Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?

mai..cine nu ii cuminte , iaca ce poate pati...

http://www.youtube.com/watch?v=kDFJ8U2Pmjk&feature=player_embedded

LILO
Postat pe 17 Decembrie 2011 15:27
...ioai!! ce inseamna sa postezi si..dupa sa cetesti...

dar io cred ca ii o gluma de a lui florin...ca sa incerce lumea..

...sau...nu???
LILO
Postat pe 17 Decembrie 2011 15:50
PARINTELE NICOLAE TANASE: �Omul nu face �sex�, niciodata! Nu poti sa te exprimi asa niciodata!�

Doua expresii nepotrivite pentru un crestin
Va dati seama ce se intampla in zilele noastre? La felul in care exista aceasta expresie: �Am facut sex�, sau si mai impropriu: �am facut dragoste�. Va dati seama ce se intampla in zilele noastre? Felul in care cadem din sanatatea genetica a noastra, dincolo de pacat. Pacatul este o alta forma de percepere a ceea ce n-ar trebui sa se intample. Pacatul se mai poate rezolva. Cum? Cu spovedanie. Dar urmarile�? [...]

Am pomenit de expresia �a face sex�. Oamenii nu pot face sex, pentru ca in momentul in care fac sex nu mai sunt oameni, pentru ca omul este cununa creatiei. Sex fac pisicile, cainii, elefantii, si asa mai departe. Omul nu face sex. Mai departe: omul nu se poate exprima, cand se culca cu sotia lui: �am facut dragoste�, pentru ca actul in sine este un rezultat al sentimentelor, al dragostei, pentru ca omul in sine este sentimental si instinctual. Animalele nu sunt sentimentale, ele sunt numai instinctuale si ele fac sex. Omul nu face sex, niciodata! Nu poti sa te exprimi asa, niciodata! Din pacate, expresia este folosita continuu si este pe buzele fetitelor de noua ani� si varsta scade tot mai mult, daca familia nu are grija�.

�(�)psihiatrul de origine evreiasca S.Freud era ateu si facea parte din masoneria evreiasca, unde si-a prezentat cercetarile, dupa ce A FOST RESPINS de Societatea Medicilor Vienezi. Este cunoscut de asemenea faptul ca EL A FOLOSIT perioade indelungate COCAINA PENTRU A-SI ALINA DEPRESIA. In cele din urma, el s-a sinucis. Toate acestea sunt foarte graitoare in ce priveste atmosfera acelei minti din care s-a putut naste un nou �inlocuitor� al crestinismului, anume teoria psihanalitica. �

�Freud dorea f mult sa obtina recunoastere si acceptare mondiala a noilor sale idei iar alegerea lui Jung ca ucenic si continuator al sau a fost un pas tactic pt atingerea acestui scop.�

�Invatatura lui Freud cum ca �in inconstient dorinta reprimata exista, asteptand doar ocazia sa devina activa�, nu a fost oare cu veacuri in urma descrisa de marii Parinti ai Bisericii care au spus clar despre patima netamaduita ca, daca in lipsa obiectului ei, pare ca am scapat de ea, de fapt, o data cu aparitia obiectului patimii, se va declansa din nou?�

�Jung zice: �Freud concureaza cu Biserica, in intentia lui de a canoniza principii si doctrine�(�) Golul spiritual lasat de ateism a fost inlocuit cu teoria sa psihanalitica pe care dorea sa o ridice la rang de dogma si chiar de Dumnezeu. Iata ce ii spunea lui Jung: �Dragul meu Jung, promiteti-mi sa nu renuntati niciodata la teoria sexualitatii. Este lucru esential. Vedeti, trebuie sa facem din ea o dogma, un bastion de neclintit�.�

�Ca toti cei care nu-si intemeiaza cercetarile pe cuvantul lui Dumnezeu,
si Freud si-a dat seama ca psihanaliza nu este cea mai buna cale de urmat: �Daca as trai viata din nou, m-as dedica mai degraba cercetarii fenomenelor oculte decat psihanalizei�. Eliade nota in jurnalul sau (19 iunie 1962) �Doctorul Servadio imi spune ca Freud s-a interesat intreaga lui viata de ocultism. N-a indraznit sa o marturiseasca pt ca, preciza el, teoria sexualitatii era deajuns de �compromitatoare� pt a-i adauga riscul de a se compromite cu �fantomele�(Jurnal 1941-1969, p.443).�

�Din pacate, vedem ca atat Hitler cat si autoritatile comuniste au folosit psihiatria pt sustinerea doctrinelor lor criminale.�

�Despre psihologie Parintele STANILOAE zicea ca este cea mai slaba dintre stiinte pentru ca vrea sa reduca la cateva legi viata spirituala.�

�Parintele PORFIRIE: Nu-mi place psihiatria, insa ii iubesc pe psihiatri.�

(�ZEUL TOLERANTEI� SI DESCRESTINAREA CRESTINISMULUI
Capitolul Psihanaliza, psihiatria si psihologia: intolerantul � bolnav sau pacatos?)

danil
Postat pe 17 Decembrie 2011 16:33
De la: florin_c76, la data 2011-11-15 03:23:07
De la: Persia, la data 2011-11-14 19:09:51
Pai cum asa Florine? dintr-o data?

Viata imi ofera surprize care mai de care! Una e ca divortez de sotia!
Cealalta e ca raman si fara baiat!
Si alta e ca sunt singur pe lume!
Si cea mai tare e ca toate sunt adevarate!

SALUT FLORINE!!!!!SPER CA GLUMESTI .......
danil
Postat pe 17 Decembrie 2011 16:41
De la: myriam, la data 2011-11-16 16:50:05
De la: florin_c76, la data 2011-11-15 16:22:36
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-11-15 06:13:18te visezi liber,sau te/ai saturat de topic?

Sunt in curs de divort si ptr.mine asta nu e o sursa de bucurie!
Poate ptr.altii care se simt liberi!

Eu.........sunt socata de ceea ce citesc. Nu-mi vine sa cred...pe bune ca nu cred ce spui. Nu mai intrasem pe garbo de foarte mult timp........am avut multe alte probleme.
Azi, cand am intrat si am citit.......am ramas socata. Tu???????omul care era ferm convins ca pana la moarte poate sa fie fidel unei singure femei??????? Ma si miram ca exista asemenea exemplare. Ma gandeam ......" Doamne cum de nu pot gandi toti barbatiiiiiiii, la fel"
Deci, una peste alta..... pana nu postezi certificatul de divort .....eu una refuz sa cred ce spui!!!!

O CONSIDER O GLUMA SAU UN TEST SA VADA SI EL CIT DE REPEDE PRIMESTE ''AJUTOR' DE LA O PARTE DIN ''MINUNATII PRIETENI'' CARE STIU TOTUL DESPRE VIATA.UNII SINT INCARCATI DE ATITA [INTELEPCIUNE] INCIT NU LE MAI TREBUIE ''INTELEPCIUNEA'' BATRINETII.SALUTARE TUTUROR CARE MAI AU UN FILON DE CURATENIE SUFLETEASCA,TUTUROR CARE NU DOAR EXTERIORUL CONTEAZA .NU DOAR TRUPUL CI MAI ALES SUFLETUL NE INNOBILEAZA.MINTE SANATOASA IN TRUP SANATOS.BINE V-AM REGASIT!!!SARBATORI CU MULTA LUMINA SI PACE IN SUFLETE TUTUROR .LA MULT HAR!!!!!!
danil
Postat pe 17 Decembrie 2011 16:55
PARINTELE ARSENIE BOCA DESPRE RAUTATEA FARA LEAC

�Nimic mai greu, nimic mai periculos decat sa te lupti cu ingustimea si cu formalismul.

Nimic mai primejdios, decat a combate rautatea, care crede ca are dreptate, ca apara adevarul si ca slujeste lui Dumnezeu. Aceste forme ale relei-vointe au infrant si pe Iisus. Desi Dumnezeu n-a revelat o Scriptura impotriva Sa, formalismul [dupa aluatul] iudaic a intors-o impotriva lui Dumnezeu. Iata ce poate rautatea; sa stea impotriva iubirii de oameni si de Dumnezeu; impotriva ei, nu poate nimic, nici Iisus. De aceea, rautatea, pentru ca nu se poate schimba in bucurie nicidecum, nu are iertare, ea este impotriva iertarii si a oricarei tamaduiri, dar are judecata. Rautatea a infrant pe Dumnezeul Iubirii, dar se va infrange de Dumnezeul Judecatii.
Iisus a tamaduit orbirea ochilor dar n-a putut tamadui orbirea rautatii. Orbirea rautatii nu are leac, dar are pedeapsa.
Rautatea e o osanda, o moarte anticipata, care chinuieste firea, dar nu e naturala, e o venetica in fire. Pe aceasta vrea Dumnezeu sa o izgoneasca din fire, cu ajutorul omului�: �Iata, eu va trimit pe voi ca pe niste miei in mijlocul lupilor�.

Firea perversa si firea curata, originara, stau laolalta in raportul in care se afla un miel care bea apa dintr-un rau, fata de lupul care se afla mai la deal si ii baga mielului vina ca-i tulbura apa, gasindu-si astfel motivul intemeiat (justificarea) sa-l manance. E absurditate multa si variata lipita de fire. Misiunea lui Iisus, data si mieilor, e descojirea firii de absurditate, de salbaticie, de caricatura existentei: demonicul.
Aceasta inseamna ca Iisus conteaza pe un miez originar necontaminat, existent in fire, care desi este comprimat, este capabil sa-si recastige dimensiunea paradisiaca; miezul capabil de Har. Precum ca acestea sunt asa ne stau marturie mieii lui Dumnezeu, sfintii in preajma carora se imblanzeau fiarele.

Oamenii vor strange asa de multe rele pe pamant, incat nu mai ramane istoriei alta solutie decat sfarsitul ei�.

(din: �PARINTELE ARSENIE BOCA, mare indrumator de suflete din secolul XX. O sinteza a gandirii Parintelui Arsenie in 800 de capete�, Editura Teognost, Cluj-Napoca, 2002)

danil
Postat pe 17 Decembrie 2011 17:07
ok ma predau! a fost un test! Nu divortez! Si nu imi insel sotia!
Sa aveti sarbatori fericite!
florin_c76
Postat pe 18 Decembrie 2011 23:25

Florine, Cr�ciun fericit!
Axl_22
Postat pe 18 Decembrie 2011 23:36
De la: florin_c76, la data 2011-12-18 23:25:52ok ma predau! a fost un test! Nu divortez! Si nu imi insel sotia!

..stiam noi!!!

LILO
Postat pe 19 Decembrie 2011 18:45
De la: LILO, la data 2011-12-19 18:45:27
De la: florin_c76, la data 2011-12-18 23:25:52ok ma predau! a fost un test! Nu divortez! Si nu imi insel sotia!

..stiam noi!!!

[/quote

Si prietenii

http://www.youtube.com/watch?v=M2bu0Rxz0kA&feature=related
DD_BB
Postat pe 19 Decembrie 2011 18:58

Asa, ne-ai folosit pe post de cobai?
L a altii m-am prins ca e vrajeala dar de la tine nu ne asteptam. In fine, bine ca-i bine si sambata seara vine Mos Craciun! Sa va aduca sanatate si bucurii in familie si... in rest, ce-o mai avea el prin sac
SAL
Postat pe 19 Decembrie 2011 20:29
Fac cinste cu o felie de tort ca sa va treaca supararea!
florin_c76
Postat pe 19 Decembrie 2011 23:36
Multumim!
Tortul il las doamnelor, io - o aluna, un fistic, sa mearga berica
SAL
Postat pe 20 Decembrie 2011 00:04
Florine, acum , sincer: Cand ne-ai mintit de fapt?
eu nu cred acum nimic din ceea ce spui...
ca ti-ai reglat unele lucruri...se poate
Sa ai sarbatori fericite!
dor72_
Postat pe 20 Decembrie 2011 02:42
Sup�rare? pt ce? "Ai glumit, nu?"

Prefer �i io alune! Tortul e prea dulce!
Nu-mi plac testele, Florine!
Axl_22
Postat pe 20 Decembrie 2011 10:31
Apropos de titlu, romanu` REZISTA

O frantuzoaica bogata, putin mai ofilita, hotaraste ca e cazu' sa
incheie cu viata libertina si ca e cazu' sa-si intemeieze o famile.
Acu', ca sa fie sigura ca o sa fie satisfacuta de alegere (bani avea
destui...), da un anunt in care pune o singura conditie: viitorul sot sa
fie capabil sa o satisfaca de o suta de ori la rand, cu proba inaintea
casatoriei.
Vine germanu' cedeaza dupa doua numere.
Vine rusu' cedeaza dupa 3.
Americanu', dupa 4.
Si apare Ion, din creierii muntilor, de la stana, din sanii naturii...
Dupa vreo trei ore, frantuzoaica, rupta, tinea scoru' cu creta pe
parchet, langa pat, liniuta dupa liniuta:
-97... AAA...AAAHH! 98... AAAUU!96...
Ion:
-No, domnita, 96 o mai fo...
-Non, c'est ne pas possible! 97...UUUUH! 93!
-No, nu-i bine, si 93 o mai fo!
-Mais non, c'est coorect! 94... OOOOH! 95... AAAA! 92...
La care Ion:
- No, domnita, ca ne-am incurcat! Stergem tat si-o luam de la cap... .

SAL
Postat pe 20 Decembrie 2011 15:52
da rezista atata timp cat relatia se bazeaza pe incredere si sinceritate
garbo003743
Postat pe 6 Ianuarie 2012 01:36

asa ca la florinelu'...topicul sa reziste!
sora_ilsi
Postat pe 6 Ianuarie 2012 01:54
La multi ani tuturor si am revenit in forta!
Sper ca in acest an sa ne fie cat mai bine!
Urari de bine tuturor si mai ales spor la rezistenta fidelilor!
florin_c76
Postat pe 7 Ianuarie 2012 22:44
De la: pisik_boo, la data 2009-04-07 22:48:07Foarte interesanta intrebarea. Sincer,tare as vrea sa aflu si raspunsul. Parerea mea e ca,probabil exista si astfel de barbati desi mi-e greu sa cred.

Este posibil daca a fost o casatorie fara interes si fara convenienta.Odata cu aparitia copiilor familia devine mult mai inchegata si dragostea celor doi parteneri mai profunda.Doar o eroare poate deforma relatia.
VOIAJOR
Postat pe 7 Ianuarie 2012 23:01

doar o eroare?
dor72_
Postat pe 9 Ianuarie 2012 10:55
De la: dor72_, la data 2012-01-09 10:55:45
doar o eroare?

Eroare din partea lui sau a ei in privinta fidelitatii.Barbatul crede ca o alta femeie poate oferi si altceva decit sotia lui,femeia din curiozitate calca strimb,ramin amindoi nemultumiti bde escapade dar cu tulburari in casnicie.Pot fi si erori de ordin material,prezente din plin in societatea actuala.Daca de la inceputul casniciei nu a existat dragoste adevarata si respect intre soti ,erorile se produc foarte usor.
VOIAJOR
Postat pe 9 Ianuarie 2012 21:06
Gura ța adevar graiesțe!
florin_c76
Postat pe 11 Ianuarie 2012 21:34
Ioanide, vorbesti despre sot si sotie de parca ar fi doi copilasi, fara experienta, care fac erori
nu sunt de acord cu aceste "erori"
de ce e mai usor sa faci o eroare decat sa discuti deschis cu partenerul?
nu sunt deloc erori, sunt hotarari luate deliberat, din diverse motive si de cele mai mult ori, arata o imaturitate emotionala

Florin, care este starea ta, baiete?
La multi ani!
dor72_
Postat pe 12 Ianuarie 2012 18:29
E bine ca poate face ! alte femei nu fac nici cu un singur partener! Cine poate ...sa faca cat poate! La cat mai mult!
florin_c76
Postat pe 15 Ianuarie 2012 00:04
roberta, te pomenesti ca ti-o fi dat idei
sper ca nu esti invidioasa

Florin, nu e obligatoriu sa imi raspunzi la intrebari dar eschivarea nu iti rezolva problemele
Sa fii fericit si iubit!
dor72_
Postat pe 15 Ianuarie 2012 15:04
salut ''neprihanitilor''.v-a venit dorul de ''erori''?oricum este al 12-lea ceas.oricum este larga calea celor cu erori care nu se indreapta si ingusta pentru ceilalti....ideea este ca trebuie sa intel;egeti ca un inotator este foarte bun daca inoata impotriva curentului,decit cei care inoata cu ''valul'',pe surf,pe placa pe sub placa cum vreti voi.A HAPPY NEW YEAR EVERYONE!
danil
Postat pe 18 Ianuarie 2012 14:10
ete mamica... cum te cufurisi tu si aici...:D
:)))

PS: nush' de unde dracu' da, de va tot aduna...:)))
eu_geminy
Postat pe 20 Ianuarie 2012 00:08
De la: florin_c76, la data 2009-04-06 00:29:52Eu unul sunt adeptul raspunsului afirmativ doar ca trebuie intervenit mereu cu ceva nou in viata amoroasa ptr.a ni interveni monotonia.

Nevasta stie mai bine ca amanta,vezi pe Google
Naomi
FRIGIDA
Postat pe 21 Ianuarie 2012 03:41
De la: dor72_, la data 2011-12-20 02:42:24Florine, acum , sincer: Cand ne-ai mintit de fapt?
eu nu cred acum nimic din ceea ce spui...
ca ti-ai reglat unele lucruri...se poate
Sa ai sarbatori fericite!

succes la
Nice Tits (fucking 3)
FRIGIDA
Postat pe 21 Ianuarie 2012 03:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fantezii... 121 De la: garbo063800 19 Octombrie 2009 15:08
ajutati-ma...oare ce sa fac :( 52 De la: cricat 3 Mai 2011 19:30
O relatie apasatoare 179 De la: garbo_472174 6 Septembrie 2017 17:13
Un barbat rezista toata viata 12 De la: Dor_marunt 5 Aprilie 2010 07:28