hai, mai! da-o naibii! cum sa fie ciorba, o bucatzica?!! "Ai dreptate...pot sa te tutuiesc?" eu?! pe mine?!!! |
||
tulipe Postat pe 3 Iulie 2009 11:12 |
||
---|---|---|
De la: garbo016747, la data 2009-07-03 10:19:36 O femeie daca iubeste cu adevarat va fi fidela toata viata partenerului ei.GARANTAT pana intalneste pe cel care ii va raspunde cu adevarat iubirii ei.... |
||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 11:54 |
||
Eu nu inteleg cum vine asta:De la: garbo016747, la data 2009-07-03 10:45:01 DRAGOSTEA (implicit sexul din dragoste) implica obligatoriu si confort psihologic!!!! adica daca eu am o ocupatiune fizica, ca tot omul, asa cum spunea Carol al II-lea la Congresul Agricultorilor din 38, .. trebuie sa imi fie si o ocupatiune mentala, in loc sa ma gandesc si eu, precum Cocosila in poiana lui Iocan, la alte prostii ?!? |
||
|
||
anakin Postat pe 3 Iulie 2009 13:38 |
||
Nici eu nu inteleg ...dar inteleg ca le-ati amestecat fain de nu mai inteleg ce-a iesit. | ||
blanca Postat pe 3 Iulie 2009 14:20 |
||
e vorba de principii... daca ai principii sanatoase , poti... dar si atunci exista riscul...riscul de a te indragosti ca la 16 ani!si atunci ce faci? Asta este intrebarea...iti calci principiile in picioare sau cobori pe pamant cu picioarele si capul... N-ai de unde sti pana nu te lovesti... Dar jumate rezista tentantiei si 99 la suta nu...:) |
||
Light_blue Postat pe 3 Iulie 2009 18:03 |
||
asa este, aleUle! uite, si eu am principii solide si sanatoase. beton! daca cuiva nu-i plac, am si altele. |
||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 18:11 |
||
Buna dimineata forumistelor(porumbite suna cam ciudat)!Sa aveti mereu idei revolutionare.Va doresc sanatate si virtute ,sa aveti dragoste si tot ce va doriti! | ||
florin_c76 Postat pe 4 Iulie 2009 01:38 |
||
macar o data dupa casatorie orice barbat isi insala sotia, deoarece sunt curiosi sa incerce si alte "paturi" oricat ar nega ei; barbatii prin natura lor nu sunt monogami | ||
carmela_iri Postat pe 4 Iulie 2009 02:50 |
||
De la: Roxxynela, la data 2009-04-06 00:50:25ceva nou poate fi chiar si o a treia persoana...da corect,,se poate dar cu riscul de a trai intr o monotonie totala..lucrurile noi fara a implica o alta persoana tin 10-15 ani,,dupa,,,,,,,,se duc toate,,swinging-ul de ce crezi ca a aparut,,,? |
||
swatnarcis Postat pe 4 Iulie 2009 02:55 |
||
De la: garbo001885, la data 2009-07-04 02:55:02de ce sa rabzi si sa te complaci cand o relatie foarte stransa dar nonconformista te poate ajuta in toate privinteleDe la: Roxxynela, la data 2009-04-06 00:50:25ceva nou poate fi chiar si o a treia persoana...da corect,,se poate dar cu riscul de a trai intr o monotonie totala..lucrurile noi fara a implica o alta persoana tin 10-15 ani,,dupa,,,,,,,,se duc toate,,swinging-ul de ce crezi ca a aparut,,,? |
||
swatnarcis Postat pe 4 Iulie 2009 02:56 |
||
Da resista!...... si nu numai unul ci foarte multi!.... la fel si viceversa. | ||
maria1 Postat pe 4 Iulie 2009 03:25 |
||
De la: carmela_iri, la data 2009-07-04 02:50:57macar o data dupa casatorie orice barbat isi insala sotia, deoarece sunt curiosi sa incerce si alte "paturi" oricat ar nega ei; barbatii prin natura lor nu sunt monogami nu toti! |
||
maria1 Postat pe 4 Iulie 2009 03:29 |
||
Mul�i b�rba�i �i femei sunt fideli toat� via�a. Adulterul este o tr�dare a fidelit��ii pe care �i-o datoreaz� so�ul �i so�ia �i este p�cat mare. �n adulter, �n afar� de p�catul de necur��ie (desfr�u), se comite p�cat �mpotriva drept��ii �i �mpotriva leg�turii matrimoniale sacre. Gre�esc cei care consider� c�s�toria ca un simplu contract f�cut pe baza unor acte. C�s�toria este �n primul r�nd un sacrament �i un leg�m�nt sacru f�cut �n fa�a lui Dumnezeu �i a Bisericii. Nici un motiv nu d� unei persoane dreptul moral s� comit� adulter: nici impoten�a so�ului sau frigiditatea so�iei, nici alte disfunc�ii sexuale, nici vreo alt� boal� sau infirmitate a unuia dintre so�i, nici absen�a mai mult sau mai pu�in �ndelungat� din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt �i nici un alt motiv. Mai multe pute�i citi �i vedea pe blogul urm�tor : http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog g�si�i: �nregistr�ri video cu miracole; videoclipuri ; leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele con�in posturi TV on-line �i posturi de radio); c�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator); articole; adrese, numere de telefon �i site-uri ale unor asocia�ii care ofer� servicii caritative, etc. V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe ca s� foloseasc� �i altora. Chiar merit�. |
||
vieru_cezar_iasi Postat pe 4 Iulie 2009 05:00 |
||
uof saracutzii de ei..o viata intreaga si o singura femeie..dar o femeie poate sa supravietuiasca iubind un singur barbat?toata viata? | ||
monica_cirmaciu Postat pe 4 Iulie 2009 05:37 |
||
In primul rand, intrebarea nu este formulata corect, dupa parerea mea. A face sex, este cu totul altceva, iar a face dragoste este cu totul diferit. Daca rezista un barbat sa faca sex cu sotia toata viata? Da, daca este sanatos din punct de vedere medical. Insa dragoste, nu cred. Oare daca nu mai face nici sex, nici dragoste, toata viata cu sotia sa, atunci de acel barbat ce puteti spune? | ||
adelaraducan Postat pe 4 Iulie 2009 05:58 |
||
daca nu se indragosteste de altcineva.. | ||
fiadvale Postat pe 4 Iulie 2009 06:44 |
||
In primul rand sex e un subiect si dragoste e alt subiect,daca vorbim serios sex un barbat cu o femeie dupa ce se casatoreste va face an mod sigur de cate ori are ocazia,nu poate sa reziste orice barbat ar fi,iar dragoste face cu sotia lui sau cu partenera lui de viata cu care convetuieste,traieste si locuieste asta e parerea mea. | ||
gyombo_40 Postat pe 4 Iulie 2009 07:00 |
||
Ar fi interesant de stiut Adela. eu zic despre omul acea ca e nitel mort |
||
blanca Postat pe 4 Iulie 2009 07:05 |
||
ei, impotentza nu e boala mortala mai! | ||
pik_nik Postat pe 4 Iulie 2009 07:21 |
||
Pana la urma,concluzia este ca rezista!Dar nu toti si este normal ca doar Dumnezeu nu ne-a"plamadit"pe toti din acelasi aluat!Si ferice de cel care rezista si de cea cere-i este alaturi caci se vede clar ca au stiut ce vor de la viata si ce-si doresc in viata! | ||
mec2 Postat pe 4 Iulie 2009 07:23 |
||
impotenta e doar o varianta | ||
blanca Postat pe 4 Iulie 2009 07:24 |
||
mec, eu as zice ca au cam trait de pomana, sau si-au irosit viata. |
||
pik_nik Postat pe 4 Iulie 2009 07:27 |
||
a-si vrea sa vad si eu barbatul fidel | ||
garbo004320 Postat pe 4 Iulie 2009 07:57 |
||
4320, ce ai, fato, inca nu te-ai trezit? dormi pe tine in timp ce tastezi??? barbatul fidel? iaca-ta-l, a scris chiar inaintea ta!!! sau deasupra ta, ia-o cum vrei! |
||
Thor Postat pe 4 Iulie 2009 08:00 |
||
Buna,ai spu un mare adevar,dar sotia ore rezista?:) | ||
ilie_stoica Postat pe 4 Iulie 2009 08:18 |
||
offf,cam greu sa crezi asa ceva,cine poate sa reziste nu stiu,eu cred ca nici o femeie nu poate rezista sa faca sex sau dragoste cu acelasi barbat,apoi un barbat nu,nu cred | ||
vergy Postat pe 4 Iulie 2009 08:31 |
||
,cred ca am spus tot si candNu cred sa reziste la farmecele femeilor in calduri si fara pudoare.Asa cum spuneti uni din curiozitate si sant apoi dezamagiti,alti la si cand se trezesc regreta cat de prosti au fost.......etc. E mai rau cand sar de bucurie ce destepti au fost si se mai aleg cu cate o boala.Barbatul este vinovat ca uita de familiecand vad cum unele catele ridica coada,provocand aceasta relatie.Am un PESTE cred ca ma intelegeti,mai este si fraier ,nu stie sa se ascunda .....de multe ori ma gandesc de ce prostia nu doare? DECI NU CRED IN FIDELITATEA BARBATULUI, dar sa nu uitam ca sant si femei destuledoar ei cu cine ne insala? | ||
garbo003924 Postat pe 4 Iulie 2009 08:34 |
||
Depinde de imprejurari, de anturaj, de viata pe care o are, Depinde de o serie de factori pe care nu-i mutem anticipa Depinde de secunda de ratacire Depinde de orice |
||
garbo017034 Postat pe 4 Iulie 2009 08:45 |
||
cred ca odata si odata se va plictisi si ar vrea si el ceva mai nou |
||
stefania_85 Postat pe 4 Iulie 2009 08:53 |
||
depinde si de sotie nu numa de sot.sotul in momentul cind nu mai gaseste intelegere de la sotie cauta in alta parte.e ce firesc.are si el suflet.deci vina nu e numai a lui |
||
garbo017185 Postat pe 4 Iulie 2009 08:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata | 16 | De la: mia79x 7 Iulie 2009 16:49 |
cum se poate explica absenta dorintei fizice (erectia) desi un barbat sustine ca doreste o femeie si o iubeste? | 71 | De la: 77 10 Noiembrie 2015 14:00 |
Ce isi doresc barbatii? | 301 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:01 |
|
||
nu conteaza ca ai penisul mare,ca sa fi bun la pat! | 221 | De la: yanyacharberet 19 Noiembrie 2009 18:19 |
confuza | 58 | De la: garbours 21 Ianuarie 2010 11:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară