dom` vidar, iote ce zice tutanca.. | ||
kyra Postat pe 29 Iunie 2009 00:22 |
||
---|---|---|
Dragilor ...nu cred ca e corecta intrebarea! corect era: rezistam sa facem dragoste toata viata cu o singura persoana?????? si acum daca mi-e permis sa pun si eu o intrebare ...Putem manca aceeasi ciorba o viata ? :)) | ||
cora1971 Postat pe 29 Iunie 2009 00:22 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-06-29 00:16:19ce era greu sa saluti normal, adica "buna seara fete, baieti si pik_nik"? mami...vezi daca ai barba nerasa si codite de scolarita...nici tu in oglinda nu mai stii ce sex ai.... |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 29 Iunie 2009 00:23 |
||
tutankhamon, stiu ca va plac fiintele misterioase | ||
pik_nik Postat pe 29 Iunie 2009 00:25 |
||
ptiu! piei, satano! Tut, nu vorbi de funie... Walki, eu cred ca devii tot mai realista, nu filozoafa he he he... ba chiar si practica, dupa faza cu amenzile. mei, dragilor, chiar imi pare rau ca am dezamagit-o pe gianina, care credea ca sunt un domn! de aceea, in semn de penitenta, in aceasta noapte voi bea un pahar de vin! |
||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 00:25 |
||
sau: n-ai mai vazut scolarite nerase? |
||
pik_nik Postat pe 29 Iunie 2009 00:26 |
||
nope, n-as putea sa te privez de placerea descoperirii, de unul singur, exploreaza, exploreaza... | ||
kyra Postat pe 29 Iunie 2009 00:26 |
||
De la: kyra, la data 2009-06-29 00:22:17dom` vidar, iote ce zice tutanca.. pai na....galagia!!!! |
||
tutankhamon Postat pe 29 Iunie 2009 00:26 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-06-29 00:26:09sau: pe picioare....da.... |
||
tutankhamon Postat pe 29 Iunie 2009 00:28 |
||
merge foarte nashpa server-ul asta... golesc cache din browser zilnic si tot aiurea e! |
||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 00:34 |
||
gasca...vedeti ca am deschis topic nou de cafenea, ca imbatraneam pana se deschidea ailalta... http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5717/cafeneaua-trei-cirese-doua-piersici-si-un-gratar.html si, pentru cine ii era dor de prietena noastra consonista.... http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5718/putem-trai-si-fara-critica.html |
||
tutankhamon Postat pe 29 Iunie 2009 00:36 |
||
De la: Vidar, la data 2009-06-29 00:34:07merge foarte nashpa server-ul asta... de...ce sa-i faci!!!Acu e mai greu pana te inveti si cu raul!! |
||
walkiria Postat pe 29 Iunie 2009 00:38 |
||
Tut, da' cu bere n-ai? ca parca m-am saturat de fitze d-alea cu metaxa si smirnoff... | ||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 00:40 |
||
Noapte bunaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Acum chiar am plecat!!! |
||
walkiria Postat pe 29 Iunie 2009 00:44 |
||
noapte buna, walkiria! | ||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 00:50 |
||
daca vorbesti de cafeneaua cu cirese.....e mama....un frigider plin cu bere receeeeeee......gheata...ai grija la galci numa.... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Iunie 2009 01:17 |
||
he he heeee, Tut, ba galcile sa aiba grija la mine, ca eu nu le mai am grija demult... daca beutura nu are cel mult 12 grade C, nu o beau, fata, ca deja e calaie... exceptie fac vinurile si palinka fierte precum si ceaiurile pe care oricum le arunc la flori, ca nici alea nu au grade... da' altfel de grade |
||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 01:29 |
||
da....he he...nu mai faci amigdalita...faci direct faringita si ramai fara voce 1-2 zile...he he.... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Iunie 2009 01:33 |
||
Studiu de caz: Sotia la servici, sotul la servici, copilul la mall cu amicii.Copilul suna mama si-i spune:"mama, ce faci? eu sunt la mall si tocmai l-am vazut pe tata la o cafea cu o doamna.Si mi-a dat si 50 de lei ca sa am ce cheltui." Mama " pai daca ti-a dat bani e clar ca nu trebuia sa-mi spui ca l-ai vazut.Alta data sa nu mai faci asta" Si traiesc in continuare fericiti. Ce va tot agitati atita cu inselatul asta fratilor? Traiti-va viata ca e scurta si acusi puneti miinile pe piept si nu uitati sa oferiti tot atit respect partenerului cit va ofera el.Cind respect nu mai e nimic nu e. |
||
Aemulus Postat pe 29 Iunie 2009 02:58 |
||
buna dimineata, tuturor. TULIPE, principiile sunt principii, nu bambilici. sunt linii directoare pentru toata viata. dar un principiu absolut coerent si solid poate fi acesta: nu-mi insel barbatul atat timp cat el este intreg, apt pentru a-mi da placere (sunt situatii in care el nu mai este intreg dar poate da placere; din punctul meu de vedere se socotesc si astea...). si inca un principiu: nu-mi fac barbatul sa sufere. doamna din exemplul tau a fost o femeie cu principii solide - din punctul meu de vedere. caci vezi, tu , tulipe, principiile nu trebuie sa fie absurde, masochiste, nerealiste. principiile trebuie sa fie stabilite tocmai pentru a putea fi urmate. atunci ce rost ar avea? le-am schimba in secunda a doua... VIDARE, nu sunt deloc o lasha si nici nu am nevoie de mult timp de gandire. multumesc lui Dumnezeu ca am ganduri clare si nu am nevoie sa crosetez raspunsuri. raspunsurile mele sunt deja in mine.am dormit si eu ca tot omul... puteai sa vezi ca sunt off si nu on. m-ai dezamagit caci nu ai vazut ce am vazut eu in d-na Rodica: doar o femeie necajita care are - cel mai probabil - in jurul sau numai cazuri ca al sau. eu sunt sigura ca nu a vrut sa impuna nimic. dovada - pentru mine - ca s-a retras, nu a mai comentat. caci nu s-a asteptat sa fie inteleasa gresit. ea a venit sa expuna realitatea stiuta de ea cu multa amaraciune. traieste in lumea aceea a femeilor victime si autovictime. crezi ca mai are puterea sa-si doreasca sa impuna un "adevar" ca al ei? ia empatizeaza, bibicule, olecutza. ai mai avea puterea?! ANAKINE, daca m-ai considerat si pe mine intr-o galeata de naive... I'm so sorry. |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 07:06 |
||
micabiso, da. stii, noi femeile avem niste vorbe... ca ne-nseala barbatii, asta este. nu-si pot tine pantalonii pe ei (desi este discutabil acest "nu-si pot tine"...)... DAR SA NE SI UMILEASCA?. SA INCEAPA SA LE PUTA TOTUL ACASA? SA FACA NEOAMENI DIN NOI....? despre asta vorbim, fratilor: barbatul trebuie sa insele destept - daca tot o face intr-o mare probabilitate. Este frumos ca - dupa ce tot el calca stramb - sa vina sa-ti reproseze inventate doar pentru ca nu-l mai multumeste, brusc, faptul ca nu e liber si nu poate hoinari? casatoria, angajamentele sunt treburi serioase. sa se tina de ele. si la promisiuni acolo, la altar si la starea civila, zice de sprijin, respect, etc. chestii constientizate, inteligente facute de om. nicaieri nu se spune despre animalul necontrolat... dar cand omul vede ca animalul a comis-o, e musai sa traga tare sa-l puna in lanturi. |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 07:19 |
||
giani, despre ce anume este vorba? ca nu imi amintesc sa fi facut vreo aluzie malitioasa pe undeva. | ||
anakin Postat pe 29 Iunie 2009 08:51 |
||
mico, felicitari... numa' ca as mai pune si caldura si otara de copilareala langa respectul ala....barbatii sunt si ei copii...au nevoie de o mamica care sa le ierte toate greselile,si daca ai un barbat de barbat,faci ciocu' mic... |
||
iasomia Postat pe 29 Iunie 2009 09:17 |
||
anakine, anakine... nu-i bai. tu esti malitzios prin definitzie... iaso, intzeleapta doamna mai esti tu. eu as face cu placere ciocu' mic daca as avea un barbat fain. promit. |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 09:26 |
||
lasa fata ca vine si timpul tau.... | ||
iasomia Postat pe 29 Iunie 2009 09:36 |
||
gianiblue, simt din ultimele tale postari ca ai adoptat un comportament asertiv fata de mine (spre deosebire de cel anterior, agresiv) si chiar ma bucur. cateva aspecte: "stii, noi femeile avem niste vorbe... ca ne-nseala barbatii, asta este. nu-si pot tine pantalonii pe ei (desi este discutabil acest "nu-si pot tine"...)... DAR SA NE SI UMILEASCA?. SA INCEAPA SA LE PUTA TOTUL ACASA? SA FACA NEOAMENI DIN NOI....? despre asta vorbim, fratilor: barbatul trebuie sa insele destept" eu nu inteleg un singur lucru: DE CE "barbatii" si nu "OAMENII"? Paranteza: tu chiar ai convingerea ca toti barbatii sunt la fel, asa cum UNII barbati (se pare ca voi numai cu din aia ati avut de a face ) sunt convinsi ca toate femeile "e courve"... ok, experientele tale ti-au imprimat aceasta realitate relativa pe care tu o generalizezi. Inchid paranteza Intrebare: CE te face sa crezi ca femeile nu au exact acelasi comportament ca barbatii pe care ii blamezi? simplul fapt ca tu si cercul tau de prietene nu faceti la fel denota adevarul absolut ca berbatii sunt porci si femeile martire? exact ASTA incerc sa iti spun: exista oameni si oameni, si chiar imi pare rau pentru tine, giani! imi inchipui in ce anturaje masculine ai nimerit daca ti-ai format astfel de convingeri. PS: NU sustin ca ca nu ai dreptate, sustin doar ca expui numai JUMATATE de adevar. Solidaritatea feminina nu isi are rostul daca vrei sa fii obiectiva. |
||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 10:42 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-06-29 01:33:43da....he he...nu mai faci amigdalita...faci direct faringita si ramai fara voce 1-2 zile...he he.... Tut, nu am mai facut faringita, laringita si alte specii din astea cam de cand mi-am scoe galcile, adica de cand eram prin clasa a treia si nu am zis nici "pas!" in timpul operatiei (apropos de cele care sustin ca barbatii tremura si la o injectie ). |
||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 10:44 |
||
mai vidare, da' tu nu ai rabdare sa ma citesti nici pana la usha. prietene, am zis: sa tratam individual oamenii. DAR NU TI SE PARE NORMAL SA MA PREOCUPE CE FAC BARBATII CU FIDELITATEA SI NU CE FAC FEMEILE? eu am orientare sexuala normala. eu balacaresc pe barbatii infideli si voi chiar suneti obligati sa balacariti pe femeile infidele. vrei sa va iau painea de la gura? tztz. vidare, te rog nu-mi subestima inteligenta. la asa ceva iau foc. sigur, sigur, sigur: OAMENII. numa' ca pe mine ma preocupa ce fac barbatii si nu femeile. am voie? plus ca topicul pe care suntem ridica problema fidelitatii masculine. haaai, maaai, vidare.... |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 10:49 |
||
gianina: "VIDARE, nu sunt deloc o lasha si nici nu am nevoie de mult timp de gandire. multumesc lui Dumnezeu ca am ganduri clare si nu am nevoie sa crosetez raspunsuri. raspunsurile mele sunt deja in mine.am dormit si eu ca tot omul... puteai sa vezi ca sunt off si nu on. m-ai dezamagit caci nu ai vazut ce am vazut eu in d-na Rodica: doar o femeie necajita care are - cel mai probabil - in jurul sau numai cazuri ca al sau. eu sunt sigura ca nu a vrut sa impuna nimic. dovada - pentru mine - ca s-a retras, nu a mai comentat. caci nu s-a asteptat sa fie inteleasa gresit. ea a venit sa expuna realitatea stiuta de ea cu multa amaraciune. traieste in lumea aceea a femeilor victime si autovictime. crezi ca mai are puterea sa-si doreasca sa impuna un "adevar" ca al ei? ia empatizeaza, bibicule, olecutza. ai mai avea puterea?!" reiterez recomandarea mea pe care am facut-o azi noapte: nu v-ar strica un curs de comunicare. ati invata MODUL in care sa spuneti ce simtiti, ce ganditi VOI, in sinele propriu luat ca individualitate si nu ca grup, si cum sa nu fiti percepute ca partinitoare, chiar agresive, cand incercati sa sustineti o idee. |
||
Thor Postat pe 29 Iunie 2009 10:51 |
||
vidare, sunt cu gura pana la urechi. da' tu cum ai comunicat acele pareri care mi-au dat mie foc? cam rade ciob de oala sparta. haaai, vidare. stiu deja ca esti capabil sa-ti vezi si tu gogoritzele. eu nu zic ca nu ne-ar prinde bine un curs de comunicare. dar subliniez ca ne-ar prinde bine tuturor, inclusiv tie, vidare. parca tu cereai sa aruncam piatra. asta iti cer si eu tie. si tu ai de invatat cum sa comunici o idee fara sa jignesti, fara sa inflamezi. corect? |
||
gianiblue Postat pe 29 Iunie 2009 10:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La Ginecologie.... | 9 | De la: AnonimSbS 9 August 2009 02:40 |
oare sunt insarcinata? | 45 | De la: tusi_Oli 17 Februarie 2011 10:49 |
Fluorizarea - otravire globala? | 7 | De la: daria_pet 30 Ianuarie 2011 18:53 |
|
||
De ce vrea sex...dar fara o relatie? | 46 | De la: reyya 1 Noiembrie 2009 23:21 |
se poate de inselat sotul daca nu mai traesti cu el? | 26 | De la: elenita_2 8 Iunie 2012 17:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară