De la: ingerasulluptator, la data 2011-07-03 15:31:48Pai stiu eu ca tu esti un las si te iei doar de oamenii inofensivi si cumsecade care isi vede de treaba lui si nu face rau nimanui....Care stii ca nu iti face rau inapoi..Dar de oamenii rai nu te iei pt ca iti este frica pt ca esti un las....si pe aia rai ii lasi sa isi bata joc din tine si sa iti dea un salar amarat....apoi cu asta te poti lauda...in ochii mei esti un las,pt ca te iei doar de oamenii inofensivi....de aia nici nu te ajuta nimeniEu nu sunt asa sa ma iau de oamenii cumsecade,,pt ca am nevoie de iei sa ma ajute....Dar pe tine nu te ajuta nimeni pt ca tu iti bati joc de oamenii cumsecade si sinceri....Ce crezi ca un om cinstit si sincer o sa te lase sa faci din el carpa lui de sters pe jos... |
||
ingerasulluptator Postat pe 3 Iulie 2011 15:35 |
||
---|---|---|
De la: ingerasulluptator, la data 2011-07-03 15:31:48Pai stiu eu ca tu esti un las si te iei doar de oamenii inofensivi si cumsecade care isi vede de treaba lui si nu face nimanui....Care stii ca nu iti face rau inapoi..Dar de oamenii rai nu te iei pt ca iti este frica pt ca esti un las....si pe aia rai ii lasi sa isi bata joc din tine si sa iti dea un salar amarat....apoi cu asta te poti lauda...in ochii mei esti un las,pt ca te iei doar de oamenii inofensivi....de aia nici nu te ajuta nimeni irinooka, bati campii... eu nu sunt o persoana cu nevoi speciale (o sa deschid un topic pe tema asta, ca sa ai unde te desfasura, eventual:P), chiar n-am motive sa cer ajutorul nimanui. n-ai tu de unde sti cat de las/curajos sunt eu, iar acei oameni "rai" de care nu ma "iau", poate ca nu ii vad ca fiind "rai" - asa cum ii vezi tu. da, e adevarat ca pentru mine mai exista o specie cu care nu discut sub nicio forma, deoarece pentru mine sunt fie decedati, fie inexistenti. sau anosti, sau ingrozitor de prosti.:P da' nu e cazul tau, asa ca o sa te mai zgandar. pana ma plictisesc.:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Iulie 2011 16:03 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-07-03 16:03:17da eu gandesc altfel...Nu consider ca un om rau este doar acel om care ucide..Oamenii rai sunt acei oameni care fac lucruri imorale..cum ar fii,sa minti,sa nu fii cinstit,,,sa nu ii lasi pe oamenii cumsecade si linistiti care isi vad de treburile lor sa traiasca in pace.Eu consider ca barbatii sunt rai pt ca nu sunt cinstiti...barbatii invata femeile sa fie usuratice si egoiste apoi tot ei le judeca ca fac si dreg.asta este rautatea si negativitateDe la: ingerasulluptator, la data 2011-07-03 15:31:48Pai stiu eu ca tu esti un las si te iei doar de oamenii inofensivi si cumsecade care isi vede de treaba lui si nu face nimanui....Care stii ca nu iti face rau inapoi..Dar de oamenii rai nu te iei pt ca iti este frica pt ca esti un las....si pe aia rai ii lasi sa isi bata joc din tine si sa iti dea un salar amarat....apoi cu asta te poti lauda...in ochii mei esti un las,pt ca te iei doar de oamenii inofensivi....de aia nici nu te ajuta nimeni |
||
|
||
ingerasulluptator Postat pe 3 Iulie 2011 16:12 |
||
Eu consider ca barbatii sunt rai pt ca nu sunt cinstiti...barbatii invata femeile sa fie usuratice si egoiste apoi tot ei le judeca ca fac si dreg.asta este rautatea si negativitate .... Ce ti-e si cu judecata asta.... Cum dracu sa nu razi, unde va este mintea fetelor, voi unde sunteti atunci cand cel de langa voi se duce dupa alta, tu spre exemplu care esti, cea ranita sau cea cu care se raneste??? Cat de simplu e sa judecati barbatii dar dece nu va judecati pe voi, oare un barbat care inseala inseala cu vre-un animal sau cu o alta, nu cumva si aceea e tot femeie???? dece nu o judecati pe ea??? Ia sa vedem, dece nu o judecati pe ea??? o forteaza barbatul sau... "salta coada"??? se poate un raspuns realist si adevarat??? |
||
garbo088037 Postat pe 3 Iulie 2011 17:01 |
||
dece...dece...de ce? | ||
Axl_22 Postat pe 3 Iulie 2011 18:15 |
||
037, aici discutam de rezistenta...tu mai rezisti? ar cam trebui sa sari de etapa "de ce-urilor" ( e pe la 3 ani, ca varsta psihologica) ai dreptate, dreptatea ta...fiecare cu dreptatea lui...asta da democratie si modernism... |
||
dor72 Postat pe 3 Iulie 2011 22:57 |
||
De la: ingerasulluptator, la data 2011-07-03 16:12:13da eu gandesc altfel...Nu consider ca un om rau este doar acel om care ucide..Oamenii rai sunt acei oameni care fac lucruri imorale..cum ar fii,sa minti,sa nu fii cinstit,,,sa nu ii lasi pe oamenii cumsecade si linistiti care isi vad de treburile lor sa traiasca in pace.Eu consider ca barbatii sunt rai pt ca nu sunt cinstiti...barbatii invata femeile sa fie usuratice si egoiste apoi tot ei le judeca ca fac si dreg.asta este rautatea si negativitate da, tu nu gandesti, irinooka... si mai grav e ca te dai victima barbatilor, fiindca prea de treaba nu pari a fi... si n-am vrut sa spun chiar "usuratica", pe cat de egoista dai de inteles ca esti.:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Iulie 2011 23:08 |
||
De la: gipsy, la data 2011-07-02 19:27:28normal ca o poate face,cu conditia sa-si iubeasca si sa-si respecte in acelasi timp sotia. lucru mai rar in zilele noastre,cand toata lumea e mai mult pe interes,indiferent de sex. dar.....e posibil,da. sa-si iubeasca,si sa-si respecte sotia... |
||
Axl_22 Postat pe 5 Iulie 2011 01:19 |
||
S-a incins topicul! Ce sa zic, ca eu tocmai am facut cu sotia 14 ani de csatorie! Si inca mai rezist! | ||
florin_c76 Postat pe 9 Iulie 2011 00:38 |
||
sunt noua pe aici si nu am putut sa nu ma bag in seama pe tema asta .respect nu stiu cati barbati poate sa il deie unei femei iubirea se mai inmoaie si asta eu una ias aprecia pe barbati care nu isi inseala nevasta dar cam greu | ||
kmari75 Postat pe 9 Iulie 2011 01:20 |
||
De la: florin_c76, la data 2011-07-09 00:38:40S-a incins topicul! Ce sa zic, ca eu tocmai am facut cu sotia 14 ani de csatorie! Si inca mai rezist! s-a inchis?de ce?era vb de barbati...nu de un sg barbat!Lasa mai ,sa mai scrie lumea p'aci! scz...chiar era vb de un barbat'"REZISTA UN BARBAT......" acu s-a 'nceheiat sau nu?Florine! |
||
Axl_22 Postat pe 9 Iulie 2011 18:07 |
||
exista numai ca e necesar sa fii cu ochii pe ei . verificati in continuu si sa stie ca sunt dar sa nu stie de ce . hahaha functioneaza ! | ||
FRREYA Postat pe 10 Iulie 2011 20:33 |
||
Rezista acel barbat care-si considera partenera ,prietena,iubita si amanta dar nu va rezista nici unul care o desconsidera pe cea de linga el si in general cel care crede ca femeia nu merita respectata ,oricine ar fi ea...Pentru astia din urma NO COMMENT ,iar pentru Florinel ,rezista si aici pe acest forum ca mai sunt si altii care rezista ........NOI | ||
fengari Postat pe 10 Iulie 2011 22:37 |
||
incinsa atmosfera si afara incinsa si pe topic florine | ||
cory_emy Postat pe 11 Iulie 2011 16:28 |
||
florinache, rezisti de 510 pagini eu am abandonat rezistenta pe undeva la jumatate...rezistenta de a citi, sa ne-ntelegem |
||
michelle_ Postat pe 11 Iulie 2011 16:55 |
||
Mie mi se pare agonizant pentru un barbat ca insuccesul de a cuceri o femeie sa fie acceptat ca o virtute a statorniciei sale. Mai mult, ar fi funest ca aceasta sa fie singura sa preocupare mintala. |
||
anakin Postat pe 11 Iulie 2011 19:30 |
||
anakin sa-si faca un scop in viata...rezistenta ...asa pare, cand iti construiesti singur bustul eu n-am indraznit sa spun... |
||
Eugenia69 Postat pe 11 Iulie 2011 19:38 |
||
permiteti-mi sa va contrazic...a fi fidel nu inseamna ca nu esti in stare sa cuceresti pe altcineva poate chiar nu iti doresti sa cuceresti pe altcineva cand persoana de langa tine este ceea ce iti doresti | ||
cory_emy Postat pe 12 Iulie 2011 18:29 |
||
cory, altceva vroia sa spuna anakin anakin, a dreaq redundanta, ehehe... |
||
michelle_ Postat pe 12 Iulie 2011 18:41 |
||
cand aud de cuvantaul asta"rezistenta", amaratul meu de neuron se gandeste la rezistenta franceza. de ce franceza, el stie...dar atac e primul cuvant care urmeaza... apoi razbel "rezistenta" e cu cuvant nefericit parerea mea umila |
||
Eugenia69 Postat pe 12 Iulie 2011 18:58 |
||
De la: cory_emy, la data 2011-07-12 18:29:08 permiteti-mi sa va contrazic...a fi fidel nu inseamna ca nu esti in stare sa cuceresti pe altcineva poate chiar nu iti doresti sa cuceresti pe altcineva cand persoana de langa tine este ceea ce iti doresti Mare dreptate ai! |
||
florin_c76 Postat pe 15 Iulie 2011 20:36 |
||
Pare a fi ca intr-un film cu "Happy End"....dar, cum viata bate filmul cateodata, cine stie...probabil ca exista si astfel de barbati! Eu sunt un pic sceptica, dar este doar parerea mea! | ||
Postat pe 15 Iulie 2011 20:46 |
||
Parerea ta e destul de realista dar eu zic sa nu zici ca nu e posibil caci sunt milioane de cupluri in lume! | ||
florin_c76 Postat pe 16 Iulie 2011 00:05 |
||
iar ai avatar nou.! | ||
Axl_22 Postat pe 16 Iulie 2011 00:08 |
||
Mai schimb si eu imaginea caci caracterul de fidel va ramane cat e nevoie! | ||
florin_c76 Postat pe 17 Iulie 2011 19:47 |
||
cat e nevoie? nu ca simti tu asa ... ci pentru ca e nevoie ... |
||
cricat Postat pe 17 Iulie 2011 19:50 |
||
nevoie mare! | ||
sora_ilsi Postat pe 17 Iulie 2011 19:58 |
||
E nevoie de iubire pe lumea asta sa poti mentine o relatie! | ||
florin_c76 Postat pe 19 Iulie 2011 00:08 |
||
din pacate...florin...esti EXCCEPTIA care intareste REGULA!!! nu vedeti in stanga si dreapta,atatea familii destramate?? si apoi,un cunoscut se lauda ca si-o "taie" daca il inseala nevasta-sa si...l a inselat.... cel putin cu gandul...si tot inselam...hai sa nu fim chiar sfintisori... sfant a fost UNUL SINGUR dupa cum bine stim o noapte frumoasa p.s. ai intr adevar o familie frumoasa,si va doresc fericire....dar chestiunea cu "neinselatul"...da m voie sa ma cam indoiesc.. pt ca sunt atatea forme de...inselat |
||
LILO Postat pe 19 Iulie 2011 00:35 |
||
lilo | ||
Axl_22 Postat pe 19 Iulie 2011 08:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce trebuie sa stie un barbat despre el insusi ,sau ce trebuie sa stie o femeie despre barbatul ei | 67 | De la: garbo106704 21 Martie 2010 15:17 |
comunicare? | 9 | De la: Dor_marunt 21 Iunie 2010 18:46 |
Ajutor! Am fost diagnosticata cu HPV oncogen! | 6 | De la: garbo_1155 5 Aprilie 2012 10:49 |
|
||
ma lamuriti si pe mine? :) | 43 | De la: garbo112066 14 Aprilie 2010 02:31 |
am o mica problema... | 40 | De la: iasomia 9 Februarie 2010 16:08 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn