici doar in relatii...... cu persoane nepotrivite, pe care muncesti sa le schimbi ........

ufi ai luat-o rau pe aratura.... pe tine nu te intereseaza fericirea celuilalt.... pe tine te intereseaza doar daca este dispus sa se transforme intr-un animalut dresat sau nu.....
iar daca trebuie sa "muncesti" mult ca sa-l transformi se cheama ca e un nemernic care se da greu pe brazda!
marceltuky
Postat pe 3 Ianuarie 2011 18:20
De la: quasaria, la data 2011-01-03 18:07:14pina la urma principiul enuntat e corect - cit timp include comun acord asupra chestiilor majore......

comun acord cu forta nu se poate (altfel se transforma in impunere) de aceea oamenii trebuie sa fie calauziti dupa aceleasi principii.... pentru ca comunul acord sa fie o stare naturala, fireasca a lucrurilor.... o dorinta comuna!
marceltuky
Postat pe 3 Ianuarie 2011 18:24
nu-i timpul de agricultura acum , faceam afirmatii la persoana I sg. cumva? mie-mi place rolul de observator, nu-mi spal nicio rufa pe-aci ...
ufishor
Postat pe 3 Ianuarie 2011 18:26
da... Teoretic. Dar cit de comun e comunul acord de obicei? Si cit e compormis din partea celui care intelege ca altfel se rastoarna barca?
Si in ce masura esti dispus - in general vorbesc - sa pierzi ceva ce iti doresti foarte mult, daca iti doresti la fel de mult doua lucruri in acelasi timp? Tentatia - naturala - este sa pui presiune asupra celuilalt sa accepte ca nici nu vrei sa te desparti, nici nu iti schimbi pct. de vedere. Iar celalalt face la fel....

Pina la urma pleaca primul ala care e mai ranit de toate luptele astea...
quasaria
Postat pe 3 Ianuarie 2011 18:32
De la: quasaria, la data 2011-01-03 18:32:33..... Si in ce masura esti dispus - in general vorbesc - sa pierzi ceva ce iti doresti foarte mult, daca iti doresti la fel de mult doua lucruri in acelasi timp? Tentatia - naturala - este sa pui presiune asupra celuilalt......

"sa pierzi ceva ce iti doresti foarte mult"
eu imi doresc foarte mult un Lamborghini.... in ce masura sunt dispus sa-l pierd oare?
tu vorbesti despre blana ursului din padure!
Nu este al tau si nu va fi al tau atata timp cat nu va fi cu adevarat fericit alaturi de tine!
iar aceasta lupta despre care povestesti: " Tentatia - naturala - este sa pui presiune asupra celuilalt.." nu-l va lasa niciodata sa-si gaseasca linistea si fericirea!
Pe cand daca iti gasesti persoana care are aceleasi principii de viata lucrurile decurg firesc in directia dorita de amandoi si implicit fiecare se simte placut, comfortabil si fericit alaturi de celalalt!
marceltuky
Postat pe 3 Ianuarie 2011 18:54
De la: ben, la data 2011-01-02 16:15:29
De la: florin_c76, la data 2011-01-02 14:28:12Eu ma gandesc sa aleg soimul! Sau lupul?

Eu ma gandesc sa aleg o corabie si caut o femeie la carma.
sa nu fie arca lui NOE ..
phoenix
Postat pe 4 Ianuarie 2011 01:22
De la: florin_c76, la data 2011-01-03 00:17:22Si sa ajungeti pe o insula parasita si sa o populati!
ei parasita ..si tu acum !! plina de babuini macar
phoenix
Postat pe 4 Ianuarie 2011 01:24
De la: quasaria, la data 2011-01-03 20:27:14..... daca ai de ales intre un Lamborghini si o vila in Bahamas si ti le doresti pe amindoua la fel, rezultatul e ca vei fi nefericit fara cea pe care ai fi putut sa o ai. Nu conteaza ce alegi......

Perfect adevarat..... daca esti pus in situatia de trebui sa alegi garantat vei suferi!
Dar atat vila cat si masina nu au vointa proprie.... nu este decizia lor sa te puna in situatia de a alege!
Dar cand o fiinta din proprie vointa te pune in situatia de a alege.... explicatia e una singura:
nepasarea fata de suferinta ta si dezinteresul fata de starea ta de fericire!
Ori in cazul asta nu se mai poate vorbi de iubire!
marceltuky
Postat pe 4 Ianuarie 2011 10:56
De la: marceltuky, la data 2011-01-04 10:56:49
Dar cand o fiinta din proprie vointa te pune in situatia de a alege.... explicatia e una singura:
nepasarea fata de suferinta ta si dezinteresul fata de starea ta de fericire!
Ori in cazul asta nu se mai poate vorbi de iubire!

bon. deci eu sint bestia careia nu ii pasa de fericirirea omului cond il pun sa aleaga intre mine si diverse altele. Eu nu iubesc.
Esti a doua persoana de la care aud chestia asta.

N-are nici o importanta ca el anuleaza fericirea MEA calcind in icioare tot ce pentru mine conteaza ci e important ca eu anulez fericirea LUI pentru ca nu il las sa zburde liber si sa se decida (cum tot decide de fapt de cind s-a nascut...) incotro vrea sa o ia. Iar dupa ce decide, cind va fi asta, cind vom fi in baston amindoi, sa imi spuna stii, sorry, am ales the other way. Si eu sa ii zic - nemaipomenit, iubitute, bine ca IN SFARSIT ti-ai gasit linistea!
Nu conteaza eu ce vreau, cum ma simt, cum m-am simtit intre timp, ca am pierdut o viata intre oscilarile tale... tu sa fii fericit!

Cam asa, nu?
Cam asta ar fi dragostea adevarata din partea mea. Dar dragostea adevarata din partea lui ?!
quasaria
Postat pe 4 Ianuarie 2011 12:34
aia n-are importanta Q...
tu ai fost fata buna,l-ai iubit si l-ai lasat sa fie fericit....
bila alba ptr tine....nu esti tu bestia...
eladaela
Postat pe 4 Ianuarie 2011 12:43
Important e ce a simtit atunci la acel moment!
florin_c76
Postat pe 4 Ianuarie 2011 12:45
De la: quasaria, la data 2011-01-04 12:34:36....... bon. deci eu sint bestia careia nu ii pasa de fericirirea omului cand il pun sa aleaga intre mine si diverse altele. Eu nu iubesc.

Stai linistita.... nu esti singura..... ba dimpotriva sunt asa de multe persoane in aceasta situatie incat ajunge sa fie perceputa ca o stare de normalitate!

De la: quasaria, la data 2011-01-04 12:34:36....... Cam asta ar fi dragostea adevarata din partea mea. Dar dragostea adevarata din partea lui ?!

Ti-a interzis cumva sa-ti cauti fericirea?.... Daca a facut-o inseamna ca e un nemernic!
Dar daca nu ti-a interzis sa cauti si sa-ti gasesti fericirea in viata.... nu inteleg care este problema ta?
marceltuky
Postat pe 4 Ianuarie 2011 13:05
De la: eladaela, la data 2011-01-04 12:43:42..... tu ai fost fata buna, l-ai iubit si l-ai lasat sa fie fericit....

Atentie la ortografie! se poate intelege altceva.... corect ar fi fost:
" l-ai iubit si l-ai lasat!... sa fie fericit!.... "
pentru cine nu percepe diferenta, sa intrebe pe altii....
marceltuky
Postat pe 4 Ianuarie 2011 13:49
exact. Asa vad si eu normalitatea. Sa fiu eu cu el, nu eu cu el si cu marioara si cu vasilica.
Iar chestia asta nu e discutabila : nu e discutabil nici macar de ce a aparut situatia asta, nici macar cine e de vina: nu e discutabila pur si simplu.
Exista optiunea sa erase celelalte creaturi din viata lui - sau sa ma erase eu (ceea ce, de fapt, am si facut).
Problema e ca el nu accepta nici prima optiune, nici pe a doua.
Mi-a explicat foarte clar, si mi-a si demonstrat, ca nici nu se schimba, nici nu renunta la mine. Pentru ca ambele optiuni il fac pe el (!) nefericit. In concluzie, tot ce considera ca pot sa fac este sa il accept asa cum e.
Daca nu il accept?
Daca nu pot?
Daca ma raneste chstia asta astit de tare incit prefer sa nu il mai vad in viata mea, desi il iubesc - iar lui ii e imposibil sa inteleaga? Nu intelege nici macar ca am dreptul sa DECID pentru mine, indiferent cum il fac pe el sa se simta?

Nu crezi ca as cam avea o problema?

quasaria
Postat pe 4 Ianuarie 2011 14:07
De la: quasaria, la data 2011-01-04 14:07:17........ Nu crezi ca as cam avea o problema?

E o situatie fara iesire..... !
ce poti sa faci cand esti intr-o incapere fara iesire....?
doar sa te intrebi cine naiba m-a pus sa intru aici?
marceltuky
Postat pe 4 Ianuarie 2011 17:24
Orice incapere are o iesire! Daca nu are, o faci tu, si tot iesi ! Cu multa vointa!
cricat
Postat pe 4 Ianuarie 2011 17:30
Si orice suflet are o portita de intrare!
florin_c76
Postat pe 4 Ianuarie 2011 18:15
la multi este ascunsa rau portita aia!

ma bucur ca esti bine Florine !
cricat
Postat pe 4 Ianuarie 2011 18:18
intr-adevar, faci o iesire...Ca te trezesti cu tavanul in cap sau nu tot incercind sa faci o iesire... nu se stie.
quasaria
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:00
De la: quasaria, la data 2011-01-04 19:00:15intr-adevar, faci o iesire...Ca te trezesti cu tavanul in cap sau nu tot incercind sa faci o iesire... nu se stie.
geam in tavan sa vada stelele
floare_cu_colti
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:02
Hai mey Quasaria, doar nu o faci cu buldozerul?

Si ce alternativa avem? Sa asteptam pe cineva sa ne scoata de acolo? Eu nu astept pe nimeni, ma bazez doar pe mine si ce pot eu.
cricat
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:08
cricat, ca teorie e perfect. La vreun test grila as bifa ca si eu tot asa fac.
Dar fa daca poti.... Si aici nu e vorba de mine, prefer sa doara o data decit sa doara tot timpul. Inteleg ca nu mai merge.
quasaria
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:13
buna tuturor.raspunsul este da.
maneage
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:16
Q, stiu ca o rana deschisa se cicatrizeaza mai repede cu tratament mai dur dar tot mai sper ca exista si o cale mai usoara. Repet , sper !
cricat
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:21
am tot incercat sa gasesc calea aia mai usoara si nu exista.
Pentru el conteaza doar el - si doar ce vrea el - iar el ma vrea pe mine in panoplie, un fel de coarne de cerb pe perete - si atit. Iar eu vreau altceva. Daca nu de la el, pentru ca nu se poate, atunci de la altcineva. Altcineva pe care inevitabil ar trebui sa il mint si sa il insel la rindul meu, daca nu ma desprind definitiv din relatia asta. Cum dealtfel am mai facut.
Iar "definitivul" dureaza doar pina ii e LUI dor de mine (nu conteaza ca tocmai atunci mie incepe sa nu imi mai fie). Vrei sa iti spun la concret cum nu scapi dintr-o relatie?

Cum gasesti aceasi persoana in parcare - si cind vii, si cind pleci de la job, si cind vii si cind pleci de la cumparaturi, si cind te duci sa iti iei o paine si cind pleci cite trei saptamini in delegatie - te intorci si e tot acolo?
Si cum in mod bizar se intilneste cu toate persoanele cu care trebuie sa te intilnesti tu, si mituieste secretara sa ii spuna cu ce zbor pleci si la ce hotel stai cind pleci, indiferent cu cine pleci, si se imprieteneste cu portarul - ca ar trebui sa fii nebuna sa protestezi ca portarul beau un suc cu un prieten tocmai cind vii tu.... si asa mai departe.
Depind cit de departe vrei sa mergi cind vrei sa convingi - si poate merge mult mai departe decit mi-am imaginat eu. Desigur, doar ca sa convinga. Pentru ca daca ar iubi i s-ar activa orgoliul. Dar asa....

quasaria
Postat pe 4 Ianuarie 2011 19:58
Quasy... asta este deja boala!!!
in anumite limite poate sa-ti faca placere... dar dus la extrem deja nu este bine.
din ce spui, la el nu este iubire, e posesiune.
cricat
Postat pe 4 Ianuarie 2011 20:05
ti se pare ca m-ar bucura situatia sau...?
E obsesie si nesimtire, de fapt.
quasaria
Postat pe 4 Ianuarie 2011 20:18
Normal ca nu te bucura. Dupa cum te stiu din postari ma mir ca nu ai cerut ordin de restrictie pana acum.
cricat
Postat pe 4 Ianuarie 2011 20:23
a, nu. Doar ne-am facut masinile praf de citeva ori.
quasaria
Postat pe 4 Ianuarie 2011 20:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce fel de persoane sunteti? 36 De la: dor72 8 Iunie 2011 16:24
ce va excita?? 10 De la: Alexa_alexutza 25 August 2016 20:43
MIHAIM 19 De la: tutankhamon 16 Februarie 2010 22:37
:| 11 De la: cricat 24 Februarie 2011 09:47
Loredana isi impinge sotul la (sexting) 13 De la: reyya 10 Noiembrie 2009 16:47
Setari Cookie-uri