ne,ne!!!!..in copilarie sunt cam grau!....nu-ti amintesti povestea cu ratusca cea urata? nu le-am adus acasa.. ![]() iti doresc un wochenende placut! |
||
Cristina_Adler Postat pe 9 Februarie 2012 11:14 |
||
---|---|---|
ne, ne... n-am uitat de loc... ! http://youtu.be/ruJ1uFf9hy4 numai ca lebada asta abia iesise din ou... eu am spus varsta copilariei, nu varsta de gradinitza sau chiar cresha... !!! ![]() ![]() frumos din partea ta ca ai grija de animale ! ![]() apropo de animalutze dragutze... ai o poza la albumul meu "Pe garbo..." ! o mutricica de teuton... ! ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Februarie 2012 11:27 |
||
![]() nici n-am stiut pina acum ca lebedoii sint fideli. ![]() |
||
|
||
quasaria Postat pe 9 Februarie 2012 11:27 |
||
nici n-am stiut pina acum ca lebedoii sint fideli paiii... de unde sa stii... ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Februarie 2012 11:54 |
||
bine,bine!...dar uita-te si tu la mine,in album! ![]() multumesc pentreu punctaj!!!!!!...cum dracu' sa n-ai grija????...le-am invadat teritoriile,nu mai au loc de atatia bipezi!!!!...cand merg in Ro.,in drum spre Bran,vad ursoiace cu 2-3 pui pe sosea...ies,ca tiganii, la "cersit"..... Da Q! dar nu numai ei!...descendentii dinozaurilor,sunt in general fideli!!!...pinguinii(nu Boc),berzele...multe specii de pasari .... habar n-am cum reusesc! pana si eu , reusesc! poate din cauza numelui????? ![]() |
||
Cristina_Adler Postat pe 9 Februarie 2012 11:55 |
||
cre' ca exista si ratuste urite care vorbesc aiurea despre lebadoi.... ![]() |
||
quasaria Postat pe 9 Februarie 2012 12:02 |
||
sau , fertilizarea investitorului!!!....nu intotdeuna investitorul e de gen masculin! ![]() |
||
Cristina_Adler Postat pe 9 Februarie 2012 12:22 |
||
cine a zis ca e de genul masculin? ![]() Doar mimatul e mai greu la unii.... si mai usor la altii. ![]() |
||
quasaria Postat pe 9 Februarie 2012 12:25 |
||
De la: quasaria, la data 2012-02-09 12:02:52cre' ca exista si ratuste urite care vorbesc aiurea despre lebadoi.... ai dreptate ! mai ales la specia umana... ! e si normal sa fie asa, doar specia umana e la inceputul evolutiei... nu ca la celelalte specii ! ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Februarie 2012 13:04 |
||
De la: Cristina_Adler, la data 2012-02-09 11:55:22bine,bine!...dar uita-te si tu la mine,in album! ok, m-am uitat ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Februarie 2012 13:13 |
||
exact. Restul fiintelor nu numara conturile in banca inainte sa se reproduca, nici nu nasc cu nspe doctori in jurul lor, nici nu fac figuri ca nu alapteaza ca li se strica silicoanele. Si isi cresc puii fara atitea probleme ca valeu, de ce al mei nu e mai breaz ca al vecinei.... | ||
quasaria Postat pe 9 Februarie 2012 13:31 |
||
De la: florin_c76, la data 2009-04-06 00:29:52Eu unul sunt adeptul raspunsului afirmativ doar ca trebuie intervenit mereu cu ceva nou in viata amoroasa ptr.a ni interveni monotonia. Se poate,daca barbatul nu trateaza femeia ca pe o gaura si femeia nu trateaza barbatul ca pe un vibrator ![]() |
||
garbo263220smaranda Postat pe 9 Februarie 2012 13:56 |
||
De la: garbo263220smaranda, la data 2012-02-09 13:56:14 Situatia cu gaura/vibrator o fi valabila in luna de miere. Dupa aia romantismul evolueaza: Masina de spalat/Visa card. Aragaz/portofel. etc. |
||
quasaria Postat pe 9 Februarie 2012 14:06 |
||
Multumesc Barbo!!!!....ele-s mai frumoase!!!!!...eu,doar pe alaturi,fac poze....si ma bucur ca le vad!!!..si mai sunt si altii,care se bucura de bucuria mea! | ||
Cristina_Adler Postat pe 9 Februarie 2012 14:30 |
||
Q!...habar n-ai tu ce evolutie m-a lovit pe mine cand am descoperit masina de spalat vase!!!!![]() |
||
Cristina_Adler Postat pe 9 Februarie 2012 14:55 |
||
si pe mine, numai ca nenorocitele nu se string singure sa intre in masina. Si nici macar rufele nu fac asta. ![]() |
||
quasaria Postat pe 9 Februarie 2012 15:39 |
||
obraznicie totala!..lipsa de respect! ce dracu' sa mai spun!? nici la mine nu merg singure..nici vasele,nici rufele... tot eu,nenorocita de mine,ma indemn sa le inghesui... |
||
Cristina_Adler Postat pe 9 Februarie 2012 15:54 |
||
rufele le mai inghesuie si fie-mea. Si, impreuna cu ele, ce i se pare ca ar fi mai distractiv: tubul de acuarele (desfacut), de exemplu. | ||
quasaria Postat pe 9 Februarie 2012 15:56 |
||
nu te nelinisti!..las' ca trece!...fiica-mea a pus in masina de spalat toti patrupezii....adicatelea o pisicuta si doi purcei de giuneea...cainele era prea mare si nu incapea , iar pestii din acvariu cica se spalau singuri ![]() norocul lor, a fost ca eu am fost destul de vigilenta iar pustoiaca nu se pricepea la butoane!...dupa ce-am scos din masina de spalat ,toate chestiile paroase,m-a lovit ideea!!! am cumparat alta masina de spalat!...care nu era cu incarcare laterala... si tot noroc!...pustoaica era prea mica sa ajunga la microwelle...daca-i spala,cu siguranta si-ar fi dorit sa-i si usuce!!!!! |
||
Cristina_Adler Postat pe 9 Februarie 2012 16:42 |
||
![]() cainele e intr-adevar prea mare, nu incape... Iar alte vietati de sacrificat n-avem prin casa. Asa ca de riscul asta am scapat. |
||
quasaria Postat pe 9 Februarie 2012 17:09 |
||
De la: florin_c76, la data 2009-04-06 00:29:52Eu unul sunt adeptul raspunsului afirmativ doar ca trebuie intervenit mereu cu ceva nou in viata amoroasa ptr.a ni interveni monotonia. Subiect pentru discutie in fata semineului pe timp de iarna http://iola-povestidinbucurestiuldealtadata.blogspot.com/v |
||
VOIAJOR Postat pe 10 Februarie 2012 07:42 |
||
Da, on topic, povestim...rezist�m. ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 10 Februarie 2012 08:23 |
||
De la: Axl_22, la data 2012-02-10 08:23:51Da, on topic, povestim...rezist�m. Daca nu se traieste singuratatea in doi si nu apar regrete,sexul devine din ce in ce mai pasional si completeaza relatia conjugala. |
||
VOIAJOR Postat pe 10 Februarie 2012 09:01 |
||
Sexul completeaz� rela�ia conjugal�...io cred c� azi �s blond�... �emineu, Bucure�tiul de alt�dat�...�i ajungem la completarea rela�iei conjugale. ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 10 Februarie 2012 09:34 |
||
si io-s blonda azi!..Ioanide-i mult prea profund pentru mine.... | ||
Cristina_Adler Postat pe 10 Februarie 2012 12:07 |
||
Cristina, am uitat lec�ia de ieri, s� citim printre r�nduri. ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 10 Februarie 2012 12:13 |
||
ce sa fac si eu,Axl!!!!...sunt batrana si bolnava! ![]() ma amuza ce spune Ioanide!..si felul in care ajunge el la completarea vietii sexuale.... io zic asa: relatia sexula e o chestie cam intima...adicatelea , doar noi doi!( eu si el)...daca imi expun relatia pe forum,aci la Gorbo,deja s-a dus dracu' intimitatea.... |
||
Cristina_Adler Postat pe 10 Februarie 2012 12:32 |
||
De acord! ![]() Cine face tace (zic io) iar cine nu, vorbe�te, d� sfaturi...etc. Ioanide are experien��. A povestit pe un topic de 250 de prietene �n 3 ani. |
||
Axl_22 Postat pe 10 Februarie 2012 12:42 |
||
Mein Gott!.....asta da,experienta!....probabil ca acu' daca tot e frig,sta in fata semineului,si ii povesteste nevestei ....aventuri din epoca de piatra!!!!! vorba lu' Iri" misto"! |
||
Cristina_Adler Postat pe 10 Februarie 2012 13:10 |
||
Nea Ioanide are in virtual mai mult de 250 de prietene! Am citit pe un alt forum ca are si un prieten, Silver sau Bleak Fr. ![]() ![]() |
||
SAL Postat pe 10 Februarie 2012 13:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
baieti sunt sexy ptr ca ...............................sunt destepti? | 14 | De la: tutankhamon 1 Noiembrie 2009 03:10 |
Soțul meu vrea sex oral | 27 | De la: CristianBaciu 26 Iunie 2018 12:13 |
Dilema mea | 16 | De la: vuvuzela 19 Septembrie 2010 13:15 |
|
||
problema delicata... | 16 | De la: ana_maria_spat 22 Octombrie 2012 21:53 |
instalatorul meu Mr.Musculo Gel | 311 | De la: fleurdelis 5 Ianuarie 2010 11:31 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an