Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

Da, pina sa ajungem intr-adevar egale cu barbatii mai e cale lunga ....Dar atunci pe cine ar mai ocroti el ,sotul daca si noi devenim sexul puternic la egalitate cu el.Cu el la cratita? chiar nu mi-as dori sa ma incurce la curatat 3 morcovi si restul . Un sot are si el aportul lui in casa Plateste datoriile, face cumparaturi ,merge cu copii afara ,mai vrem altceva? Putem sa-l rugam nu sa-i impunem ca nici mie nu-mi spune...treci la cratita ca.....sunt berbec si-l iau repede in coarne....Cu trecerea anilor am devenit si eu mai calma si ma gindesc mai bine inainte de a spune ceva.Am ajuns sa gindim aceleasi lucruri si sa simtim cam la fel .Intr-o casnicie trebuie cineva sa lase de la el asta pina se intelege ca spre binele unei casnicii fiecare trebuie sa faca mici compromisuri.Si in general asa cum spunea el ....cedeaza cel destept, ......nu s-a pus cu berbecul cel furios.
fengari
Postat pe 21 Iunie 2011 19:08
De la: fengari, la data 2011-06-21 19:08:01. Un sot are si el aportul lui in casa Plateste datoriile, face cumparaturi ,merge cu copii afara ,mai vrem altceva? Putem sa-l rugam nu sa-i impunem ca nici mie nu-mi spune...treci la cratita
Eu sunt acela!In plus fac si contabilitatea casei si curatenie!Deci ma calific ca barbat de casa?
florin_c76
Postat pe 21 Iunie 2011 19:52
bre, voi astia doi...nu v-ati plictisit sa va tamaiati unu' pe celalalt?
michelle_
Postat pe 21 Iunie 2011 20:03
florinelu isi cauta alt subiect pe care sa-si testeze rezistenta?
Thor_again
Postat pe 21 Iunie 2011 20:16
bro, la tatzi ni-i greu
michelle_
Postat pe 21 Iunie 2011 20:34
Mie nu imi este greu / ca sunt zodia leu!
florin_c76
Postat pe 22 Iunie 2011 01:07
Florine,la lei nu-i greu?numa' la leoaice adica mie! e fr avatarul nou, dar tortul era mai apetisant!
Axl_22
Postat pe 22 Iunie 2011 08:53
Pai mai bine ca s-a saturat lumea de tort! Acum sa vada si alta poza!
Important e sa mearga topicul!
florin_c76
Postat pe 22 Iunie 2011 16:02
De la: fengari, la data 2011-06-21 19:08:01Da, pina sa ajungem intr-adevar egale cu barbatii mai e cale lunga ....Dar atunci pe cine ar mai ocroti el ,sotul daca si noi devenim sexul puternic la egalitate cu el.Cu el la cratita? chiar nu mi-as dori sa ma incurce la curatat 3 morcovi si restul . Un sot are si el aportul lui in casa Plateste datoriile, face cumparaturi ,merge cu copii afara ,mai vrem altceva? Putem sa-l rugam nu sa-i impunem ca nici mie nu-mi spune...treci la cratita ca.....sunt berbec si-l iau repede in coarne....Cu trecerea anilor am devenit si eu mai calma si ma gindesc mai bine inainte de a spune ceva.Am ajuns sa gindim aceleasi lucruri si sa simtim cam la fel .Intr-o casnicie trebuie cineva sa lase de la el asta pina se intelege ca spre binele unei casnicii fiecare trebuie sa faca mici compromisuri.Si in general asa cum spunea el ....cedeaza cel destept, ......nu s-a pus cu berbecul cel furios.
pai daca tie iti place asa...Ca tu sa stai la cratita si el sa iasa cu copii afara...Eu daca as fii fost in locul tau,,as fii iesit eu ca sa ma joc cu copiii si el sa stea la cratita sa faca curatenie ca doar si el mananca si face mizerie....O data face femeia,o data face barbatul....pt ca daca impartiti viata in doi ,trebuie sa impratiti si muncile in mod egal ca sa nu se supere nimeni
ingerasulluptator
Postat pe 22 Iunie 2011 16:19
pai daca tie iti place asa...Ca tu sa stai la cratita si el sa iasa cu copii afara...Eu daca as fii fost in locul tau,,as fii iesit eu ca sa ma joc cu copiii si el sa stea la cratita sa faca curatenie ca doar si el mananca si face mizerie....O data face femeia,o data face barbatul....pt ca daca impartiti viata in doi ,trebuie sa impartiti si muncile in mod egal ca sa nu se supere nimeni
ingerasulluptator
Postat pe 22 Iunie 2011 16:20
De la: florin_c76, la data 2011-06-22 16:02:32Pai mai bine ca s-a saturat lumea de tort! Acum sa vada si alta poza!
Important e sa mearga topicul!
Pai adevarul ca poza este ca veche...De ce nu pui si tu o poza,in care sa scrie ....Florin este cel mai fidel barbat din romania....Si eu o sa imi pun o poza...Irina este cea mai inteligenta si mai corecta femeeie din romania
ingerasulluptator
Postat pe 22 Iunie 2011 16:22
De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-22 16:22:38 ...Si eu o sa imi pun o poza...Irina este cea mai inteligenta si mai corecta femeeie din romania

Deci, asta fu tare !!!
anakin
Postat pe 22 Iunie 2011 16:23
De la: anakin, la data 2011-06-22 16:23:59
De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-22 16:22:38 ...Si eu o sa imi pun o poza...Irina este cea mai inteligenta si mai corecta femeeie din romania

Deci, asta fu tare !!!
pacat ca nu pot scri ca irina este cea mai frumoasa femeie din tara...pt ca stiu ca nu suntchiar asa frumoasa.....sunt femei mai frumoase ca mine fizic....nu pot zice nici eu nu sunt urata...dar sunt draguta.....dar nu sunt de o frumusete rara
ingerasulluptator
Postat pe 22 Iunie 2011 16:29
si modesta...
Axl_22
Postat pe 22 Iunie 2011 16:52
Florin, topicul uite ca merge...vezi ce face o poza noua
Axl_22
Postat pe 22 Iunie 2011 16:55
De la: Axl_22, la data 2011-06-22 16:52:24 si modesta...
dar sunt si femei frumoase....Dar cand incep sa deschida gura...ti se face somn....Eu ma multumesc cu ce am chiar daca nu sunt rupta din soare...Nu zic..Mi-ar fii placut sa fiu cxea mai frumoasa fizic...dar fizicul nu il poti schimba....Dar eu cred ca si inteligenta si buntatea face frumo un om....Sunt oameni frumosi fizic dar cand ii cunosti ti se pare cei mai antipatici oameni
ingerasulluptator
Postat pe 22 Iunie 2011 16:57
dar sunt si femei frumoase....Dar cand incep sa deschida gura...ti se face somn....Eu ma multumesc cu ce am chiar daca nu sunt rupta din soare...Nu zic..Mi-ar fii placut sa fiu cea mai frumoasa fizic...dar fizicul nu il poti schimba....Dar eu cred ca si inteligenta si bunatatea face frumos un om....Sunt oameni frumosi fizic dar cand ii cunosti ti se pare cei mai antipatici oameni

ingerasulluptator
Postat pe 22 Iunie 2011 16:59
cred ca ti-au murit laudatorii
jeanette40
Postat pe 22 Iunie 2011 17:00
ai dreptate ca-ntodeauna si frumoasa si inteligenta si corecta...e prea mult...cate putin din toate...
Axl_22
Postat pe 22 Iunie 2011 17:02
INGERASULE ,crede-ma ca preferam sa fac mincare:
1. Mincarea facuta de el nu puteai s-o maninci ...
2.Preferam sa ma odihnesc facind mincare decit sa alerg dupa 2 dracusori in tot parcul.Problema pe care am pus-o era de fapt ca si ei in casa fac destule asta daca au acel bun simt si cind te vad facind treaba nu-si indeasa mai abitir capul in ziar ca sa nu-l vezi.Si ca sa-l mai " tamaiez putin pe Florin se pare ca este printre acei barbati care si-au luat o sotie nu o slujnica.Cinste lui !!
fengari
Postat pe 22 Iunie 2011 17:30
pai da....barbatii sunt asa cum i-au educat femeile...Din cauza egoismului nu si-au dat interesul ca baietii ca fie ajutor in casa nevestei...Ca ce gandeste mama de baieti....daca mie mi-a mers rau de ce la nurori sa le mearga mai bine....unele au barbati care le domina si practic tatii ii lasa pe baieti copiii lui de capul lor,zicand ca sunt baieti.....Eu zic ca situatia depinde de la caz la caz....cred ca amandoi sunt vinovati,,si barbatul si femeia
ingerasulluptator
Postat pe 22 Iunie 2011 23:33
De la: fengari, la data 2011-06-22 17:30:33INGERASULE ,crede-ma ca preferam sa fac mincare:
1. Mincarea facuta de el nu puteai s-o maninci ...
2.Preferam sa ma odihnesc facind mincare decit sa alerg dupa 2 dracusori in tot parcul.Problema pe care am pus-o era de fapt ca si ei in casa fac destule asta daca au acel bun simt si cind te vad facind treaba nu-si indeasa mai abitir capul in ziar ca sa nu-l vezi.Si ca sa-l mai " tamaiez putin pe Florin se pare ca este printre acei barbati care si-au luat o sotie nu o slujnica.Cinste lui !!
pai barbatii face mancare proasta ca sa nu il mai pui..La fel si cu curatenia....Face curatenie aiurea ca sa il lasi in pace...asa au fost educati...mamele nu si-au dat interesul ca sa aiba barbati buni...unele femei zic,,mie mi-a trecut viata ce sa ma implic eu in educatia baietilor,,ca altor femei sa le mearga mai bine...Ca ele zic,pe ele cine le ajuta..si uite asa si femeile dau vina unele pe altele si nici una nu face nimic..si asa sunt si oamenii in general
ingerasulluptator
Postat pe 22 Iunie 2011 23:37
Esti tare, asa ca ma dau batuta ......sa vina urmatorul care crede ca-ti poate REZISTA !!!!!
fengari
Postat pe 22 Iunie 2011 23:46
Cine vrea sa se bata cu mine...Sa iasa in fata...Dar pe rand va rog,,,sa stati la coada si sa va asteptati randul....Care este urmatorul.....
ingerasulluptator
Postat pe 23 Iunie 2011 15:45
Ai curaj sa te pui cu mine frumusico?
Macar eu sunt piatra de temelie la acest topic!
Deci in ce vrei sa ne duelam?
Sau in brate sa ne luam?
E o gluma Irina!
florin_c76
Postat pe 23 Iunie 2011 21:02
nu stii cu cine te pui...
ti s-a acrit de binele pe care-l ai?
dor72
Postat pe 23 Iunie 2011 21:15
Da, este posibil... dar (vede�i c� exist� un �dar�?) so�ioara trebuie s� se ocupe de problem�...
Adic�, dac� �i s-a �nchis �andramaua, dac� umbli numai �n budig�i, ai uitat c� exist� lenjerie sexi, ai uitat de farduri, e�ti ne�ngrijit�, ce po�i a�tepta?
garbo059008
Postat pe 24 Iunie 2011 16:04
budigai?lenjerie sexi sa cumperi tu pt ea...si atunci...
Axl_22
Postat pe 24 Iunie 2011 21:52
Aici ii dau dreptate ingerasului,daca vrei o sotie sexi ,cu chef tot timpul ,rujata aranjata cred ca nu ti-ar strica nici tie sa-i dai o mina de ajutor ca si ea pentru toate astea are nevoie de liniste si mai ales de TIMP.
fengari
Postat pe 24 Iunie 2011 22:13
Si de cineva care sa o faca sa se simta iubita!
florin_c76
Postat pe 24 Iunie 2011 22:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cine vrea sa slabeasca?? 2 De la: LILO 11 August 2009 17:54
legat de educatia copiilor 8 De la: ingerasulluptator 14 Octombrie 2012 21:04
PROSTIA E LA MODA SAU MADE ROMANIA 131 De la: violeta1981 3 Februarie 2010 18:23
sex 34 De la: Axl_22 11 Decembrie 2011 15:02
Ciau tuturora de pe Garbo! 81 De la: LILO 16 Ianuarie 2010 17:37
Setari Cookie-uri