De la: florin_c76, la data 2011-05-15 19:27:02Eventual sa cresti una de pe la gradinita si sa ai grija de ea sa fie cand mai tarziu virgina!pai daca un barbat vrea femeie virgina....Trebuie sa o pazeasca pt ca barbatii sunt perversi,,,au fost educati de mici ca ei sunt vanatori,au dreptul sa incerce si daca femeile pica inseamna ca sunt fraieere...Si cum femeile sunt sensibile si credule sunt usor de sedus....Si asta nu este din vina femeilor...sau si din vina mamelor lor ca nu i-au educat asa cum trebuie ca sa invete sa respecte femeia si sa nu o vada ca o servitoare si ca un obiect sexual ca sa ii satisfaca lui poftele animalice |
||
ingerasulluptator Postat pe 18 Mai 2011 16:07 |
||
---|---|---|
pai daca un barbat vrea femeie virgina....Trebuie sa o pazeasca pt ca barbatii sunt perversi,,,au fost educati de mici ca ei sunt vanatori,au dreptul sa incerce si daca femeile pica inseamna ca sunt fraieere...Si cum femeile sunt sensibile si credule sunt usor de sedus....Si asta nu este din vina femeilor...sau si din vina mamelor lor ca nu i-au educat asa cum trebuie ca sa invete sa respecte femeia si sa nu o vada ca o servitoare si ca un obiect sexual ca sa ii satisfaca lui poftele animalice | ||
ingerasulluptator Postat pe 18 Mai 2011 16:08 |
||
Da si eu cred ca exista , RARI sunt acesti barbati, cei care iubesc cu adevart si isi pun familia pe primul plan....ideea e ca trebuie sa il ajute si sotia, sa il merite, sa merite sa raman langa ea toata viata. | ||
|
||
vivi_mariana86 Postat pe 19 Mai 2011 22:00 |
||
Asa e,trebuie sa se merite unul pe altul si sa se completeze caci pe durata unei casnicii e greu sa razbati de unul singur! | ||
florin_c76 Postat pe 22 Mai 2011 07:17 |
||
....in urma cu ceva ani, aveam un coleg de serviciu care umbla creanga, "din floare in floare"... ...vorbea la telefon cu nevasta-sa de fata cu amanta de parca ai fi zis ca vorbeste cu o amanta... ...de fata cu amanta, spunea: "daca-i cumpar la amanta o floare, la nevasta ii duc un buchet; daca la amanta ii cumpar o esarfa, la nevasta ii cumpar o bluza de firma; daca la amanta ii dau un martisor, la nevasta ii cumpar o brosa sau un inel de aur..... " ...daca suna nevasta, lasa amanta balta si pleca imediat sa-i execute ordinul.... ...facea curat, spala, calca, facea cumparaturile, o ajuta la gatit....zicea ca i se pare corect sa o ajute din moment ce este vinovat..... ..din cate stiu eu, nevasta nu s-a prins ca el mai "calca pe bec" ... |
||
daria_ Postat pe 23 Mai 2011 15:31 |
||
Nu stiu ce sa zic...Barbatii normali sunt rari....Daca ar fii mai cinstiti poate altfel i-ar ajuta Dumnezeu...Pt ca cu ce mana dai,ce acea mana primesti... | ||
ingerasulluptator Postat pe 23 Mai 2011 16:26 |
||
Nu stiu ce sa zic...Barbatii normali sunt rari....Daca ar fii mai cinstiti poate altfel i-ar ajuta Dumnezeu...Pt ca cu ce mana dai,ce acea mana primesti... | ||
ingerasulluptator Postat pe 23 Mai 2011 16:26 |
||
angel mare cunoscatoare la barbatazi esti din ce vaz! si unde mai pui ca inca mai poti invatza, io zic ca promiti mult inca de pe acum vai de sclavul de pe presh |
||
alfheim Postat pe 23 Mai 2011 16:30 |
||
Dragelor care-i vedeti pe barbati asa ca niste smei rai care corup fiinte nevinovate mai ginditi-va putin ..Cine-si da ochii peste cap cind vede unul insurat care-i place si cine devine inger si catelus ascultator in fata unuia cu bani....????? Hai sa fim totusi corecte ei nu sunt toti niste diavoli cum nu suntem nici noi toate ingerasi nevinovati.Sa ne vedem greselile, sa ascultam un sfat bun ,sa daruim dragoste si sa ne iubim in sensul in care sa ne pese de cel de linga noi ,sa-l apreciem si sa-l pretuim pentru ca asa ne implinim menirea. Numai bine. | ||
fengari Postat pe 24 Mai 2011 20:40 |
||
Fiecare femeie sa isi vada de barbatul ei si fiecare barbat sa aiba grija de sotia lui! | ||
florin_c76 Postat pe 29 Mai 2011 23:06 |
||
Trebuie sa recunoastem ca nu poti avea pretentii la barbatul de langa tine sa iti fie loial si fidel decat daca si tu ii esti la fel ....o relatia nu rezista in timp decat cu ajutorul ambilor parteneri, unul singur nu face fata ! | ||
cory_emy Postat pe 1 Iunie 2011 15:08 |
||
De la: cory_emy, la data 2011-06-01 15:08:05Trebuie sa recunoastem ca nu poti avea pretentii la barbatul de langa tine sa iti fie loial si fidel decat daca si tu ii esti la fel ....o relatia nu rezista in timp decat cu ajutorul ambilor parteneri, unul singur nu face fata !Numai ca este greu ca o relatie sa dureze mult timp....Pt ca barbatii nu alimenteaza relatia..barbatii fac pe sefii,,,majoritatea nu se comporta frumos...Si comportamentul unul fata de celalalt este flacara relatiei....dar pt ca sa existe comportament frumos unul fata de celalat trebuie sa existe sinceritatea,fidelitate,comunicare...Nu ca un barbat simti ca te minte si tu ca femeie trebuie sa te comporti frumos...sau un barbat sa te provoace,,,sa te enerveze si tu trebuie ca femeie sa te comporti frumos...Amandoi si barbatul trebuie sa fie corecti unul fata de celalalt si fideli si amandoi sa se comporte frumos.unul fata de altul |
||
ingerasulluptator Postat pe 1 Iunie 2011 16:12 |
||
Numai ca este greu ca o relatie sa dureze mult timp....Pt ca barbatii nu alimenteaza relatia..barbatii fac pe sefii,,,majoritatea nu se comporta frumos...Si comportamentul unul fata de celalalt este flacara relatiei....dar pt ca sa existe comportament frumos unul fata de celalat trebuie sa existe sinceritatea,fidelitate,comunicare...Nu ca un barbat simti ca te minte si tu ca femeie trebuie sa te comporti frumos...sau un barbat sa te provoace,,,sa te enerveze si tu trebuie ca femeie sa te comporti frumos...Amandoi si barbatul trebuie sa fie corecti unul fata de celalalt si fideli si amandoi sa se comporte frumos.unul fata de altul | ||
ingerasulluptator Postat pe 1 Iunie 2011 16:13 |
||
Eu spre exemplu nu m-as putea comporta frumos cu un barbat care simt ca ma minte si ma enerveaza.,sau umbla sa ma smechereasca...Cred ca o sa ii dau cu tigaia in cap....si i-as da papucii imediat..dar barbatii merg pe principiul,,femeile sunt sensibile,,pun suflet si de asta ei barbatii profita de femei si le joaca cum vor ei..Barbatii profita de slabiciunea femeilor | ||
ingerasulluptator Postat pe 1 Iunie 2011 16:16 |
||
De la: fengari, la data 2011-05-24 20:40:01Dragelor care-i vedeti pe barbati asa ca niste smei rai care corup fiinte nevinovate mai ginditi-va putin ..Cine-si da ochii peste cap cind vede unul insurat care-i place si cine devine inger si catelus ascultator in fata unuia cu bani....????? Hai sa fim totusi corecte ei nu sunt toti niste diavoli cum nu suntem nici noi toate ingerasi nevinovati.Sa ne vedem greselile, sa ascultam un sfat bun ,sa daruim dragoste si sa ne iubim in sensul in care sa ne pese de cel de linga noi ,sa-l apreciem si sa-l pretuim pentru ca asa ne implinim menirea. Numai bine. de acord...dar ,pt ca mereu exista un dar...nu cred ca asa ne implinim menirea...restul ok |
||
Axl_22 Postat pe 2 Iunie 2011 17:28 |
||
De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-01 16:16:52Eu spre exemplu nu m-as putea comporta frumos cu un barbat care simt ca ma minte si ma enerveaza.,sau umbla sa ma smechereasca...Cred ca o sa ii dau cu tigaia in cap....si i-as da papucii imediat..dar barbatii merg pe principiul,,femeile sunt sensibile,,pun suflet si de asta ei barbatii profita de femei si le joaca cum vor ei..Barbatii profita de slabiciunea femeilor Da-i cu tigaia in cap sa nu mai profite de slabiciunea ta,asa precis o sa te respecte! Zici ca barbati normali nu prea sunt, dar asa gandeste o femeie normala?Iarta-ma dar |
||
Axl_22 Postat pe 2 Iunie 2011 17:32 |
||
De la: alfheim, la data 2011-05-23 16:30:04angel mare cunoscatoare la barbatazi esti din ce vaz! |
||
Axl_22 Postat pe 2 Iunie 2011 17:34 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-06-02 17:32:09Pai barbatii nu asculta decat de tigai in cap si alea trebuie sa i le dai regulat ca sa le ia in serios..Pt ca daca ii dau doar una doua risti sa nu te ia in serios si sa creada ca doar ai vrut sa il gidiliDe la: ingerasulluptator, la data 2011-06-01 16:16:52Eu spre exemplu nu m-as putea comporta frumos cu un barbat care simt ca ma minte si ma enerveaza.,sau umbla sa ma smechereasca...Cred ca o sa ii dau cu tigaia in cap....si i-as da papucii imediat..dar barbatii merg pe principiul,,femeile sunt sensibile,,pun suflet si de asta ei barbatii profita de femei si le joaca cum vor ei..Barbatii profita de slabiciunea femeilor |
||
ingerasulluptator Postat pe 3 Iunie 2011 16:36 |
||
poate al tau, ai tai....!!! halal educatzie ai primit si ti-ai format! dar mama ta stie, cand esti la computer ce faci? vezi nu scapa mouse-ul! ca soarecele si barbatul se aseamana in oarece idei! |
||
alfheim Postat pe 3 Iunie 2011 17:14 |
||
auzi ingeras da, mama regulat in cap...poate asa te asculta...dar ai ce-i spune? | ||
Axl_22 Postat pe 3 Iunie 2011 17:18 |
||
inca ceva inger...asta chiar e comportament adecvat...saracu' de el nici gand sa se uite la alta de frica tigaii o sa fie intelegator si mai ales nu o sa profite de"slabiciunea"ta... | ||
Axl_22 Postat pe 3 Iunie 2011 17:26 |
||
mda..........dar poate sa si fuga mancand pamantul ...tot de frica tigaii | ||
cory_emy Postat pe 3 Iunie 2011 17:37 |
||
tratamentul asta cu tigaia e preventiv? sau e curativ ? | ||
cory_emy Postat pe 3 Iunie 2011 17:38 |
||
De la: cory_emy, la data 2011-06-03 17:38:46tratamentul asta cu tigaia e preventiv? sau e curativ ? si...si... |
||
Axl_22 Postat pe 3 Iunie 2011 18:16 |
||
nu cred ca o sa plece....La barbati le plac femeile hotarate....Poate nu la romani pt ca sunt medievali comunisti....Barbatii au fost invatati sa primeasca totul de-a gata,,,au fost invatati sa fie niste egoisti doar sa primeasca....Rari sunt barbatii care au primit o educatie adecvata....Nu vreau sa imi mananc nervii cu nici un barbat..... | ||
ingerasulluptator Postat pe 3 Iunie 2011 22:23 |
||
femeile le-au permis....la barbati,le-au facut toate de-a gata...Mamele le-a facut toate de-a gata si le-a permis sa se comporte urat cu femeile....ei nu au fost invatati sa ofere nimic.....de asta barbatii sunt asa egoisti si smecheri pt ca li s-a permis.....Daca asa le-au educat femeile asa ii si au pe barbati....Eu nu sunt vinovata ca unele femei nu au minte si nu au stiut sa isi educe baietii si le-au interesat banii....bogatia....decat sa lupte sa isi educe copiii...Stiu este greu....pt ca oamenii din ziua de azi sunt putrezi pe dinantru,,dar trebuie sa lupti | ||
ingerasulluptator Postat pe 3 Iunie 2011 22:28 |
||
lupta...lupta...da-i bataie...si EDUCATIE! dar oare cine-i de vina ca tu ai o asemenea educatie? |
||
Axl_22 Postat pe 4 Iunie 2011 10:10 |
||
cand te referi la oameni vb si de tine...asa-i? | ||
Axl_22 Postat pe 4 Iunie 2011 10:13 |
||
DA | ||
mimibobo Postat pe 4 Iunie 2011 19:43 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-06-04 10:13:00cand te referi la oameni vb si de tine...asa-i?la barbati ma refer,si la femeile neputinicioase care se lasa mainipulate de barbati...eu nufac parte din categoria acelor femei fraiere |
||
ingerasulluptator Postat pe 4 Iunie 2011 22:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
as vrea si eu un sfat ! nu reprosuri .. | 40 | De la: garbo105755 5 Septembrie 2010 22:42 |
ce iubesc barbatii??? | 32 | De la: nuti_vio 7 Iulie 2010 16:54 |
Mai poate fi ce a fost candva??? | 16 | De la: reyya 6 Mai 2010 23:54 |
|
||
dureri | 28 | De la: garbo_14376 19 Iulie 2013 20:20 |
In 1989 capitala romaniaei a fost la scornicesti?Oare de cati ani exista romania..eu am auit ca nu exista mai mult de 100 de ani..ca tara romana,ar fii o corcirura,cu gandire turca | 44 | De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 14:54 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn