Am vrut sa afirm ca nu poate trai stiind ca ea e deperte de el! Adica nu se simte bine daca ea nu e acasa in familie cu el! | ||
florin_c76 Postat pe 29 Ianuarie 2011 09:04 |
||
---|---|---|
Gandesti f bine,felicitari! Este f important sa stim ca macar mai sunt printre voi care gandesc si cu capul , cel de pe umeri | ||
garbo011769 Postat pe 29 Ianuarie 2011 15:18 |
||
.....sau pur si simplu ,nu are incredere in ea sa fie departe ,e si asta o varianta ,nu crezi ??? | ||
|
||
garbo032800 Postat pe 29 Ianuarie 2011 15:36 |
||
Pai daca sotia mea e in alta tara de 4 luni oare nu am avut incredere sa o las? | ||
florin_c76 Postat pe 29 Ianuarie 2011 19:34 |
||
Asta e fratilor! Veniti si butonati! | ||
florin_c76 Postat pe 29 Ianuarie 2011 21:27 |
||
Sa aveti o saptamana calma! | ||
florin_c76 Postat pe 31 Ianuarie 2011 11:44 |
||
Asta a devenit topicul meu dupa cate vad! | ||
florin_c76 Postat pe 31 Ianuarie 2011 16:01 |
||
daca scrii numai tu pe el cum ai vrea sa fie | ||
tusi_Oli Postat pe 31 Ianuarie 2011 16:26 |
||
Cat ma bucur sa am topicul meu! Eu l-am initiat tot eu il tin in viata pana nu voi mai fi fidel! |
||
florin_c76 Postat pe 1 Februarie 2011 12:13 |
||
tot eu sunt pe aici! Am iesit la vanatoare de zile albe! | ||
florin_c76 Postat pe 2 Februarie 2011 15:08 |
||
zile albe zile negre ca si bilele din bol. asta-i viata , alba neagra si nu e nimic usor ..... una alba , una neagra si mereu va fi asa ce e val , ca valul trece..... numai , nu te intrista....... |
||
jeanette40 Postat pe 2 Februarie 2011 15:58 |
||
bravo florine ....dar m-ai pus un pic pe ganduri ...sa inteleg ca nu mai esti sigur de fidelitate eterna ? ai inceput sa ai indoieli? | ||
cory_emy Postat pe 2 Februarie 2011 17:24 |
||
Asta am zis in cazul in care voi divorta!Sotia este prin strainatate si daca are de gand sa stea mult(8luni) nu pot sa astept zile albe! Si nu vreau sa o insel! Asa ca am alta alternativa! |
||
florin_c76 Postat pe 3 Februarie 2011 10:54 |
||
Poate pare ciudat ca zic asta dar suntem in pragul divortului!Si nu ptr inselat! | ||
florin_c76 Postat pe 3 Februarie 2011 15:34 |
||
Imi pare rau florin sa aud asta...dar nu pot crede ca departarea a avut un asemenea impact ptr voi ....poate totusi o rezolvati ....aaa si apropo 8 luni nu este asa mult daca intr-adevar vrei sa astepti pe cineva...alternativa exista | ||
cory_emy Postat pe 5 Februarie 2011 00:02 |
||
De la: florin_c76, la data 2011-02-03 10:54:53Asta am zis in cazul in care voi divorta!Sotia este prin strainatate si daca are de gand sa stea mult(8luni) nu pot sa astept zile albe! Si nu vreau sa o insel!pai ia nu mere la munca sa va intretina?de ce nu meri si tu cu ea?cu ce o sa traiti? |
||
floare_cu_colti Postat pe 5 Februarie 2011 00:07 |
||
Sa raspund pe rand: eu nu pot merge cu ea sa muncesc orice ca am hernie de disc la coloana Si astfel sansele ptr munca acolo ptr mine sunt reduse! Ce alternative sunt ca sa astepti sotia 8 luni fara sa o inseli dar sa fii si ca barbat golit? |
||
florin_c76 Postat pe 5 Februarie 2011 02:20 |
||
iarta-ma ca iti spun dar gandirea ta nu e tocmai corecta....adik nu vreau sa o insel dar o parasesc ptr ca ea s-a dus la munca pentru a ne fi noua mai bine , dar nu crezi ca daca ea s-a sacrificat merita sa o astepti chiar mai mult de atat? ea cum poate sa stea fara sa te insele ? sau ai indoieli ? iar alternativa cred ca o stii f bine sau nu ti-a fost nicicand de folos manuta ? | ||
cory_emy Postat pe 5 Februarie 2011 23:59 |
||
Florine, tu ai un venit, ceva? ai vorbit cu sotia ta despre problemele voastre de s-a ajuns pana aici? |
||
Laura_M Postat pe 6 Februarie 2011 00:03 |
||
si te mai intreb ceva florin fara suparare ...daca sotia ta ar fi bolnava si nu ar putea face dragoste o perioada lunga de timp ce ai face ...ai parasi-o ca nu o poti astepta sau ...? | ||
cory_emy Postat pe 6 Februarie 2011 00:07 |
||
Sa raspund la tirul de intrebari: noua nu ne lipsea nimic ptr trai doar ca ea avea o mare dorinta aceea de a sta deoparte de mine catva timp ca am fost ca rautacios cu ea am fost impotriva ei sa plece de fiecare data am folosit manuta si inca mai o folosesc doar ca asta manevra se impune in anumite cazuri nu ptr perioade pe care eu nu mi le-am dorit sa fie deoarece ea a ales sa plece in alta tara fara sa tina cont ca eu nu vreau am comunicat prea mult si din aceasta cauza ea sustine ca sunt un barbat prea cicalitor si guraliv daca ar fi fost nevoie de o alta femeie ptr viata mea sexuala nu as face asta pana nu as fi fost divortat caci nu insel caci am iubire fata de ea si constiinta si nu as putea sa stau cu ochii la ea si sa mint ca am fost cuminte nu avem probleme ptr care sa fi fost nevoita sa plece nu am nici un venit decat ce am adunat in timpul muncii in curand voi avea o slujba noua ea mai mult a plecat ptr a fi singura cu gandurile sale daca ea ar fi bolnava la pat as iubi-o asa cum e asta stie si ea iar cat priveste partea sexuala as incerca sa nu ma duc la alta atata vreme cat ea este sotia mea si as folosi manuta(manuela) Daca mai aveti nevoie de ceva explicatii o sa le acord! Multumesc ca vreti sa ma ajutati sau sa ma criticati! Accept si laude si crtici! |
||
florin_c76 Postat pe 6 Februarie 2011 01:46 |
||
salut ...florine eu nu te critic deloc, imi pare rau daca ai inteles asta, eu doar incercam sa vad daca motivul pentru care te gandesti tu la divort este faptul ca nu o poti astepta pe sotia ta 8 luni ,cat este plecata, sau este altul motivul. | ||
cory_emy Postat pe 6 Februarie 2011 16:47 |
||
Iti spun toate astea pentru ca se vede clar ca tii la relatia ta si eu sunt adepta relatiilor pe viata. La mine , in cei 21 de casatorie au fost si urcusuri si coborasuri dar am rezistat, nu este usor dar nici f greu daca iti doresti cu adevarat. Si eu am fost plecata din tara si tot impotriva vointei sotului meu dar la intoarcere a fost totul ok...nici eu nu l-am inselat niciodata si crede-ma ca daca as fi facut-o nu mi-ar fi fost rusine sa o recunosc, si nici el nu mi-a dat motive sa ma indoiesc ca mi-a fost fidel (mana in foc nu o bag )....incercati si vedeti unde este cu adevarat problema ... | ||
cory_emy Postat pe 6 Februarie 2011 16:53 |
||
Cateodata asa sunt femeile mai incapatanate si pleaca de acasa chiar daca sotii nu vor! Atunci te intreb eu unde este acea intelegere si comunicare daca tu pleci si el nu vrea sa te lase sa pleci? Exact ca la mine! Doar ca la noi mai au aparut si probleme de iubire adica a mai scazut intensitatea ei ptr mine din cauza mea in mare masura! Poate ca plecarea ei a fost ca o gura de oxigen ptr relatie ca sa mearga mai bine in continuare! Si totodata am reusit sa vad altfel casatoria cand sunt singur si am reusit sa imi dau seama ce greseli am facut(nu e vb de inselat)si ce trebuie sa invat din perioada veche !Vreau cand va veni acasa sa am cu ea o altfel de casnicie mai armonioasa! |
||
florin_c76 Postat pe 7 Februarie 2011 14:35 |
||
va doresc din inima sa va rezolvati toate problemele si sa imbatraniti frumos impreuna | ||
cory_emy Postat pe 7 Februarie 2011 15:28 |
||
Multam de urare! La fel si voua! | ||
florin_c76 Postat pe 7 Februarie 2011 17:50 |
||
Sa va mearga cat mai bine in aceasta zi de marti! | ||
florin_c76 Postat pe 8 Februarie 2011 10:22 |
||
De la: florin_c76, la data 2011-02-08 10:22:01Sa va mearga cat mai bine in aceasta zi de marti!ai rezolvat ce era de rezolvat?nu astepta neasteptatul. |
||
floare_cu_colti Postat pe 8 Februarie 2011 10:23 |
||
Nu am ce rezolva caci e la distanta! | ||
florin_c76 Postat pe 8 Februarie 2011 15:23 |
||
Florinele, lasa-l dreaq se site, iesi mai bine la o bere. Sau ia-ti o bere si hai 'napoi... vezi tu | ||
Thor_again Postat pe 8 Februarie 2011 15:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce credeti ? | 29 | De la: eu_geminy 26 Octombrie 2010 20:11 |
Pidosnicia se plateste | 1469 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:00 |
Buna, vreau un sfat sincer | 88 | De la: garbo161879 29 August 2010 15:45 |
|
||
Sunt prea geloasa , ajutati-ma sa nu mai fiu :( | 46 | De la: Lidiaolteanu 27 Iulie 2011 15:40 |
dezamagire | 22 | De la: quasaria 29 Decembrie 2011 01:47 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn