mai bine a lui decat a ta.... | ||
cricat Postat pe 4 Ianuarie 2011 20:39 |
||
---|---|---|
De la: quasaria, la data 2011-01-04 19:58:13am tot incercat sa gasesc calea aia mai usoara si nu exista. Q.... din tot ce povestesti reiese o foarte mare nepotrivire de caractere, de criterii de viata intre voi.... Faptul ca ai decis sa rupi aceasta relatie este cea mai buna solutie.... aceasta imensa incompatibilitate nu aduce decat suferinta.... este practic imposibil sa fiti amandoi fericiti impreuna! Obsesia lui dovedeste ca nu intelege faptul ca nu este persoana potrivita pentru tine (evident ca nici eu nu as fi - specific asta pentru acei dezaxati care ma acuza de manipulare) iar daca ar fi interesat de fericirea ta (ceea ce sustin eu ca e un aspect important al iubirii) nu s-ar mai stradui sa-si construiasca fericirea pe nefericirea ta! Cand spuneam ca este o situatie fara iesire nu ma refeream ca nu exista posibilitatea de a-i pune punct..... ci ma refeream la faptul ca orice alegere veti face suferinta oricum va exista! Iar cand am intrebat: "de ce ati intrat intr-o incapere fara iesire?" dilema mea era.... (nu doar in cazul vostru, ci in cazul tuturor care iau asemenea decizii) - de ce alegeti sa va implicati sufleteste atat de mult fata de persoane incompatibile? Acesta este motivul pentru care sustin sinceritatea si deschiderea sufleteasca.... cunoscand cu adevarat caracterul, sufletul si principiile celor cu care relationezi poti descoperi persoana cea mai compatibila fiintei tale si in felul acesta sa-ti construiesti fericirea alaturi de fericirea celuilalt.... implinirea ta sa fie si implinirea celuilalt.... bucuria ta sa fie si bucuria celuilalt.... practic sa fiti capabili sa traiti cu adevarat starile celuilalt (binenteles ma refer la sentimente, stari si trairi reciproce - iarasi e nevoie sa specific, desi normal ar fi sa priceapa oricine ca firesc acest aspect) |
||
marceltuky Postat pe 5 Ianuarie 2011 05:49 |
||
apropo de topic: "Rezista un barbat sa faca sex (dragoste) doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?" si totusi exista.... chiar acum am aflat de un caz real.... pacat ca a decedat intr-un accident auto la doar 1 luna dupa nunta.... |
||
|
||
marceltuky Postat pe 5 Ianuarie 2011 14:21 |
||
ca sa reziste asa de mult timp trebuie sa fie foarte indragostit de sotie, dar si asa mai sunt unele chestii care lasa loc si de altceva totul este frumos pana intervine rutina intre soti si atunci se cauta altceva barbatul prin natura lui este un vanator si oricat ar fi de bine in relatia de cuplu tot mai vrea si altceva si atunci............ |
||
tusi_Oli Postat pe 5 Ianuarie 2011 14:42 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2011-01-05 14:42:58 aceasta analogie imi aduce aminte de motanul meu, care, desi are mancare la discretie de s-a facut cat un purcel, daca vede o pasare deja intra in vibratii si pandeste incercand sa surprinda momentul optim ca sa o vaneze! tusi Oli, cat de bine ii intelegi tu pe barbati....! |
||
marceltuky Postat pe 5 Ianuarie 2011 14:50 |
||
asta e.... instinctul de vanator! cand vezi ceva nou ca misca.... tup.... tup... tup.... se activeaza instantaneu! nu are nici o legatura cu mancarea de acasa... daca e buna.... sau daca-i suficienta! |
||
marceltuky Postat pe 5 Ianuarie 2011 16:11 |
||
De la: marceltuky, la data 2011-01-05 05:49:41 probabil pentru ca nu iti dai seama la timp. |
||
quasaria Postat pe 5 Ianuarie 2011 16:28 |
||
De la: quasaria, la data 2011-01-05 16:28:58 si care este motivul pentru care oamenii nu-si dau seama la timp de incompatibilitatea dintre ei? |
||
marceltuky Postat pe 5 Ianuarie 2011 16:33 |
||
motivul e ca sint vii. SI e foarte greu sa prognozezi cum evolueaza. Si ei, individual, si implicit relatia. | ||
quasaria Postat pe 5 Ianuarie 2011 16:45 |
||
Nu putem prognoza cu evoluam insa incompatibilitatea cred ca poate fi observata la o mai atenta cunoastere. Cred ca si superficialitatea in cunoastere e unul din motive. | ||
m_ada Postat pe 5 Ianuarie 2011 16:51 |
||
ada, noi sintem identici, de exmplu, din foarte multe pct de vedere - si asta spune toata lumea care ne cunoaste. Ce incompatibilitate crezi ca as fi putut sa vad?! Ne-am facut viata praf reciproc: eu m-am maritat, el s-a insurat.... am divortat amindoi, am incurcat amindoi tot felul de personaje care nu aveau idee nici de ce au intrat, nici de ce au iesit din razboiul dintre noi.... Nu e nici o incompatibilitate. Nici macar in concluzia ca e celalalt de vina si ofera prea putin nu sint diferente. Si nici in faptul ca in timp nu se schimba nimic. |
||
quasaria Postat pe 5 Ianuarie 2011 16:56 |
||
De la: quasaria, la data 2011-01-05 16:56:08ada, noi sintem identici, de exmplu, din foarte multe pct de vedere - si asta spune toata lumea care ne cunoaste. Q... poate ar trebui sa scrii un roman.... sau un scenariu de film (ceva telenovele.... ca rimeaza cu lovele) daca tot ai o poveste asa de imbarligata.... macar sa ramai cu sentimentul ca tot raul a fost spre bine! |
||
marceltuky Postat pe 5 Ianuarie 2011 17:17 |
||
sau poate ar trebui sa mnu imi mai pierd timpul cu filozofii de 2 lei pe aici. whatever |
||
quasaria Postat pe 5 Ianuarie 2011 17:20 |
||
De la: quasaria, la data 2011-01-05 17:20:28sau poate ar trebui sa mnu imi mai pierd timpul cu filozofii de 2 lei pe aici. Hai Q.... ca mai ai un pic si treci de 4000..... doar nu vrei sa te lasi pagubasa tocmai acum? |
||
marceltuky Postat pe 5 Ianuarie 2011 17:27 |
||
a, nu - da'pot sa discut si cu irinuca daca vreau sa implinesc 4000 luna asta.... cred ca abia asteapta. Si oricum cam tot aia intelege si ea din ce spun. |
||
quasaria Postat pe 5 Ianuarie 2011 17:37 |
||
Nu am mai dat peste Irina de mult pe aici! Unde esti Irina draga fata? |
||
florin_c76 Postat pe 5 Ianuarie 2011 19:15 |
||
floodeaza niste subiecte pe la religii...unde altundeva ar putea fi? | ||
quasaria Postat pe 5 Ianuarie 2011 19:36 |
||
Ea e cu religia! Voi cu ce sunteti? |
||
florin_c76 Postat pe 6 Ianuarie 2011 10:18 |
||
eu sint cu gripa... restul nu stiu cu ce sint.... | ||
quasaria Postat pe 6 Ianuarie 2011 11:07 |
||
Eu cu fidelitatea! Restul nu stiu! | ||
florin_c76 Postat pe 6 Ianuarie 2011 17:17 |
||
Unde sunteti restul? | ||
florin_c76 Postat pe 6 Ianuarie 2011 21:07 |
||
Inca va astept cu raspunsurile! | ||
florin_c76 Postat pe 6 Ianuarie 2011 21:12 |
||
Sau nu mai aveti raspunsuri? | ||
florin_c76 Postat pe 6 Ianuarie 2011 21:13 |
||
Vad ca am inceput sa scriu de unul singur pe aici! | ||
||
Dar eu tot pe baricade sunt! | ||
||
IUBITA MEA : In anul care a trecut, am avut 365 de tentative de a face dragoste cu tine, din care am reusit de 36 de ori, ceea ce inseamna, in medie, o data la zece zile. Iata lista cu motivele pentru care nu am avut mai mult succes: - 54 de ori pentru ca lenjeria era la spalat - 17 ori pentru ca era o ora prea tarzie - 49 de ori pentru ca erai prea obosita - 20 de ori pentru ca era prea cald - 15 ori pentru ca vroiai sa dormi - 22 de ori pentru ca te durea capul - 17 ori pentru ca-ti era teama ca trezim copilul - 16 ori pentru ca, erai prea nervoasa - 12 oripentru ca era ziua critica din luna - 19 ori pentru ca trebuia sa tetrezesti devreme - 9 ori pentru ca, sustineai ca n-ai chef - 7 ori pentru ca, te-a ars soarele prea tare - 6 ori pentru ca te uitai la emisiunea de noapte - 5 ori pentru ca nu vroiai sa-ti ciufulesti noua coafura - 3 ori pentru ca ne aud vecinii - 9 ori pentru ca ne aude mama ta Din cele 36 de reusite rezultatul nu a fost satisfacator : - 6 ori pentru ca stateai pur si simplu intinsa - 8 ori pentru ca imi aminteai ca sunt gauri in stratul de ozon - 4 ori pentru ca mi-ai cerut sa ma grabesc, ca sa terminam odata - 7 ori pentru ca a trebuit sa te trezesc sa-ti spun ca am terminat - o data pentru ca mi-era teama ca te-am ranit, din cauza ca te-am simtit miscandu-te.. IUBITUL MEU : Am senzatia ca incurci putin lucrurile. Iata motivele pentru care n-ai fost in stare de mai mult decat ti-a reusit : - 36 ori pentru ca n-ai venit de loc acasa - 5 ori pentru ca ai venit beat si te-ai dat la pisica - 21 ori pentru ca nu ti s-a sculat - 33 ori pentru ca te-ai terminat prea repede - 19 ori pentru ca, s-a culcat inainte de a incepe - 38 ori pentru ca ai lucrat pana tarziu - 10 ori pentru ca aveai un carcel in talpa - 29 ori pentru ca trebuia sa te trezesti devreme ca sa joci golf - 2 ori pentru ca te-ai batut si ai primit un sut in testicule - 4 ori pentru ca ti s-a intepenit fermoarul de la pantaloni - 3 ori pentru ca, ai racit si iti curgea nasul - 2 ori pentru ca, ti-a intrat o tepusa in deget - 20 ori pentru ca ai uitat la ce te-ai gandit toata ziua - 6 ori pentru ca te-ai terminat in pijama, in timp ce citeai carti porcoase - 98 ori pentru ca n-ai avut timp deoarece trebuia sa te uiti la meci Iar cand am fost impreuna si stateam intinsa nemiscata, era din cauza ca m-ai confundat cu cearsaful. Si nu despre stratul de ozon vorbeam, ci te intrebam cum ti-ar place mai mult, pe la spate sau in genunchi... Iar cand ai simtit ca m-am miscat, s-a intamplat din cauza ca ti-ai dat drumul la gaze, si eu incercam sa primesc aer. |
||
Laura_M Postat pe 6 Ianuarie 2011 21:17 |
||
Laura! am ras cu lacrimi, multumim frumos! | ||
ufishor Postat pe 6 Ianuarie 2011 21:57 |
||
numai ce am primit-o si eu si am zis ca e in tema cu subiectul de pe Garbo e o rezollvare la multe intrebari de pe aici |
||
Laura_M Postat pe 6 Ianuarie 2011 22:08 |
||
ce contorizare! |
||
cricat Postat pe 6 Ianuarie 2011 22:16 |
||
A fost buna poanta! Sa mai bagi cate ceva ca e loc si de glume cat cuprinde! |
||
florin_c76 Postat pe 7 Ianuarie 2011 15:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 3 | De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:40 |
Va rog un sfat!!!!! | 19 | De la: garbo_410447 3 Mai 2015 09:53 |
nu imi gasesc jumatatea | 27 | De la: Flor60 23 August 2009 12:11 |
|
||
Relatia cu Tatal Nostru Dumnezeu | 17 | De la: estela 30 Mai 2010 03:15 |
asa ceva!!! | 5 | De la: garbo_485388 16 Martie 2018 12:39 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn