Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-03 22:23:15nu cred ca o sa plece....La barbati le plac femeile hotarate....Poate nu la romani pt ca sunt medievali comunisti....Barbatii au fost invatati sa primeasca totul de-a gata,,,au fost invatati sa fie niste egoisti doar sa primeasca....Rari sunt barbatii care au primit o educatie adecvata....Nu vreau sa imi mananc nervii cu nici un barbat.....

normal ca n-o sa plece de frica tigaii
si da, barbatii au fost invatzati sa primeasca totul de-a gata - mai ales tigai in cap!!!
mananca-ti singura nervii!

pfffff... cred ca m-am nascut barbat din greshala, ca n-am fost invatzat sa primesc totul de-a gata si nici inca n-am invatzat sa primesc tigai in cap... cel mult un pupic din cand in cand!!!
alfheim
Postat pe 4 Iunie 2011 23:19
alf alf...

deci nu esti obisnuit cu tigaile in cap?
adryaana
Postat pe 4 Iunie 2011 23:25
cu tigaile astea de tefal, nici tigaile nu mai sunt ce erau odata!!! ... nici tigaile nu se mai lipesc de capul meu si in general al barbatului!
cred ca trebuie gasit un alt object de sacrifitz, o lopata, un tarnacop, ceva asa mai bland si mai putin fioros ...
alfheim
Postat pe 4 Iunie 2011 23:30
ei.. daca e vb de lopata si tarnacop inseamna ca e mai grav...
fata vrea doar sa-l educe si sa-l aduca pe calea cea buna nu sa-l ingroape...
desi.. poate reuseste fara sa vrea
adryaana
Postat pe 4 Iunie 2011 23:37
eh, stai ca n-a zis in care capat da cu tigaia, tigaile!!!
s-ar putea sa ai si tu dreptate!!!
pfffff, m-am mai luminat o tzira!

nu e chiar grav cu lopata sau tarnacopul, stiu io
alfheim
Postat pe 4 Iunie 2011 23:41
ioi
asta da dilema
in ce cap da?
mai eu am presupus ca in ala cu care gandeste... ups ca nu am "zis " bine ca ea crede ca barbatii gandesc cu .........
na.. nus la care s-a referit ...dar ma gandesc ca indiferent in care da nu e de bine
adryaana
Postat pe 4 Iunie 2011 23:52
nali
Postat pe 5 Iunie 2011 03:01
alf, nu vrei tu, mai bine, sa mananci niscaiva creierashi? mici, mici, mici....
alf, e chiar atat de rau.... cel mult un pupic? si ala din cand in cand?
dor72
Postat pe 5 Iunie 2011 08:28
who knows?
ca la franca nu stau bine dor
dar cum ziceam .. cel mult un pupic din cand in cand, ca mi se zice ca sunt nociv, si chiar asa e! o data m-a mushcat un caine si a turbat! oare ce se intampla daca'l mushcam eu pe el???
creierashul imi place de porc si pane... pfff mare canibal tre sa mai fiu, daca imi place creierul de porc, ca barbatzii ie nishte porci si ca atare ...
mda. sa mai iau o pauza
alfheim
Postat pe 5 Iunie 2011 14:47
De la: alfheim, la data 2011-06-05 14:47:42who knows?
ca la franca nu stau bine dor
dar cum ziceam .. cel mult un pupic din cand in cand, ca mi se zice ca sunt nociv, si chiar asa e! o data m-a mushcat un caine si a turbat! oare ce se intampla daca'l mushcam eu pe el???
creierashul imi place de porc si pane... pfff mare canibal tre sa mai fiu, daca imi place creierul de porc, ca barbatzii ie nishte porci si ca atare ...
mda. sa mai iau o pauza
wow!!! iata unul constient de conditia lui ... fara suparare Alf
anirica
Postat pe 5 Iunie 2011 14:57
Bre, voi stiti ca un porc (de porc ) are inteligenta unui copil de 5 ani? Si ca, in plus, grasimea de porc se depune la om fara a-si modifica structura - este, ca structura, aproape identica - de aici unele idei si experimete de a creste porci pentru transplant de organe la om...
Deci, io ma gandesc la "canibalismul" ala di alta "pozitie"
panty_C
Postat pe 5 Iunie 2011 15:23
DEPINDE CAT MAI ARE DE TRAIT
garbo027924
Postat pe 5 Iunie 2011 18:06
panti, eu ma gandesc din toate pozitiile... si anirica stie
amu tot asa, fara suparare anirica
si inca ceva, io mi-s consitent de conditia mea de om, daca ai crezut altceva, e gresit, insa vizam doar o inrudire, pe undeva punctata de pantera neagra, dar totusi intr-un spectru mai larg era la mine termenul de inrudire.
alfheim
Postat pe 5 Iunie 2011 18:13
pai barbatul gandeste ca un porc pt ca toate i s-au permis...mamele nu si-au invatat plozii valorile morale...doar au nascut baietii,nu i-au invatat nimic,,,apoi tot femeile asculta de barbatii prosti crescuti si neeeducati....
ingerasulluptator
Postat pe 5 Iunie 2011 23:26
vezi tu irinuco, avand in vedere si luand in considerare cam cate stii tu si ce pregatire ai in domeniul barbatilor, precis Dumnezeu are sa aiba mare grija cu tine si o sa-ti dea baietzi, multi baietzi! ca sa-i educi tu frumos, asa cum stii, ca sa ridice femeile la ceruri (nu de alta, dar sa-i inshele cu ingerii! - zicea cineva) si cum ziceam, sa-i educi tu asa minunat, mai ales cu tigaile in cap. o sa-i faci muzicantzi de la nastere!!! o sa aiba ritmul in cap de mici iar daca barbatii de care vorbesti tu ca sunt porci, ma intreb si eu (oare tu gandesti cand scrii ceva?) mamele lor oare ce sunt? nu te gandesti ca le faci scroafe pe toate mamele de baietzi? oare tu cand o sa ai un baiat n-o sa te incluzi in aceeasi categorie cu celelalte? sau fiindca pe tine te-a redus dumnezeu la tacere in privintza, asta incerci sa-ti refulezi neputintele?
alfheim
Postat pe 6 Iunie 2011 10:58
De la: alfheim, la data 2011-06-06 10:58:15vezi tu irinuco, avand in vedere si luand in considerare cam cate stii tu si ce pregatire ai in domeniul barbatilor, precis Dumnezeu are sa aiba mare grija cu tine si o sa-ti dea baietzi, multi baietzi! ca sa-i educi tu frumos, asa cum stii, ca sa ridice femeile la ceruri (nu de alta, dar sa-i inshele cu ingerii! - zicea cineva) si cum ziceam, sa-i educi tu asa minunat, mai ales cu tigaile in cap. o sa-i faci muzicantzi de la nastere!!! o sa aiba ritmul in cap de mici iar daca barbatii de care vorbesti tu ca sunt porci, ma intreb si eu (oare tu gandesti cand scrii ceva?) mamele lor oare ce sunt? nu te gandesti ca le faci scroafe pe toate mamele de baietzi? oare tu cand o sa ai un baiat n-o sa te incluzi in aceeasi categorie cu celelalte? sau fiindca pe tine te-a redus dumnezeu la tacere in privintza, asta incerci sa-ti refulezi neputintele?
pai as fii o mama intelepta....Nu o mama fara minte....Mamele isi lasa baietii de capull lor...si sa invete sa isi dezvolte smecheria....probabil vad ca nici mamele lor nu sunt cinstite....si ele se comporta frumos doar cu oamenii de pe care au profit....si apoi invata si ei,,,,daca vad negativul la parinti,,ei copie doar negativul de la ceilalti oameni.....
ingerasulluptator
Postat pe 6 Iunie 2011 15:37
s-a ales praful de topicul lui florinel..........

desi subiectul este ....totusi as vrea sa fac o remarca, si ma adresez tie, ingeras, sa stii ca nu toti barbatii "este porci" si e mare pacat ca fete tinere ca si tine ajung sa gandeasca asa....
cory_emy
Postat pe 6 Iunie 2011 15:47
De la: cory_emy, la data 2011-06-06 15:47:11s-a ales praful de topicul lui florinel..........

desi subiectul este ....totusi as vrea sa fac o remarca, si ma adresez tie, ingeras, sa stii ca nu toti barbatii "este porci" si e mare pacat ca fete tinere ca si tine ajung sa gandeasca asa....
pai nu toti barbatii sunt porci pt ca mai sunt si papagali....
ingerasulluptator
Postat pe 6 Iunie 2011 15:52
nu are rost sa te mai contrazic ....se vede clar ca ai bine innoculat in minte un NU hotarat barbatilor....
cory_emy
Postat pe 6 Iunie 2011 16:04
De la: cory_emy, la data 2011-06-06 16:04:44nu are rost sa te mai contrazic ....se vede clar ca ai bine innoculat in minte un NU hotarat barbatilor....
Barbatii nu sunt cinstiti,barbati cinstiti sunt putini,si femei cinstite tot la fel din cauza ca si barbatii nu sunt cinstiti si femeile sau integrat si fac si ele tot la fel,,,de ce sa se enerveze
ingerasulluptator
Postat pe 6 Iunie 2011 16:12
cory
e grea viatza pentru unii, n-ai ce sa-i faci!
numai ca aruncand cu vorbe aiurea fara sa gandeasca, unele persoane nu sunt capabile sa realizeze ca jignesc gratuit si mase foarte mari de oameni
asa cum ziceam cand ii faic pe barbatzi porci le jignesti mamele, fara macar sa le cunosti, fara macar sa ai habar de viata acelor persoane. oare cat de ingrat sa fii ca om sa faci asa ceva!
"orbul nu vede lumina, ce-i lumina vinovata?"

magar? eh, cel putin bine ca nu sunt porc! da' de unde stii? m-ai cautat?
alfheim
Postat pe 6 Iunie 2011 16:19
De la: alfheim, la data 2011-06-06 16:19:37cory
e grea viatza pentru unii, n-ai ce sa-i faci!
numai ca aruncand cu vorbe aiurea fara sa gandeasca, unele persoane nu sunt capabile sa realizeze ca jignesc gratuit si mase foarte mari de oameni
asa cum ziceam cand ii faic pe barbatzi porci le jignesti mamele, fara macar sa le cunosti, fara macar sa ai habar de viata acelor persoane. oare cat de ingrat sa fii ca om sa faci asa ceva!
"orbul nu vede lumina, ce-i lumina vinovata?"

magar? eh, cel putin bine ca nu sunt porc! da' de unde stii? m-ai cautat?
eu nu am jignit mamele....am spus doar ca nu si-au educat cum trebuie baietii si i-au lasat de capul lor....dar cred ca pe baieti i-a EDUCAT tatii lor....pt ca mamele habar nu au de smecheriile barbatilor care sunt ereditate,se transmit de la tata la fiu
ingerasulluptator
Postat pe 6 Iunie 2011 21:25
mda...........intamplator , barbatii din viata mea, adik sotul , tatal socrul , fratii, cumnatii si prietenii nu se incadreaza de nici o culoare in ceea ce descrii tu , ingeras, asta ma face sa cred ca majoritatea barbatilor sunt absolut ok , exista si exceptii dar asta e valabil pentru toti oamenii fie ei barbati sau femei . Nu pot fi eu asa norocoasa sa fiu inconjurata doar de barbati care isi respecta semenii.... ma gandesc !
cory_emy
Postat pe 7 Iunie 2011 15:19

iar ca raspuns la afirmatia ta ........."eu nu am jignit mamele....am spus doar ca nu si-au educat cum trebuie baietii si i-au lasat de capul lor....dar cred ca pe baieti i-a EDUCAT tatii lor....pt ca mamele habar nu au de smecheriile barbatilor care sunt ereditate,se transmit de la tata la fiu"
am cunoscut baieti cu mult mai mult bun simt decat fetele si culmea, au fost crescuti doar de tati.
cory_emy
Postat pe 7 Iunie 2011 15:23
De la: cory_emy, la data 2011-06-07 15:23:25

iar ca raspuns la afirmatia ta ........."eu nu am jignit mamele....am spus doar ca nu si-au educat cum trebuie baietii si i-au lasat de capul lor....dar cred ca pe baieti i-a EDUCAT tatii lor....pt ca mamele habar nu au de smecheriile barbatilor care sunt ereditate,se transmit de la tata la fiu"
am cunoscut baieti cu mult mai mult bun simt decat fetele si culmea, au fost crescuti doar de tati.
pai acum femeile fac concurenta cu barbatii in nesimtire,,unele femei chiar au ajuns sa ii intreaca pe barbati la nesimtire....dar femeile fac concurenta cu barbatii si la infidelitate....femeile daca simt ca sunt inselate tac din gura si inseala si ele,se integreaza,,,este mai usor sa faci si tu la fel decat sa iti impui punctul de vedere...Pt ca sa iti poti impune punctul de vedere trebuie sa iti bati capul si sa fii inteleapta si hotarata
ingerasulluptator
Postat pe 7 Iunie 2011 16:40
Irina vad ca bagi "material"la greu! Cu dragostea cum mai stai?
florin_c76
Postat pe 7 Iunie 2011 21:44
florinache....nu era prietena cu tine????????????
nazirra
Postat pe 7 Iunie 2011 21:47
De la: florin_c76, la data 2011-06-07 21:44:36Irina vad ca bagi "material"la greu! Cu dragostea cum mai stai?
Ce inseamna pt tine dragoste? Eu cred in dragostea lui Dumnezeu pt oameni....Dragostea mea pt Dumnezeu si sa traiesc curat si sa nu il supar pe Dumnezeu....Dragostea mea pt oameni,as vrea sa ii vad mai intelepti,,,inima mea plange....Dar eu nu as putea sa traiesc cu un barbat care gandeste diferit de mine...Sa imi manance nervii...
ingerasulluptator
Postat pe 7 Iunie 2011 23:22
a trai cu un barbat inseamna a pacatui!
deci nu mai traiesti curat... deci aberant!
da kasa ca te faci tu mare si iti iei tu casa ta si computerul tau si vezi tu ce-ti mai iei sa nu mai fie oamenii asa rai si porci si magari... poate iti iei chiar si forumul tau!

apropos... vezi ca au forum si la trinitas!
alfheim
Postat pe 7 Iunie 2011 23:58
amin!!!!!!
nazirra
Postat pe 8 Iunie 2011 00:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un barbat rezista toata viata 12 De la: Dor_marunt 5 Aprilie 2010 07:28
Ajutor! Am fost diagnosticata cu HPV oncogen! 6 De la: garbo_1155 5 Aprilie 2012 10:49
Smerenia omului,curatia sufletului si misiunea fiecarui om 72 De la: silfida 3 Iunie 2010 22:25
Am probleme de intimitate cu partenerul meu. Ce fac? 25 De la: garbo_1155 7 Iunie 2012 13:24
RACTOR 69- IMBUNATATESTE-TI VIATA SEXUALA 61 De la: quasaria 2 Mai 2011 23:47
Setari Cookie-uri