De la: garbo016735, la data 2009-06-29 15:51:52Ok,dar o femeie rezista sa faca sex doar cu sotul sau?asta;i culmea,SIGUR CA NU..Asta e parerea ta dar nu si a mea.Sunt milioane de femei casatorite si intre ele s-o gasi una(la sigur)Parerea fiecaruia e parerea lui si poate nu o poate schimba nimeni.Sa aveti o seara linistita! |
||
florin_c76 Postat pe 29 Iunie 2009 20:23 |
||
---|---|---|
Mi-a placut felul cum gandesti.Da,exista si femei si barbati care isi iubesc destul partenerul incat sa nu-l insele.Sotul meu m-a inselat dupa 9 ani si vrea sa cred ca ma iubeste.Eu consider ca atunci cand iubesti,chiar daca tentatii sunt multe,nu poti sa il faci pe cel de langa tine sa sufere.Mie cand mi s-au facut avansuri am spus ca omul de langa mine nu merita sa ii fac asa ceva.Acum nu mai cred asta dar tot nu l-as insela,mai bine ne despartim decat sa traiesc in minciuna si sa vin acasa zambind de la altul. | ||
garbo002695 Postat pe 30 Iunie 2009 19:05 |
||
Vezi?Ia sa nu mai gandesti asa.Pe el l-a durut in freaza cand te-a inselat.Parerea mea este ca poti sa mergi dupa aceea la coafor sa te aranjezi, ca nimeni nu va sti de ce ai facut-o. | ||
|
||
Ioana007 Postat pe 30 Iunie 2009 19:08 |
||
La coafor am fost,dar tot imi plange sufletul si nu pot uita.Mai ales ca am cunoscut barbati care isi respectau jumatatile atat de mult incat nu au gresit vreodata.Si cred ca si ei s-au uitat dupa o alta femeie,dar au gandit inainte sa faca ceva. | ||
garbo002695 Postat pe 30 Iunie 2009 19:17 |
||
De la: garbo002695, la data 2009-06-30 19:17:30La coafor am fost,dar tot imi plange sufletul si nu pot uita.Mai ales ca am cunoscut barbati care isi respectau jumatatile atat de mult incat nu au gresit vreodata.Si cred ca si ei s-au uitat dupa o alta femeie,dar au gandit inainte sa faca ceva.DE unde stii ca nu au gresit niciodata? Asa ti au zis ei?de ce tot timpul aveti tendinta sa i credeti pe altii?DE ce tot timpul vi se pare ca celalalt este mai cu mot?SInt femeii care se lauca ca ele nu si inseala barbatul,ca sint fidele.Stii de ce nu o fac? ITI spun eu de ce.....DE frica nu din fidelitate...... |
||
marian_sss Postat pe 30 Iunie 2009 19:59 |
||
Deci tu crezi ca respectul te fereste de greseli ?? Mai ce simplu e! | ||
blanca Postat pe 30 Iunie 2009 20:19 |
||
Vezi?Cel care vorbeste in noi, este ingerul.Dar satana sta afara si abia asteapta ca sa ne minta. | ||
Ioana007 Postat pe 30 Iunie 2009 21:01 |
||
De la: garbo002695, la data 2009-06-30 19:05:18Mi-a placut felul cum gandesti.Da,exista si femei si barbati care isi iubesc destul partenerul incat sa nu-l insele.Sotul meu m-a inselat dupa 9 ani si vrea sa cred ca ma iubeste.Eu consider ca atunci cand iubesti,chiar daca tentatii sunt multe,nu poti sa il faci pe cel de langa tine sa sufere.Mie cand mi s-au facut avansuri am spus ca omul de langa mine nu merita sa ii fac asa ceva.Acum nu mai cred asta dar tot nu l-as insela,mai bine ne despartim decat sa traiesc in minciuna si sa vin acasa zambind de la altul.Ma bucur ca si tu gandesti ca mine si nu vrei sa inseli.Daca noi doi am fi singuri sigur nu am insela partenerii.Sa ai o zi placuta! |
||
florin_c76 Postat pe 30 Iunie 2009 21:04 |
||
nu generalizam,depinde de barbat...unii da,altii nu... | ||
eva70 Postat pe 30 Iunie 2009 22:38 |
||
ioi doamne...pikule...esti de coma, sigur nu esti la mahomedani??? nici la mormoni?....vidare...las-o ca macane.....poci sa-ti spun si eu ca berbatii e porci si pot sa-ti dau argumente serioase...unul ar fi primul meu barbat din viata mea care, dupa un an de relatie cu mine, era la mare si o bavardea pe prietena mea cea mai buna......gianeto.....fiecare isi apara felia de putere - na ca era sa scriu putoare..e de la berea tuborg.... - dar barbatii mai abitir ca niciodata, pentru ca ei sunt cei mai cei... lasa-i mama sa creada ca "e" putenici...si ca pot cuceri tot...si ca ei nu gresesc niciodata...si ca.....ufff...berea asta.... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Iunie 2009 23:44 |
||
De la: florin_c76, la data 2009-06-30 21:04:45Daca noi doi am fi singuri sigur nu am insela partenerii.Sa ai o zi placuta! E adanca tare! daca ati fi singuri, sigur nu ati insela partenerii... partenerii cui? |
||
Ella_34 Postat pe 30 Iunie 2009 23:47 |
||
in sfarsit, tutankhamon, incepi sa ma cunosti! | ||
pik_nik Postat pe 30 Iunie 2009 23:48 |
||
da da...sigur...si marmota invelea la ciucalata..... app...vezi ca numale meu e diana....imi poti spune dia....si accepta cererea de prietenie ca a doua oara nu ti-o mai dau..... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Iunie 2009 23:50 |
||
multumesc, incantat, pe bune... | ||
pik_nik Postat pe 30 Iunie 2009 23:54 |
||
ti-ai castigat acest drept...rezisti la tavaleala..... si pe bune ca mi-a placut melodia aia din nu stiu ce concert care ziceai ca e o particica din.....stii tu ce.... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Iunie 2009 23:57 |
||
da, era o dedicatie speciala pentru cei pe care-i deranjasem. imi regasesc sufletul in concertul de aranjuez, al lui rodrigo. | ||
pik_nik Postat pe 1 Iulie 2009 00:00 |
||
oricum...tre sa recunosc...m-ai inmuiat ca pe o bucata de ceara....ca am citit multe in bucatica aia...... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Iulie 2009 00:02 |
||
Noapte buna forumisti! | ||
florin_c76 Postat pe 1 Iulie 2009 23:07 |
||
Noapte buna, Floricel! | ||
kyra Postat pe 1 Iulie 2009 23:12 |
||
mai bine asa da' ai grija ce visezi, florine... sa nu care cumva, Doamne-feri! sa inseli ceva in vis... ptiu, piei, satana! iote ca era sa insel eu sticla aia de vin care sta langa mine plina inca |
||
Thor Postat pe 1 Iulie 2009 23:20 |
||
Va doresc o zi linistita si plina de impliniri! | ||
florin_c76 Postat pe 2 Iulie 2009 10:34 |
||
,,Ma bucur ca si tu gandesti ca mine si nu vrei sa inseli.Daca noi doi am fi singuri sigur nu am insela partenerii.Sa ai o zi placuta!" Si daca ati doar voi doi ramasi pe lume,nici atunci,nimic,nimic???.Pai cum s-ar mai perpetua specia umana Florinelu'??? |
||
valentino Postat pe 2 Iulie 2009 19:45 |
||
Valentino, pai ce rost ar mai avea s-o mai perpetueze? ar folosi balonase, ce Doamne iarta-ma!, ca pana atunci or fi satui de responsabilitati | ||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 19:48 |
||
Simplu,pt ca rasa aia de-nselatori nu mai e si tre' sa le ia locul cei onesti.Problema-i cum vor face... in eprubeta... | ||
valentino Postat pe 2 Iulie 2009 19:52 |
||
De la: valentino, la data 2009-07-02 19:45:21 ,,Ma bucur ca si tu gandesti ca mine si nu vrei sa inseli.Daca noi doi am fi singuri sigur nu am insela partenerii.Sa ai o zi placuta!"Pai daca nu as mai fi cu sotia(ea nu ar mai fi)atunci de cine sa ma feresc sa nu insel?Subiectul spune ca sa pot trai fara sa insel cat timp sunt cu ea nu si fara ea.Deci sa aveti si voi idei mai bune decat sa moara toata lumea inclusiv si voi. |
||
florin_c76 Postat pe 2 Iulie 2009 21:09 |
||
Florinelu', sintem mai dereglati dom'le...he he he...S-apoi daca toti ar fi scris ca sint fideli,era demult inchis topicul.Tre' sa faca cineva si rolul negativ...ce zici? | ||
valentino Postat pe 2 Iulie 2009 21:20 |
||
O femeie daca iubeste cu adevarat va fi fidela toata viata partenerului ei.GARANTAT | ||
garbo016747 Postat pe 3 Iulie 2009 10:19 |
||
"Garantat Marian Vaghelie" este formularea corecta | ||
tulipe Postat pe 3 Iulie 2009 10:33 |
||
Comparatia e complet eronata!!!! CIORBA e o bucatica din necesarul organismului, DRAGOSTEA (implicit sexul din dragoste) implica obligatoriu si confort psihologic!!!! | ||
garbo016747 Postat pe 3 Iulie 2009 10:45 |
||
Ai dreptate...pot sa te tutuiesc? | ||
garbo016747 Postat pe 3 Iulie 2009 10:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
UN VOT VA ROG FRUMOS | 4 | De la: anakin 24 Mai 2010 12:48 |
umilinta | 81 | De la: barlogea 26 Mai 2010 20:10 |
crezi in iubire vesnica? | 327 | De la: anisoaraf 27 Octombrie 2010 19:00 |
|
||
M-a inselat sotia.. Ce sa fac? | 37 | De la: garbo_474028 21 Noiembrie 2018 19:32 |
Cum sa nu te mai lasi manipulat de cei din jur | 12 | De la: ingerasulluptator 22 Mai 2012 20:04 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară